42676
-
menniyé?:DD -
Ez brutal lenne, de a Duke forever eseten igaz lesz sztem:) -
LOL, kiraly lenne :)
Legalabb megsporolna nekunk nemi penzt... :) -
;) -
TheZsenyka #3808 Vazzz... 30-án Gabe kiállna a porondra és ilyet szólna:
-Gyerekek, elköltöttük a Half-Life 2 fejlesztési zsetont kajára, piára, nőre meg fűre... eddig tudtuk titokban tartani, valójában szartunk bele a fejlesztésbe... az eddig kiadott videoanyag gyakorlatilag lefedi a teljes fejlesztési produktumunkat, valójában azt is más csinálta pár ezer dolcsiért. I'm very sorry... Ami az NVIDIA ügyet illeti, csak vicceltünk, tök jól programozható a cucc, vagy mittomén, sose próbáltam. Bocs, ha kárt okoztunk...

-
Mindenesetre - tekintve barmely verziot, de foleg a szept. 30-as megjelenest - eleg jo a Valve csapat, ha ennyire nem szivarog ki semmi info...
Meg ugye olvastuk az interjukat... Valami nagy dolog keszul... -
Olvasgattam a hl2 magyar oldalan a forumot. Ide masolok ket hozzaszolast, ezek persze ugyanugy forumozok hozzaszolasai, tehat akar 100%-os kamu is lehet!
Na, lassuk:
"A sokszorosítást már most elkezdték.Az aranylemez már kész van.A megjelenést meg 2 féle képpen értelmezhetjük egy eredetiben kettő másoltan.Én biztos hogy nem veszem meg eredetiben először csak később.De elvileg nálunk is megjelenik október 1.-én."
Es a masik:
"Na hali
Most halottam a spantol(576 ban dolgozik)hogy rendeltek 400 db HL2-öt!A kiado szeptember 30 ra válalta a szállitást.
Ebbe legalább már lehet kapaszkodni .Ha csuszik is max 1 hónap,szerintem. " -
En is ugy erzem, hogy kurva nagy a csendd, most telleg nem tudja az ember, hogy mi lesz... Vajon ujjongunk oromunkben, vagy vilagvege hangulatunk lesz, mert eltoltak a gamezt... Ezt csak a valvenel tudjak, de mar kezdek ideges lenni....:) -
Mr. Perfect #3804 Neked legyen igazad!!! még egy hét és kiderül.... -
Ha, mindenkeppen erdekes, es raadasul semmi infot nem nyomnak, mekkora nagy a csend!?
Tok ugy tunik, hogy keszulnek valamire... Valami nagyra. Hat nem tudom. Remelem igazam van, es nem az van a hatterben, hogy sehogy nem all a dolog.
Azt nem lehet megoldani, hogy minden titokban maradjon? (Aranylemez, soxorositas, stb?) Vagy ez hulyeseg? -
tothegame előttem nem jelent infóforrást.
mivel demót sem adnak ki ezért hirtelen akarják a nyakunkba zúdítani. Amúgy az én gyanúm:
Egy Gabe Nevell riportból azt vontam le, hogy a megjelenés tényleg szept. 30-án lesz, de csak a Steam-en.
Azért gondolok erre az utalások mellett, mert akkor igazuk is lesz meg nem. Elmondhatják, hogy tartották az időpontot, mert a Steam-en megvásárolható, de "melléksen" a boltokba még nem érkezett be.
Szóval így el tudják kerülni a csúszás körüli anarchiát.
De remélem nem így lesz és szept 30-ától témyleg meg lesz vásárolható. ;) -
krisz073 #3801 Kis reklám,1 Magyar oldal :http://www.half-life2.hu/ -
A lenyeg, hogy ha igaz, hogy 1 hettel az official relasae day elott lehet tolteni steamrol a hl 2 ot, akkor meg ma be kell ezt bizajelenteni. Ugyhogy varjuk a csodat, ha nem jelentenek be semmit, akkor egy honapra elegendo altato tablettatmagamba szedek, oszt meglatjuk mi lesz:) -
Mr. Perfect #3799 Na ja, mint tudjuk a remény hal meg utoljára :-))))
Amúgy én is nagyon bízom a 30-ban!!!!! -
Sajna, meg ma be kell jelenteniuk, ha jon 30 an, mert a steamon holnaptol elvileg tolthetonek kell lennie, szal remenykedjunk... -
Mr. Perfect #3797 Nem akarom elkeserítemi a tisztelt egybegyűlteket, de a tothegame oldalán a megjelenést U.S. Release 2003.november 13-ra datálják link:itt
Mondjuk én nem hiszem el, de azért pl. egy elég rossz ómen, hogy a gold statust sem láttam sehol még eddig bejelenteni :-(((((( -
Meg kéred a nyócfejű királylányt, hogy nyissa ki neked...ehhez csak fel kell nyomnod a seggébe az anti-gravitációs fűrészlapvető 4 fokozatban ütvefúró módban... -

-
ez meg a kincskeresők, bazzeg
-
ez nem a doom 3 öcsi...
kamuzol!
-
öld meg a három zombit a konzolnál, dobj egy gránátot a postaládába, itt a robbanástól fog keletkezni egy lyuk. Onnann kiveszed a PÓK kulcsot, átverexed magad egy osztag disznórendőrön, plusz néhány pokolkutyán (ultrahangos támadásukkal vigyázz!!), a vegyesbolt raktárában lévő pókhálóba dobjad be a kulcsot! Ekkor a pókhálóból kiesik egy csontváz, kezében a halálfelyes ajtóhoz való kulccsal. A kulcsra rá kell tenni a hulla fejét is, különben nem műxik!!! -
TheZsenyka #3790 Köszi, már röppen is lefelé.
-
Nesze :D -
krisz073 #3788 www.azonnalleakaromtoltenihalf-life2.com -
TheZsenyka #3787
-
TheZsenyka #3786 Le akarom tölteni a Half-Life 2-t MOST!
Aggyatok linket! -
De fan:
FAX!!! -
faxra nincs időd? -
. /--------\-----\
./ ........ \ ..2 |
/ . -\ ..... \ .. |
| ... \ .... | . /
| ... /\ ... |. /
| .. / .\ .. | / .......... ----+ . --+-+ . +---+ . \ . / . +----
| . / .. \ . |/ ............... | ... | | . | . | .. \ / .. | ...
\. / .... \/ / .... ----- ..... | ... | | . +---+ ... X ... +---+
.\ ........ / ................. | ... | | . | . | .. / ........ |
. \--------/ .................. | . --+-+ . | . | . / ..... ----+
Nah, így talán -
. /--------\-----\
/ ........ \ ..2 |
/ . -\ ..... \ .. |
| ... \ .... | . /
| ... /\ ... |. /
| .. / .\ .. | / .......... ----+ . --+-+ . +---+ . \ . / . +----
| . / .. \ . |/ ............... | ... | | . | . | .. \ / .. | ...
\. / .... \/ / .... ----- ..... | ... | | . +---+ ... X ... +---+
\ ........ / ................. | ... | | . | . | .. / ........ |
. \--------/ .................. | . --+-+ . | . | . / ..... ----+
Remélem jó lesz :) -
korrekt :D -
Z -7 days -
nem teccik valami?
téged is eladlak bazz!
"oneal1 is sold" :D -
ebből bukta nem lehet mert a történetet ugyanaz irta...
vagy jó játék, vagy legenda lesz
Mohaa sztem egy elbaszott játék.
Cod jobb lesz -
megkérdezik a székelyt:
"Bátyám, látott már legendásan jó játékot?"
"Láttam én, de az se a' vót."
hát igen, van ez így... -
Nemsokára kiderül:
Legenda vagy bukta....
Drukkolok, hogy az elöbbi legyen, de a mai játékokat elnézve.........
Legenda MOHAA óta nincs. -

betegek vagytok??:DDD

-
ez egy rakás szar, még jó hogy Lazarus-t eladtam 
-
Játszátok el, hogy már kijött, de egy kalap szar lett, na?
-
engem nem lehet csakúgy eladni