42676
  • oneal1
    figy ide!!
    ha nem tartanák az időpontot akkor szerintem szólnának biztos!!
    igy nem verhetnek át minket!!:)
  • [negativ] Les
    ajánlom nekeik:))
  • [negativ] Les
    yeahhh
  • Kandurex
    A hardwired-en fent van pár finom Call of duty videó, hát nem tudom...picit jobban várom a Duty -t:)
  • CELL StormBird
    Szerintetek tartják az időpontot?
  • Lacc
    Hajjaj :)
  • RelakSfromhome
    />-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-<\
    | Current date: 2003.09.21.
    +>-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-<¤
    | Remaining to release HL2: 9 days
    \>-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-÷-</

Már nagyon várom :)
  • Lacc
    Lassan már lehetne tervezgetni egy magyar server indítását a multi kipróbáláshoz :)
  • Kis Szabó
    Már csak másfél hét (jóesetben) !!!! De lehet hogy jövő hét végén már nyomjuk.
  • Krinyo
    amin egy fillér sincs már :D
  • Krinyo
    ezért van nekem eurocard mastercardom :)
  • Alexease
    En is multkor szerettem volna csinaltatni egy kartyat, amivel tudok fizetni online, de nem jott ossze:(
    Pedig volt egy jol hanzo kartya az OTP-nel, WebCard. Ezzel csak online lehet fizetni, nem hitelkartya, vagyis csak annyi van rajtra, es annyit lehet lehuzni rola, amit elozoleg ratett az ember. Elvileg, az EC/MC es a VISA-val megegyezo onlineos felhasznalasi terulete van, vagyis jo lenne. Csak hat az evi fenttartasa, ~25000HUF:( Annyit nem er.

Altalanossagban, amivel biztos lehet fizetni mindenhol online, az a dombornyomott EC/MC es VISA kartyak, es nehany Magyar "kakuktojas", aminel igergetnek (bar van valami Maestro ami mukodik, de az nem OTP). Csak ezek hatranya, hogy neha brutal kezdo toke kell a nyitashoz (~300000HUF), es a rendszeres minimum atutalas (~70000 HUF).
  • [NST]Cifu
    Most komolyan, te még hiszel a bankoknak/biztosítóknak?

Én úgy két éve kértem egy bankkártyát az OTP-től, és ugye magyaráztam, hogy szeretném, ha az interneten keresztűl is lehetne használni. Erre kaptam egy Cirrus/Maestro kártyát, amelyet eddig semelyik internetes boltban (ahol próbáltam) sem fogadtak el
    Persze amikor reklamálni mertem, akkor meg én voltam hülyének beállítva.

Szóval poénos dolgok ezek...
  • pinehead
    Nálam sajna ugyan ez a szitu- nem kevéssé morcos vagyok miatta.
    Szerettem volna megrendelni, hogy időben itt legyen-marad egy Ausztriai túra!!
  • [NST]Cifu
    Tényleg, erre nem is figyeltem :))
    Ja, és a legjobbat ki is hagytam: péntek este játszonk az NYPD szerveren, mire az egyik társunk egyszeriben kivágta a STEAM - mégpedig azért, hogy újra login-oljon már be, mert-csak-azért-és-kuss. Röhögtünk egy jót rajta, hogy hát igen, még mindig ilyen a STEAM. Aztán fél óra múlva egy másik srácnál játszotta el ugyanezt (mindketten Chello-sok), majd ma nálam is megtörtént ez az eset. Valahogy ezen már nem nevettünk, csak szidtuk a STEAM-et tovább...
  • Lazarus
    Nekem az nem tetszett csak most hogy nem tudom elnémítani az énekelni tanuló cingárhangú 11 éves hülyegyerekeket mert nem jelenik meg az a kurva kurzor. De amúgy jó a steam
  • [NST]Cifu
    Ez nem nekem szólt, de megkérdezhetem ki az a "mindenki", aki dicséri a STEAM-et? Mert én biztosan nem tartozok közéjük, és a többi NST-klántag sincs elájulva tőle.

Az tény, hogy némileg javult a helyzet. De továbbra is problémás a fellépés (értsd: olykor 20 perc alatt sikerül csak), nem igazán lehet befolyásolni a letöltéseket (vicces volt, amikor a DoD letöltése közben a többiek CS-zni hívtak - gondoltam csak észreveszi, és leállítja a letöltést, ha már erre külön opció nincs (megjegyzem kedves, hogy semmilyen szinten nem lehet beleszólni, hogy a letöltés hogyan menjen, mekkora sávszélességet kapjon, vagy hogy adott esetben felfüggeszthessem). Hát nem, úgyhogy Cs-ben szép 500+ pingek üdvözöltek. És a szluszpoén, a letöltést csak úgy sikerült "megakasztanom", hogy lelőttem a STEAM-et és újraindítottam...). A lefagyásokra már nem is térek ki...

Szóval a "működik" jelző erős túlzás erre a bughalmazra...
  • dikki*yysw
    Kéne hostolnom kontentszervert. Tök jó lenne :) Ott lenne a status-ban a steampowereden hogy dikkserver és 56k-s modemem dolgozna mint állat hogy mind a két user tölthessen rólam. 0.05megabittel növelném a total capacityt! :D

na pá.
  • [NST]Cifu
    Hát én inkább maradok itt, mivel a HL2.hu fóruma jelenleg "picit" bugos.

Elméletileg regisztráltam, de nem reagál a belépésre, ha viszont új jelszavat kérek, akkor azt írja, hogy a megadott adatok nem stimmelnek (holott az e-mail címemre már megkaptam a regisztrációt megerősítő üzenetett!). A nick pedig már foglalt, legalábbis amikor újra akartam létrehozni. Kellemes....
  • dikki*yysw
    AMS! Mindenki elkezdte dícsérni a Steamet, mert működik, és mert jó. Még mindig szánalmas, hogy dícsértem, vagy csak simán pöcs vagy? :D
  • dikki*yysw
    Nem tudom :)
  • Lazarus
    nebáncs, maga már nemdepis?
  • dikki*yysw
    Megverlek.
  • pinehead
    Nem, az sem jó sajna...
  • Inquisitor
    Nem tudjátok külföldi online shop elfogadja az OTP-s Webkártyát, csak mert a Visa Classic kiváltása körülményes és sokba kerül. (Persze akinek futja rá ...)
  • Lazarus
    mint az 1
  • Krinyo
    mint mi?
  • Lazarus
    És sokkal könnyebben modolható lesz, elmondásuk szerint
  • M@TriX
    hát a singleért én biztos nem fizetnék. ;)
    A multiért már annál nikább. Már most nagyon sok MOD készül. Mi lesz még ezután...
  • pinehead
    Normál bankkártyáról dombornyomásúra a bankomnál.
  • Krinyo
    nah, elolvastad hardwireden a cikket és most pofára estél...
    (nem akarlak megbántani...)
  • Krinyo
    magyar szinkron későn lesz.
    Sztem szar is.
    Nézd meg pl SW-episode 1-et.
    Azt mondták legjobb szinkron.
    Angolul ezerszer jobb!Mivel ott átélik a szerepet.
  • Lazarus
    "egy héttel a megjelenés előtt" lehet majd előrendelni
  • Jony
    Komolyan kérdezem. Pls mondjátok meg a linket ahonnét be lehet rendelni!!!
  • Jony
    Bocs de ebből egy szót sem értek.:D
  • Lazarus
    mifajta áttérés?
  • pinehead
    Shit.
    50000,-pénz most az áttérés nekem erre a kártyára.
    Kicsit húzós, nem??!
  • Lazarus
    steamen dombornyomi karival
  • Jony
    Bocs, akarom mondani figyeljen.
  • Jony
    Leirná valaki magyarul mit kell ahoz tennem hogy a game a megjelenése napján nálam gigyeljen?:D Visa kártya meg ilyenek? Ha igen akkor honnan lehet berendelni?