42676
-
"A szeptember 30-ai megjelenési dátumot immáron Doug Lombardi véste betonba legújabb interjújában" -
Te ez komoly lesz dobozos,uhh most egy világ dőlt össze.Egyébként már megbocsáss de te éppen,hogy azt mondta,hogy csak net eléréssel lehet majd nyomni single-be is szóval akkor világosítsál már fel pls,akinek nincs netje az minek vegye meg.Váó te látsz engem onnan taníts meg pls. 
-
ok. -
Bar remelem a 40 % nak lesz igaza, mert en mar most hl 2 ni akarok:) Szal remelem kijon 30 an, de ennek kisebb a valoszinusege szamomra... Ez egy pesszimista hozzaallas, de legalabb nem csalodok akkorat, ha megse jon ossze nekik 30 ra... -
vagy 20x mondta Gabe bá hogy betartják. -
ez aztán szép magyar mondat lett:))) -
nem akarok tényleg kötözködni de ezt a szept. 30-at honnét vetéttek leirta valaki és onnan elterjedt vagy valaki linkeljen már be akkor valami hivataols web. oldalt.
Előe is köszi. -
pontosan! -
akkor isdn!
Tök mind1.
Értsd meg, olyan játékot nem adhatnak ki amit csak egy "közösség" tud használni! -
En sem mondom, hogy nem johet ki 30 an... En ezt mondtam par napja:
40%, hogy kijon 30 an, es 60%, hogy nem. -
biztos lesz valami keménység:)
de a sima singli re szerintem sem kell sokat várni...
márminthogy jó crack legyen hozzá -
El tudsz kepzelni olyan hulye modemest, aki a steamot valasztja? en nem...;) -
Csak akkor azt nem értem,ha már mindenki leírta,hogy szept 30-án jön ki,akkor te itt mi fasznak vitatkozol fogadd el és kész,és ne írj überlamer dolgokat. -
h=ú -
Abban nincs netes vedelem... De ha azt mondjatok, hogy a steamos verzion nem lesz semmi vedelem..., akkor a Valve tenyleg kurva hulye:)) A semmiert dolgoztak par evet... Szal holt elet, hogy extras vedelme lesz a steamos relase nak... -
ok
Most térjünk rá a modemesekre.
Letölti a modemes 1 hónap alatt (:D) és aztán amikor játszani akar mindig pörög a számlája? :D lol -
hgy mint a DOOMIII-ál? 
De mint mondtam ne legyen igazam várjuk a bombát. -
ez se egészen igaz.
Ha titokban tudták tartani ENNYI ideig a munkálatokat, akkor miért pakoljanak ki rögtön mindent 2 héttel a megjelenés előtt?
Robbanjon 30án a bomba... -
de akinek nicns netje az nem tud állandóan online lenni:)) -
nincs különbség steam-es szingli és dobozos szingli között.
Ilyen alapon lehetne 20 féle verzió -
szerintem, gyorsan feltörik nem lesz azzal gond /én még nem találkoztam olyan játékkal amit ne törtek volna fel max 2 nap alatt és hetekig kellett rá várni/ én csak a 30-ai dátumban nem bizok mert se hivatalos demo se egy normális web oldala nincs és reklám nélkül nem igen szoktak új terméket piacra dobni.
De inkább ne legyen igazam. -
Latszik, hogy nem tudod felfogni a lenyeget, lesz dobozos is am buzikam:) azt veszi meg a sok joember, akinek nincs otthoni net hozzaferese... azoknak akiknek van letoltik a steamrol, es ugy nyomjak, olyan nehez felfogni? Bar ha radnezek...biztos:) -
Aki netrol le tudja tolteni, az tud online lenni allandoan... Egyebkent nem biztos hogy kell a kapcsolat hozza, lehet hogy regisztralja a hardware konfigodat, es csak azon tud onnantol elindulni... ez is eleg nagy szivas, es sok idobe kerul kikerulni softwaresen... -
huzzál már el innen...
senki nem kiváncsi a beszólásaidra!!
-
LoL.Online kapcsolat kell,hogy singlebe játszhass .Magyarul szted az offlineosok nem fognak tudni hl2-vel játszani :).Köszönjük ezt az értelmes hozzászólást. -
Te eddig mast nem irtal, amit elotted vagy 30 ember, szal onallo gondolkodasod nincs, ez biztos:) Hat igen szep ez az eletkor am, amikor az ember 11-12 eves...:)))) Sztem neked mindegy, hogy megjelenik e a hl 2, meg azt sem tudod, hova dugjad be az ures cdt, hogy kiird...:) Halkan sugok valamit: a seggedbe dugd, ott biztos fullosra meg tudod irni:)) -
folyamatos kapcsolat singli közben??:))
ne hülyüjj már.. -
Ez baromság!
És aki nem rendelkezik internettel és szeretne játszani?
Ugyanmár!!!
Az ip-t annyiszor cserélem ahányszor akarom...ez se lenne jó védelem -
egy játék nem bizonyít semmit.
Nézd a többi 500millió gamet amit warezoltak megjelenés elött! -
háát lehet:))
de majd igyekszem:DD
-
De mi van akkor, ha folyamatosan online kapcsolat kell, hogy szinglibe jatszhass? Ez egy korrekt vedelem lenne, es nehez lenne feltorni, mert allandoan, minden level toltesekor ellenorizne a valve, hogy kinek a valtozataval jatszol, mely ip cimrol... Nem kell ide semmi multi, de egy ilyen vedelem lehet a steamos versionban.... -
És ezt ugyan miből veszed ki balfaszkám,hogy nem tudok helyesn írni vagy beszélni,gondolkozz(már,ha tudsz) mielött válaszolsz.Jah és köszi,hogy alátámasztottad nevetséges érveidet. 

-
Emlekezz a Hitman 2 re... @ hetbe telt, mire mukodo kepes crack valtozatot tudtak osszehozni a relase csapatok... Csak a vedelemtol fugg, hogy mikor jelenik meg warezben egy game... -
asszem megint félreértések vannak.
Itt a Hl2-ről van szó, méghozzá a szinglis részről.
Ahhoz pedig nem kell steam.
Tehát lesz szingli warez -
Na, egy ertelmes hozzaszolas... Pontosan errol van itt szo! -
egyik cég sem engedi/engedte a warezolást.
Attól még megy a dolog... -
Te bonyolultan fogalmazni??? Ne nevettes buzikam, a 12 eves koroddal, meg a 20 as iqddal meg normalisan beszelni nem tudsz, nem hogy irni??:) Ugye ezt magad sem gondoltad komolyan
-
Az egy dolog, de itt van 2 pont:
1 ki mondta, hogy biztos letoltheto lesz 30 an a steamrol?
2 Ennyire nem lehet barom a valve, mert az biza megjelenes pillanataban warezben is fellelheto lesz... Vagy pedig olyan speci hardwares vedelme lesz, hogy 2-3 hetig nem torik fel... -
Megszólalt az iq harcos. 
Jah és a mondandódhoz csak annyit szánalmas barátom,hogy nincs semmilyen érved,ami alá támasztaná hitvány állításod.
Ügyeltem,hogy ne fogalmazzak túl bonyolultan,hogy még a te is fel tudd fogni. -
fléééééémmm, yeeeee méééég fléééémmmet