4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
  • I.C.ram
    Na megnéztem fájl-letöltésnél is, de nem ment feljebb 50,3 kb/s-nél... :( Holott legalább 64-gyel kéne mennie :(
  • Serpa
    kezd el tölteni vmit.
  • cSuwwi
    marhajó hogy vidéken már majdnem mindenhol megvan (keletre), pesten meg semmi. :/
  • I.C.ram
    Azzal a teszt progival néztem meg, amit lentebb belinkeltetek, és ott max sebességnek 48,7-et mutatott, ami pont annyi, mint 2-3 nappal ezelött ugyanazon a tesztprogin.
  • Serpa
    próbáltál tölteni vmi nagyobb filet ?
  • I.C.ram
    Akko' rohattak! Nekem miért nem növelték? :(
  • Serpa
    márpedig ő a 2.kerben van.
    axis fórum.
  • I.C.ram
    Én is 2. ker, szintén axelero, de még nem növeltek semmit :(
  • Serpa
    2.ker.
  • I.C.ram
    Most akkor növelték neked, vagy nem? :)

Mert én is budai vagyok, de semmit változás nincs még :(
  • Serpa
    ker?
  • Guest
    Letöltési sebesség teszteredmények:
    adatmennyiség: 2048 kbyte (2 097 152 byte)
    letöltési idő: 12.29 sec
    sebesség: 1333 kbit/sec (1 364 992 bit/sec)

Feltöltési sebesség teszteredmények:
    adatmennyiség: 2048 kbyte (2 097 152 byte)
    feltöltési idő: 50.11 sec
    sebesség: 326 kbit/sec (333 824 bit/sec)

(Axelero Kábelnet, Buda)
  • bazza
    Most vettem csak észre, Tiszafüreden is megvolt a fejlesztés...64kbyte/sec-->128kbyte/sec....
  • PResident Evil
    sry...

hihi!
  • jAsOn VoOrHeEs
    Axelero
    Jah...
  • I.C.ram
    Ja persze a Cselló gyorsabb nála, de ki a faszt érdekel, ha limites, megbízhatatlan, szar....
  • QuippeR
    a "hihi"-t lehagytad...
  • PResident Evil
    nálam megvolt a sávszél...
    Jó lenne, ha mindenki beírná, hogy hol lakik, akinek már felemelték a sebességét.
    Rohadtul semmi információt nem hordoz az, hogy: "Nekem má emeltek, hihi"

• zoozoo
    Ez világos és tényleg ez a lényeg - bár ha makro módba kapcsolunk, akkor tök mindegy, hogy mit ajánlanak egymáshoz képest a szolgáltatók, mert gyors netet csak egy ilyen Matáv szerű képződménytől kaphatok.
    A Matávnak kéne konkurrencia.
    Email, meg web nekem nem számít, mivel van 5 emil címed, de mindegyik egy fiókba megy - a webhely címe meg már eleve kilőve, mert tuti szerepel benne a szolgáltató.
  • Dzsini
    a külföldi sávszélességük (nem hiszem, hogy az átlag felhasználó számára lényeges különbség lenne), az áraik, az akcióik, és az esetleges ügyfélszolgálat. meg hogy 5 vagy 20 emailcímet adnak, meg mekkora webtárhelyet... hogy a dróton milyen tempóban kapod a dolgokat, az nem az ő hatáskörük, mindannyian a matávtól veszik.
    az az értelme, hogy verseny van, és egymás alá ígérnek a szolgáltatók :)
  • zoozoo
    Nahát akkor azt már megtudtam a TvNetről, hogy előszeretettel használja a vándorbotot.
    Most akkor tök kurva mindegy, hogy melyik ADSL szolgáltatót választom??
    Itt Pesten persze van lehetőségem a választásra. Mi értelme az egésznek akkor? Csak az áraik különböztetik meg a szolgáltatókat? Nincs semmi más különbség közöttük?
  • Dzsini
    rossz következtetés :) másik terület vagyok, és most novembertől vett át minket egy másik társaság, és csak gyorsabb lett :)
    ráadásul semmi köze a tvnet adsl dolgaihoz, az pont ugyanolyan, mint a többi adsl szolgáltató, és külföldre van 40+40mbitjük. mivel a drót pont ugyanaz amin ők szolgáltatnak, mint az összes többi szolgáltató, innentől a kérdésedre kb ez a 40+40 a válasz.
  • zoozoo
    Értem, rendben.
    Ismerem a problémád - XIII. kerben van egy haverom, akinek TvNet volt anno, aztán Chello átvette. Hallottam arról a TvNet-es sebességről: volt az 8-900 kbyte/sec is a legelső időkben. Bár nem ADSL volt.
    Már annyiszor válaszoltál, de még mindig nem a kérdésre :)
    Bár már ki tudom találni: biztos hiányzik - tehát jó volt.
    Köszönöm a közvetett választ.
  • Dzsini
    több, mint 4 évig tvnetes voltam :D csak aztán szolgáltatót váltottak alattunk.
    tudtam volna válaszolni, és a többiek is, de népnevelési célzattal próbáltuk a figyelmet felhívni az oldal alján elterülő "keresés a témában" lehetőségre. ezekszerint belőled csak indulatot váltott ki a dolog, érdeklődést nem. ilyen egyszerű.
  • zoozoo
    Nos, én mondjuk ADSL-re gondoltam, amikor írtam az összegeket - felhívtam őket és határozottan kijelentették, hogy NINCS korlátozva a forgalom.
    Nekem nagyon pozitív a képem róluk - az árak, meg korlátlan forgalom meg ilyenek miatt (pölö azt mondta a telefonoskisásszony, hogy mondjam le a Freestartot, utána kössek velük szerződést és pár napon belül kapom a jelszót - nincs modemcsere, meg semmi fúrás-faragás - mivel a Matávé a modem.)
    Csak a gyakorlatra volnék kíváncsi.
    Chello marha szar volt másfél éve már és lemondtam a pennába - akkor váltottam ADSL-re. Az akkori Chellohoz képest paradicsomi a Freestart szolgáltatás.
  • lee86
    axelero? enternet? v melyik szolgáltató? :)
  • zoozoo
    Wáóóó
    Látom itt nagyon nagy az összetartás köztetek.
    Ez nagyon dícséretes, csak az egész úgy indult, hogy feltettem egy kurva egyszerű kérdést.
    Nem a "keménygyerekvagyokbuzievagy" válaszért írtam, hanem egy egyszerű kérdésre egy egyszerű választ remélve.
    Elnézést kérek, de magamból indulok ki: utálok keresgélni bizonyos témákban és ha valaki kérdez engem egy fórumon, ahol "otthon vagyok", akkor válaszolok neki normális módon, hiába tették fel már egycsillióhuszontizenszázszor ugyanazt a kurva kérdést.
    Ilyen egyszerű.
    Mit nem lehet érteni?
    Egyszerű a szitu: idejön a hülyegyerek és ugassuk le, mert kemény vagyok? Ez kicsit váratlanul ért, mert nem így kezdtem.
    Dzsini: onnan, hogy nem tudtál válaszolni rá. Vagy neked TvNeted van? :)
  • jAsOn VoOrHeEs
    Most töltöm a Pro Evoluton Soccer 4 demo-jat . 200 MB és 25 perc alatt lennt is lesz zsííír
  • artschi
    jessz, nálam is dupla a sebesség!
  • jAsOn VoOrHeEs
    Ehh de jó most akkor már emelték is a sávszélességet ? :DDD

Eddig stabilan 62 kbyte/sec -el szedtem mostmár 116 kbyte/sec !!!
  • Alien
    Na, nekem megtörtént az emelés :)
  • Dzsini
    :DDDDDD
    bocsi... hát, a megoldás a személyes érdeklődés, bár szerintem nem lesz vele gond, és létesíthető (közeledben nem lakik senki ismerős akinek már van?)
  • Ch_Slater
    na most ebből hogy döntsem el?

6724 Szeged Csongrádi sgt 16-124 Létesíthető
    6724 SZEGED Csongrádi sugárút 66-108 Nem

a 94-ben lakom :)

persze ha arra kerül a sor akkor nyilván érdeklődök náluk, de azért megnéztem volna hogy lehet-e vagy nem...
  • Punkerwork
    elméletielg van, gyakorlatilag azt szinte mindig elengedik akció néven, de ha felmondod visszakérik a modemet.
  • Ch_Slater
    egyre inkább hajlok az ADSL-re. most végiggondoltam, hogy 2év alatt mennyit szívtam velük.
    egyébként van valami eszközdíj a bekötésnél?
  • Dzsini
    ha te valakivel egy korlátlan szolgáltatásra szerződsz (jelen esetben bármelyik dsl), akkor ott nem fognak utólag korlátot bejelenteni.
  • Ch_Slater
    Egyébként itt van az aranyos kis árlistájuk. tvnetwork