42676
  • Mr. Perfect
    Végülis ha belegondolunk, hogy más játékokat mennyit szoktak halogatni akkor még nem is olyan rossz a helyzet a HL2-vel. Amikor bejelentették valamikor az év elején (ha jól emlékszem), rögtön a szeptember 30. volt a kiadás dátuma. Most ha ezt elhalsztják egy-két hónappal, és legalább akkor meg is jelenik akkor szvsz örülhetünk mint a majom a farkának...
  • pinehead
    Half-Life 2 Forever-when it's done"...
    Bekaphatják a nem mondom mimet ezek is...
  • Mr. Perfect
    Egyetértek :-))
  • RelakS
    Hehhehhe... Imádom a lőporfüstöt :DD
  • Shaman
    Na ne mondd má ki tenne ily.......affene valami sötét kabátos bejött az irodába,s turkál a kabátja belsö zsebébe....ez csak nem egy piszto....áááááóóóó......
  • Mayday
    Hat ez kemenyen az!!! :)))
    De ne hireszteld nagyon, mert ha igaz, akkor Teged nemsokara eltesznek lab alol! :)))
  • Shaman
    Na titeket mind bepaliztak.he-he.
    Nem is lesz semmilyen HL2.Ez csak a Valve valamint a hardware fejlesztök megállapodása volt,hogy úgy tesznek mintha lenne,erre mindenki veszi az új cuccokat....
    Ez barátaim egy összeesküvés elmélet!!!
  • Davidus
    Valaki állítsa már le a vivendit
  • Tibre
    De most komolyan,1 héttel a megjelenés elött elhalasztják az év játékát.Ebből háború lesz :),már ha igaz.
  • Mayday
    Nos, allitolag a Benchmark szeptember 30-an tuti maradt. A game pedig - szvsz - november-december lesz.
    Es nem vagyok az "enmegmondtam" kategoria, mert ma reggelig (es titkon most is) a szeptember 30-ra eskudtem. De mostmar tul szep lenne, ha kiderulne, kamu hir volt...
  • M@TriX
    szerintem semelyik újságnak nem kell hinni, aki halasztásról ír és nem támasztja alá biztos informátorral (pl.: Gabe barátunk).
    Az emlékezetes hírhurrikánt is ezek indították be és mégis akkor kamu volt.
    Én nem mondom, hogy megjelenik 30-án, de nem kell minden kis pöcs hírnek nagy feneket keríteni.
    Szerintem szépen nyugodtan várjuk meg a szept 30-án, hogy mi lesz...
    Ha 1 hetet csúszik de lesz Benchmark akkor én nyugodt leszek. De ha tényleg nov-ig eltolják amit azért nem hiszek (legfeljebb az lesz ;)) akkor én is rossz szemmel fogok rájuk nézni.
    Ugyanis direkt azért vártak eddig a bejelentéssel (E3), hogy biztosra menjenek a dolgok.
  • Davidus
    Mondtam már hogy dögöljön meg a vivendi? Nem elég hogy szopatják a kicsipici blizzardomat most még a hl2-t se engedik megjelenni.
  • NeoMaN
    1 aki nem fél.
    1 mind felett.
  • Kandurex
    10%, már van hivatalos
  • mustar
    Mennyi az esély hogy pár héten belül kijön, és mikorrá várható valami hivatalos nyilatkozat?
  • Kandurex
    :)))))
  • Davidus
    mi?
  • Amiga
    Paranoia, de vajon mennyit fizet a Sony azért, hogy a HL2 meg a DOOM 3 minél később jelenjen meg (minél közelebb a PS3-hoz...)?
  • Amiga
    Half-Life 2 halasztva
    Birdy, 08:38 - Játék: MOHA - (118 komment)

(Shacknews) Az utóbbi napokat a mágikus 9.30ban hívők lélegzetvisszafojtva töltötték, hátha nem történik meg a "bejelentés". De megtörtént. Doug Loumbardi faarccal kijelentette, hogy halasztódik a játék egy későbbi "hálidéj szezon" időpontra. Vége a drámának, legalábbis egyelőre.

Ez meg a hardwired... Szar ügy, az öszes fps a HL2 miatt nem mer megjelenni. Nem lesz idén több fpsünk. :-(
  • Davidus
    miért?:)
  • Mayday
    Remeljuk, azert benchmark lesz 30-an...
    Es mi lesz akkor az Alcatrazban bemutatva??? (Ugyebar ott lett volna az uj ATI-val egybekotott HL2 bemutato, vagymi!)
  • Mayday
    En meg most adhatom el a 9800Pro-mat...
  • Mr. Perfect
    Tévedés, nem én mondtam, hanem a tothegame. Én csak belinkeltem. Amúgy nehogy azt hidd, hogy én örülök a dolognak!!!!
  • SoDI---
    Elmennek ezek a jó büdös... :(
    Na nem baj, a gépet akkor is megveszem hozzá október elején :)
  • RelakS
    ugyvan!
  • Kandurex
    ne verjük már a nyálunkat, hogy: "na Én megmontam, nem lesz HL2 30.-án", kurvára nem tolerálja senki..
  • Mr. Perfect
    Nem akarom ismételni magam, de valaki korábban lefitymálta a tothegame oldalát, és láss csodát ott is nov.15. szerepel mint megjelenési dátum. lásd #3797-es bejegyzés!!!
  • Kandurex
    hagyd már azt a pöcshulladék játékot is...az is bassza meg majd jővőre lesz.. ki van már a tököm az igérgetésekkel

akinek belecsaptam zsenge lelki világába a pöcshulladék kifejezéssel annak sorry
  • NeoMaN
    doomsday coming....
  • dracoon
    Az ebgames es hasonlo netes boltokon mindig van irva varhato megjelenes, es bar a keszitok mindig azt irjak, ok nem mondtak semmit, es nem tudjak, a bolt honnan szedi a datumot, azert 95%-ban tokeletesen pontosak :D Es az egyik ilyen szerint a HL2 nov 15, a D3 pedig marc 1, ebbol szerintem a HL2-nel maximum nehany nap lehet az elteres.
  • gergou
    Az unnep alatt a hl 1 hivataos megjelenesi datumat ertette sztem, az meg valamikor november elejen van... Szal valszleg akkor fog megjelenni...
  • HuAn82
  • RelakS
    Október 23
  • HuAn82
    karácsony
  • Mayday
    Lehet, ugy ertette, hogy unnepnap jelenik meg, akarmilyen nap is lesz, ugyis pirosbetus lesz utana! :)
  • NeoMaN
    Hol láttad ezt?
  • NeoMaN
  • B@dsector
    ünnep lesz csak HL2 nélkül:)
  • dracoon
    ne viccelj mar, doom3 2004 marcius :P
  • Davidus
    szept 30 a HL2 megjelenésének ünnepe:)