42676
  • Piftuka
    ROTFL !! Ez üt nagyon:

• dikki*yysw
    Két "új" kép. Legalább anti-aliasingot nyomhattak volna rá.
    De sztem jobb így, mint a stalker "minden napra nyócc új kép" , legalább jobban csorog a nyálunk :9)
  • dikki*yysw
    MFA!
  • túrórudi
    Legközelebb sajtburger leszek:)
  • Kandurex
    re
  • dashed_
    rohadj meg a logoddal egyutt :)))
    meglattam es ekezdett csorogni a nyalam :D
  • túrórudi
    Ahhoz, hogy akkora játékot adjanak ki mint az 1, nagyon nagyot kell alakítaniuk. Sokaknak nem sikerült:Unreal2,Red faction2.....
  • Krinyo
  • túrórudi
    Nem, főleg hálózatba nyomatni a haverokkal és üvöltözni, hogy "megdöglesz te geci"!
  • bazsi123
    azé most se annyira xar ám :-)
  • túrórudi
    Remélem az is lesz, az egyet is nyomattam egy-két évig. Emlékszem akkor az volt a legfaszább játék!!!
  • Krinyo
    mert igényes játékot akarnak csinálni
  • túrórudi
    szeptember 30-at nem várom, akkor már suli lesz!!! Miért nem bírják nyáron kiadni?
  • Krinyo
    SPECIAL PACK RULZ !!!
  • Krinyo
    szept 30
  • túrórudi
    Mikor jelenik meg?
  • Krinyo
    sehonnan
  • dashed_
  • túrórudi
    Nem tudjátok honnan lehet letölteni a gémet?
  • Shaman
    up! Nem lohadni Szeptemberig:-)))
  • Krinyo
    lesz hl2 e3as demo...én is csak hallottam szal nem biztos
  • TheZsenyka
    166MHz, LOL, még Celeron 366-on is kellett egy TNT hogy röfögjön rendesen. Persze ez nem von le a játék értékéből, viszont jól látható mennyire szeretnék eladni a gammákat a low-end konfigok gyanútlan tulajdonosainak.
  • nemcsakfél
    Ez a min konfig, de mi az ajánlott?
    A hl 1 hez is 166 os procit írtak, de hát még min felbontásban sem élvezhető fpssel indult el..
  • Shaman
    Még annyit hogy én világ életemben szétwarezoltam magam. Utóbbi 2 évben viszont már vettem 2 eredeti gamét is. Oke mindkettö netes game miatt (Dio2+exp,Half-Life)
    Higyjétek el azért van annak bizonyos fílingje,hogy eredeti dobozos gaméval nyomod. Szal én nagyon valószínü,hogy megveszem eredetiben majd a HL2-t (föleg ha DVD-n jön ki)
  • Shaman
    Upsz 2033 az 2003 akart lenni
  • Shaman
    Daemon Toolz tudja,mint már elöttem említették. Szal akinek nincs DVD-je az ezzel le tudja jáccani. De akinek 2033-ban még nincs DVD-je........:-))) Na jó nem akartam senkit megbántani. Olyan olcsók,hogy már dobálják hozzánk,a vinyókról nem is beszélve. Azok is cseszett olcsók.
  • Krinyo
    inkább a dvd-sek találjanak módot...
  • Krinyo
    és hogy játszanának a cdromosok?
  • toMpEr
    Az MGS2 nem csak azert jelent meg dvd-n,mert nem fert volna fel cd-re, hanem azert is, mert a bolti dvd irok csak 4.5 gigat tudnak kiirni, igy nem lehetett sokszorositani.
    Ha en HL2 fejleszto lennek biztos atgondolnam ennek a lehetoseget :)
  • Amiga
    800 MHz, TNT2.
  • [ACP]aSSault
    Nem eppen hihetetlen. En pl. nem is tudnam mira hasznalni a DVD-t.....
  • Kandurex
    Egy kis érdekességet vettem észre. Mint tudjuk a HL2 -videok- megjelenéséig a STALKER volt a büntető, egy két képecske, minimális info, semmi lényegretörő. De most, mióta a HL2 folyik a vízcsapból, naponta 20 kép, interjuk hada, technikai melldöngetés...de hiába..a HL2 az ISTEN.
  • [ACP]aSSault
    Piftuka, te komolyan azt hiszed, hogy az USAban minden gamernek van DVD-je a gephez.

Na hat nekem rengeteg haverom van az USA-ban, mert legtobbet US szerverek jatszom, es megkerdeztem egy parat. 12-bol 4-nek volt DVD-je a gephez! DVD nem feltetlenul szukseges egy gephez sem, hiszen sokak szamara nincs ertelme megvenni.
  • ShaiHulud
    az biztos hogy en megfogom venni eredetiben....
  • Kandurex
    ÉS ÉN IS ....és betegesen fogom terjeszteni.....
  • dikki*yysw
    Jó. Akkor nem vitatkozom.
  • Kandurex
    Talán mégis, nem fog kibaxni az ablakon tízenX ezret, le fogja tölteni...hidd el
  • Ams
    "- egy chellós nem pazarolja a havi forgalmának 1/3-át egy játékra"
    ha kell neki a játék megteszi
  • Ams
    akinek nincs legalább egy 40Gb-os vinyója,annak a gépe se lesz elég a hl2-re.
  • dikki*yysw
    Persze, most egy feltevésen vitatkozunk.