4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
-
Na megnéztem fájl-letöltésnél is, de nem ment feljebb 50,3 kb/s-nél... :( Holott legalább 64-gyel kéne mennie :( -
kezd el tölteni vmit. -
marhajó hogy vidéken már majdnem mindenhol megvan (keletre), pesten meg semmi. :/ -
Azzal a teszt progival néztem meg, amit lentebb belinkeltetek, és ott max sebességnek 48,7-et mutatott, ami pont annyi, mint 2-3 nappal ezelött ugyanazon a tesztprogin. -
próbáltál tölteni vmi nagyobb filet ? -
Akko' rohattak! Nekem miért nem növelték? :( -
márpedig ő a 2.kerben van.
axis fórum. -
Én is 2. ker, szintén axelero, de még nem növeltek semmit :( -
2.ker.
-
Most akkor növelték neked, vagy nem? :)
Mert én is budai vagyok, de semmit változás nincs még :( -
ker? -
Letöltési sebesség teszteredmények:
adatmennyiség: 2048 kbyte (2 097 152 byte)
letöltési idő: 12.29 sec
sebesség: 1333 kbit/sec (1 364 992 bit/sec)
Feltöltési sebesség teszteredmények:
adatmennyiség: 2048 kbyte (2 097 152 byte)
feltöltési idő: 50.11 sec
sebesség: 326 kbit/sec (333 824 bit/sec)
(Axelero Kábelnet, Buda) -
Most vettem csak észre, Tiszafüreden is megvolt a fejlesztés...64kbyte/sec-->128kbyte/sec.... -
-
sry...
hihi! -
Axelero -
#728 Jah... -
Ja persze a Cselló gyorsabb nála, de ki a faszt érdekel, ha limites, megbízhatatlan, szar.... -
a "hihi"-t lehagytad... -
nálam megvolt a sávszél... -
#724 Jó lenne, ha mindenki beírná, hogy hol lakik, akinek már felemelték a sebességét.
Rohadtul semmi információt nem hordoz az, hogy: "Nekem má emeltek, hihi"
-
Ez világos és tényleg ez a lényeg - bár ha makro módba kapcsolunk, akkor tök mindegy, hogy mit ajánlanak egymáshoz képest a szolgáltatók, mert gyors netet csak egy ilyen Matáv szerű képződménytől kaphatok.
A Matávnak kéne konkurrencia.
Email, meg web nekem nem számít, mivel van 5 emil címed, de mindegyik egy fiókba megy - a webhely címe meg már eleve kilőve, mert tuti szerepel benne a szolgáltató. -
a külföldi sávszélességük (nem hiszem, hogy az átlag felhasználó számára lényeges különbség lenne), az áraik, az akcióik, és az esetleges ügyfélszolgálat. meg hogy 5 vagy 20 emailcímet adnak, meg mekkora webtárhelyet... hogy a dróton milyen tempóban kapod a dolgokat, az nem az ő hatáskörük, mindannyian a matávtól veszik.
az az értelme, hogy verseny van, és egymás alá ígérnek a szolgáltatók :) -
Nahát akkor azt már megtudtam a TvNetről, hogy előszeretettel használja a vándorbotot.
Most akkor tök kurva mindegy, hogy melyik ADSL szolgáltatót választom??
Itt Pesten persze van lehetőségem a választásra. Mi értelme az egésznek akkor? Csak az áraik különböztetik meg a szolgáltatókat? Nincs semmi más különbség közöttük? -
rossz következtetés :) másik terület vagyok, és most novembertől vett át minket egy másik társaság, és csak gyorsabb lett :)
ráadásul semmi köze a tvnet adsl dolgaihoz, az pont ugyanolyan, mint a többi adsl szolgáltató, és külföldre van 40+40mbitjük. mivel a drót pont ugyanaz amin ők szolgáltatnak, mint az összes többi szolgáltató, innentől a kérdésedre kb ez a 40+40 a válasz. -
Értem, rendben.
Ismerem a problémád - XIII. kerben van egy haverom, akinek TvNet volt anno, aztán Chello átvette. Hallottam arról a TvNet-es sebességről: volt az 8-900 kbyte/sec is a legelső időkben. Bár nem ADSL volt.
Már annyiszor válaszoltál, de még mindig nem a kérdésre :)
Bár már ki tudom találni: biztos hiányzik - tehát jó volt.
Köszönöm a közvetett választ. -
több, mint 4 évig tvnetes voltam :D csak aztán szolgáltatót váltottak alattunk.
tudtam volna válaszolni, és a többiek is, de népnevelési célzattal próbáltuk a figyelmet felhívni az oldal alján elterülő "keresés a témában" lehetőségre. ezekszerint belőled csak indulatot váltott ki a dolog, érdeklődést nem. ilyen egyszerű. -
Nos, én mondjuk ADSL-re gondoltam, amikor írtam az összegeket - felhívtam őket és határozottan kijelentették, hogy NINCS korlátozva a forgalom.
Nekem nagyon pozitív a képem róluk - az árak, meg korlátlan forgalom meg ilyenek miatt (pölö azt mondta a telefonoskisásszony, hogy mondjam le a Freestartot, utána kössek velük szerződést és pár napon belül kapom a jelszót - nincs modemcsere, meg semmi fúrás-faragás - mivel a Matávé a modem.)
Csak a gyakorlatra volnék kíváncsi.
Chello marha szar volt másfél éve már és lemondtam a pennába - akkor váltottam ADSL-re. Az akkori Chellohoz képest paradicsomi a Freestart szolgáltatás. -
axelero? enternet? v melyik szolgáltató? :) -
Wáóóó
Látom itt nagyon nagy az összetartás köztetek.
Ez nagyon dícséretes, csak az egész úgy indult, hogy feltettem egy kurva egyszerű kérdést.
Nem a "keménygyerekvagyokbuzievagy" válaszért írtam, hanem egy egyszerű kérdésre egy egyszerű választ remélve.
Elnézést kérek, de magamból indulok ki: utálok keresgélni bizonyos témákban és ha valaki kérdez engem egy fórumon, ahol "otthon vagyok", akkor válaszolok neki normális módon, hiába tették fel már egycsillióhuszontizenszázszor ugyanazt a kurva kérdést.
Ilyen egyszerű.
Mit nem lehet érteni?
Egyszerű a szitu: idejön a hülyegyerek és ugassuk le, mert kemény vagyok? Ez kicsit váratlanul ért, mert nem így kezdtem.
Dzsini: onnan, hogy nem tudtál válaszolni rá. Vagy neked TvNeted van? :) -
Most töltöm a Pro Evoluton Soccer 4 demo-jat . 200 MB és 25 perc alatt lennt is lesz zsííír 

-
jessz, nálam is dupla a sebesség! -
Ehh de jó most akkor már emelték is a sávszélességet ? :DDD
Eddig stabilan 62 kbyte/sec -el szedtem mostmár 116 kbyte/sec !!!
-
Na, nekem megtörtént az emelés :) -
:DDDDDD
bocsi... hát, a megoldás a személyes érdeklődés, bár szerintem nem lesz vele gond, és létesíthető (közeledben nem lakik senki ismerős akinek már van?) -
na most ebből hogy döntsem el? 
6724 Szeged Csongrádi sgt 16-124 Létesíthető
6724 SZEGED Csongrádi sugárút 66-108 Nem
a 94-ben lakom :)
persze ha arra kerül a sor akkor nyilván érdeklődök náluk, de azért megnéztem volna hogy lehet-e vagy nem... -
elméletielg van, gyakorlatilag azt szinte mindig elengedik akció néven, de ha felmondod visszakérik a modemet. -
egyre inkább hajlok az ADSL-re. most végiggondoltam, hogy 2év alatt mennyit szívtam velük.
egyébként van valami eszközdíj a bekötésnél? -
ha te valakivel egy korlátlan szolgáltatásra szerződsz (jelen esetben bármelyik dsl), akkor ott nem fognak utólag korlátot bejelenteni. -
Egyébként itt van az aranyos kis árlistájuk. tvnetwork