42676
  • dikki*yysw
    Mindenki végigvitte sértetlenül. De nem áruljuk el a végét, mert spoiler lenne.
  • CELL StormBird
    Már játszotatok HL2-vel?
  • [negativ] Les
    Hát mint kiderült lehet, hogy megy:))
    Nálunk 2 embernek nem ment (lordred, choi) :) viszont egy ati 9700 pro-n ment
  • [negativ] Les
    :))
  • CELL StormBird
    Ha nem megy Gforce4200-vel meg 768md ddr-el
    lehugyozom a bokám.
  • dikki*yysw
    Igen. Meg lényeg, hogy top50ben tartjuk a topicot szeptemberig, így a flém néha hatásos, célszerű módszer :)) písz.
  • [negativ] Les
    Lényeg, hogy mindketten várjuk a hL2-őt + ezt is.
  • dikki*yysw
    "És ez a tény:
    nemtudom, hogy mire fejlesztik a hl2-őt de a domm-3-at tuti radeonra:("

Nem igazán tudom, min vitatkozunk. Én az alpha alapján semmilyen következtetést nem vontam le, hacsak azt nem hogy nekem sikerült elindítani -> te vagy a béna a gf4-el. Na jó éjt.
  • [negativ] Les
    "Nem, de ennek ellenére nem vonok le következtetéseket a véglegesre vonatkozólag."

Akkor te is olvassad vissza és gondolkozz el:)
    Én véleményemet írtam le ill. azt amit tudok én nem követkesztettem....
    Na de legyen igazad egy SOTE Lan-után már nincs erőm vitatkozni:))
  • dikki*yysw
    Olvass vissza, hátha eszedbe jut. :D
  • [negativ] Les
    És ezt ki tette???
  • dikki*yysw
    Nem, de ennek ellenére nem vonok le következtetéseket a véglegesre vonatkozólag.
  • dikki*yysw
    Szard. Én is leszarom :)
    Fórumok erre vannak, és nem hülyeségek beszélésére.
    Én sem. Sőt.
    De volt, radeonra.
  • [negativ] Les
    "A DOOM3 alpha egy KÉT ÉVES cucc. Ki nem szarja le milyen volt."

Tudsz ennél újabbhoz jutni?
    -akkormeg-
  • [negativ] Les
    Most erre én is lesz*rhatnám a véleményedet de nem teszem vazzzeg!!!
    Azért vannak a fórumok, hogy meg lehessen beszélni az ilyen dolgokat!!!!!!!!!!!!!
    Senki sem tökéletes (ahogy te sem)!
    És valószínű, hogy azért nem indult el mert még 1 videókártyára sem volt optimalizálva mert ez az alfa verzió (részben)
  • dikki*yysw
    Most ne sértődj meg. De egy kicsit pipa vagyok, és ilyennel főleg fel lehet baszni az agyam.

Ha NEM értesz hozzá NE beszélj hülyeségeket légy szíves.

A DOOM3-hoz JC MINDEN kártyához KÜLÖN renderelő ösvényt ír.

Így lesz Radeon, ÉS GFFX renderelő ösvény is TÖBBEK KÖZÖTT.

A DOOM3 alpha egy KÉT ÉVES cucc. Ki nem szarja le milyen volt.

NÁLAM ment GF4Ti4200-on az alpha, tehát most vagy én álmodtam a dolgot, vagy te vagy a béna.

Hülyeségeket pedig megfelelő tájékozottság nélkül NE beszéljünk mert viszonylag sokan olvassák.
  • [negativ] Les
    Na ezt kapjátok ki!!!!:
    És ez a tény:
    nemtudom, hogy mire fejlesztik a hl2-őt de a domm-3-at tuti radeonra:(
    Volt alkalmam ma megtekinteni egy Doom3 alfát és radeon 9700pron néhol +akadt, geforce ti4200-ason 128 rammal el sem indult:))
  • dikki*yysw
    Pontosan.
    Mellesleg képminőséget összehasonlítani nem is értem, hogy lehet különböző beállítások mellett.
  • [negativ] Les
    Mert talán nem is lehet mindíg látni de attól még ott van:))
  • Kandurex
    Nemtom, én megnéztem egy ilyen összeállítást..de semmi...lehet, hogy én vagyok a vak.
    Vagy csak a csordaszellem van jelen nem? Vagyis ha valamit elég sokan mondogatnak azt előbb - utóbb te is magadévá teszed.
  • gonosz
    azert ha veszel egy kepet ugyanabbol a progibol gf4 -el, es ati 9500+ -al bekapcsolt extrakkal (af, aa amit ugye megtehetsz mert eleg gyors, nem lehet a hasznalatuk ellen ervelni..) eg es fold a kulonbseg.
  • dikki*yysw
    Szerintem ez faszság, hogy egy kártyának a képminősége szebb vagy jobb. Ha arról beszélnénk, hogy valami hihetetlenül fos képet ad az egyik, a másik meg tűéles élénk színű képet, akkor lehetne ilyent mondani. De nehogy már a GF4 képe nézhetetlen legyen a Radeonhoz képest, meg nehogy már botrány legyen, ilyen baromságokat ne irogassunk már, mert lol.
  • dikki*yysw
    Nekem eddig nem lehetett panaszom az Nvidiára. Jelenlegi kártyám egy GeForce4 minden játék amivel játszom elmegy 1024x768-ban full grafikán és ennél több nekem nem kell.

(ezt írtam, nem copy-pasteltem).

DE, az ATi szebb képet ad, gyorsabb, olcsóbb, kisebb, jobb.
  • dikki*yysw
    Nincs semmi gyíksága. Nekem is nvidiám van, de ha elolvasok egy tesztet, akkor tudom azt mondani, hogy a másik kártya jobb mint ami nekem van.
  • Alexease
    Mond egy tipust, ar kategoriat, azzal megegyezo Nvidiat, es a ketto kozotti sebesseg kulonbseget. Ha ez a kulonbseg min 15%, akkor talan megeri rizikozni egy ATI-ra.
    Nem csesztetem, de teny - sajnos - hogy a tamogatottsaga nem az igazi. Mindig van valami gyiksaga.
  • dikki*yysw
    Az embereknek kb. egy év kell, hogy ilyen dolgok eljussanak a tudatukig, hogy pl. az ati a leggyorsabb kártya már egy éve, stb.
  • [negativ] Les
    Állítólag már nem is az a leggyorsabb de ez off :)
  • Shaman
    Nézd baromira nem érdekel mire fejlesztik
    Eleve hülyén írtam,mert a "fejlesztés" szó nem igazán jó rá,mert természetesen Nvidián is totál jól fog futni.
    Én ezt úgy értettem,hogy a fejlesztök a gamet,grafikot,stb ATI kártyán tesztelik,ami nekem azé jó,mert régen sok bug volt gamékban ha ATI kártyán játszottál,ebben tutkó nem lesz.
    Na csak ennyit akartam.
  • [negativ] Les
    Neked is javaslok egy hét balatont:)
    Hidd el segít:))
  • [negativ] Les
    Lehet de azt biztossan tudom, hogy ha nem is az ati a leggyorsabb neki van a legszebb képe.
    Nekem Egy orogi Geforce 256-van Asus V6600- az elsők közül ami nem mx!!
  • [negativ] Les
    Mert ez mindent visz!!
  • [negativ] Les
    nem:)
  • SoDI---
    Meg 64 megába már nemférnek be a mai játékok grafikái!

Én azért még azt tapasztalom, nincs különösebb okom a tuningolt 64 megás Gf4 4200-omat lecserélni.
    Na persze majd ősszel már csak Dr. Freeman újabb kanadjai miatt is más lesz a helyzet :-)
  • zaki
    mekkora poén lenne ha kapnál egy levelet vissza, hogy "ez kizárt dolog, mert nem tudom"
  • DOGMAN
    "Meg 64 megába már nemférnek be a mai játékok grafikái! "

Remélem hogy a textúrákra gondoltál...

Amúgy meg pöcs a nicked:D
  • Kandurex
    nyahh, szétkűdtem pár mailt a játékokat fejlesztőknek...olyan szöveggel, hogy:

ID.
    hé, mekkmesterek, kapkodjátok a seggeteket, jóvan? Me, halál lesz. csá kandur vótam, puszi
    ps: nincs kőcsön egy lambó?

Valve.
    HL2 akarok teccik éteni? A tanács részirűl kéne nekem, mán...kandurex

stb..stb..stb
    szerintetek tudnak magyarul?
  • cypher
    Ez már kóros,Kandi.
    Adjatok má' neki egy TombRaider6-ot!!!
  • Kandurex
    ÁÁÁÁ......KELL! HL2-t akarok DOOM3-t akarok STALKER-t akarok MAXP2-t akarok! MOST RÖGTÖN, MÁN AZONNAL!!!!!......ÁÁÁÁÁÁÁ
  • CELL StormBird
    ja :D
  • Alexease
    A lenti link egyszeru reklam. Az E3-on olyan gepen mutattak be a jatekot, amiben ATI volt. Semmi extra. Ez nem azt jelenti hogy arra fejlesztik. Ha nVidias kartya lett volna benne, akkor most naluk lenne kint ez a szoveg:)))

Persze, az mas kerdes, hogy ki mit fizetett a Valve-nek, hogy az "ovekkel" mutassak be...))