42676
-
ROTFL !! Ez üt nagyon:

-
Két "új" kép. Legalább anti-aliasingot nyomhattak volna rá.
De sztem jobb így, mint a stalker "minden napra nyócc új kép" , legalább jobban csorog a nyálunk :9) -
MFA! -
Legközelebb sajtburger leszek:) -
re -
dashed_ #931 rohadj meg a logoddal egyutt :)))
meglattam es ekezdett csorogni a nyalam :D -
Ahhoz, hogy akkora játékot adjanak ki mint az 1, nagyon nagyot kell alakítaniuk. Sokaknak nem sikerült:Unreal2,Red faction2..... -
-
Nem, főleg hálózatba nyomatni a haverokkal és üvöltözni, hogy "megdöglesz te geci"! -
bazsi123 #927 azé most se annyira xar ám :-) -
Remélem az is lesz, az egyet is nyomattam egy-két évig. Emlékszem akkor az volt a legfaszább játék!!! -
mert igényes játékot akarnak csinálni -
szeptember 30-at nem várom, akkor már suli lesz!!! Miért nem bírják nyáron kiadni?
-
SPECIAL PACK RULZ !!! 
-
szept 30 -
Mikor jelenik meg? -
sehonnan -
dashed_ #917
-
Nem tudjátok honnan lehet letölteni a gémet? -
up! Nem lohadni Szeptemberig:-))) -
lesz hl2 e3as demo...én is csak hallottam szal nem biztos -
TheZsenyka #912 166MHz, LOL, még Celeron 366-on is kellett egy TNT hogy röfögjön rendesen. Persze ez nem von le a játék értékéből, viszont jól látható mennyire szeretnék eladni a gammákat a low-end konfigok gyanútlan tulajdonosainak.
-
nemcsakfél #911 Ez a min konfig, de mi az ajánlott?
A hl 1 hez is 166 os procit írtak, de hát még min felbontásban sem élvezhető fpssel indult el..
-
Még annyit hogy én világ életemben szétwarezoltam magam. Utóbbi 2 évben viszont már vettem 2 eredeti gamét is. Oke mindkettö netes game miatt (Dio2+exp,Half-Life)
Higyjétek el azért van annak bizonyos fílingje,hogy eredeti dobozos gaméval nyomod. Szal én nagyon valószínü,hogy megveszem eredetiben majd a HL2-t (föleg ha DVD-n jön ki) -
Upsz 2033 az 2003 akart lenni 
-
Daemon Toolz tudja,mint már elöttem említették. Szal akinek nincs DVD-je az ezzel le tudja jáccani. De akinek 2033-ban még nincs DVD-je........:-))) Na jó nem akartam senkit megbántani. Olyan olcsók,hogy már dobálják hozzánk,a vinyókról nem is beszélve. Azok is cseszett olcsók. -
inkább a dvd-sek találjanak módot... -
és hogy játszanának a cdromosok? -
Az MGS2 nem csak azert jelent meg dvd-n,mert nem fert volna fel cd-re, hanem azert is, mert a bolti dvd irok csak 4.5 gigat tudnak kiirni, igy nem lehetett sokszorositani.
Ha en HL2 fejleszto lennek biztos atgondolnam ennek a lehetoseget :) -
800 MHz, TNT2. -
Nem eppen hihetetlen. En pl. nem is tudnam mira hasznalni a DVD-t..... -
Egy kis érdekességet vettem észre. Mint tudjuk a HL2 -videok- megjelenéséig a STALKER volt a büntető, egy két képecske, minimális info, semmi lényegretörő. De most, mióta a HL2 folyik a vízcsapból, naponta 20 kép, interjuk hada, technikai melldöngetés...de hiába..a HL2 az ISTEN.
-
Piftuka, te komolyan azt hiszed, hogy az USAban minden gamernek van DVD-je a gephez.
Na hat nekem rengeteg haverom van az USA-ban, mert legtobbet US szerverek jatszom, es megkerdeztem egy parat. 12-bol 4-nek volt DVD-je a gephez! DVD nem feltetlenul szukseges egy gephez sem, hiszen sokak szamara nincs ertelme megvenni.
-
ShaiHulud #889 az biztos hogy en megfogom venni eredetiben.... -
ÉS ÉN IS 
....és betegesen fogom terjeszteni.....
-
Jó. Akkor nem vitatkozom. -
Talán mégis, nem fog kibaxni az ablakon tízenX ezret, le fogja tölteni...hidd el -
"- egy chellós nem pazarolja a havi forgalmának 1/3-át egy játékra"
ha kell neki a játék megteszi -
akinek nincs legalább egy 40Gb-os vinyója,annak a gépe se lesz elég a hl2-re. -
Persze, most egy feltevésen vitatkozunk.