32945
Magyar Foci
  • Gregorius
    Szerintem: olasz-dán (1-1), svéd-bolgár (2-1)
  • _Vegeta_
    Nemjott be! :)
  • I.C.ram
    Mert akkor már kapják a pénzt rendesen, és nincs miért küzdeni.
  • _Vegeta_
    Horvatorszag fog nyerni 0-2 lesz!
    Anglia nyer 0-1 lesz! De lehet h 1-1 ? ;>
  • Matthewpamer
    upsz!ezt nem ebbe a fórumba akartam
  • Matthewpamer
    Két nappal a Németország elleni debütáló mérkőzés előtt jó előjelekkel készül a portugáliai Európa-bajnokság D-csoportjában szereplő holland válogatott. A könnyebben sérült Clarence Seedorf-Edwin van der Saar duó is harcra kész, így Dick Advocaat szövetségi kapitány teljes keretéből válogatva küldheti pályára a németek elleni kezdőcsapatot.

Ugyan az olasz AC Milan futballistája szombaton nem edzett a társakkal, állapotát kielégítőnek találta a kapitány:
    "Seedorf volt az egyetlen hiányzó, ám ebből senki se vonjon le elhamarkodott következtetést. Péntek este ugyanis egyedül nagyon keményen készült, s amennyiben teste bírja a megerőltetést, pályára léphet Németország ellen."

Ha Seedorf esetében még a jövő titka, hogy a kezdőben, vagy a kispadon kap helyet, a Fulham FC kapuját örző van der Saar villámgyorsan kikurálta ujjsérülését, így nincs akadálya, hogy ott legyen a portói Dragao stadionban.

A szombati foglalkoztatáson a hollandok elsősorban a szélen futtatott támadásvariációkat gyakorolták, s nem mellesleg a beívelésekből és szögletekből következő rögzített szituációkra készültek.
  • Matthewpamer
    mit tippeltek mára?
  • Matthewpamer
    fernanado torres kibebaszott jó.simán őt játszatnám morientes mellett
  • Gregorius
    Nekem is jobban tetszett a spanyol meccs. A portugál-görög inkább a német-magyarra hasonlított. Engem is lesújtott a portugálok vesztése, de a görögök tényleg jobbak voltak.
  • pilboy
    A portugál meccs jobb volt, mint a spanyol...
    megérdemelték a görögök a sikert
    a spanyolok a gól után leálltak, az oroszok meg elfáradtak (nem nekik való ez a klíma :DDD), de még így is rúghattak volna gólt a spanyolok
  • _Vegeta_
    Le vagyok sujtva h a portugalok kikaptak. :(
    Viszont a spanyol-orosz meccs nagyon utos! ;)
  • _Vegeta_
    Velemenyek az elso ket meccsrol ?
  • Garcia
    A Balaton FC-ből Pápa lesz...
  • Ramore
    Korrekt beszéd, az igazis sérülteknek tényleg be van kötve a lábuk, tudjuk, hogy kik azok, nem itthon futballoznak.
  • forzajuve
    Matthäus: Több játékos nem mondott igazat

A Magyar Labdarúgó-szövetség ma délutáni sajtótájékoztatóján Lothar Matthäus (képünkön) szövetségi kapitány az elmúlt két hét történéseivel kapcsolatban elmondta: azon játékosok közül, akik sérülésre hivatkozva lemondták a válogatottságot, hat-hétről tudja, hogy nem mondott igazat. Hozzátette: ők most hibáztak, de nála többet nem hibázhatnak. Azok viszont, akik ott voltak Kínában és Németországban, előnyt élveznek a jövőbeli beválogatások során.
  • Ramore
    Én is meglepődtem Détári nyafogásán, mindenkinek örülnie kellene szerintem azért, mert végre a igazi profi nyugati szemléletű és képességű edzőnk van, aki ráadásul nem függ a mezey brancstól.
  • _Vegeta_
    Jaja!
  • pilboy
    így van
  • The Hedgehog
    Na ez a gyerek aki ezt a zászlót tartja tán' nagyobb bunkó, mint megannyi vidéki!
  • The Hedgehog
    Azért ne felejtsük el, hogy az VB-s német meneteléshez kellett egy nagyszerűen teljesítő Kahn és 1-2 szerencsés meccs is. De persze ez a foci egyik sarka.

Én egy kicsit azért pipa lettem ma Détári Döme NS-es nyilatkozatára. Kicsit olyan mintha irigy lenne és az antiszemitizmus csak úgy ömlik az utolsó mondatából. Szomorú! Érdekes az angolok - pedig ők büszke nép - nem pattognak Erikson miatt.
  • Gregorius
    Igen, de negyven alatt mindig megy a szarkavarás. :)
  • PREMIERE1
    Nagyon durva:

:)
  • Breki33
    nemcsak Lotharnak kell dolgoznia...
  • PREMIERE1
    Nemzeti Sport, pár szó a vasárnapi meccsről ... Beindultak az ellendrukkerek!

Az oké, hogy nem kell túlértékelni a sikert, de nyugodtam kijelenthetem:
    Egyeseknek savanyú a szőlő! Détári és Nyilasi neve mindig felmerül bárhol, ahol váltás van. Akármelyikük akármit mond, mindkettő lesz még edző Magyarországon.

Valóban lebecsültek minket a németek, és most nem jött össze nekik. Emlékszem én az itthoni magyar-németre. Az is évfordulós meccs volt, el voltunk szállva magunktól, Puskás is ott volt, szépen kikaptunk. Pontosabban egy csúnya zakó lett a vége. Most a németek szívták be. Van ez így. Szerintem az EBre összekapják magukat, akármit is mond Hajdú B. Mellesleg ő is azok között volt 2002-ben, akik temették még a VBre való kiutazás előtt a német vállogatottat, erre a döntőig meneteltek ...

Amúgy itt is megmutatkozik, hogy tipikus ellendrukker a sajtó. Mást sem csinál, mint be akar tenni az aktuális kapitánynak, aki nem a "jóbarátok" közé tartozik.

De le kell szarni az egészet, Lotharnak is dolgoznia kell csak, mindent megtenni a sikerért, és lesz jövője a focinak. Az ellendrukker majmok meg majd kihullanak. Remélem.

Mondjuk ne feledjük el, hogy 68. helyről lazán visszaestünk a 74. helyre ...
  • PREMIERE1
    György.
  • Breki33
    Akarsz egy egész oldalas listát?

Amúgy láttátok tegnasp Sándor Csikart a TV-ben?

Pont a döntőröl nyilatkozott Baló Andrásnak
    Istenem ilyen játékost nem játszattunk.
  • Gregorius
    Na az a nem egyszerű :)
  • _Vegeta_
    Hol-hol van magyarorszag, nemlatom !!! :DDD
  • Breki33
    Olaszok helye v. kicsit meglepő
  • Rudee
    Egyet előre léptek.
  • Gregorius
    Na igen, de visszaestek, vagy stagnálnak, mert amit az elmúlt időben végeztek...?
  • Breki33
    1. Brazília (842 pont)
    2. Franciaország (812)
    3. Spanyolország (785)
    4. Mexikó (735)
    5. Argentína, Hollandia és Törökország (733)
    8. Németország (726)
    9. USA (724)
  • Rudee
    8.
  • Garcia
    egyre szarabb...
  • Gregorius
    És a németek? (tudom, mint azóvoddában, de engem érdekel:)
  • Breki33
    Magyarország válogatottja hat helyet visszacsúszott a világranglistán,
    így jelenleg a 74. helyet foglalja el.
    A listát továbbra is a világbajnoki címvédõ Brazília vezeti.
  • Breki33
  • Ramore
    Az általad szentnek tartott focisták, de én kiegészíteném sportolókkal, szóval annyi cuccot csempésztek ki és be az országba, hogy az elképesztő!!! Meg fogsz lepődni mi motiválta őket, elárulom, a PÉNZ! Ennyit erről.
  • Breki33
    Igen de ő így érezte
    Ilyen volt a világ

Pl mikor a 6:3 volt és meghalloták az emberek mi volt az első?
    Felajánljuk, hogy 150%-ot teljesítünk.

Torz világ volt, viszont nem a pénz torzította el.
  • Bucser

By Breki33: Olyan játékosok pl akik a Londoni meccs után azért volt szomorú, hogy nem a testvérei által vezetett gőzmozdonnyal jöhetett haza.
    Mert ő saját maga szerette volna lapátolni a szenet!!!
    És teljesen komolyan ezért busutt mert azon a vonalon már villanyvasút ment

Ez erősen Sztahanovista beállítottság.... Akkoriban Papp Laci is azért búsult, mert olimpián kellett lennie és nem mehetett építőtáborba.... Akkoriban az újságokban nagyon sok riport úgy jelent meg, hogy a kedves játékos egy szót sem szólt....