42676
-
Mr. Perfect #3899 Végülis ha belegondolunk, hogy más játékokat mennyit szoktak halogatni akkor még nem is olyan rossz a helyzet a HL2-vel. Amikor bejelentették valamikor az év elején (ha jól emlékszem), rögtön a szeptember 30. volt a kiadás dátuma. Most ha ezt elhalsztják egy-két hónappal, és legalább akkor meg is jelenik akkor szvsz örülhetünk mint a majom a farkának... -
pinehead #3898 Half-Life 2 Forever-when it's done"...
Bekaphatják a nem mondom mimet ezek is...
-
Mr. Perfect #3897 Egyetértek :-)) -
Hehhehhe... Imádom a lőporfüstöt :DD -
Na ne mondd má ki tenne ily.......affene valami sötét kabátos bejött az irodába,s turkál a kabátja belsö zsebébe....ez csak nem egy piszto....áááááóóóó...... -
Hat ez kemenyen az!!! :)))
De ne hireszteld nagyon, mert ha igaz, akkor Teged nemsokara eltesznek lab alol! :))) -
Na titeket mind bepaliztak.he-he.
Nem is lesz semmilyen HL2.Ez csak a Valve valamint a hardware fejlesztök megállapodása volt,hogy úgy tesznek mintha lenne,erre mindenki veszi az új cuccokat....
Ez barátaim egy összeesküvés elmélet!!! -
Valaki állítsa már le a vivendit 

-
De most komolyan,1 héttel a megjelenés elött elhalasztják az év játékát.Ebből háború lesz :),már ha igaz.
-
Nos, allitolag a Benchmark szeptember 30-an tuti maradt. A game pedig - szvsz - november-december lesz.
Es nem vagyok az "enmegmondtam" kategoria, mert ma reggelig (es titkon most is) a szeptember 30-ra eskudtem. De mostmar tul szep lenne, ha kiderulne, kamu hir volt... -
szerintem semelyik újságnak nem kell hinni, aki halasztásról ír és nem támasztja alá biztos informátorral (pl.: Gabe barátunk).
Az emlékezetes hírhurrikánt is ezek indították be és mégis akkor kamu volt.
Én nem mondom, hogy megjelenik 30-án, de nem kell minden kis pöcs hírnek nagy feneket keríteni.
Szerintem szépen nyugodtan várjuk meg a szept 30-án, hogy mi lesz...
Ha 1 hetet csúszik de lesz Benchmark akkor én nyugodt leszek. De ha tényleg nov-ig eltolják amit azért nem hiszek (legfeljebb az lesz ;)) akkor én is rossz szemmel fogok rájuk nézni.
Ugyanis direkt azért vártak eddig a bejelentéssel (E3), hogy biztosra menjenek a dolgok.
-
Mondtam már hogy dögöljön meg a vivendi? Nem elég hogy szopatják a kicsipici blizzardomat most még a hl2-t se engedik megjelenni. -
1 aki nem fél.
1 mind felett.
-
10%, már van hivatalos -
mustar #3883 Mennyi az esély hogy pár héten belül kijön, és mikorrá várható valami hivatalos nyilatkozat? -
:))))) -
mi? -
Paranoia, de vajon mennyit fizet a Sony azért, hogy a HL2 meg a DOOM 3 minél később jelenjen meg (minél közelebb a PS3-hoz...)? -
Half-Life 2 halasztva
Birdy, 08:38 - Játék: MOHA - (118 komment)
(Shacknews) Az utóbbi napokat a mágikus 9.30ban hívők lélegzetvisszafojtva töltötték, hátha nem történik meg a "bejelentés". De megtörtént. Doug Loumbardi faarccal kijelentette, hogy halasztódik a játék egy későbbi "hálidéj szezon" időpontra. Vége a drámának, legalábbis egyelőre.
Ez meg a hardwired... Szar ügy, az öszes fps a HL2 miatt nem mer megjelenni. Nem lesz idén több fpsünk. :-( -
miért?:) -
Remeljuk, azert benchmark lesz 30-an...
Es mi lesz akkor az Alcatrazban bemutatva??? (Ugyebar ott lett volna az uj ATI-val egybekotott HL2 bemutato, vagymi!) -
En meg most adhatom el a 9800Pro-mat... -
Mr. Perfect #3875 Tévedés, nem én mondtam, hanem a tothegame. Én csak belinkeltem. Amúgy nehogy azt hidd, hogy én örülök a dolognak!!!! -
Elmennek ezek a jó büdös... :(
Na nem baj, a gépet akkor is megveszem hozzá október elején :) -
ugyvan! -
ne verjük már a nyálunkat, hogy: "na Én megmontam, nem lesz HL2 30.-án", kurvára nem tolerálja senki.. -
Mr. Perfect #3871 Nem akarom ismételni magam, de valaki korábban lefitymálta a tothegame oldalát, és láss csodát ott is nov.15. szerepel mint megjelenési dátum. lásd #3797-es bejegyzés!!! -
hagyd már azt a pöcshulladék játékot is...az is bassza meg majd jővőre lesz.. ki van már a tököm az igérgetésekkel
akinek belecsaptam zsenge lelki világába a pöcshulladék kifejezéssel annak sorry -
doomsday coming....
-
Az ebgames es hasonlo netes boltokon mindig van irva varhato megjelenes, es bar a keszitok mindig azt irjak, ok nem mondtak semmit, es nem tudjak, a bolt honnan szedi a datumot, azert 95%-ban tokeletesen pontosak :D Es az egyik ilyen szerint a HL2 nov 15, a D3 pedig marc 1, ebbol szerintem a HL2-nel maximum nehany nap lehet az elteres. -
Az unnep alatt a hl 1 hivataos megjelenesi datumat ertette sztem, az meg valamikor november elejen van... Szal valszleg akkor fog megjelenni... -
-
Október 23
-
karácsony -
Lehet, ugy ertette, hogy unnepnap jelenik meg, akarmilyen nap is lesz, ugyis pirosbetus lesz utana! :) -
Hol láttad ezt?
-
-
ünnep lesz csak HL2 nélkül:) -
ne viccelj mar, doom3 2004 marcius :P -
szept 30 a HL2 megjelenésének ünnepe:)