• dikki*yysw
    Hali,
    na itt vagyok csak tegnap összeomlott win2k+ie, és nem volt kedvem újraindítani+újratárcsa.
    Szóval, a véleményem semmit nem változott a conversation alatt a warezről. Csak én nem tudom olyan szépen összeszedni a gondolataim, mint Piftuka tette a #740-ben.
    Ergo: NEKEM is van privát ftp-m, én is töltök le játékokat és érdemes kipróbálni a játékokat megvétel előtt.
    Én azt mondtam, hogy azokat az embereket utálom, akik nem csak lewarezolják a fél internetet, hanem erre még büszkék is, a mellüket verik és egy-egy oridzsi példánnyal rendelekző emberre hülyén néznek. Ők akkor sem vennék meg a programokat, ha milliárdosok lennének.
    Azt is mondtam, hogy nagyon rossz helyzetben van a PC-s játékipar - nagyrészt az ilyen emberek miatt. És a HL2 lesz az idei, sőt talán az elkövetkező 3-4 évben a legnagyobb hatással a PC-s játékok, hw fejlődésére; így nagyon nem szeretném, ha idő előtt kikerülne.
    Hogy miért más a HL2, mint a többi játék, ami esetében engedélyezett a linkelés. Nos, egyrészt semmilyen játék esetében sem engedélyezett a linkelés, hiszen az illegális. Más kérdés, hogy a moderátor hülye lenne napi 24 órában figyelni a legapróbb fórumot is, és törölgetni a linkeket. Minek?
    Csakhogy a HL2:
    - a Half-Life utódja, amely több mint 50 "Az Év Játéka" címet nyert a nagyvilágban;
    -sokan a "PC-s játékiparra tett legnagyobb hatású játék"-nak választották;
    -biztos, hogy jó lesz :)
    -érdemes lesz megvenni, hiszen nemcsak a HL2 multijához, de a TF2, CS2, DOD2 és a számtalan egyéb más modhoz is szükséges lesz majd az eredeti játék;
    -a megjelenés pillanatában letölthető lesz a STEAM-ről, így nem áll meg a lábán az az érv, hogy "mire a boltba ér, a warezosok már végigvitték, én miért várjak";
    -a szívem csücske, és mint ilyen, napi 24 órában online leszek megjelenéskor (remélem!) és figyelni fogom a topicot, mely más játékok esetében nem mondható el;
    -és természetesen ez semmiféle hatással nem fog bírni a warez verzió terjedését illetően, hiszen majd privát ftp-kről meglesz mindenkinek.
    Hogy azzal jól jár-e, már más kérdés. A HL-kulcsra 5 éve szüksége van az embernek, ha a HL2 fele ennyi ideig topon lesz MÁR megérte a pénzét.
    Pontbazmeg! (ez így a végére, hogy ne tűnjek túl érettnek :D)