7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#1324 ahh .. rátaláltam elkhart lake-re ... hát, ez valami eszméletlen pálya :) olyan szintkülönbségek vannak, hogy az valami életveszély :)) alfa moddal pedig ... ahh :) ma asszem elleszek ... -
#1323 wow, megy, kösz! a bristol sdb-jében kellett valoban hozzáadsni az "ALFA2004" szocskát :)
framework idegesitő, de végülis ....... :) amugy, egész jo konverzio ez a bristol :)) -
#1322 hezitáltam én is, mikor írtam a hírt, hogy kell-e az SCC vagy nem, de mivel az SCC.exe-t mellékelték és pár fájlt felül is ír az SCC-ből úgy tűnt, hogy nem -
#1321 lehetségesség....
nah majd megnézem, most valahogy barnulni kellene..elmúlt a rákosodó idő :DDDD -
#1320 A #1319 miatt fagy le;P Vagyis nincs Framework-od:) -
#1319 Vagy megsem probalom ki:/ Ez elvileg egy SCC MOD (:DDD), az uj SCC exe-vel indul, raadasul NET Framework-ot hasznal, ami nalam nincs (es nem is nagyon akarok)... -
#1318 Igy hirtelen ranezesre, a GDB helyett SDB-t hasznal:)) Nevezd at az eredeti Bristol GDB-t es abban ird at a filtert. -
#1317 Varj, mindjart leszedem a 147-est es Bristolt, aztan teszt;)) -
#1316 mondjuk nekem lefagy a kezdő kép után, de megnéztem a pályákat, és nincs .gdb..
...öööö...
-
#1315 Nem tudom mi a filter neve, meg nem tettem fel:) De nezd meg egy masik 147 mod palyanal;) -
#1314 kösz, filtert beállitottam ( 147 a mod rövid neve vajon? :)) - kicsit visszás logika ... de még most sem látom a pályák közt :) valahol a modban is gondolom be kell állitani, hogy látszódjon .... -
#1313 A VGP2-bol van full PC-s verzio, talan 1-200 mega, ha erdekel, esetleg megprobalom feltolteni valahova:)))
Az F1C palyaknal elvileg csak a palya GDB file-ban kell atirni a Filter Properties-t. -
#1312 sajna win verzio átmenetileg nincs ......
(mennyir egyszerü betenni bristolt az alfa modban? nézegetem a fájlokat, de nem találom, hol van beallitva melyik 6 legyen benne alapbol ...) -
#1311 Ha van idod es van kedved tesztelni, probad ki ezt (ha meg nem ismered): http://www.virtualgrandprix2.com/
Ronda es finom:))) -
#1310 wow! mennyi track ... nagyon kösz!!! :) -
#1309 itt találsz párat, csak a mirror2 müxik -
#1308 Ha jol tudom, az osszeset megcsinaltak F1C ala is (NT konvert:D). -
#1307 én kösz :)
alex kösz, közben épp most léptem ki ugyaninnen :)) valenciában köröztem egy csodaszép világoskék 147essel 1 órácskát :) nekem tetszik a mod, mivel könnyü. ugyanez a baja is, uncsivá válhat hosszutávon ...
F1C alá nem készült ovál pálya ? :) nem vagyok nagy oval fan, csak ott nagyobb a "tömeg" :) -
#1306 köszi javítottam -
#1305 http://www.hsw.hu/jatekhirek/2005.05.28/GRAB_013.jpg -
#1304 kösz :)
mintha a belső nézet képe nem jönne le nekem :( -
#1303 jónak tünik lecibálom... kösz -
#1302 Alfa 147 GTA Challenge MOD -
#1301 az új verziókkal nem tudom, hogy működik-e
az F1C-hez tuti, hogy jó a Mastudio 2002 nevű programban levő SDT editor rész. Viszont ez nem "zeneszerkesztő" program, hanem képek kiszedni az sdt fájlokból a bennük tárolt mp2 és talán wav formátumú fájlokat és természetesen vissza is tudja rakni -
Akey #1300 Megtaláltam!
http://www.bhmotorsports.com/download/222 -
Akey #1299 Nem tudtok véletlenűl egy zene szerkesztőt az EA-s F1 játékokhoz? -
#1298 összesen 1 kocsiról van render a racingrenders.com -on, amúgy dolgoznak a srácok. A hangok terén nagyon ott lesz ezt megígérhetem -
#1297 ezt bebuktam :))) -
#1296 rh 2005-rőlvan valami hir? -
#1295 avagy james peter cucc :P :D -
#1294 annak pont semmi köze a CTDP 2005 MOD-hoz. Ez egy SerialMike JPHD Japan pályagrafika -
#1293 szép!!! :DD...főleg az aszfalt lett szebb! -
#1292 Exkluzív CTDP 2005 MOD (F1C) ingame képek -
K.András #1291 Barcelona replay (gumiteszt, RH 2004), 20 kör abbol 2 1.19-es 15 1.18-as meg 3db 1.17-es, sajna elején elméláztam ezért 50 mp-nél indul el kb az auto... -
K.András #1290 Huhh jo lassan enged feltölteni, lehet reggelre lesz fent :) mind1 majd GTR topikba kilinkelem... -
#1289 El kell olvasni a szabalyzatukat, fejbol nem tudom. De szoktam feltenni 30-50 megakat is, nem szokott gond lenni. De ha jol tudom, a feltoltheto max 100 vagy 200 mega. -
K.András #1288 Ide mekkora fájlt engednek felrakni?Mert nekem is volna videom gtr-böl csak 80-100 mega, kb tiz perc három gyors kör barcelonában kijövetel+bemenetel a boxba külsö nézetben, közte pedig belsö nézetben megy... -
#1287 Tényleg baromi jó, gratula -
#1286 valóban jól szól, de nekem egy sokkal brutálisabb gép érzését kelti, a Porsche Supercup autói sokkal inkább hasonlítanak egy széria verzióhoz, mint mondjuk a GTR-ben levő RS, (RSR?)
ettől függetlenül zsír -
#1285 kivagy nyírva
Alex : szép munka