42676
-
ha szar lesz, eladlak
-
Ha szar lesz eladom a gépem -
Haggyá békin...korán van még
-
gagyi lesz. ez tuti.
szerintem nem is fogunk vele jatszani...
fujj ! :) -
még -7?
vagy; még 7 nap van hátra
vagy;-7 nap és itt a hl2
olyan nincs hogy még -7 nap és... :DD
érted ugye?
-
Hmm...lehet, hogy kicsit fikázni kéne a game-t...kicsit lentebb kellene vinni az elvárásokat...nem?
Szal...sztem nem is lesz jó...
-
never! még -7 :) -
asszem nemsokára moderálva lesz az egész topic :D -

-
Tehat mi a lenyeg Ferrari hozzaszolasabol eljen a geci :))))) -
ahogy a konténert ledöntötte attól beszartam:))
de az is jó amikor az utcán van és bekapcsolja azt a propeller gecit:DD
az kurvajó ahogy kettétépi a geci-t és utánna még a felső testével támad
-
A konténer ledobós dolog csak fun volt, ugyanis maga a gránát többet pusztított volna :P
viszont a himbálódzó fémrúd már király volt -
Miért, mi bajod a blikkel?
-
mint a Blue Shift-ben :)
Na jó annyira nem votl nehéz, de az alapjáték után érdekes volt, hogy a két kábel közé egy fémhordót betolni. Akkor még a játékokban az anyag szerepe nem volt olyan lényeges így nem jut alapban eszébe az embernek. Meg az a medencefeltöltő doboztologota rész pont ez után, hát mikor megcsináltam, körberöhögtem magam. ;) Szóval az ilyen pepecselős gondolkodókat nem szeretem, de a logikázást igen. Mint mondjuk ami a videóban is volt, hogy a kontenert rádőtötte az Mberekre. Ki lehett volna lőni őket, de egy kis 5lettel ki is lehet őket lapítani.
Az mondjuk gáz lenne, ha egy másik helyen már nem lehet majd kilőni a konténer lábát, mert akkor ugyan ott vagyuk. A BS-ben sem lehett az össze hordót lmozdítani így nem volt alapvető, hogy a hordót kell betolni oda. Inkább oda vitte volna az mber a detonátort. Hát nem? de. ;) -
meg remélem nem lesznek benne iylen idióta nehéz feladatok! -
lol -
TheZsenyka #3755 Most jött a hír, hogy FX5900 tulajok megint jobban jártak mint az Ati-sok, nekik 72 óra a Half-Life 2 végigjátszása 36 óra helyett (alacsony frame-rate)... 

-
Lehet felőlem ezer óra is...remélem Valve nem követi az idióta minél rövidebb annál jobb tendenciát! -
majd jól HARDra tesszük aztán izzadunk majd sztem. ;) -
TheZsenyka #3751 Több helyen is írják, hogy minimum 36 óra a Half-Life 2 végigjátszási ideje, van ahol 40 órát mondanak. Teljesen elképzelhetőnek tartom: az első rész kegyetlen hosszú volt, soxor hittem azt, hogy na, most vége van, aztán a túróst. -
Hát ha 5 lesz eláshatják magukat :D -
nemtom én azt:)
akkor elég sokat el lehet vele hülyülni -
nemtudják hány óra lesz a játék ideje amialatt végig lehet nyomni? -
hát!! -
Kijön. KI FOG JÖNNI 30-ÁN. KI KELL JÖNNIE AKKOR. ÉS PONT! :DD -
Ebben rettenet sok igazsag van!:) -
Jah!
-
jaja -
Ezek a gamestar hírek mindig megnevettetnek. Tiszta blikk az egész. -
lehet hogy egy warezos bevállalja a letöltést vagy megszerzi valaki mástól -
hjará hajrá:)) -
Én bízom bennük..azokat a srácokat nem ejtették a fejükre -
Igen, ez a steamos megjelenesi datum. Most mar csak remenykednunk kell, hogy valmelyik warez group eleg okos ahhoz, hogy feltorje pillanatok alatt:) -
Végeredménybe nem feltétlenül kell neki megjelenie 30. -a előtt:( Mert ugye az a Steam-s megjelenési dátum is lehet...nem de bár? -
mivanmivanmivanmivan
ááááááááááááááááááááááááá
áááááááááááááááááááááááááááááá
akó, akó, akó...talán , talán már lehet vele nyomulni pár nap múlva???
(azt a hülyeséget meg nyugodtan mindenki kiverheti a fejéből, hogy nem lesz törés hozzá órák alatt :)) -
HL2 - mikó'?
[2003-09-22 @ 09:18 - ZeroCool] (kommentek: 28)
Jó kérdés. De már annyiszor feltettük. A mai nap mégis történelmi jelentőségű lehet. A GameSpy olvasgatva találtam egy fórum bejegyzést, melyet egy olyan arculat vetett fórumra, aki eljutott a Valve székházába. A lényeg, hogy egy Steam fejlesztő elmondta neki, a megjelenés előtt egy héttel már el lehet kezdeni a játék letöltését (a steam-men keresztül persze). Ez olyannyira kódolva lesz elvileg, hogy senki nem férhet hozzá a hivatalos megjelenés pillanatáig. És miért érdekes ez? Nos, csak azért, mert ma-holnap pont egy héttel 30-a előtt leszünk. Ha igazak ezek a híresztelések (és tényleg megjelenne a játék 30-án), akkor ma, de legkésőbb holnap kellene lennie valamiféle bejelentének! Ha ezek elmaradnak, akkor örökre kitörölhetjük fejünkből 2003. szeptember 30-át. -
OTP elektromos számlacsomag ( hagyományos szmla, megtakarításos szmla, web szmla) 980 FT/hó -
TheZsenyka #3729 Héé... akkor simán előfizetek egy steam-es account-ra és letöltöm a cumót mondjuk 10-12 ropiért? Ebben van fantázia... -
lol
addig senki nem vár, főleg MULTI nélkül! -
mért lenne az?
csak a steames jelenik meg 30.án
azt meg bármikor letudod majd szedni.
nem lesz az 15, csak 12