42676
  • Dikkma
    Sss
    ok
  • Ams
    Ok, semmibaj
  • Dikkma
    ;)
  • Blasta
    Rendben! :-)
  • Dikkma
    Jó! Nem mondtam semmit, ok?
    Faszom.
  • Blasta
    Csak ebben a topikban nem lesz HL2 link, vagy figyelni fogod pl. a Programok letöltése topikokat is???????
  • dikki*yysw
    Na p. nézzetek át BF42 topicba, 29340-es hozzászólás. :P
  • dikki*yysw
    DpS? :)
  • Ion5
    Mind kettőtöknek igaz a van de a NET-ről olcsob.
    A BOLTBOL csorsab és drágább!!!!
  • Petyus_
    De a játékvásárlásban (nekem) pont az a legjobb, hogy nem lehúzod a netről, hanem ott van a doboz, a kézikönyv, a designos CD.. :)
  • dikki*yysw
    Szerintem meg a steam alkalmas lesz erre is. Nem szűnnek meg a játékboltok: szervert hostolhatnak a letöltésre, és ebből kapják a stexet.
    Ha lesz magyar mirror, onnét veszem.
  • Petyus_
    Abban egyet értek veled, hogy ez azon (sajonos elég kevés) játékok egyike, amelyet fenntartás nélkül meg lehet venni a megjelenés napján.. de nem értem miért jó az neked, ha majd itt moderálgatsz, de te tudod. :) Mint ahogy rámutattál, ezzel a warez verzió terjedését úgyse tudod meggátolni, ami meg ebben a topicban menni fog az meg így is-úgy is fertelem lesz. :)

De ha már terítéken van a téma.. szerintem írni kellene a játék forgalmazójának egy levelet, hogy itt az alkalom, hogy kicsit megváltoztassák a hazai játékvásárlási szokásokat pozitív irányban: hozzák be szeptember 30-ra a cuccot, és csináljanak egy előrendelési akciót esetleg 1-2 ezer forint kedvezménnyel. Na mit szóltok? :)
  • Ams
    ez mind szép, s jó..
    de az emberek hagy döntsék el mit akarnak, nincs jogod őket korlátozni.
    és nem azért fogod ezt tenni mert illegális, hanem mert szívügyed a hl2 sorsa , és ez NEM egyeztethető össze a moderátori jogoddal!

P.S.: nincs privát ftp-m
  • dikki*yysw
    Elég patkány dolog.
  • dikki*yysw
    Hali,
    na itt vagyok csak tegnap összeomlott win2k+ie, és nem volt kedvem újraindítani+újratárcsa.
    Szóval, a véleményem semmit nem változott a conversation alatt a warezről. Csak én nem tudom olyan szépen összeszedni a gondolataim, mint Piftuka tette a #740-ben.
    Ergo: NEKEM is van privát ftp-m, én is töltök le játékokat és érdemes kipróbálni a játékokat megvétel előtt.
    Én azt mondtam, hogy azokat az embereket utálom, akik nem csak lewarezolják a fél internetet, hanem erre még büszkék is, a mellüket verik és egy-egy oridzsi példánnyal rendelekző emberre hülyén néznek. Ők akkor sem vennék meg a programokat, ha milliárdosok lennének.
    Azt is mondtam, hogy nagyon rossz helyzetben van a PC-s játékipar - nagyrészt az ilyen emberek miatt. És a HL2 lesz az idei, sőt talán az elkövetkező 3-4 évben a legnagyobb hatással a PC-s játékok, hw fejlődésére; így nagyon nem szeretném, ha idő előtt kikerülne.
    Hogy miért más a HL2, mint a többi játék, ami esetében engedélyezett a linkelés. Nos, egyrészt semmilyen játék esetében sem engedélyezett a linkelés, hiszen az illegális. Más kérdés, hogy a moderátor hülye lenne napi 24 órában figyelni a legapróbb fórumot is, és törölgetni a linkeket. Minek?
    Csakhogy a HL2:
    - a Half-Life utódja, amely több mint 50 "Az Év Játéka" címet nyert a nagyvilágban;
    -sokan a "PC-s játékiparra tett legnagyobb hatású játék"-nak választották;
    -biztos, hogy jó lesz :)
    -érdemes lesz megvenni, hiszen nemcsak a HL2 multijához, de a TF2, CS2, DOD2 és a számtalan egyéb más modhoz is szükséges lesz majd az eredeti játék;
    -a megjelenés pillanatában letölthető lesz a STEAM-ről, így nem áll meg a lábán az az érv, hogy "mire a boltba ér, a warezosok már végigvitték, én miért várjak";
    -a szívem csücske, és mint ilyen, napi 24 órában online leszek megjelenéskor (remélem!) és figyelni fogom a topicot, mely más játékok esetében nem mondható el;
    -és természetesen ez semmiféle hatással nem fog bírni a warez verzió terjedését illetően, hiszen majd privát ftp-kről meglesz mindenkinek.
    Hogy azzal jól jár-e, már más kérdés. A HL-kulcsra 5 éve szüksége van az embernek, ha a HL2 fele ennyi ideig topon lesz MÁR megérte a pénzét.
    Pontbazmeg! (ez így a végére, hogy ne tűnjek túl érettnek :D)
  • Coco
    ez igaz...Inkivitor:
  • Piftuka
    Na szép; mondhatom ! Az eszem megáll !
  • The Garrett
    egyébként sok helyen maga az eladó nyulja le a gamekből az eredeti key-t :P
  • The Garrett
    mondtam én hogy nekem van?
    ÉN megvettem.
  • The Garrett
    Nekem is az van. Mondjuk nekem csak a kulcs kellett.
  • The Garrett
    Havernak 14 Key e van így :)
  • Piftuka
    Na az a "posztgagyi" kiadás.
  • Piftuka
    HÜLYE !!!
  • Piftuka
    Na ez egy jó hír !
  • The Garrett
    a Generation packnak szép kék a doboza, és ha jóltudom magyar kézikönyv van hozzá.
  • The Garrett
    Egyébként Half Life Best seller edition: 2000huf.
  • The Garrett
    TESCO CORA METRO ilyenek. kinyitod a dobozt és felírod a key-t :)
  • Piftuka
    Mert én is meg szeretném venni, hiszen még nincs meg.

Ezért is nem játszottam még végig a HALF-LIFE-ot.
  • Piftuka
    Azt esetleg meg tudod mondani, hogy ez gagyi DVD tok-e, vagy frankó dobozos, kézikönyvvel "miegymással" ?!?!?
  • Piftuka
    Olvass vissza !
  • Piftuka
    Azt értem, de ez az, amit már mi is láttunk, vagy tényleg egy teljesen új 500 MByte méretű 25 perces anyag ???
  • Krinyo
    mind1ik e3-as
  • [ACP]aSSault
    Milyen video?
  • Piftuka
    És kiderült végre, hogy ez vajon új video-e, vagy ez még a "régi" E3-as ! Mert addig nem töltö le !

Szóval ?
  • [ACP]aSSault
    dikkinek igaza van. HL2 warez linket senki ne keressen majd itt. [Menjen mas topicba.]
    Ez egy olyan game, amit az ilyen hozzaszolasok csak degradalnanak, de alaposan.
  • dikki*yysw
    Na jó hagyjuk. Nem kell vitatkoznom senkivel :)
  • dikki*yysw
    A nevem pedig kisbetű.
  • dikki*yysw
    Egyik sem. Holnap újra próbálkozhatsz, cégünk jóvoltából ingyenesen.
  • a.carkey
    Amikor a Vice City kijött, még aznap ott volt - pl. - a "Warez Center Online"-on, ott, ahol főleg tört gamék vannak. Szóval a sikeres játékok bizonnyal sok helyen fent lesznek. (Előtte a C&C Generalsszal is így volt.) A HL2 szép, de azért én is "élőben" kipróbálnám, mielőtt megveszem. Pl. mostanában a Ravennel is így voltam.
  • ko_vee
    honnan kéne lopnom???