7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#1404 személy szerint én nem tudom megcsinálni, de van valahol a winyómon 1-2 MTS, amivel meg lehet kerülni a célegyenest a hátsó egyenesből -
#1403 F1c pályabuherátorokhoz lenne egy kérdésem.. :)
- Meg lehetne megoldani, hogy a Nordschleife pályán előretolnánk/tok a célvonalat?
természetesen csak gyakorlópályának használva, hogy ne kelljen egy felvezető kört teljesíteni a mért/hasznosítható körhöz.
- Egyáltalán, ha a pit kijárat után lenne a célvonal, akkor mért kör lenne az első?
Nagymértékben megkönnyítené a kihegyezetebb setupolást. (amennyire lehetséges ezen a pályán) -
#1402 max 1 pár festést -
#1401 új modellt nem nagyon
max valami gp4-ből átkonvertált szemetet
remélem nem kezdődik idén is a türelmetlen őrület...
ha kijön az RH 2005 vagy a CTDP 2005, akkor lesz -
Fox44 #1400 De lehet a HSW-rol! -
#1399 még sehol -
Fox44 #1398 Udv! Hol talalok 2005-os McLarent vagy Ferrarit? Elore is kossz!
-
#1397 vázz jo lett nagyon
most toltam egy 7 köröst nordon aspennel elég erosnek tunik a gt3 osztalyhoz kepest :D
-
#1396 Köszi, ez segített!!! :) -
#1395 [URL=http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=167293&start=2340]Itt keresd ki Debilon (#2369) hsz-ét.. [/URL]
nálunk is volt gond de így megoldódott, ha mégsem sikerülne, akkor más gondja.. -
#1394 Sajnos ez sem segített, pedig jó lett volna egy lassabb autóval megtanulni a pályákat... :( -
#1393 Elkeszult Nordschleife-hez az aszfalt update;P Fel/visszaraktam az "utfirkakat" is. Sajnos nem sok "eredetit" talaltam - keves fenykepen szerepeltek... igy maradt a "firka";D
Update2: Nordschleife_alexease_textures_update2 (RAR, 11Mbyte) -
#1392 Igen, csak be kell masolni oket! Nem akartam MAS update-et csinalni, mert akkor az SCN-t is modositani kellene. De most toltom fel az uj "firkas" aszfaltokat:P -
#1391 sőt, maga a pálya is .... :)
@alex: amugy a texturákat a pálya könyvtárába kell rakni? (velük és nélkülük is desktopra dob) -
#1390 engem továbbra is desktopra vág a norcskliff replay :D -
#1389 zsömbi lett :D -
#1388 A tegnapi Nordschleife keszult textura csomaghoz, csinaltam egy Update-et;) Keszult 4 uj fa (:D) es lecsereltem az eleg szarul kinezo magenta maszkokat normalis alpha csatornara.
Eredeti:
Nordschleife_alexease_textures (RAR, 32Mbyte)
Update: Nordschleife_alexease_textures_update1 (RAR, 8Mbyte) -
#1387 Az SCC nincs fent, de akkor megpróbálom feltenni azt is. a 147config megvolt, köszi. -
#1386 Ha fent van az Scc. akkor indítsd el azt, ott látnod kell az Alfa mod-ot..
és le kell futtatni a játék könyvtárában a 147config.exe-t
lehet az a gond -
#1385 Van fent .Net framework, szóval biztos nem az a gond. -
#1384 Engem az Alfa Challenge mod a töltőképernyőről kidob desktopra, tapasztalt valaki ilyet? -
#1383 zsír lett thx alex :) -
#1382 Igen. -
#1381 melyik nordhoz jo a kvako s hoz? :P -
#1380 előtte kell az alap MOD, patch, SP1, SP2, SP3, utána esetleg az SP3 patch -
#1379 Alfa 147 mod Knockhill verseny 27mb wmv
-
Marco #1378 Apám, te nem semmi addon maker vagy. Mivel foglalkozol, hogy ennyi szabadidőd van? Becsszó irigyellek és nem gúnyolódásból mondom. -
#1377 Csinaltam Nordschleife-hez uj texturakat, a fontosabbakat lecsereltem. Nagyobbak, reszletesebbek, becsomagolva 32 mega:))))
Nordschleife Alexease Textures (RAR, 32Mbyte) -
#1376 Hi all
Help! Letöltöttem a c-prototype sp 03-at
feltettem csinált is egy ind1tó ikont
de ha megnyitom nem csinál semmit! -
#1375 szólok is ha lesz. :)
állítólag nem megy a Nordschleife pálya amit linkeltem, nem tom nálam jól müxik, de ha nálad is probléma van, akkor itt van amivel bedobva, és felülírva a pályában lévőket, müxik.. -
#1374 szedem, megnézem :))
a vicc, h egyszerű ugyan a mod, de mivel igy is állok hozzá, mégsincs több sikerélmény mint egy nehezebb/koncentrálósabb modban :)
ha multiztok legközelebb, esetleg nézz meg msn/icq n hátha vagyok, mennék szivesen, ha elfogadtok töltelék kocsinak :)) (adataimnál) -
Marco #1373 Köszönöm a segítséget. -
#1372 Dc++ ott megtalálod -
Chaos25 #1371 Kéne nékem ez az F1C 99-02! Minden megoldás érdekel! -
#1370 azt szedel le crackot vagy seriált hozzá innen -
Marco #1369 mondjuk :) -
#1368 Ez nem olyan, mert itt csak AI van, de:
21 agresszív AI Nordschleife-n versenyben, replay:
-A 3. körig voltam versenyben, odáig vmi qva jó volt :))
pálya:
Nordschleife Kvako 1.1 -
#1367 innen -
Marco #1366 Honnan van olyanod?
(Tudom: DC, Bittorrent. Real?) -
Ezzel a 147-es mod-dal tegnap multiztunk, és besz@rás milyen jól lehet vele csatázni, nagyon lassú tényleg, és a féktávon nekem elég instabill volt, viszont ezt sikerült megoldani, azóta 1-1-es szárnyal megyek...na így sem egy flasztertorpedó, de mégis valami..
Na szal nagyon jót csatáztunk, kivűl-belül kerülgetés, és koccok..mivel jó a belső nézet, ezért jól látni a másik autót, és szépen lehet dörzsölődni, elég jól viseli.
Szal az biztos hogy lassan jönnek a kanyarok, van idő mindenre. :)