7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#644 hehehe...egy kis elütés. :))) -
#643 chip=ship...:P -
#642 köszi! -
#641 European Touring Car Championchip.
Az év modja 2003-ban. Most jelent meg a legújabb kiegszítés hozzá, az ETCC Evolution. Hivatalos fejlesztői oldal:
RSR -
#640 az alapjátékban is van motorkigyulladás, bár nagyon ritka -
#639 mi az az ETCC? -
#638 Persze ,hogy lehet!!!
Asszem a cdgalaxisban 4K-ért!!
Az etcc kitűnő MOD én csak azt nyomom,mióta megjelent:P -
#637 én spec kipróbáltam az ETCC modot de annyira nem fogott meg, az alapjátékkkal jobban tetszik, de mondjuk az ETCC-ben a motorkigyulladás az szuper :) -
leveee #636 Üdv,
Lehet ezt a játékot még kapni, letölteni vagy bármi más módon hozzájutni?
Nagyon kiváncsi lennék rá és olvastam ETCC kiegészítésről is, ami elvileg meg is van csak a F1C hiányzik.
Köszi a segítséget!
Levee -
K.András #635 Valamivel már jobbmár, de lesz még ehhez javitás ezt most mondom :D -
K.András #634 Még azt nem néztem meg,majd meglesem :D -
K.András #633 THX -
#632 FPS Patch Sports Car Challenge Mod v1.0 -
#631 nekem is tetszett, és játszogatom is vele, egy bajom van...de az óriási, hogy lehetett az egyik legszebb sportkocsit a Bentley-t, ilyen csúnya belsővel ellátni???
a nyitott prototype-ok meg persze hogy jók...azokat eddig is imádtam. -
Toya #630 Valahol láttam már hozzá sebesség növelő javítást. -
#629 Annyira nem vonz a dolog, tudod hogy valahogy nem birom ezt az engine-t;))
Amugy is falra masztam mostanaban. A fonokom, meg a sogorom F1 manias, ezert gondoltam tologatok egy kis F1-et, csak hobby-bol. De:
- F1 Challenge: korrekt grafika, jo hangulat, pontos autok/palyak, jo hangok, de abol a "dobozos" mozgasbol nem erzek semmit, annyira lehangolo:(
- GP4: grafika, hang stb. jo lenne, ugy ahogy elmegy, a fizika eleg jo, de az egesz lassu, a bellitasok, menuk, hasznalat valami irtozatosan gazos:(
- VGP2: haat (:D) a grafika, hangok, efektek, palyak stb. nem egy csucs, mondhatni kicsit csunyacska, a korites is gyengecske - bar vannak benne jo otletek - de itt mondjuk eleg jo a fizika. Csak hat inkabb palyanezegetesnek kellene, ez meg arra nem jo:))
- netKar: grafika, hangok elmennek, AI, korites egyebb nincs, F1 palya sincs sok vagy regebbiek, de a fizika az egyik legkorrektebb. Csak hat F1 auto sincs, csak F3000-es:))))))))
Vagyis, sehogy sem jo az egesz. Nezegetni palyat marad az F1C de vezetesi elmeny az nem sok:((( -
K.András #628 Lehet azzal lesz a baj,de valami nem kerek az tuti.Félek nyaklo nélkül modellezték a verdákat, lehet tul sok a polygon és már nem birja grafikus engine,nemtom mi lehet,a vicc az h hiába veszem lejebb az effekteket felbontást stb akkor is belassul! -
#627 Lehet hogy valamit elbenaztak:)) Ezert irtam a LOD-olast, talan azt;) -
K.András #626 Amugy meg probáld ki mert ettöl eltekintve igen jo lett,persze vannak kisebb hibák de hát miben nincsen... -
K.András #625 Csak az a gáz,hogy eddig minden futott fullon,ETCC ,GTR2002,PTC stbstb.SZal ha ott birta itt miértnem?Ráadásul a grafika kb egy szinten van ptc-vel,szal nem értem. -
#624 En meg nem probaltam, de:
- Kapcsolt ki a visszajatszas felveteleket
- kapcsold ki a telemetriat
- esetleg mas autok reszletesseget kell lejebb venni
- vagy az efekteket
De egyszeruen lehet hogy csak a LOD-ozas nem az igazi, az itt elofodul:) -
K.András #623 Ez az SCC-mod igen jo lehetett volna,ha nem akadna egyfolytában(versenyen),asszem valami nagyon el lett rontva,eszméletlen modon belassul a game :(
Nálatok is vagy csak nálam van valami bibi? -
#622 gp3mat nem igazan jatszottam, akkoriban az ubisoft f1-ek jobbak voltak :) -
bakaiadam #621 hol van hozzá crack
sürgős -
#620 aham, a GP3-ba is van? vagy csak a GP4-ben?
mert akkor majd behozom azt.. köszi! -
#619 aszem azt csak gp4 alatt lehet... legalábbis még énse találtam AI driver opciot, ergo nincs :) ketten csak nem tévedünk ;) -
#618 hali,
2-en LAN-ba nyomjuk és azt szeretném megkérdezni, hogyan lehet beállítani, hogy Ak is legyenek, mert így elég gáz, hogy 2en vagyunk. ;)
Van valami beállítás?
Előre is köszi, sürgős lenne. ;) -
#617 okés köszi! -
#616 itt kérdezhetsz azoktól akik frankón csinálják...
sajna, én nem tom, de ők egész biztos. -
#615 nincs vissza jáccás a végén ? -
#614 kérdésem lenne!!
1.Hogy lehet azt megcsinálni hogy ha egyik nap megyünk időmérőt és a másik nap lenne a race akkor a racen már az időmérő sorrendje alapján álljanak fel a játékosok??
2.Servert honnan lehet bérelni és mennyiért?
3.Kanyarlevágó ellenörző hogy működik: hogy látom azt pl hogy melyik kanyarba ki hogyan vágta le? Tehát meg akarnám nézni a repleyet hogy mit csinált ott!
Jah és még valami: replaybe csak max 180mp tudok felvenni! Ha nincs bíra akkor az alapján elemeznénk a versenyt! meg lehet ezt valahogy hosszabítani hogy az egészet felvegye??-mert akkor mindenkit végig tudnék nézni mit csinált! -
#613 thx :) -
#612 nem
-
#611 lehet valahogy menet közben csetelni??? -
#610 nem :)))) -
#609 jah.. csak a köcsög az asztalra tette :)
jót furikáztam Alonsoval :) -
#608 ehh :)
mentem egy két kört úgy hogy asszem minden offon volt és .. :)
kezdek "belejönni" :D -
#607 mi az hogy nem történt???
Lett egy külön ikonod, azt nyisd meg!! CTDP.exe Egy külön progi az egész ami az f1ch-ra épül!! -
#606 valamit rosszul csináltál :D -
#605 háááttő
ez fura
nem történt semmi a gémmel : \