42676
-
figy ide!!
ha nem tartanák az időpontot akkor szerintem szólnának biztos!!
igy nem verhetnek át minket!!:)
-
ajánlom nekeik:)) -
yeahhh -
A hardwired-en fent van pár finom Call of duty videó, hát nem tudom...picit jobban várom a Duty -t:) -
Szerintetek tartják az időpontot? -
Hajjaj :) -
/>-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-<\
| Current date: 2003.09.21.
+>-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-<¤
| Remaining to release HL2: 9 days
\>-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-</
Már nagyon várom :) -
Lassan már lehetne tervezgetni egy magyar server indítását a multi kipróbáláshoz :) -
Már csak másfél hét (jóesetben) !!!! De lehet hogy jövő hét végén már nyomjuk. -
amin egy fillér sincs már :D -
ezért van nekem eurocard mastercardom :) -
En is multkor szerettem volna csinaltatni egy kartyat, amivel tudok fizetni online, de nem jott ossze:(
Pedig volt egy jol hanzo kartya az OTP-nel, WebCard. Ezzel csak online lehet fizetni, nem hitelkartya, vagyis csak annyi van rajtra, es annyit lehet lehuzni rola, amit elozoleg ratett az ember. Elvileg, az EC/MC es a VISA-val megegyezo onlineos felhasznalasi terulete van, vagyis jo lenne. Csak hat az evi fenttartasa, ~25000HUF:( Annyit nem er.
Altalanossagban, amivel biztos lehet fizetni mindenhol online, az a dombornyomott EC/MC es VISA kartyak, es nehany Magyar "kakuktojas", aminel igergetnek (bar van valami Maestro ami mukodik, de az nem OTP). Csak ezek hatranya, hogy neha brutal kezdo toke kell a nyitashoz (~300000HUF), es a rendszeres minimum atutalas (~70000 HUF). -
Most komolyan, te még hiszel a bankoknak/biztosítóknak? 
Én úgy két éve kértem egy bankkártyát az OTP-től, és ugye magyaráztam, hogy szeretném, ha az interneten keresztűl is lehetne használni. Erre kaptam egy Cirrus/Maestro kártyát, amelyet eddig semelyik internetes boltban (ahol próbáltam) sem fogadtak el
Persze amikor reklamálni mertem, akkor meg én voltam hülyének beállítva.
Szóval poénos dolgok ezek... -
pinehead #3672 Nálam sajna ugyan ez a szitu- nem kevéssé morcos vagyok miatta.
Szerettem volna megrendelni, hogy időben itt legyen-marad egy Ausztriai túra!! -
Tényleg, erre nem is figyeltem :))
Ja, és a legjobbat ki is hagytam: péntek este játszonk az NYPD szerveren, mire az egyik társunk egyszeriben kivágta a STEAM - mégpedig azért, hogy újra login-oljon már be, mert-csak-azért-és-kuss. Röhögtünk egy jót rajta, hogy hát igen, még mindig ilyen a STEAM. Aztán fél óra múlva egy másik srácnál játszotta el ugyanezt (mindketten Chello-sok), majd ma nálam is megtörtént ez az eset. Valahogy ezen már nem nevettünk, csak szidtuk a STEAM-et tovább... -
Nekem az nem tetszett csak most hogy nem tudom elnémítani az énekelni tanuló cingárhangú 11 éves hülyegyerekeket mert nem jelenik meg az a kurva kurzor. De amúgy jó a steam -
Ez nem nekem szólt, de megkérdezhetem ki az a "mindenki", aki dicséri a STEAM-et? Mert én biztosan nem tartozok közéjük, és a többi NST-klántag sincs elájulva tőle.
Az tény, hogy némileg javult a helyzet. De továbbra is problémás a fellépés (értsd: olykor 20 perc alatt sikerül csak), nem igazán lehet befolyásolni a letöltéseket (vicces volt, amikor a DoD letöltése közben a többiek CS-zni hívtak - gondoltam csak észreveszi, és leállítja a letöltést, ha már erre külön opció nincs (megjegyzem kedves, hogy semmilyen szinten nem lehet beleszólni, hogy a letöltés hogyan menjen, mekkora sávszélességet kapjon, vagy hogy adott esetben felfüggeszthessem). Hát nem, úgyhogy Cs-ben szép 500+ pingek üdvözöltek. És a szluszpoén, a letöltést csak úgy sikerült "megakasztanom", hogy lelőttem a STEAM-et és újraindítottam...). A lefagyásokra már nem is térek ki...
Szóval a "működik" jelző erős túlzás erre a bughalmazra... -
Kéne hostolnom kontentszervert. Tök jó lenne :) Ott lenne a status-ban a steampowereden hogy dikkserver és 56k-s modemem dolgozna mint állat hogy mind a két user tölthessen rólam. 0.05megabittel növelném a total capacityt! :D
na pá. -
Hát én inkább maradok itt, mivel a HL2.hu fóruma jelenleg "picit" bugos.
Elméletileg regisztráltam, de nem reagál a belépésre, ha viszont új jelszavat kérek, akkor azt írja, hogy a megadott adatok nem stimmelnek (holott az e-mail címemre már megkaptam a regisztrációt megerősítő üzenetett!). A nick pedig már foglalt, legalábbis amikor újra akartam létrehozni. Kellemes.... -
AMS! Mindenki elkezdte dícsérni a Steamet, mert működik, és mert jó. Még mindig szánalmas, hogy dícsértem, vagy csak simán pöcs vagy? :D -
Nem tudom :) -
nebáncs, maga már nemdepis? -
Megverlek. -
pinehead #3661 Nem, az sem jó sajna... -
Inquisitor #3660 Nem tudjátok külföldi online shop elfogadja az OTP-s Webkártyát, csak mert a Visa Classic kiváltása körülményes és sokba kerül. (Persze akinek futja rá ...) -
mint az 1 -
mint mi? -
És sokkal könnyebben modolható lesz, elmondásuk szerint -
hát a singleért én biztos nem fizetnék. ;)
A multiért már annál nikább. Már most nagyon sok MOD készül. Mi lesz még ezután... -
pinehead #3655 Normál bankkártyáról dombornyomásúra a bankomnál. -
nah, elolvastad hardwireden a cikket és most pofára estél... 
(nem akarlak megbántani...) -
magyar szinkron későn lesz.
Sztem szar is.
Nézd meg pl SW-episode 1-et.
Azt mondták legjobb szinkron.
Angolul ezerszer jobb!Mivel ott átélik a szerepet.
-
"egy héttel a megjelenés előtt" lehet majd előrendelni -
Jony #3651 Komolyan kérdezem. Pls mondjátok meg a linket ahonnét be lehet rendelni!!! -
Jony #3650 Bocs de ebből egy szót sem értek.:D -
mifajta áttérés? -
pinehead #3648 Shit.
50000,-pénz most az áttérés nekem erre a kártyára.
Kicsit húzós, nem??! -
steamen dombornyomi karival -
Jony #3646 Bocs, akarom mondani figyeljen. -
Jony #3645 Leirná valaki magyarul mit kell ahoz tennem hogy a game a megjelenése napján nálam gigyeljen?:D Visa kártya meg ilyenek? Ha igen akkor honnan lehet berendelni?