7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• K.András
    Szerirntem a valoságban szo nincsen 4-5 fokozatu kipörgésgátlorol,egyébként nemsokára ugysem lehet majd használni ahogyan a rajtelektronikát sem...
    Szal legyen nyugodtan off...
  • Alexease
    - Minden evjarat minden autotipusa erezhetoen kulobozik. Megnezni nem igazan, de az "ini-kben" tobb tucat parameterrel allitjak be a tulajsonsagokat.
    - A jatekbol sajnos kimaradt a kiporgesgatlo allitasa a garazsbol es az autobol is. Hogy melyik a realisztikus, gozom sincs (sajnos):)))
    En OFF-on hasznalom, mivel csak az Options reszben talalhato, igy a segitseg reszekhez sorolom.
  • VO101 tvr
    Az egyes autótípusok motorteljesítménye és kanyarstabilitása eltérő mikor human vezeti? Évjárat szerint is különbözik (pl 2002-es Minardi gyorsabb, stabilabb, mint a 99-es)? Ha igen, hol lehet megnézni a pontos paramétereket? A GP4-ben minden autó egyforma volt ha vezetted, csak az AI különbözött....
    A valóságban a kormányról 4-5 fokozatban állítható kipörgésgátlót használnak. A játékban a kipörgésgátló két fokozatú (low, high és persze off). Melyik beállítással tűnik a leginkább realisztikusnak? Gondolom a többi segítséget illik kikapcsolni a full real-hoz. (Én így kelek fekszek a GP4 sínautója után)
    Baumgartner Zsoltitól hallott olvasott valaki a játékról véleményt?
  • Amse
    Akkor várnod kell míg megoldják.
  • VO101 tvr
    Az emacf1 oldalt áthelyezték a sportplanet honlapjára és lehet ezért nem lehet egyenlőre letölteni... Mindegyik link oda vezet...
  • Amse
    Valaki kipróbálza már a Porsche Supercup mod-ot?Én felraktam az alapot az nem indult el.Aztán felraktam rá a Great Britain Cup-ot azzal bejött a menü de csapatot és pilótát nem tudtam váltani, mert nem jelennek meg az ikonok és mikor tölti a pályát akkor kidob.Aztán felraktam a Japanise Cup-ot is, de u.a volt mint a Great Britain Cup-nál, csak itt még nem is lehetett kiválasztani a Japanise cup-ot.Vmi megoldás?Fent van az RH2004 Base.Azzal akadhat?
  • Amse
    Itt egy direct link.
  • KulacsKa
  • KulacsKa
    A 815-ös üzikére hogyha ráklikkelsz akkor könnyen letöltheted. Amse jóvóltából (itt letöltheted)címen
    csak flashgettel és csak okézd le azt jegyezd meg hogy hova :)
  • VO101 tvr
    Nem tudom letölteni az RH2004 -et A mutatóujj megjelenik a felirat felett de nem enged semmit...???
  • KulacsKa
    Azért mert tényleg most találtam reátok és nagyon hiányoltam egy ilyen fórumot::::).

• Amse
    És ezt most miért?
  • KulacsKa
  • KulacsKa
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Fantasztikus hogy ép pörgettem a fórum címeket és mit találok egy fa...a f1-est hehe LOL

örülök neki mert az eggyik kedvenc játékom :)
  • VO101 tvr
    Megvan a 7-vip -en. Köszönöm
  • Amse
    A dc++ egy filecserélő program.Warezon nem tudom.Asszem 7vip en fent van, de az fizetős.
  • VO101 tvr
    Bővebb infót lehetne? Vagy vmi warez oldal?
  • Alexease
    Nekem is tetszik, viszonylag "sokat" is mentem vele. Pedig, nekem az F1 annyira nem tetszik, es az ISI engine sem a kedvencem. De ez jo lett, latszik mennyit szamit a jo beallitasa a jateknak (cockpit efektek, hangok es a menet tulajdonsag).
    Ez volt talan az elso F1 MOD amivel ugy tudtam vegig menni egy palyan, hogy meg ereztem is mikot mit fog csinalni az auto.
  • Imremagdi
    honnan lehet letöleni ?
  • K.András
    Jo lett RH2004!Faszán be is vannak állitva az autok jol is néz ki,szal nekem nagyon bejön bár tul sokat nem mentem még vele spa-t(1:47:944) probálgatom meg spanyolt(1:19:xxx)...
  • Imremagdi
    dc++
  • darkman
    Hello!
    Nem tud valaki egy helyet, ahonnan le lehet szedni a game-t??????
  • Alexease
    Billentyurol, segitseg nelkul elvileg lehetetlen:) Azzal ne nagyon probalkozz;))) Billentyuvel, kontrollerrel ilyen vagy hasonlo autos jatekot nem igazan lehet, es nem is erdemes jatszani. Nem sok ertelme. Nem hogy szinte ertelmetlen, meg vezetesi elmeny sincs.
  • PsychoStarfish
    Pff. Valaki help me :D Én lenni béna, hogy minden segítség nélkül menjek. Ja persze billentyűről. Valami tanács, hogy hogy kezdjem el megtanulni?
  • Alexease
    Az auto konyvtaraban nezd meg, a F1SOUNDS.SFX file-ban, hogy a motorhoz melyik hangok vannak hozza rendelve. Azokat ird felul, vagy masold be az uj hangokat, es azok neveit ird be az SFX-be. Normal TXT file, pl. Notepad-del szerkesztheto, vagy amivel tetszik.
  • Amse
    A Season Data\Vehicles-be kell az sfx-be felülírni ha jól tudom, de nem tudom milyen progival lehet.
  • Mr Manson
    Motorhangokat hogy cserélek?
    Bemásolással nem megy... :(
  • Amse
    Itt van még 1 loading screen a 2004-es hungaroringhoz.
    Ja mentem én is Alonso-val, minden off 1:24:432-őt, de lehet ezt még javítani sokkal.Első időmérőnél volt hogy 5 tizeddel jobbat mentem csak még szoknom kell, mert eddig nem mentem így, hogy minden ki van kapcsolva.
  • Alexease
    Ismertebb Sim site-okrol toltsd le az RH2003 es RH2004 MOD-okat. BHMS, HSW, M4Driving, http://www.emacf1.com/
  • Amse
    Itt megtalálod a Mod-okat.
    2004-esből van Az RH2004 season.Elég a basic-et leszedni mert az is elég.De csak kocsik és pilóták vannak benne.Pályák nincsenek.
    2003-asból van CTDP is meg RH is.De ezek se tartalmaznak új pályákat.
  • Mr Manson
    Helloka!

Segitsetek nekem! MI modon lehet 2003/2004 szezont elővarázsolmni? Illetve hol találok hozzá dolgokat?
  • Alexease
    Mentem meg egy-ket kort, most 1:23:750. Uccso helyre jo is volt, eppen Baumgartner utan:)))))
  • Alexease
    Kiadtak az RH2004 MOD-hoz az elso "javitast", nehany aprosaggal, 1.01-es verzioszammal. Linkek az HSW-n.
  • Alexease
    Persze. Azok is beletartoznak a "minden OFF-ba":)
  • Alexease
    Szivesen.
    Nem tortenik, azokat dinamikusan irkalja, a futam eredmenye alapjan. Csak az az utolso szam a mervado, ahoz allitja a tobbit.
  • Amse
    Opposite Lock Assistance, Traction Control, Anti –Lock Brakes, Stability Assistance ezek mind kikapcsolva?
  • ga-b
    Oké ,kösz!Kipróbálom.Ja, még valami.Az említett GDB fájl elején fel vannak sorolva a nevek, és az időmérőn elért legjobb eredmények.Ha ezt átírom, történik valami?
  • Alexease
    Nah, mentem egy-ket kort, amikor a gepem is ugy akarta:)) Kicsit meg szokatlan ez az uj Hungarorng (bar a regit sem igazan szerettem:D), de azert tetszik. Tenyleg "versenypalyasabb" mint az elozo:))

Igy hirtelen 1:24:5xx mentem a Renault-val. Bersze belsonezet, kormany, meg minden segitseg OFF (kiveve kupplung, de az amugy sincs:D). De meg van benne rendesen, mert benazok boven:))
  • Alexease
    NEM az AIW file-t kell "babralni", mert az csak az utvonalakat tartalmazza, az idoket nem!!

Az edzeseken es a versenyeken az AI-k annyit mennek, amit az autobol ki tudnak hozni:) Az "elore gyartott" ido az idomeresnel szamit. Ha azt akarod allitani, akkkor azt a GDB file aljan lehet meg tenni. Ezt ird be (elvileg, a mostani, 2004-es legjobb idomero es verseny idok ezek:

Qualify Laptime = 79.146
    Race Laptime = 79.071
  • Amse
    Minek?Nem jó ha lejjebveszed a százalékot?