42676
  • Piftuka
    Talán mert moderátor és joga van hozzá !
  • dikki*yysw
    Figyi most úgysincs olyan hogy csak neked vagy csak nekem van igazam. Vhol a kettő között.
    Amíg egy játék a megjelenés előtt letölthető, az ember hülye lenne megvárni a boltot, ami 1-2-3-4-5-6 hét MO-n, és jó drágán megvenni.
    De nagyon rossz szemlélet az, hogy vki beírja: megvette a játékot, és nem megy neki vmi, pls help, erre annyi hozzászólást kap hogy de hülye, mert megvette. Én tudom, hogy van ilyen mert sokat olvasok.

Ezért lesz jó a HL2. Már most tudom, hogy jó lesz, ezért meg fogom venni. És előbb lesz LEGÁLISAN letölthető a steamről, legalábbis remélem (hegesszenek vmi király securomot neki) mint warezban. És akkor sokan inkább letöltik pénzért, mint illegálisan.

Ha az ember tud fizetni vmiért, akkor az sokszor kifizetődő neki, és inkább fizet mint másol. Lásd: működik az iTunes, úgy látszik a nagy tömet eddig nem azért kazaázott mert csóró, hanem mert nem volt lehetősége megvenni a zenét.
  • Piftuka
    OFF: Na hát itt a súlyos probléma ! Jól mondja Dikki !

Hogy a szoftverek illegális másolás olyan szintre jutott (többek között köszönhetően a C64-es, AMIGA-s időknek, amikor erre semmi törvényi szabályozás nem volt), hogy az emberek többségének a legkisebb lelkiismereti problémát sem jelenti, ha kizárólag másolt programokat használ !
    Lám te is így vagy ezzel. Csak az a baj ezzel a hozzáállással, hogy nem igaz indok a PÉNZHIÁNY.

Az ilyen ember akkor sem venne eredetit, ha milliomos lenne. De sok ilyennel találkoztam !
    Azt pedig ki mondta, hogy kötelező minden címet kipróbálni ? Mellesleg arra ott vannak az előzetesen kiadott DEMO-k.
    Most persze a nagysebességű internetelérés korában már nem nagy kunszt az ilyesmi, da 4-5,6 éve, amikor úgy "iratták" a programokat pénzért (ugye ekkor nem sokaknak volt írója, meg INTERNETE otthon), nekem is volt olyan ismerősöm, aki havi szinten 8-10 db címet beszerzett (8-10.000 Ft), miközben arra hivatkozott, hogy neki nincs pénze a jó címeket darabonként 9-10.000 Ft-ért megvenni. Igen ám, de átlagosan 3 hónap alatt ebből a beszerzett 25-30 játékból csak eggyel vagy maximum kettővel játszott, a többivel soha.
    Ennyi erővel azt a 2-t megvehette volna eredetiben az iratás árából és még marad is pénze.

Szóval ahogy Dikki mondja, nem azzal van baj, ha az ember nem képs kifizetni a számítógépén található összes programot, hiszen ahhoz olyan életszínvonal kellene ! Talán egyszer eljön az is.
    De ezen a téren sajnos Magyarországon a kultúra a béka segge alatt van mélyen.

De az már gázos, amikor NEM IS AKAR SOHA ilyet tenni és még melldöngetve büszkélkeidk a WAREZ-al és lehülyézi azt, aki esetleg befizet a kedvenceire !
    Na erre már én is azt mondom, hogy álljon meg a fáklyásmenet ! /OFF
  • Coco
    és már mér törölnéd ki a linket?!
  • Coco
    bazz.én nem azt mondtam hogy kiröhögöm oket!nem hazudok bazzm**,nem fogok veled itt veszekedni basszki.azt mondatm kilhet oket rohogni,mivel:
    -30perc alatt lejön egy gém,más meg megveszi(amikor nem si tudja talán milyen),12.000-ftért!
    -Na ezért kilehet őket röhögni,de én ecccer sem odntam hogy....én is vedtem már meg rengeteg játékot....
  • dikki*yysw
    Egy link lesz itt, reményeim szerint, a steampowered.com
  • dikki*yysw
    A #729 mi volt akkor? Ne hazudj már a szemembe.
  • Coco
    ok,de ezt ne nekem mondjad én egy szot sem szoltam....
  • dikki*yysw
    Kurva sokan nagyra vannak vele, és kiröhögik aki megveszi a játékot.
  • Coco
    ki van nagyra vele?ez hülyeség....már bocs
  • dikki*yysw
    Na látod, ezért van válságban a PC-s játékipar. Én is letöltöm a játékokat, de legalább nem vagyok nagyra vele.
  • Kandurex
    Nem hiszek az "álomgyárakban", már rég nincs olyan játék amit szemrebbenés nélkül lekapok a polcról, le kell előtte tesztelni...Emlékeztek anno még 90'években egy játéknak már megjelenés előtt volt demo-ja és nem ám "na itt egy pálya, ezen göriztünk 2hónapot, ez biztos tetszik majd neki, a többi meg nem érdekes (pártatlan sajtói vélemény pedig nincs)" HANEM KOMPLETT EPISODE-oK!!! pl..: Dukenukem,Doom, Hexen
    Szép idők - régi idők....
  • dikki*yysw
    Én meg kitörlöm a linket :)
  • Coco
    Én is legofom szedni,az biztos.Pedig kilehet röhögni azt aki megveszi a játékot!Nem azért mert megveszi,persze multi gémeket én is általaban megszoktam venni,kandurexnek igaza van,hülyeség ennyi pénzt kiadni érte,amikor itt ingyen letöltheted....
  • Kandurex
    Már pedig én erősen úgy leszek vele, hogy lefogom húzni, tesztelni fogom, megnézem a multi részt, single részt és ha valóban olyan jó lesz, na akkor megveszem. Már csak a WONidkey-miatt is (ha valóban ütni fog a multi)...mert felőlem lehet akár milyen jó a single TízenX-akárhány ezer pénzt én nem fogok érte kiadni. És közkincsé teszem a linkeket is....
  • dikki*yysw
    Nem az a baj, ha vki nem vesz meg minden egyes játékot. Az a baj, ha a sok gyökér jön, hogy nem vagyok észnél amiért szept 20-án még nem játszhat HL2-t, akik kiröhögik azt aki megvesz egy játékot, meg ilyenek.
    Semmi gáz nem lenne, ha mindenki csak azt az évi 1-2 játékot megvenné, ami tetszik neki.
    És ha lesz HL2-ből szept. 30 előtt warez, itt nem fogtok linkkel találkozni, azt garantálom.
  • Coco
    majd később visszanézek,most elmegyek....kicsit offtopic volt de mindegy...
  • Coco
    De azért a cdkeyre is szokott megoldás lenni.Én is néha elhatározom/tam,pl. meg akartam venni a DF:Black Hawk Down-t,de amint meglattam wco-n nem birtam ki....pedig én is online játszok vele,még jó hogy nem kell hozzá cdkey ;),amit nem neten játszasz nem kell megvenni ha neted van...főleg adsl-lel bazz 30perc alatt le jön egy rip....
  • [ACP]aSSault
    Az igaz Coco. Amivel offline jatszok, minek megvenni? Hu de egy gyoker vagyok.....
  • [ACP]aSSault
    Mellesleg miert vannak a PC-s jatekok valsagban????
    Ha valaki online akar jatszani, ugy is CD-key kell hozza, ugyhogy a warez-nek nincs sok ertelme.

Persze ez csak az online jatekoknal igaz.
  • Coco
    persze igy renben van,hogy a legfontosobbakat :) megveszed,demindig a legujabbakat nem igazaból....
  • [ACP]aSSault
    NA hat en csak azt a gamet veszem meg, amivel online jatszok.
    Csak es kizarolag MOHAA-zok, es azt meg is vettem. [Bar megy a warez is online]

Megvettem a BF1942-t de alig jatszottam vele, ugyhogy elpasszoltam.

A kov amit megveszek a HL2 lesz. Tuti hogy nagyon sokaig fogom jatszani a HL2-t es a kulonbozo modokat [EVEK?!?!] , plane ONLINE!
  • Coco
    ez igaz!szerintem a netezok 70%-a tuti hogy toltott le legalabb egy játékot vagy progit.Kinek van arra pénze hogy minden honapban(vagyis kinek lenne),a legujabb dolgokat megvegye...?nem soknak az biztos...
  • Kis Szabó [PT]
    Válságban meg azért van mert 12,000 HUF egy játék...
  • Dikkma
    Doom3 alphánál: 1000 hozzászólás/nap.

Mi lesz itt, wazz :)

Jó lenne, ha nem tudnák szept. 30 előtt kiadni warezben. A PC-s játékipar most már én is azt mondom, válságban van, és egy Vice City + EtMatrix szerű 4-5 nappal a megjelenés előtt letölthető dolog betesz neki mégjobban.

Már csak az hiányozna, az összes faszláma HL2-zzön szept 20-körül..
  • [ACP]aSSault
    Piftuka - mar nem mukszik, darabokban hever.
  • [ACP]aSSault
    Na meg szep! Szept 30. utan ez lesz a legaktivabb forum amugy is!

Az osszes tobbi:
  • Dikkma
    mégegy pont
  • dikki*yysw
    Szept. 30-ig fenn tartjuk a topicot első 50-ben. Pont. :)
  • Piftuka
    Igen, de a kérdésemre nem válaszoltál !
  • M@TriX
    reméljük nem szeptember 30.ig ez fog menni. :)
    Ja lenni magyar. :)
  • [ACP]aSSault
    Heh HL2 forum atment nosztalgiaba!
  • zaki
    fifa 29736-hoz nem tudsz magyarosítást?
  • :)
    ja, és holnap hozzák a diablo 3-t:)
  • :)
    nekem már megvan a hl2!!! 3 floppy! c64-n simán megy! akadás nélkül! igaz turbókártyával!:)
  • Piftuka
    Minden megvan hozzá ? Működik ? Hogyé' adod ?
  • Piftuka
    Minden megvan hozzá ? Működik ? Hogyé' adod ?
  • Piftuka
    Ha már itt tartunk...

SNES-t hogyé' adja kend ? Minden megvan hozzá ? Milyen játékok ?
  • Piftuka
    Ha tudnátok, hogy ezeket a régiségeket meg keresik máshol !!!
  • zaki
    olyanom nekem is volt, csak ment a levesbe...