42676
-
ko_vee #784 Mármint a Half life 1-hez ill. cstrike, csak WONos legyen PLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍZ!!!!!!! -
lopj magadnak :D
vagy neked már HL2 höz kell? -
ko_vee #782 Hi all!!!Vki tudna adni egy won-os cd-key-t PLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍz!!!!!!!!!!!
-
Te jo isten legalabb 30 hozzaszolas a warez topichon miota nem voltam! HA' MI VAN ITT, EH? 
-
JA a labda után. Akár a semmiből is :P -
Coco #779 az lehet... -
Igen.
Az előbbi meg egyel feljebb ment!
-
Ja. De szerintem nem pók volt az. Inkább valami többlábú buta "Alien Dog".
:) -
Ja, így már vágom.. a "pók"-ról beszélsz!
-
Az a földönkívüli "banda" - kb. olyan értelmi színvonallal, mint Rin Tin Tin a Lucky Lukeból -, akik a labda után loholnak, ha azt eldobod. (Mell. idézőjelben volt. :) ) -
Milyen űrkutya??
-
Elég sok mindent megmutat ez az 500MB-os videó ...
Legjobb az "űrkutyákkal" való játék :). Hozd vissza a labdát :) -
Mert nem olvasol sok fórumot.. rengeteg az "elvből nem veszek játékot" ember, akik még téged fikáznak, hogy olyan hülye vagy, hogy megveszed. :) -
dikki: szerintem nem kell túlspirázni a dolgot, ha a többi warez link itt lehet nem értem miért lenne a HL2 kivétel. Persze engem is idegesít majd, ha a megjelenés előtt menni fog a warezolás és nekem meg nem lesz meg a játék.. de mit lehet tenni? :)
Aki meg igazán szereti a HL2-t az teljesen irracionálisan teszi ha nem veszi meg, mert a játék évekig nyújthat szórakozást multival/ingyenes modokkal amint azt a HL esetében láttuk, és ezt CD-Key nélkül nehezen élvezi. -
Coco #768 jaja,bár én nem naon találkoztam olyanokkal akik:" a kisfiuk hencegését "csinálták volna...
-
volt warez az sgn, és lesz is. annak, hogy dikki nem szeretné, a kisfiuk hencegését mert letöltötték a hl2-t, nem az a megoldása, hogy törtöljük a warez linkeket, ha moderátor, ha nem... -
Coco #766 figyu nézz be a többi topicba.pl Vice City,EtM,vagy akármi...láttad hogy ott halomra vannak a linkek?!De szerintem ne menjünk bele a moderátoros dologba.....
-
Így van.
Azt pedig egy moderátornak szíve joga elönteni, hogy mit enged (és itt nem csak a warez, nem warez témáról van szó, hanem együtt mindenről) a hozzá tartozó fórumrészen és mit nem.
Ez nyilván nem tetszhet mindenkinek, de EL FOGADNI EZT NEM KELL. Van más megoldás is.
Akinek nem tetszik, az maximum úgyis csak a Sóhivatalba mehet panaszra. -
Coco #764 Igazábol nem erről "beszélgettünk",hanem a kiröhögésről,meg ezekről,de hát végülis igaz...:) -
de dikki.. ha vki. megveszi, akkor megveszi, ha nem, hát nem.
nem tiszted eldönteni -
Most tartok 14 %-nál. Passz. De elvileg igen.
Bár Dikki szerint már volt a Hardwireden. 25 perces. -
Coco #761 igen,félreértettelek bocs még egyszer. -
Coco #760 ok akkor zárjuk le.....bocs ha én is kicsit tulzasba vittem.... -
Coco #759 

-
Ez tuttira új múvi ??? Mert azért 500 MByte... -
Én sem veszekedni akarok, egyszerűen leírtam a véleményemet, amit talán azért találsz aggresszívnek (semmi ilyen nem volt benne IMHO), mert jelentős igazságtartalma van, ami téged is érint. Semmi "báránylélekről" nem volt szó, nem állítottam be magamat szentnek !
"-Jajj ne monjad már nekem hogy te még soha semmit nem töltöttél le mert nem hiszem el...
-a bárány lelkeddel meg hagyjaá léccives"
Ezekkel kapcsolatban idézem saját magamat mégegyszer:
"nem azzal van baj, ha az ember nem képs kifizetni a számítógépén található összes programot...
De az már gázos, amikor NEM IS AKAR SOHA ilyet tenni és még melldöngetve büszkélkeidk a WAREZ-al és lehülyézi azt, aki esetleg befizet a kedvenceire ! "
Érted már ?
"de télleg én nem akarok veszekedni és bocs ha megbánottam vkit"
Én sem veszekedni akarok, csak leírtam a véleményemet. Nem is bántottál meg. -
Ja, ma amolyan depressziós hangulatom van..szal ne vegyél olyan komolyan Dikki :) -
Mintha némi elrugaszkodást vélnék felfedezni mondanivalódban...ennek két oka lehet: Vagy meggyőzt(ünk)elek a WAREZ viszonylagos létjogosultságáról de az egód nem hagy és valami válasz kell... vagy alapvetően nem tudtál rá értelmes választ adni. -
Ja. -
Tehát a videó
(Az előbb lemaradt a "f", csak tp lett ... Sorry!) -
Volt, HW-n is itt is. De köszi, még én sem szedtem le (darabokban úgyis megvan) de most majd. :) -
én még a HL2-t se venném meg ha nem lene warez. Szal ha van wrez letöltöm ha nincs leszarom. Én rts/rpg fan vagyok war3,BG1-2, Planescape, IWD, Dio2 ezek mind megvoltak a hazai megjelenés napján eredetiben. Szal én senkit nem fogok megkárosítani azzal hogy leszedem a HL2-t mert ha nem lehetne letölteni leszarnám. Viszont aki fps fan és nem veszi meg azt a 2 értelmes fps-t ami kijön egy évben az húzza le magát a wc-n. -
Nem nagyon írtam még ebbe a topicba, de találtam egy 25 perces HL2 videót. Ha ismeritek bocs, de nem akartam utánaolvasni, hogy volt-e már.
(Elvileg ez még nem volt a hardwireden sem. 500 MB a videó mérete (!!!). Nekem is most jön le, szóval remélem nem átqúrás. De 500 MB-os mov-ot gondoltam hiba lenne kihagyni ...)
25 perces HL2 videó
-
Na jó mentem, mert azt hiszem ég valami a lakásban. Talán pont a gép, nem tudom, órák óta jön az égett szag és egyre erősödik. Asszem vmi gáz van.
Egyébként Piftuka abszolút nem agresszív. Az én vagyok, sajna néha másodpercek alatt felmegy bennem a pumpa és akkor szomorú, milyen hülye vagyok. Szal písz :) -
Ha már itt tartunk, valószínűleg az enyém erősebb. :) -
Coco #747 ok persze értem én.de én soha nem hülyéztem le ezeket az emebrekt mert én is ovltam már igy!és nem hazudtam ).Te itt alattam The...:
-Ha ilyen agressziv vagy akkkor minek irsz?
-dikki eltudta mondani higgadtan(pl most)
-Jajj ne monjad már nekem hogy te még soha semmit nem töltöttél le mert nem hiszem el...
-a bárány lelkeddel meg hagyjaá léccives
-talán mert joga van hozzá:átmegyek egy másik forumra és megkérdezem..de télleg én nem akarok veszekedni és bocs ha megbánottam vkit,The:nem érdekel. -
Igen, hiszen nekem abszolút nincs rálátásom a játékokra, fél éve van gépen, két hónapja láttam először netet, és apukám megvesz minden játékot egyenesen az USA-ból. Lol :) -
Felesleges ezen vitatkozni (ha itt nem, máshol hegyekbe lesznek a linkek), másrészt Dikki barátunk még "hisz", el tudják kápráztatni a jól megkomponált reklámok a kitűnő körités, hogy vedd meg mert ez a legjobb....pedig annyi xart kaptunk már a képünkbe....példákat inkább nem írnék tekintve a szubjektivitást. -
Pontosan :) -
Pontosan!