7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#684 Kösz, leszedtem az 1.3-ast a készitő oldaláról. -
balint08 #683 egy patch nincs de egy mód van : RH2003
a HSW-ről le is tudod tölteni aszzem -
#682 Hi All!
Most kezdtem játszani a progival, és látom, hogy agyon lehet modolni. Egyenként leszedni a cuccokat macerás, és nem is tudom, hogy melyiket válasszam. Nincs valami megapatch, ami cserél mindent szebbre/jobbra stb? Mint pl. a Winning Elevennél.
A fizikát is lehet igy variálni, meg a töréseket. De mi van a netes játéknál? Kinek a beállitásai számitanak? -
neckman #681 ugy degesít hogy nem találok létszi help mert megölöm magam bazz #677 -
balint08 #680 huhh
az az 1:14.6 ott nagyon idegesít!!!! -
Air #679 Es egy megforgassal csak 6 tizedet vesztettel?? Mekkora műmájer vagy!! -
#678 itt nézzél időket
vagy töltsd fel, ha azt gondolod mekkora... -
neckman #677 van olyan file a jatekhoz ami a 2004-es feliratozást tartalmazza mármint a helyezések meg körök száma ha igen létszi irjátok le a címet me én nem találtam thx -
balint08 #676 Germany: 1:16.566
-
balint08 #675 ki volt az az álnok geci aki rossz pályát adott ki a keze alól???? -
#674 Foleg, hogy nincs is patch a jatekhoz:)))))) Esetleg csak kiegeszites vagy MOD:)) Amugy meg csak valami "nagyonkolyok" mega-lama:)) -
balint08 #673 na ,mi a legjobb időtök a német pályán???
az enyém 1:17.1(2003), bár még lehetett volna jobb is(úgy 6 tizeddel), csak a stadionban megforgattam a kocsit... -
#672 :) -
Toya #671 -
Toya #670 Büszke lehetsz magadra, hat hozzászólás és máris lejárattad magad :D
Biztosan sokan segítenek majd neked a jövőben ha problémáid lesznek... -
balint08 #669 -
balint08 #668 Toylak le -
#667 -
K.András #666 Nekem simán bejön,lehet nem jol irtad be:
Bhmotorsports -
Toya #665 Ne járj oda és ha nem tetszik csinálj jobbat.
Az ilyen csak fikázni tudó emberekkel már tele van a f@szom.
Arról meg már ne is beszéljünk, hogy még a netes keresésre is képtelenek :D -
SE0418 #664 Sziasztok!
Van vkinek működő módosított (2003-as) Hungaroring pályája?
Letöltöttem 1-et, de az nem működik...
-
Air #663 Mar miert nem lehetne. Barmikor barmit le tudok rola tolteni. Egy picit olvasni kell! Hasznalj letoltes managert vagy ftp klienst!
Vagy itt egy link egy forumba!
http://forums.pcper.com/showthread.php?t=314803&page=1&pp=15
Az "F1C Resource sites" szekciot ajanlom! -
Szemi84 #662 www.drivingitalia.net -
balint08 #661 hi!
honnan lehet letölteni pecsseket a gammához???
a hsw nagy szar me nem lehet rendesen letölteni a bhmotorsport meg nem jön be!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
SE0418 #660 Vajon melyik 2003-as F1 mod a jobb?
CTDP vagy az RH ??? -
#659 2003-as van még csak.... -
PrOceSs #658 Hi!
Bocsi, nincs időm visszaolvasgatni!:( Csak azt árulja el valaki, hogy honnan lehet leszedni, azt a mod-ot, ami a legfrissebb dolgokat (autók, nevek, pályaelemek....) tartalmazza! Ha volt már róla szó, akkor elég a hozzászólás száma, hogy hol keressem!
thx -
#657 Hi!
Egy kis kedvcsináló a nagyszerű ETCC modhoz, hátha valakinek megtetszik! A ligánk eddigi két versenyének legjobb pillanatait tartalmazza ez a két zenés klipp:
ETCC_brazil
ETCC_Indianapolis -
neckman #656 mi az a render? -
#655 sok render is megszületett már, szóval a modellek készülnek, de még dátum nincs, de olyan augusztusban már várható, ha a tavalyi verzióból indulok ki.
De úgyis szólok itt ha megvan, mert itt a munkahelyen ezt nyomjuk multiban ;) -
neckman #654 ja sorry és mikkorra várható? -
#653 mint írtam már készül, de vagy 5 2004-es autó már leszedhető... -
neckman #652 honnan lehet leszedni? plzplz -
-
#650 Bocs anagy képekért de szépek ez a fórum meg most úgysem pörög ;)
Akit érdekel annak úgyis tetszik.. ;) -
#649 Már készül: (Baummmgartneeer Zsooolt ;))
-
neckman #648 hali van már 2004-es pöcs hozzá? -
neckman #647 üdv emberek a demot honnan lehet letölteni megakarom nézni hogy milyen mielőtt megveszem és egyéni hozzászolás is jöhet -
K.András #646 http://www.bhmotorsports.com/
Innen is le lehet szedni akkor a HWS-röl is stbstbstb,600 helyen van fent legalább... -
OPM #645 nekem valahogy nem müxik az ott lévő link :(