42676
-
Mindenki végigvitte sértetlenül. De nem áruljuk el a végét, mert spoiler lenne. -
Már játszotatok HL2-vel? -
Hát mint kiderült lehet, hogy megy:))
Nálunk 2 embernek nem ment (lordred, choi) :) viszont egy ati 9700 pro-n ment -
:)) -
Ha nem megy Gforce4200-vel meg 768md ddr-el
lehugyozom a bokám. -
Igen. Meg lényeg, hogy top50ben tartjuk a topicot szeptemberig, így a flém néha hatásos, célszerű módszer :)) písz. -
Lényeg, hogy mindketten várjuk a hL2-őt + ezt is. -
"És ez a tény:
nemtudom, hogy mire fejlesztik a hl2-őt de a domm-3-at tuti radeonra:("
Nem igazán tudom, min vitatkozunk. Én az alpha alapján semmilyen következtetést nem vontam le, hacsak azt nem hogy nekem sikerült elindítani -> te vagy a béna a gf4-el. Na jó éjt.
-
"Nem, de ennek ellenére nem vonok le következtetéseket a véglegesre vonatkozólag."
Akkor te is olvassad vissza és gondolkozz el:)
Én véleményemet írtam le ill. azt amit tudok én nem követkesztettem....
Na de legyen igazad egy SOTE Lan-után már nincs erőm vitatkozni:)) -
Olvass vissza, hátha eszedbe jut. :D -
És ezt ki tette???
-
Nem, de ennek ellenére nem vonok le következtetéseket a véglegesre vonatkozólag. -
Szard. Én is leszarom :)
Fórumok erre vannak, és nem hülyeségek beszélésére.
Én sem. Sőt.
De volt, radeonra. -
"A DOOM3 alpha egy KÉT ÉVES cucc. Ki nem szarja le milyen volt."
Tudsz ennél újabbhoz jutni?
-akkormeg- -
Most erre én is lesz*rhatnám a véleményedet de nem teszem vazzzeg!!!
Azért vannak a fórumok, hogy meg lehessen beszélni az ilyen dolgokat!!!!!!!!!!!!!
Senki sem tökéletes (ahogy te sem)!
És valószínű, hogy azért nem indult el mert még 1 videókártyára sem volt optimalizálva mert ez az alfa verzió (részben) -
Most ne sértődj meg. De egy kicsit pipa vagyok, és ilyennel főleg fel lehet baszni az agyam.
Ha NEM értesz hozzá NE beszélj hülyeségeket légy szíves.
A DOOM3-hoz JC MINDEN kártyához KÜLÖN renderelő ösvényt ír.
Így lesz Radeon, ÉS GFFX renderelő ösvény is TÖBBEK KÖZÖTT.
A DOOM3 alpha egy KÉT ÉVES cucc. Ki nem szarja le milyen volt.
NÁLAM ment GF4Ti4200-on az alpha, tehát most vagy én álmodtam a dolgot, vagy te vagy a béna.
Hülyeségeket pedig megfelelő tájékozottság nélkül NE beszéljünk mert viszonylag sokan olvassák. -
Na ezt kapjátok ki!!!!:
És ez a tény:
nemtudom, hogy mire fejlesztik a hl2-őt de a domm-3-at tuti radeonra:(
Volt alkalmam ma megtekinteni egy Doom3 alfát és radeon 9700pron néhol +akadt, geforce ti4200-ason 128 rammal el sem indult:)) -
Pontosan.
Mellesleg képminőséget összehasonlítani nem is értem, hogy lehet különböző beállítások mellett. -
Mert talán nem is lehet mindíg látni de attól még ott van:)) -
Nemtom, én megnéztem egy ilyen összeállítást..de semmi...lehet, hogy én vagyok a vak.
Vagy csak a csordaszellem van jelen nem? Vagyis ha valamit elég sokan mondogatnak azt előbb - utóbb te is magadévá teszed. -
gonosz #1069 azert ha veszel egy kepet ugyanabbol a progibol gf4 -el, es ati 9500+ -al bekapcsolt extrakkal (af, aa amit ugye megtehetsz mert eleg gyors, nem lehet a hasznalatuk ellen ervelni..) eg es fold a kulonbseg. -
Szerintem ez faszság, hogy egy kártyának a képminősége szebb vagy jobb. Ha arról beszélnénk, hogy valami hihetetlenül fos képet ad az egyik, a másik meg tűéles élénk színű képet, akkor lehetne ilyent mondani. De nehogy már a GF4 képe nézhetetlen legyen a Radeonhoz képest, meg nehogy már botrány legyen, ilyen baromságokat ne irogassunk már, mert lol. -
Nekem eddig nem lehetett panaszom az Nvidiára. Jelenlegi kártyám egy GeForce4 minden játék amivel játszom elmegy 1024x768-ban full grafikán és ennél több nekem nem kell.
(ezt írtam, nem copy-pasteltem).
DE, az ATi szebb képet ad, gyorsabb, olcsóbb, kisebb, jobb. -
Nincs semmi gyíksága. Nekem is nvidiám van, de ha elolvasok egy tesztet, akkor tudom azt mondani, hogy a másik kártya jobb mint ami nekem van. -
Mond egy tipust, ar kategoriat, azzal megegyezo Nvidiat, es a ketto kozotti sebesseg kulonbseget. Ha ez a kulonbseg min 15%, akkor talan megeri rizikozni egy ATI-ra.
Nem csesztetem, de teny - sajnos - hogy a tamogatottsaga nem az igazi. Mindig van valami gyiksaga. -
Az embereknek kb. egy év kell, hogy ilyen dolgok eljussanak a tudatukig, hogy pl. az ati a leggyorsabb kártya már egy éve, stb. -
Állítólag már nem is az a leggyorsabb de ez off :) -
Nézd baromira nem érdekel mire fejlesztik
Eleve hülyén írtam,mert a "fejlesztés" szó nem igazán jó rá,mert természetesen Nvidián is totál jól fog futni.
Én ezt úgy értettem,hogy a fejlesztök a gamet,grafikot,stb ATI kártyán tesztelik,ami nekem azé jó,mert régen sok bug volt gamékban ha ATI kártyán játszottál,ebben tutkó nem lesz.
Na csak ennyit akartam. -
Neked is javaslok egy hét balatont:)
Hidd el segít:)) -
Lehet de azt biztossan tudom, hogy ha nem is az ati a leggyorsabb neki van a legszebb képe.
Nekem Egy orogi Geforce 256-van Asus V6600- az elsők közül ami nem mx!! -
Mert ez mindent visz!! -
nem:) -
Meg 64 megába már nemférnek be a mai játékok grafikái!
Én azért még azt tapasztalom, nincs különösebb okom a tuningolt 64 megás Gf4 4200-omat lecserélni.
Na persze majd ősszel már csak Dr. Freeman újabb kanadjai miatt is más lesz a helyzet :-) -
mekkora poén lenne ha kapnál egy levelet vissza, hogy "ez kizárt dolog, mert nem tudom" -
"Meg 64 megába már nemférnek be a mai játékok grafikái! "
Remélem hogy a textúrákra gondoltál...
Amúgy meg pöcs a nicked:D -
nyahh, szétkűdtem pár mailt a játékokat fejlesztőknek...olyan szöveggel, hogy:
ID.
hé, mekkmesterek, kapkodjátok a seggeteket, jóvan? Me, halál lesz. csá kandur vótam, puszi
ps: nincs kőcsön egy lambó?
Valve.
HL2 akarok teccik éteni? A tanács részirűl kéne nekem, mán...kandurex
stb..stb..stb

szerintetek tudnak magyarul?
-
Ez már kóros,Kandi.
Adjatok má' neki egy TombRaider6-ot!!!
-
ÁÁÁÁ......KELL! HL2-t akarok DOOM3-t akarok STALKER-t akarok MAXP2-t akarok! MOST RÖGTÖN, MÁN AZONNAL!!!!!......ÁÁÁÁÁÁÁ 
-
ja :D
-
A lenti link egyszeru reklam. Az E3-on olyan gepen mutattak be a jatekot, amiben ATI volt. Semmi extra. Ez nem azt jelenti hogy arra fejlesztik. Ha nVidias kartya lett volna benne, akkor most naluk lenne kint ez a szoveg:)))
Persze, az mas kerdes, hogy ki mit fizetett a Valve-nek, hogy az "ovekkel" mutassak be...))