42676
-
Ez igaz, de:
-sokaknak nincs elég szabad helyük a kitömörített, bemountolt dvdisonak + az installált játéknak;
-kiírni nem tudja
- egy chellós nem pazarolja a havi forgalmának 1/3-át egy játékra
. -
Igen. Bizonyára a magyar piacot fogják figyelembe venni a játék megjelentetésekor, különös tekintettel a warezolókra, nehogy bármi is nehézséget okozzon nekik ! LOL ! :D Ugye ezt nem gondoltad komolyan ? :)) -
Na jo bazzeg, de nekem nincs DVD-m, csak CD-m, ugyhogy -> 
Egyebkent hulyesegeket beszeltek, mar hogy a jo istenben jelenne meg egy olyan jatek mint a HL2 DVD-n.
SOK embernek nincs DVD-je, akkor most ok ne vegyek meg a gamet? Okosak vagytok am............
-
hát akkora tuti nem lesz a hl2 :) -
Kivéve ha mondjuk FAT32 a filerendszered és túl nagy neki a file. :) -
ha nincs dvdíród, se sima dvd-d, akkoris tudod nyomni a warezolt gémet -
Nem tudom. Nem vagyok járatos a WAREZ-ban. Szóval ezt most kb. mintha japánul írtad volna. :) -
D-tool mountol dvdt is -
Mgs2 szar, Hl2 vszeg jó lesz. ha törik, ha szakad, ha 1cd, ha 2dvd, aki igazán akarja letölti -
Ez tényleg így volt ? Ennyire nem lehet mitkezdeni a DVD-n megjelent játékokkal ? -
MGS2 is alig terjedt el, a dvd-nek "hála". Persze nekem is megvan, de sok embert ismerek akik 15g korlát, vinyó kapacitás, vagy warezoldalak véges tárhelye miatt nem jutott hozzá.
Szal legyen dvd9-en

-
Jajaja. De király lenne! A lámák majd rippelt 2 gigás szarokkal nyomnák
-
Én annak örülnék ha egyáltalán elindulna majd, és nem 2 nap alatt vinném végig. :) -
Én is a DVD-s megjelenésnek örülnék !
-
én bizti hálf lájf tút kérek szülinapomra 
-
Én annak örülnék ha 2 duplarétegű DVD-n jönne ki és itthon is lehetne kapni a nemzetközi megjelenés napján -> így mire a warez-huszárok leszenvedinék a warez oldalakról én már rég jáccanék.
-
2 CD! 
Kulonben is nem tok mindegy? Ugy is megveszi mindenki, IGAZ?????
-
szerinted is? :D -
odabasz halfy 2 -
Ez bizony így van. A számítógépes játékok "hőskorában" -félreértések elkerülése végett ez úgy 1995-96-ig tartott- meg lehetett nézni a BUDGET játékok igényességét is.
Kedvenc példám a Virgin White Label sorozata ! Igényes papírdoboz; a kézikönyv és az extrák úgyanúgy benne vannak, mint az anno eredeti kiadásban, emellett egy rendkívül eltalált design-al adták ki. A híres "bélyeges" sorozat, ugyebár ? (Ha valaki ismeri).
De mondhatnám itt az Electronic Arts, a MICROPROSE és többi akkor nagy cég kiadványait.
Szóval, annak a ténynek, hogy a HL2 ilyen dobozban jelenik meg, csak örülhet mindenki; hiszen valóban nem ez a jellemző tendencia napjainkban. -
nem biztos ez nezd meg egy UT2003\U2 2 cd es mennyire csomizza ki magat ez PC jatek nem MGS2 ahol nem talaltak tomorito progit es 8 giga az 128x1280as texturaival a jatek:DDD -
arany közép: 3cd :D -
Nem hiszem, hogy 4 CD lesz.
En 2 CD-re voksolok. :) -
Hat, sztem elore nezve a hl 2 kb 4 cds lesz, ami 700*4..., 11 megaba max a readme file, meg a crack lenne benne...szoval:) -
Egyet ertek, anno pl az ultima 9 melle meg terkep, kartyak, es meg sok minden volt a vaskos dobozban... Ma meg a tobb cds gamezek is dvd tokban vannak( papirba csomizva:) Szoval a fasz vesz meg 3 agyonkarcolt cdt, meg meg tokot is vegyek hozza?:) Szoval a regi idoknek vege... Ezen is olcsobittani akar a kiado, hogy megtobb penz csordogaljon be hozza:( -
Na megvan a full game!
Én már húzom is le DC-röl. Igaz,hogy valami 11 Mega,szal gyanús....... nagyon gyanús

-
Egy havromnak az USA-ban megvan valami beta verzio, de nem akrja elkuldeni, mert allitasa szerint akkor nagy szarba kerulhet.
-
Hú. -
najó, beszélek a fiúkkal és kiadunk egy demót :DDD -
Vki szivárogtasson már ki egy HL2 tech demót!! De izibe :)) -
akkor gondolom vmivel olcsobb ha a steamrol toltod nem? -
Es meg en vagyok gyoker........
-
Te hűtsd le magad, gyökér.
A steam az a steampowered.com, majd te utánaolvasol hogy mi az, ha érdekel. -
úgy tudom igen. Mondjuk én maradok a dobozos verziónál. Én szeretem a dobozokat. :) -
dikki mirol dumalsz? Nem velem vitaztal a warezrol, ugyhogy hutsd le magad. kk????
Most pedig mi lenne, ha valaszolnal: Mi az a steam?
Online megveszed es letoltod a gamet? Erre gondolsz? -
Igen. steampowered.com
Ilyenkor jövök rá, hogy úgy vitatkozom emberekkel, hogy nem is tudják miről beszélek :) Tépem a számat hogy szept. 30 steam, nem warez, meg nem bolt, és egy hét múlva megkérdik mi a steam ;)
Persze nem baj, nem az.
Szóval én valszeg steamről töltöm majd, leszarom a kézikönyvet, dobozt. Úgyse olvasnám el. -
Kerdes: Mi az a STEAM?!
A Valve szervere, es le lehet majd tolteni a HL2-t?????????
Hogy is van ez? -
Ma vettem még egy HL-t a meglevő mellé, biztosss ami biztosss. :) -
Half-life.hu -t érdemes néha csekkolni. 1-2 sort böfögnek pár naponta, de máshol annyi sincs. -
Én is azt szeretem. Aki nem érzi ezt a "fílinget", az nem tudja, miről beszélünk.
Én ezért nem szeretem ezeeóket a gagyi DVD tokos "CD, oszt' jóvan" kiadásokat.
Ennyi erővel aztán tényleg mindegy, hogy PHILLIPS CD-n van, vagy eredetin.
Pont azok a szép dobozos kiadások vannak kihalóban, amelyek meghozhatnák a kedvet a játékok vásárlásához olyanok számára is, akik eddig nem cselekedtek ilyesmit.