7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#1364 alex hálás köszönet a 147 cuccokért, nekem bejön a mod :) igazi lámáknak valo, franko lassu és könnyű :D -
#1363 Cool Edit Pro -
Marco #1362 Aztán az ilyeneket mivel heggeszted? -
#1361 Osszedobtam egy gyors 146 GTA motorhangot:) Csak motorhang, semmi SFX tuning es extra. 147 GTA EngineSound (RAR, 1.1 Mbyte) -
#1360 Ja ja, olyan arkad jatekmenet jellegu, autokazos jatek (MBWR, TRD2). -
#1359 htx! -
#1358 hát...nekem nem annyira jött be, de lehet csak azért mert van más meg jobb...nem tom..
Nem mozog rosszul végül is, sztem arcade, de abból a World Racing..a Mercis játék kategória felé tolódik, tehát el lehet vele lenni...
Ami érdekesség van, az a RPG szerű fejlődés,..pontokat oszthatsz a magad tulajdonságaira. -
#1357 http://dox.uw.hu/
vagy Bitorrent, DC...
-
#1356 kéri szépen :) -
#1355 Nem. Ez a S.C.A.R. full;P -
#1354 és hogy muzsikál? érdemes letölteni? -
#1353 S.C.A.R. demo link a BHM-re -
#1352 S.C.A.R demo :) -
#1351 Ez mi ? rFactor ?:-) -
#1350 ejjh nekem még mindig nem esett le! mi ez?? -
#1349 -
#1348 :DDD
első pillanatban leesett az arcom, hogy mit csináltál az F1C/147-l, hogy lett ilyen csinos..aztán lejöttt hogy mi ez..
:)))
-
#1347 Es 147 GTA racing kicsit "maskep":))))) 147 GTA (AVI, 3Mbyte) -
#1346 nice -
#1345 Csinaltam uj bejelenkezo kepeket az Alfa Romeo 147 GTA MOD-hoz. Innen szedheto, ha valakinek kell: 147 GTA Gametitles (RAR, 900kbyte)
-
#1344 Ne foglalkozz vele, kurva hangulatos a videó, kedvet is kaptam a játékhoz! Már bánom kicsit, hogy eladtam a Momo-mat, de majd nyáron veszek új kormányt, aztán rágyúrok az F1-re :). -
#1343 Megkelent az Alfa Romeo 147 GTA mod-hoz az 1.1-es update. http://www.m4driving.it/download/9029.html -
#1342 bazz 30 körből kivan szedve a leglátványosabb balestek és előzések 5 percbe, lehet neked azjött le hogy mi egy béna faszok vagyunk akik egymást lökdössék ki ez a hobbink st.. de akkormeg sajnállak...
box: elárulom neked azér csuztam ki talán ha tudnád és jáccanál a játékallmivel nagy sebességel mentek bekapcsoltaák a limitert és igy nagyon könnyen meging a kocsi szvsz belecsapodik a falba jobbra vagy balra vagy nagy sebességnél fékeztek és csuszott a kocsi és irányithatlan lett...de te provagy ebbe a játékba mi meg bénák ezvan kárvolt berakni ide a linket ilyen emberekt.... -
#1341 Csak a véleményem mondtam el... Akkor is barbár verseny volt ez a "futam". Az biztos hogy én nem tolerálnám senkitől sem , ha olyanokat csinálnának, hogy hátulról belémszállnak, vagy két kocsit forgat meg csak mert így akar előzni...Ja meg a boxba asszem nem nagy tudomány kell kihajtani, még ha esik az eső akkor se. -
#1340 klassz :)) -
#1339 CSŐ WING -
GRice #1338 Hát jah, főleg hogy csak 3 segítséget lehet használni...
Én is benne vagyok abban a bajnokságban. Wingman néven... -
#1337 bocs nem 21 hanem 29 -
#1336 de ha te tudsz 21 kört menni 18 versenyzővel a hátad mögött Bahrain pályán ilyen köridőket na akkor majd irkálhatsz ilyeneket -
#1335 nemazérlinkeltem be hogy fikázd itt, ha értenél hozzá gyereknek kifogyott a benzine és hülye volt mer ideális iven gurult csapattársánák sikerült kikerülni de mivel ez a bahrain pálya olyan hogy rengeteg emelkedő van benne ig yaki jött jordan a háta mögött szerencsétlenségére nemlátta az ott álló bmwt mer dombra ment fel..... -
#1334 Hát figy, a hugom nem ért hozzá, de olyat ő se csinálna hogy frontálisan beleszáll egy hozsszú egyenesben a lassan guruló ellenfélbe... Ez nem szimuláció volt, egyedül a Forma 1-re az emlékeztetett, amikor a győztes a célvonalnál behúzódott a palánkhoz. Ez szadomazó, nem versenyzés :) -
#1333 Lehet te 10xre jobbvagy nálunk ezvan..50%os a törés -
#1332 Ez mi volt? Roncsderbi? Hol maradt a törés? Gondlom senki nem ért volna célba, ha be van kapcsolva :)) -
#1331 hát nem semmi! -
#1330 wow :D kár h ilyen kevés az fps :( -
#1329 F1cl Bahrain Nagydíj összefoglaló videó nagyon szép jelentekkel /videót Kakas követte el Bahrain Nagydíj Videó -
#1328 Rh2004 Man sziget 40mb wmv
(mivel nincs még replaykamera, ezért vezetés közben vettem fel Fraps-l, ezért lekéstem a kanyarokról, és elvettem a gázt is ahol folyamatos képnél nyomni szoktam, tehát vezetéstechnikailag ne nézzétek :) ) -
#1327 Zonda belső nézet WGTS-ben:
-
#1326 Egy kis tréfa. Zonda a WGTS-ben. Lusta voltam háttérképet, meg ikonokat készíteni hozzá.
-
#1325 ité.. nem ekhart lake, hanem bathurst (austral)