7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• ga-b
    Jó, ezt tudtam eddig is, az AIW fájlt kell babrálni, de fogalmam sincs, hogy kezdjek neki.Valaki esetleg szerkesztett már ilyet?
  • Amse
    Dehogynem.A beállításkban, a Difficulty-nál van AI Streght.Azt vedd lejjebb.
  • ga-b
    Hi!A problémám az RH2003-as Hungaroringel van.A pálya működik, arról a linkről szedtem le amit pár hsz-el korábban beszúrtatok.Leszedtem a textúrákat is.Nagyon korrektül működik.De a gondom nem is ez, hanem az AI.Tesztelgettem, Bruni a Minardival!!! 1:18 xxx-et megy!Azért egy kicsit gyors, nem?Jó-jó biztos azt mondjátok, hogy a pálya beta verziós, meg, hogy örüljek ,hogy megy egyáltalán a 2004RH alatt, de nem tudtok valami megoldást amivel lassítani lehet a gépi ellenfeleket?Köszi!
  • M@TriX
    hmm, a 2004-es verdák nagyon babák lettek... Zsoltika feje megér egy mosolyt ;)
  • Amse
    Mert leszedtem az rh2003 hungaroriing beta pályát és nem ment.Erre alexease bezippelt pár fájlt amit átt kellet írni 2004esre mert nekem 2004es mod van fent.De az nem tartalmazza azokat a fájlokat amikbe nem kellet belebuherálni.De 1épként 2003as pályavezetésnek kée benne lenn, de mivel abban nincs ezért neked maradt a 2002-es.
  • Danecay
    Ezt honnan veszed?
    Én mint írtam némi buherálás után (amit az RH2004 es elnevezés eredményezett)elindítottam és működött. Szóval szerintem ez egy teljeértékű pálya 2004-es grafikával es 2002-es vonalvezetéssel
  • Amse
    Az azt jelenti hogy csak 1 része.És nekem rakta fel mert nem ment, de nem tartalmaz bizonyos fileokat.
  • Danecay
    "Az csak egy csonka lista, csak textura file-ok "mintanak".
    Na ezt nem értem, de minden esetre abban egyetértünk, hogy nem az új vonalvezetésű Hungaroring.
  • Amse
    Na Alexease.Milyen beállításokkal menjünk és melyik autóval?
  • Alexease
    Az csak egy csonka lista, csak textura file-ok "mintanak".
    A teljes 2003-ad RH palya (Beta) a #722-ben van. Az a RH2003 mod-dal rendesen mukodik, de a RH2004 ala tuningolni kellett (az is ottt van alul valaho;, hogy hogyan).

Amugy az uj palyavezetest, texturakat, kerekvetoket stb. tartalmazza rendesen.
  • Danecay
    bocs
  • Danecay
    A #745 hozzászólásnál belinkelt 2004rh_hungaroring.zip, végül is mit takar. 2003-2004-es vonalvezetés is, vagy csak 2004-es pályatextúrák. Én letöltöttem, működésre bírtam a 203-as RH mod alatt, de nem sok különbséget vettem észre, és amim még érdekes nekem az azszfalt annyira nem sötét.

• Danecay
    A #745 hozzászólásnál belinkelt 2004rh_hungaroring.zip, végül is mit takar. 2003-2004-es vonalvezetés is, vagy csak 2004-es pályatextúrák. Én letöltöttem, működésre bírtam a 203-as RH mod alatt, de nem sok különbséget vettem észre, és amim még érdekes nekem az azszfalt annyira nem sötét.

• Amse
    nincs mit
  • RaveAir
    Nagyon köszönöm!
  • Amse
    Itt van.
  • Amse
    A CTDP is 1 2003as szezon csak mások csinálták.Talán jobb 1 kicsit mint az RH2003.Le tudod tölteni sok helyről.
    www.hsw.hu
    www.m4driving.sm
    Meg vannak még oldalak.
  • RaveAir
    Köszönöm a választ!
    Most már csak arra vagyok kiváncsi, hogy mi az a CTDP. És hogy van-e belőle 2003-as verzió? Ha van, akkor szeretnék kérni rá egy linket is. Köszi!
  • Amse
    Én átírtam és azt raktam fel zip-be és azzal se megy neki.
  • Alexease
    A GDB es SCN file-ok tartalmat atirogattad?
  • Amse
    Danecay: Mind1 már, mert leszedtem és felraktam újra.

Strafish: Ha gondolod próbáld ki, hogy leszeded egész f1-et és felrakod újra.Aztán az Rh2004 modból csak a base-t rakod fel.Aztán cseréld ki a pályát.
  • Danecay
    Nekem is volt olyan gondom amit a belinkelt képen láthattunk. Nálam a megoldás a következő volt: A F1 Challenge 99-02\Log könyvtárból ki töröltem a .hat kiterjesztésű file-okat, majd újra felülírtam a pályát, vagy kitöröltem és újra bemásoltam :)
  • PsychoStarfish
    Köszi. Bár ugyan úgy kilép mikor a Hungaroringet el akarom indítani. Na sebaj. Majd kivárom mire megjön a végleges =)
  • Amse
    Asszem az RH Ralph Hummerich nevéhez fűződik.Ez az RH2004 mod pedig a 2004 es szezon a játékhoz csak sajnos az új pályák nincsenek még belerakva.Nem olyan komoj mint a CTDP 2004(ami még nem letölthető), de a kocsik meg a menü nagyon jó.
  • RaveAir
    Mi ez az RH? És minek a rövidítése?
  • Amse
    Ja és nekem is csak a RH2004Base van fent asszem Alexease-nek is.
  • Amse
    Na itt egy zip ami tartalmaz minden fájlt kivéve a 2004RH_Hungaroringmap.mas -t és a 2004RH_Hungaroring.mas -t.Ezeknek a fileoknak a 2003as beta verzióját majd másold hozzá a zip-ben lévőkhöz csak nevezd át őket a fenti nevekre.
  • PsychoStarfish
    Megköszönném ha vlaki elküldené a 2003 bétát már úgy ahogy neki a 2004-ben benne van. Mert most egyáltalán nem megy a Magyar pálya. Előre is köszi
  • PsychoStarfish
    Nah most meg benne van már a pálya, csak ha elindítom kilép a game. Valakinek valami ötlete?
  • PsychoStarfish
    véte = béta. Ja igen átnevezgettem őket 2004RH....-ra is.
  • PsychoStarfish
    hmmm. ÉRdekes. Feltettem a véta Hungaroringet erre a játkból eltünt a pálya. pffff :D
  • PsychoStarfish
    hmm végülis mindegy csak én tudom, hogy traction controll nélkül eléggé érdekesen megyek :D:D:D
  • Amse
    És a kocsit is.
    De Az RH2004 es módban az Rh 2003 -as hungaroringen.
  • Amse
    Legyenek ezek.Ahol 2ő van azt meg döntsük el, hogy mi legyen.
    Steering assistance: Off
    Opposite Lock Assistance: On
    Braking Point Assistance: Off
    Stability Assistance: Low
    Spin Recovery: Egyéni
    Invulnerability: Off
    Auto Shifting: Egyéni v. manual?
    Traction Control: High/Medium
    Anti –Lock Brakes: High/Low
    Pit Lane Assistance: Egyéni
    Clutc Assistance: On
    Automatic Reverse: Egyéni
  • PsychoStarfish
    Ehhhhehehe. Nem vagyok én profi. :D Csak a fék segítséget és a kormányzási segtséget vagy mit kapccsoltam ki. Szóval minden más van. Jah meg a törhetetlen autó sincs bent.
  • Amse
    A kipörgésgátló is off legyen?Meg a clutch assist is?Az durva úgy.
  • Amse
    Vagy Zsolti.
  • Amse
    Mclaren!
  • Alexease
    Elotte azert tisztazzatok a felteteleket, nehogy felreertes legyen:))
    Elvileg, gondolom, ugy lenne normalis, hogy: minden segitseg OFF, manual valto, belsonezet. Es persze, az autotipus sem mindegy:))))
  • PsychoStarfish
    Ohh =) ok ok. Meglesz =)