42676
  • shaba23 #537
    a gman nálam csak hang, a 9 darabos meg el sem indul
  • shaba23 #535
    Bazzz, milyen codec kell a lejátszáshoz? Azt hittem a legújabbak vannak fent a gépen, mégis csak hang van...
  • Petyus_
    Ja de hogy mikó' és hogy milyen az más kérdés.. :[
  • Krinyo
    msg3 biztos lesz pc-re is!
  • Jacek
    :)))
  • Krinyo
    Versio barátunk okos irománya:valami tévedés lehet ezzel a Hallife2 -vel kapcsolatban
    mert letöltöttem egy videot a HL2-rölé 1 oráig röhögtem hogy mi ez a szar
    most vagy rossz videot töltöttem le és van egy jo is valahol
    vagy a pc-sek hot hülyék és egy ilyen szar játékot sztárolnak
    mindenesetre a MGS3 mindent üt
    LOLOLOLOL
  • Petyus_
    Vivendi.. a Blizzard játékok azok időre meg szoktak jelenni itthon is, szóval reménykedhetünk. :) Meg a HL az HL, ezekre az E3 vidinyókra a magyar terjesztő urak is biztos felkapták a fejüket. :) Remélem nem határozták el, hogy NA EZ LESZ AZ amihez elkészítjük a teljes magyarítást.. illetve remélem elhatározták, de előtte szépen kiadják az englis verzsönt is. :)
  • a.carkey
    Az Ubisoft fogja forgalmazni és az Automex lesz a magyarországi terjesztő ... :)
    (Raven Shield is pillanatok alatt eljutott ide ...)
    Persze ez nem igaz. Elrettentésnek írtam. Ha uazt meglépik, mint a Ravennnél, akkor az a magyarországi "profizmusnak" - "profi játékterjesztésnek" - is az utolsó szög lesz a koporsójában ...
  • Petyus_
    Ez teljesen érthető.. a scannelt képeken (pl. amit zaki betett a börtönös kép) semmi nagy cucc nem volt, a börtönös kép pl. simán lehetne a Raven Shieldből, ott van egy ugyanilyen börtön. Persze voltak már akkor jelek, arcon gyönyörű textúrák (persze ilyet is láttuk már a Mafiában), büntető vízeffekt, hangulatos város Alien towerrel, de nagyjából ennyi. Meg az infok a fizikáról, mimikáról, sztoriról, engine-ről stb. amelyek bíztatóak voltak.

Ehhez képest a videók tárták szemünk elé, hogy egyrészt amit mondtak IGAZ, márrészt hogy így nagyjából mit is fog ez jelenteni hangulatban, játékélményben. Én akkor dobtam egy hátast amikor az első teaser videóban ami közkinccsé lett téve Alyx megijedt.. az nagyon durva. :)

De ez a G-Man-es videó a csúcs, tökéletes szájszinkron (ebben a HL is úttörő volt), és az a SZEM, nagyon durva!

Ennek fényében már nem olyan egyszerű azt mondani, hogy látványban lemarad a DOOM-tól/HALO2-től/STALKER-től kinek-kinek szájíze szerint.. de én az első HL-es felindulásom után megnéztem ezeknek a játékoknak a movie-jait és mégis ezt mondom. :) Ettől függetlenül nálam is a HL2 a number one, ahogy elérhető lesz, meglesz eredetiben ez 100%.
  • Nyiri
    Random_: Be kell, hogy valljam vegigvittem az hl1-t, de egyaltalan nem fogott meg egyedul a kommandosok elleni kuzdelem, na az nagyon ott volt a topon, a szornyes palyakat mar csak muszalysagbol vittem vegig.
  • bazsi123
    én csak azt nem értem, hogyan tudták ilyen jól titkolni... kíváncsi lettem volna carmack arcára, amikor először látta... :-)
  • Davidus
    Meg még millió dolog. Nincs mindenre idő:)
  • Dynamic
    Pedig a HL1 alap...
  • Nyiri
    hl-nem is erdekelt soha, mert nem az en vilagom, de ez most engem is nagyon erdekel igy a videocsomag megtekintese utan :)
  • Jano
    Ezzel én is így vagyok!
  • Davidus
    Én annyira nem vagyok HL rajongó hogy nem is játszottam vele. Viszont ettől hanyatt homlok szoptam magam és most megelőlegezek magamnak egy A kategóriás tiszteletbeli HL rajongó címet.
  • zaki
    ámen
  • dikki*yysw
    Érdekes, ahogy ez a ZeroCool nevű lámer az olvasók hangulat-és ízlésvilágának megfelelően, szinte kaméleonszerűen változtatja a véleményét a játékokról.

a múltkor, amikor még csak scannek voltak a hl2-ből, elmondta hogy ugye a stalker az milyen nagyságrendekkel szebb meg jobb mint a hl2, doom3. most meg ordibál. hogy is van ez..?
  • dikki*yysw
    Hát bazzeg. Tudjátok, amikor letöltöttem a videót, úgy voltam vele: hát, a behunon már leőrjöngtem magam anno az első cikk alkalmával, meg hokiztam párat a nem scan képekre.. és mindenki el van szállva a videóktól, meg mondjátok hogy láncorgazmus meg minden.. de vajon tényleg annyira jó? vagy csak mindenki úgy van vele, hogy HL rajongó meg minden, és ugyan eszébe jut a videó nézése közben hogy "ház, nem rossz de azért annyira nem is über, na mindegy" és azért idejön, megszokásból meg mert nem mondhat mást mint tegnap mondott, hogy hú, de kibaszott jó.

és nem. megnéztem, és az állam kerestem a padlón. nem volt olyan játék az elmúlt 3-4 évben, ami nagy név, én legalább annyi időre ki nem próbáltam volna, hogy működik-e egyáltalán.

és én még ilyen sohasem láttam. valami hihetetlen. olyan megoldások EGÉSZ SORA, hogy az ember csak azt veszi észre, koccan a foga amikor nyel és becsukja a száját. HIHETETLEN grafika, eszméletlen shaderek. a látványvilág olyan magasságokban jár, hogy tényleg, még csak hasonlót sem láttunk soha.

megdöbbentő a fizika. az a gravitációs fegyver valami hihetetlen. letépi a sarki bótról a betűt bazmeg, és hozzábassza a pókhoz :) gordon megy, és a képkockákon átjön az az egyedülálló feeling, amit majd játék közben érezni fogunk. nincs megmondva SEMMI, mégis minden úgy történik, ahogy kell. nincs megváltoztathatatlan szkript, csak elindul vmi és majd az ai lereagálja. odatol egy ASZTALT az ajtó elé, erre a faszi BELŐ AZ ABLAKON. betörik az ajtót. játék a fizikával, rohanás, menekülés a győzelembe. minden sarkon történik valami, és ez így lesz majd hosszú napokon keresztül.

az ai, az oldaladon harcoló alienek egy egészen újszerű játékélményt garantálnak. vezethető jármű, amely több poliból áll mint akár csak egy néhány éves autós játék. a repcsi elkezdi lőni a kocsironcsokat, és az AJTÓK, A TENGELYEK MOZOGNAK.

A faszi bemegy a terembe, lövi a fadeszkákat. Ahogy egy eltörik, a többi eldől, saját súlya alatt törik. belebasz egy nagy csomó cuccot a vízbe, ami fa ottmarad, ami fém süllyed. a matrac hajlik, a dinnye törik, a hulla mint egy rongybaba, a sarkánál felemelhető.

billió dolgot írhatnánk még, ez alapján a pár perces videócsomag alapján is... de nem kell, hiszen látszik: ez kész. itt már nincs helye a "hiszem ha látom" meg "csak nehogy úgy legyen mint a DNF-el" mondatoknak, ezek az emberek nem ígérgetnek SEMMIT, ezek az emberek TELJESÍTENEK. Méghozzá nem akárhogy.

Ez egy új játék lesz. Volt játék a HL2-ig, és lesz a JÁTÉK a HL2 után. Szept. 30, megjelenés napján STEAM, másnap már multizom, utána TFC2-zöm ha kijön, aztán CS2, DoD2, váááááááááááááááááááááááááááááááá
  • PResident Evil
    töltsd le, oszd meg :DDDD
  • shaba23 #514
    na annyira nem...
  • dikki*yysw
    szoptad! :D
  • shaba23 #512
    most akartam megnézni...
  • Piftuka
    Hát azért nem fizetek elő !
  • zaki
    most jól kibasztam a modemesekkel... már írtam 1 moderátornak, hogy töröljék
  • Piftuka
    LOOOL ! Hát a space hiányát azt hiszem, megérezni ! :)
  • zaki
    bassza meg... bocs mindenkitől
  • Piftuka
    Én már láttam, amit kellett ! Várok, amig kijönnek jobb múvik (meg a játék ! :).
  • Shongi
    Én is HL imádó lettem mióta olvastam a 2 ről egy cikket.
  • [OP]Stormbird
    half_life_2_full_gsi.zip
    Na ennyit adott az arc de hogy mi lehet még nem néztem utána idő hiányában valami 500x mega azt állitja na hali ha találtok valami fincsit irjátok le légyszi..
  • Krinyo
    ide a bétát :)
  • [OP]Stormbird
    Hali valaki kotyogott nekem valami bétás cuccrol most puhitom jol megverem ha átakar verni.. ha lesz beirom nektek pontosan honnan szedhető.
  • Petyus_
    "Na az a kocsi kb. 20x jobban ki van dolgozva."

Azért nem kell elszállni. :)

"el kezdenek mozogni az alkatrészei a lövések miatt"

Na ja a futómű meg az ajtó ahhoz mozog az tényleg áááhhh, engem ez fogott meg legjobban amikor először láttam a videócsomagot. :) (na meg amikor a saroképületről leszippantja a felirat betűit a grav fegyverrel)
  • Krinyo
    :D Simán!!
    de én megelőztelek :)
  • Krinyo
    ÚJABB 2 videó:http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=7446
  • Piftuka
    Az első rész videói igen. Ugyanis a HALO már 99' óta szándékozik megjelenni PC-re, de eddig nem sikerült.

A HALO 2. videók X-BOX-ról vannak (ahogyan a képek is), de "természetesen" készülnek PC-re is kihozni !

Csak tudnám, mikor, hiszen még az első rész sem jött ki ! Én azért várom !
  • Krinyo
    én ugy tudom hogy a Halo videókról kiderűlt hogy Pc verziórol készültek!!
  • M@TriX
    HALO2 még nagyon nem jelenik meg PC-re, csak XBOXra, mint tudjuk az első részt adják ki hamarosan, amit a Gearbox Software fejleszt.
    Arról pedig a kéPek szerintem nagyon nem szépek, sőt...
  • Piftuka
    Megnéztem a HALO 2 animációját ! Hát emberek ezt is húzzátok le a HW-ről, mert megéri ! Eszméletlen hangulata van és hát... "nem csúnya" ez sem.

Az egyetlen negatívum, amit írtam, hogy talán soha nem jelenik meg, annyit halogatják ! De büntet az a video is. Taktikus játék, de jóvel pergőbb akció várható benne, mint ebben a hármasban.

Egyébként valóban megmosolyogtató a topic, hogy a "PC-s játékoknak leáldozott". Ez egyáltalán nincs így.

Az tény, hogy túltelített a piac és ezért sok a szemét, de sokszorosára nőtt a fejlesztővégek száma az elmúlt években, így nagyobb az esély arra, hogy mindenki találjon a saját neki tetsző stílusban egy-egy gyöngyszemet.

Tudjátok most tegnap ráálltam a Hardwired-re és lehúztam egy csomú múvit, megnéztem rengeteg képet.

Meg kell mondjam, FPS-ben nem csak ez a 3-a (Stalker, HL 2., DOOM III.) lesz jó játék !

Nagyon tetszik a FAR CRY, a PSICHOTOXIC is. Ezeknek is szép grafikájuk van nagyon. Majd meglátjuk, a játék milyen lesz. Ott van a DEUS EX... Így első blikkre (video és képek) nem annyira lenyűgöző, de ha olyan játékmenete lesz, mint az első résznek, akkor IMHO senki nem fogja bánni a kicsit gyengébb grafikát.
    Szóval nem kel félni az FPS rajongóinak. Lesz itt minden féle és elég igényes a felhozatal !

Én mint nagy adventure rajongó félek, mert nekem ezek a 3D-s LUCASARTS kalandok nem tetszenek !
    Ezekben éppen a rajzolt megvalósítás volt a zseniális. Szeretném, ha a Sam & Max 2. és a Full Throttle 2. nem hozna szégyent az elődökre.
    Ugyanakkor a Broken Sword III. és a Syberia II. felcsillantja itt is a reményt.

Jah, még annyit. Soha nem voltam híve a konzol vs PC ellentétnek, mert butaság.
    És meg kell mondjam, irígylem a PS2 tulajdonosokat, hogy olyan játékot kapnak, mint a GRAN TURISMO 4. !!!

Emberek azokat a múvikat és képeket is nézzétek meg, mert ilyet még nem láttatok !!!
    Egy az egyben film mozgásban és fényképnek hatnak a játék állóképei. Ez kész.
    FOTOREALIZMUS FELSŐFOKON !!!!!

Hőőjjj, gyerekek ! Így fejlődünk; mi lesz itt évek múlva !?!?!
  • Lacc
    Egyetértek, kell nekünk mind a 3 :) Összehasonlítani pedig szerintem nem érdemes őket, szinte teljesen más kategória mindegyik annak ellenére hogy fpsek. A közös talán az, hogy mind 3 engine (talán a stalker annyira nem, bár lehet hogy tévedek) igencsak meghatározó lesz az elkövetkezendő években.