7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
ga-b #804 Jó, ezt tudtam eddig is, az AIW fájlt kell babrálni, de fogalmam sincs, hogy kezdjek neki.Valaki esetleg szerkesztett már ilyet? -
#803 Dehogynem.A beállításkban, a Difficulty-nál van AI Streght.Azt vedd lejjebb. -
ga-b #802 Hi!A problémám az RH2003-as Hungaroringel van.A pálya működik, arról a linkről szedtem le amit pár hsz-el korábban beszúrtatok.Leszedtem a textúrákat is.Nagyon korrektül működik.De a gondom nem is ez, hanem az AI.Tesztelgettem, Bruni a Minardival!!! 1:18 xxx-et megy!Azért egy kicsit gyors, nem?Jó-jó biztos azt mondjátok, hogy a pálya beta verziós, meg, hogy örüljek ,hogy megy egyáltalán a 2004RH alatt, de nem tudtok valami megoldást amivel lassítani lehet a gépi ellenfeleket?Köszi! -
#801 hmm, a 2004-es verdák nagyon babák lettek... Zsoltika feje megér egy mosolyt ;) -
#800 Mert leszedtem az rh2003 hungaroriing beta pályát és nem ment.Erre alexease bezippelt pár fájlt amit átt kellet írni 2004esre mert nekem 2004es mod van fent.De az nem tartalmazza azokat a fájlokat amikbe nem kellet belebuherálni.De 1épként 2003as pályavezetésnek kée benne lenn, de mivel abban nincs ezért neked maradt a 2002-es. -
#799 Ezt honnan veszed?
Én mint írtam némi buherálás után (amit az RH2004 es elnevezés eredményezett)elindítottam és működött. Szóval szerintem ez egy teljeértékű pálya 2004-es grafikával es 2002-es vonalvezetéssel -
#798 Az azt jelenti hogy csak 1 része.És nekem rakta fel mert nem ment, de nem tartalmaz bizonyos fileokat. -
#797 "Az csak egy csonka lista, csak textura file-ok "mintanak".
Na ezt nem értem, de minden esetre abban egyetértünk, hogy nem az új vonalvezetésű Hungaroring.
-
#796 Na Alexease.Milyen beállításokkal menjünk és melyik autóval? -
#795 Az csak egy csonka lista, csak textura file-ok "mintanak".
A teljes 2003-ad RH palya (Beta) a #722-ben van. Az a RH2003 mod-dal rendesen mukodik, de a RH2004 ala tuningolni kellett (az is ottt van alul valaho;, hogy hogyan).
Amugy az uj palyavezetest, texturakat, kerekvetoket stb. tartalmazza rendesen. -
#794 bocs -
#793 A #745 hozzászólásnál belinkelt 2004rh_hungaroring.zip, végül is mit takar. 2003-2004-es vonalvezetés is, vagy csak 2004-es pályatextúrák. Én letöltöttem, működésre bírtam a 203-as RH mod alatt, de nem sok különbséget vettem észre, és amim még érdekes nekem az azszfalt annyira nem sötét.
-
#792 A #745 hozzászólásnál belinkelt 2004rh_hungaroring.zip, végül is mit takar. 2003-2004-es vonalvezetés is, vagy csak 2004-es pályatextúrák. Én letöltöttem, működésre bírtam a 203-as RH mod alatt, de nem sok különbséget vettem észre, és amim még érdekes nekem az azszfalt annyira nem sötét.
-
#791 nincs mit -
#790 Nagyon köszönöm! -
#789 Itt van. -
#788 A CTDP is 1 2003as szezon csak mások csinálták.Talán jobb 1 kicsit mint az RH2003.Le tudod tölteni sok helyről.
www.hsw.hu
www.m4driving.sm
Meg vannak még oldalak. -
#787 Köszönöm a választ!
Most már csak arra vagyok kiváncsi, hogy mi az a CTDP. És hogy van-e belőle 2003-as verzió? Ha van, akkor szeretnék kérni rá egy linket is. Köszi! -
#786 Én átírtam és azt raktam fel zip-be és azzal se megy neki. -
#785 A GDB es SCN file-ok tartalmat atirogattad? -
#784 Danecay: Mind1 már, mert leszedtem és felraktam újra.
Strafish: Ha gondolod próbáld ki, hogy leszeded egész f1-et és felrakod újra.Aztán az Rh2004 modból csak a base-t rakod fel.Aztán cseréld ki a pályát. -
#783 Nekem is volt olyan gondom amit a belinkelt képen láthattunk. Nálam a megoldás a következő volt: A F1 Challenge 99-02\Log könyvtárból ki töröltem a .hat kiterjesztésű file-okat, majd újra felülírtam a pályát, vagy kitöröltem és újra bemásoltam :) -
#782 Köszi. Bár ugyan úgy kilép mikor a Hungaroringet el akarom indítani. Na sebaj. Majd kivárom mire megjön a végleges =) -
#781 Asszem az RH Ralph Hummerich nevéhez fűződik.Ez az RH2004 mod pedig a 2004 es szezon a játékhoz csak sajnos az új pályák nincsenek még belerakva.Nem olyan komoj mint a CTDP 2004(ami még nem letölthető), de a kocsik meg a menü nagyon jó.
-
#780 Mi ez az RH? És minek a rövidítése? -
#779 Ja és nekem is csak a RH2004Base van fent asszem Alexease-nek is. -
#778 Na itt egy zip ami tartalmaz minden fájlt kivéve a 2004RH_Hungaroringmap.mas -t és a 2004RH_Hungaroring.mas -t.Ezeknek a fileoknak a 2003as beta verzióját majd másold hozzá a zip-ben lévőkhöz csak nevezd át őket a fenti nevekre. -
#777 Megköszönném ha vlaki elküldené a 2003 bétát már úgy ahogy neki a 2004-ben benne van. Mert most egyáltalán nem megy a Magyar pálya. Előre is köszi -
#776 Nah most meg benne van már a pálya, csak ha elindítom kilép a game. Valakinek valami ötlete?
-
#775 véte = béta. Ja igen átnevezgettem őket 2004RH....-ra is. -
#774 hmmm. ÉRdekes. Feltettem a véta Hungaroringet erre a játkból eltünt a pálya. pffff :D -
#773 hmm végülis mindegy csak én tudom, hogy traction controll nélkül eléggé érdekesen megyek :D:D:D -
#772 És a kocsit is.
De Az RH2004 es módban az Rh 2003 -as hungaroringen. -
#771 Legyenek ezek.Ahol 2ő van azt meg döntsük el, hogy mi legyen.
Steering assistance: Off
Opposite Lock Assistance: On
Braking Point Assistance: Off
Stability Assistance: Low
Spin Recovery: Egyéni
Invulnerability: Off
Auto Shifting: Egyéni v. manual?
Traction Control: High/Medium
Anti –Lock Brakes: High/Low
Pit Lane Assistance: Egyéni
Clutc Assistance: On
Automatic Reverse: Egyéni -
#770 Ehhhhehehe. Nem vagyok én profi. :D Csak a fék segítséget és a kormányzási segtséget vagy mit kapccsoltam ki. Szóval minden más van. Jah meg a törhetetlen autó sincs bent. -
#769 A kipörgésgátló is off legyen?Meg a clutch assist is?Az durva úgy. -
#768 Vagy Zsolti. -
#767 Mclaren! -
#766 Elotte azert tisztazzatok a felteteleket, nehogy felreertes legyen:))
Elvileg, gondolom, ugy lenne normalis, hogy: minden segitseg OFF, manual valto, belsonezet. Es persze, az autotipus sem mindegy:)))) -
#765 Ohh =) ok ok. Meglesz =)