7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• arty
    alex hálás köszönet a 147 cuccokért, nekem bejön a mod :) igazi lámáknak valo, franko lassu és könnyű :D
  • Alexease
    Cool Edit Pro
  • Marco
    Aztán az ilyeneket mivel heggeszted?
  • Alexease
    Osszedobtam egy gyors 146 GTA motorhangot:) Csak motorhang, semmi SFX tuning es extra. 147 GTA EngineSound (RAR, 1.1 Mbyte)
  • Alexease
    Ja ja, olyan arkad jatekmenet jellegu, autokazos jatek (MBWR, TRD2).
  • ÁjjLe BoBBi
    htx!
  • b-type
    hát...nekem nem annyira jött be, de lehet csak azért mert van más meg jobb...nem tom..
    Nem mozog rosszul végül is, sztem arcade, de abból a World Racing..a Mercis játék kategória felé tolódik, tehát el lehet vele lenni...
    Ami érdekesség van, az a RPG szerű fejlődés,..pontokat oszthatsz a magad tulajdonságaira.
  • Alexease
    http://dox.uw.hu/
    vagy Bitorrent, DC...
  • ÁjjLe BoBBi
    kéri szépen :)
  • Alexease
    Nem. Ez a S.C.A.R. full;P
  • ÁjjLe BoBBi
    és hogy muzsikál? érdemes letölteni?
  • b-type
    S.C.A.R. demo link a BHM-re
  • b-type
    S.C.A.R demo :)
  • lac coo
    Ez mi ? rFactor ?:-)
  • ÁjjLe BoBBi
    ejjh nekem még mindig nem esett le! mi ez??
  • Istencsászár
  • b-type
    :DDD
    első pillanatban leesett az arcom, hogy mit csináltál az F1C/147-l, hogy lett ilyen csinos..aztán lejöttt hogy mi ez..
    :)))

• Alexease
    Es 147 GTA racing kicsit "maskep":))))) 147 GTA (AVI, 3Mbyte)
  • Istencsászár
    nice
  • Alexease
    Csinaltam uj bejelenkezo kepeket az Alfa Romeo 147 GTA MOD-hoz. Innen szedheto, ha valakinek kell: 147 GTA Gametitles (RAR, 900kbyte)

• guardian hero
    Ne foglalkozz vele, kurva hangulatos a videó, kedvet is kaptam a játékhoz! Már bánom kicsit, hogy eladtam a Momo-mat, de majd nyáron veszek új kormányt, aztán rágyúrok az F1-re :).
  • Alexease
    Megkelent az Alfa Romeo 147 GTA mod-hoz az 1.1-es update. http://www.m4driving.it/download/9029.html
  • Istencsászár
    bazz 30 körből kivan szedve a leglátványosabb balestek és előzések 5 percbe, lehet neked azjött le hogy mi egy béna faszok vagyunk akik egymást lökdössék ki ez a hobbink st.. de akkormeg sajnállak...
    box: elárulom neked azér csuztam ki talán ha tudnád és jáccanál a játékallmivel nagy sebességel mentek bekapcsoltaák a limitert és igy nagyon könnyen meging a kocsi szvsz belecsapodik a falba jobbra vagy balra vagy nagy sebességnél fékeztek és csuszott a kocsi és irányithatlan lett...de te provagy ebbe a játékba mi meg bénák ezvan kárvolt berakni ide a linket ilyen emberekt....
  • ForRedGlory
    Csak a véleményem mondtam el... Akkor is barbár verseny volt ez a "futam". Az biztos hogy én nem tolerálnám senkitől sem , ha olyanokat csinálnának, hogy hátulról belémszállnak, vagy két kocsit forgat meg csak mert így akar előzni...Ja meg a boxba asszem nem nagy tudomány kell kihajtani, még ha esik az eső akkor se.
  • JuanG
    klassz :))
  • Istencsászár
    CSŐ WING
  • GRice
    Hát jah, főleg hogy csak 3 segítséget lehet használni...
    Én is benne vagyok abban a bajnokságban. Wingman néven...
  • Istencsászár
    bocs nem 21 hanem 29
  • Istencsászár
    de ha te tudsz 21 kört menni 18 versenyzővel a hátad mögött Bahrain pályán ilyen köridőket na akkor majd irkálhatsz ilyeneket
  • Istencsászár
    nemazérlinkeltem be hogy fikázd itt, ha értenél hozzá gyereknek kifogyott a benzine és hülye volt mer ideális iven gurult csapattársánák sikerült kikerülni de mivel ez a bahrain pálya olyan hogy rengeteg emelkedő van benne ig yaki jött jordan a háta mögött szerencsétlenségére nemlátta az ott álló bmwt mer dombra ment fel.....
  • ForRedGlory
    Hát figy, a hugom nem ért hozzá, de olyat ő se csinálna hogy frontálisan beleszáll egy hozsszú egyenesben a lassan guruló ellenfélbe... Ez nem szimuláció volt, egyedül a Forma 1-re az emlékeztetett, amikor a győztes a célvonalnál behúzódott a palánkhoz. Ez szadomazó, nem versenyzés :)
  • Istencsászár
    Lehet te 10xre jobbvagy nálunk ezvan..50%os a törés
  • ForRedGlory
    Ez mi volt? Roncsderbi? Hol maradt a törés? Gondlom senki nem ért volna célba, ha be van kapcsolva :))
  • Tomo15
    hát nem semmi!
  • arty
    wow :D kár h ilyen kevés az fps :(
  • Istencsászár
    F1cl Bahrain Nagydíj összefoglaló videó nagyon szép jelentekkel /videót Kakas követte el Bahrain Nagydíj Videó
  • b-type
    Rh2004 Man sziget 40mb wmv
    (mivel nincs még replaykamera, ezért vezetés közben vettem fel Fraps-l, ezért lekéstem a kanyarokról, és elvettem a gázt is ahol folyamatos képnél nyomni szoktam, tehát vezetéstechnikailag ne nézzétek :) )
  • Panther
    Zonda belső nézet WGTS-ben:

• Panther
    Egy kis tréfa. Zonda a WGTS-ben. Lusta voltam háttérképet, meg ikonokat készíteni hozzá.

• arty
    ité.. nem ekhart lake, hanem bathurst (austral)