7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#764 Előbb írd te, mert úgy nincs motivációm nyomni, ha nincs mit túlszárnyalni. -
#763 Ok .Akkor majd jöhetnek időeredmények =) Csak kíváncsi vagyok. -
#762 A bétán megyünk. -
#761 Akkor ti most az alap Hungaroringen mentek vagy a béta pályán? MAjd lehete kis iső összehasonlítgatásokat csinálni kinek mennyire fekszik a pálya =) -
#760 Nekem az ikon az jó csak a betöltőképernyő maradt a régi, de az is lecseréltem.Szóval már teljesen 2004-es a pálya.Azokat a műfűcsíkokat a kerékvetők mellett azt csak idén csinálták.Tavaly még nem volt.Szóval ez 2004-es pálya.Itt a betöltőképernyőm. -
#759 Thx a textúrát, jó nagyon.Az ai is jó.Nem is cesziok lassan csak amikor a boxból kijönnek. -
#758 Thx.Az ai megy nálam is bár az 1es kanyart nagyon lassan veszik. -
#757 Mukodik az AI is rendesen (vagyis nalam eddig nem volt gond).
Itt van 1-2 normalisabb textura (vilagosabb "fekete" aszfaltok, normalisabb szinu fu): 2004rh_hungaroring_textures.zip 1Mbyte
A 2004RH_Hungaroring konyvtarba bemasolni, ha nem tetszik, torolni:)) -
#756 Ok.Megnézem. -
#755 RH2003ToRH2004 Portolas:))
- RH2003 Hungaroring BETA letoltes
- file nevek elejen atnevez 2004-re
- az egeszet belemasolni a 2004RH_Hungaroring konyvtarba (ELOTTE ARCHIVALNI A REGIT!!!!!!!!)
- a GDB es SCN file-okban attirni a 2003-akat 2004-re
- ennyi:))
A beltoltokepernyok, ikon marad a regi, de az infokep a palyarol mar az uj! -
#754 Mukodik! :))
Meg meg kell nezzzem az AI-t, es lecserelek egy texturat, mert az az uj fekete aszfalt az nagyon rossz:/ De a tobbi tetszik, jok a kerekvetok, kanyarok stb.:))) -
#753 Király. -
#752 OK. Letoltom es szolok ha van valami. -
#751 Ok.Szólj ha sikerült. -
#750 De kellene:) Mondjuk, nekem fent van az RH2003 is, lehet hogy kiprobalom:) Bar ez a 2004-es sokkal jobban tetszik, valahogy vezethetobb. De megprobalom "atportolni" a 2044 ala:) -
#749 Nem próbálod ki?Jó lenne ha menne.Az van a readme-ben, hogy RH2003-as mappába kell kicsomagolni,de akkor nem látja.Nem kéne hozzá a RH2003-as mód ahhoz, hogy menjen? -
#748 Meg nem probaltam:) -
#747 Neked se megy a 2003as?Mert jó lenne már az új ringen nyomni a köröket. -
#746 Mind1 mert leszedtem és felraktam újra.De thx. -
#745 Ennek kell lennie: 2004rh_hungaroring.zip 600 kb -
#744 Minden file-t elotte rendesen archivaltal, utana meg mindet visszamasoltad, felulirtad?! Szerintem valamelyik Hunfary, vagy Hubgarymap MAS file ott maradt a konyvtarba, es onnan veszi nem kintrol. -
#743 Lecseréltem a rh2004-est rh2003 beta-sra,de az is hibás.Mert az új pályarészen ott van a régi textúra.A kocsi az aszfalton megy, de nagyon szar hogy átmegyek 1 domboldalon és nem létok semmit.Aztán visszacseréltem.És ilyen lett.
-
#742 Pedig nalam jo.
Ez a gyari, vagy valamelyik kiegeszito, plusz, 2003-as stb.? -
#741 Hungarornig.Csak az a baj hogy a többiek is itt mennek. -
#740 Ez melyik palya?! Amugy, igy konnyebb elozni:))))) -
#739 1épként a menü az jó.Meg a kocsik.Kéne 1 track update aztán jó lenne a mod. -
#738 Ez mi?5 méter magasan megy a kocsi :D
-
#737 hát, az lehet. mindenesetre nem akar működni :( -
#736 Installalva 1,6 giga:) "Be warned 1.6 Gb of additional HD space is required!!!" -
#735 hmm, nálam valami 93 mega az exp... az uw-s linkről szedtem -
#734 Lehet hogy az EXP pack kavar be (en nem tettem fel). Az eleg sokat modosit, elvileg versenyenkent teljesen valtozo cuccuk stb. Nem hiaba 1,5 giga csak az;))))) -
#733 és már az ETCC sem indul el :( -
#732 Hi! felraktam a modot +exp packot + track packot, de minden pálya töltése közben kidob windowsba... Egy korábbi RH patch sem volt fenn. Szerintetek mi lehet a gáz? -
#731 De ha valaki nem akar keresgélni bemásolom ide:
Season 2004 BASE pack:
---------------------------------
When you download the 53 Mb "Basic" Package, you will get (that's just a short summary):
- all cars (liveries and shapes) of the Formula 1 season 2004
- all driver helmets (liveries and shapes) of season 2004 (except Sparco model)
- the pitcrews of season 2004
- the driversuits of season 2004
- menu backgrounds for season 2004
- pit garages
- diver names, stats and sound files of season 2004
- season 2004 pit order
- season 2004 track order [using Austria as Bahrain & China]
- new car and general physics
- new AI lines and AI behaviour
- adjusted driver performance data reflecting an average of the 2004 season
- new 2D and 3D rims with corrected rim/tire diameters
- tire shape update (based on the 2003 tire pack)
- downshift backfire
Expansionpack:
The 90 Mb package provides all chassis and livery versions of the F1 season 2004 as seen until the US Grand Prix 2004:
- all cars (liveries and shapes) of the Formula 1season 2004 at least up to the USA GP
- all driver helmets (liveries and shapes) of season 2004 (except Sparco model)
- the pitcrews of season 2004
- the driversuits of season 2004
Be warned 1.6 Gb of additional HD space is required !!!
Trackpack:
The 32Mb package provides you with some of the season 2004 (and season 2003) track updates. The package contains only track updates that could be finished at the same time as the season 2004RH. There will be additional tracks in the near future. As soon as these tracks become available, we will try to integrate them into this Package.
Australia 2004 - by Barrybumhead
Canada 2004 - by Watcher (based on esci's 2003)
Europe 2003 - by Tantra
France 2004 - by Watcher (based on Ethone's 2003)
Germany 2004 - by Watcher (based on Tantra's 2003)
Japan 2003 - by Ethone
Monaco 2003 - by Tantra
SanMarino 2004 - by Barrybumhead
Spain 2004 - by Barrybumhead
-
#730 Megneztem a MOD-ot, de egyelore csak a BASE-t (nincs helyem a vinyon:/). Nagyon igenyes lett!! Nalam korrektul feltelepedett, problema nelkul.
Nalam fent volt mar elotte is a Godzila menu/options, de ezt is korrektul frissitette, muxik rendesen. Minden elozo beallitast rendesen megtartott. -
#729 Arra. De nem hibas, csak a szr SportPlanet ilyen gaz:(( Varni kell par masodpercet, onnan tovabb lep, es ott ismet par masodperc es be jon az oldal:))
Olyan, mint a tobbi ingyenes szar, nem lehet kozvetlenul linkelgetni:(( -
#728 #721esre gondoltál, de link errort ír. -
#727 Valamit csinaltak, de ha jol tudom, csak ujra aszfaltoztak az uj reszt, mert szar volt. Bar, most is szar, dimbes-dombos, mint altalaban a Magyar utak:))))))
De a Magyar (GoKart) palya amugy sem nepszeru, valszeg azert nem kapkodjak el:))))))))) -
#726 Olvasd el: #722!!!! -
#725 Szóval akkor mit tartalmaz most pontosan a mod?2004-es autókat és pilótákat?Azon kívül mijen ujdonságot?