7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• Panther
    hehehe...egy kis elütés. :)))
  • Glpetyus
    chip=ship...:P
  • ollie
    köszi!
  • Panther
    European Touring Car Championchip.

Az év modja 2003-ban. Most jelent meg a legújabb kiegszítés hozzá, az ETCC Evolution. Hivatalos fejlesztői oldal:
    RSR
  • ollie
    az alapjátékban is van motorkigyulladás, bár nagyon ritka
  • ollie
    mi az az ETCC?
  • Glpetyus
    Persze ,hogy lehet!!!
    Asszem a cdgalaxisban 4K-ért!!
    Az etcc kitűnő MOD én csak azt nyomom,mióta megjelent:P
  • M@TriX
    én spec kipróbáltam az ETCC modot de annyira nem fogott meg, az alapjátékkkal jobban tetszik, de mondjuk az ETCC-ben a motorkigyulladás az szuper :)
  • leveee
    Üdv,

Lehet ezt a játékot még kapni, letölteni vagy bármi más módon hozzájutni?
    Nagyon kiváncsi lennék rá és olvastam ETCC kiegészítésről is, ami elvileg meg is van csak a F1C hiányzik.

Köszi a segítséget!

Levee
  • K.András
    Valamivel már jobbmár, de lesz még ehhez javitás ezt most mondom :D
  • K.András
    Még azt nem néztem meg,majd meglesem :D
  • K.András
    THX
  • Alexease
    FPS Patch Sports Car Challenge Mod v1.0
  • b-type
    nekem is tetszett, és játszogatom is vele, egy bajom van...de az óriási, hogy lehetett az egyik legszebb sportkocsit a Bentley-t, ilyen csúnya belsővel ellátni???
    a nyitott prototype-ok meg persze hogy jók...azokat eddig is imádtam.
  • Toya
    Valahol láttam már hozzá sebesség növelő javítást.
  • Alexease
    Annyira nem vonz a dolog, tudod hogy valahogy nem birom ezt az engine-t;))

Amugy is falra masztam mostanaban. A fonokom, meg a sogorom F1 manias, ezert gondoltam tologatok egy kis F1-et, csak hobby-bol. De:
    - F1 Challenge: korrekt grafika, jo hangulat, pontos autok/palyak, jo hangok, de abol a "dobozos" mozgasbol nem erzek semmit, annyira lehangolo:(
    - GP4: grafika, hang stb. jo lenne, ugy ahogy elmegy, a fizika eleg jo, de az egesz lassu, a bellitasok, menuk, hasznalat valami irtozatosan gazos:(
    - VGP2: haat (:D) a grafika, hangok, efektek, palyak stb. nem egy csucs, mondhatni kicsit csunyacska, a korites is gyengecske - bar vannak benne jo otletek - de itt mondjuk eleg jo a fizika. Csak hat inkabb palyanezegetesnek kellene, ez meg arra nem jo:))
    - netKar: grafika, hangok elmennek, AI, korites egyebb nincs, F1 palya sincs sok vagy regebbiek, de a fizika az egyik legkorrektebb. Csak hat F1 auto sincs, csak F3000-es:))))))))

Vagyis, sehogy sem jo az egesz. Nezegetni palyat marad az F1C de vezetesi elmeny az nem sok:(((
  • K.András
    Lehet azzal lesz a baj,de valami nem kerek az tuti.Félek nyaklo nélkül modellezték a verdákat, lehet tul sok a polygon és már nem birja grafikus engine,nemtom mi lehet,a vicc az h hiába veszem lejebb az effekteket felbontást stb akkor is belassul!
  • Alexease
    Lehet hogy valamit elbenaztak:)) Ezert irtam a LOD-olast, talan azt;)
  • K.András
    Amugy meg probáld ki mert ettöl eltekintve igen jo lett,persze vannak kisebb hibák de hát miben nincsen...
  • K.András
    Csak az a gáz,hogy eddig minden futott fullon,ETCC ,GTR2002,PTC stbstb.SZal ha ott birta itt miértnem?Ráadásul a grafika kb egy szinten van ptc-vel,szal nem értem.
  • Alexease
    En meg nem probaltam, de:
    - Kapcsolt ki a visszajatszas felveteleket
    - kapcsold ki a telemetriat
    - esetleg mas autok reszletesseget kell lejebb venni
    - vagy az efekteket

De egyszeruen lehet hogy csak a LOD-ozas nem az igazi, az itt elofodul:)
  • K.András
    Ez az SCC-mod igen jo lehetett volna,ha nem akadna egyfolytában(versenyen),asszem valami nagyon el lett rontva,eszméletlen modon belassul a game :(
    Nálatok is vagy csak nálam van valami bibi?
  • arty
    gp3mat nem igazan jatszottam, akkoriban az ubisoft f1-ek jobbak voltak :)
  • bakaiadam
    hol van hozzá crack
    sürgős
  • M@TriX
    aham, a GP3-ba is van? vagy csak a GP4-ben?

mert akkor majd behozom azt.. köszi!
  • arty
    aszem azt csak gp4 alatt lehet... legalábbis még énse találtam AI driver opciot, ergo nincs :) ketten csak nem tévedünk ;)
  • M@TriX
    hali,
    2-en LAN-ba nyomjuk és azt szeretném megkérdezni, hogyan lehet beállítani, hogy Ak is legyenek, mert így elég gáz, hogy 2en vagyunk. ;)

Van valami beállítás?

Előre is köszi, sürgős lenne. ;)
  • examinee
    okés köszi!
  • b-type
    itt kérdezhetsz azoktól akik frankón csinálják...
    sajna, én nem tom, de ők egész biztos.
  • hen-tes
    nincs vissza jáccás a végén ?
  • examinee
    kérdésem lenne!!
    1.Hogy lehet azt megcsinálni hogy ha egyik nap megyünk időmérőt és a másik nap lenne a race akkor a racen már az időmérő sorrendje alapján álljanak fel a játékosok??
    2.Servert honnan lehet bérelni és mennyiért?
    3.Kanyarlevágó ellenörző hogy működik: hogy látom azt pl hogy melyik kanyarba ki hogyan vágta le? Tehát meg akarnám nézni a repleyet hogy mit csinált ott!
    Jah és még valami: replaybe csak max 180mp tudok felvenni! Ha nincs bíra akkor az alapján elemeznénk a versenyt! meg lehet ezt valahogy hosszabítani hogy az egészet felvegye??-mert akkor mindenkit végig tudnék nézni mit csinált!
  • hen-tes
    thx :)
  • examinee
    nem
  • Zetorg
    lehet valahogy menet közben csetelni???
  • hen-tes
    nem :))))
  • hen-tes
    jah.. csak a köcsög az asztalra tette :)
    jót furikáztam Alonsoval :)
  • hen-tes
    ehh :)
    mentem egy két kört úgy hogy asszem minden offon volt és .. :)
    kezdek "belejönni" :D
  • examinee
    mi az hogy nem történt???
    Lett egy külön ikonod, azt nyisd meg!! CTDP.exe Egy külön progi az egész ami az f1ch-ra épül!!
  • Zetorg
    valamit rosszul csináltál :D
  • hen-tes
    háááttő
    ez fura
    nem történt semmi a gémmel : \