4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
-
Startmenü, futtatásba beírod cmd, bejön egy dosos ablak, oda beírod hogy: ping www.index.hu
Négyszer mér és átlagot von. -
egy kérdés.
pingem mivel tudom megnézni ? -
nem tudom, észre vettétek-e, de Óbudán csökkent a kábel sebesség.
~163/40 ről, ~133/20 vették vissza. -
Ja és kifelejtettem, hogy az 1 éves szerződés, ott lent. Bocs. A 2 éves egy 1000-ssel olcsóbb. -
Mi a véleményetek a Prohardveres Externet ajánlatról? Valakinek tapasztalatok? Menny időn belül kötik be? Megbízható vagy nagyon tré? stb..
Most járt le az Inviteles szerződésem, és hááát lépni akarok tőlük, mert drága. Amúgy, mint szolgáltató korrekt volt, csak ugye pénz beszél...
Bővebben: Prohardver Externet ADSL ajánlat
ADSL 512 otthoni: br. 8900 HUF a havi előfizu + 0 HUF belépési díj (sztem jó) -
nem "helyett" lesz - a t-systems.de egy információs és kommunikációs technológiákat árusító és bérbeadó cég.
(nem nehéz ám kideríteni..) -
Nem tudom
-
T-Systems, ez mi helyett lesz? -
Egy ideig marad Axelero, bár ahogy mondtad, valószínű, hogy az is nevet vált majd.
"A Matáv Csoport márkastruktúrája várhatóan a Deutsche Telekom Csoport márkastruktúráját követi majd, így olyan világszerte ismert és népszerű márkákat vezethetnek be Magyarországon, mint a T-Com, a T-Systems és a T-Online - áll a Matáv igazgatóságának döntéseit ismertető közleményben"
-
az nem marad Axelero?
A Matáv neve lesz Magyar Telekom nem? -
nektek, hogy teccik --> Axelero helyett T-online
*@tonline.hu
borzadály.
-
pontosabban? -
Nekem is volt ilyen szívásom az Axeleróval. -
van még mit fejlődnünk:-(( -
"Franciaországban nyolc megabites adsl szolgáltatást kapunk havi 15 euróért, azaz nem egészen háromezer forintért. Élvezzük ki az önsanyargatás keserédes pillanatait, osszunk és szorozzunk: tizenhatszoros sávszélességet kapunk harmadáron, egy megabit tehát ötvenszer annyiba kerül itthon, mint Franciaországban. (Még egy kis demagógia: odaát 287 000 forint a minimálbér, azaz itthon átlagosan kétszázötvenszeres terhet jelent a havidíj). "
index.hu -
kösz -
512/128 -
Most akkor nekem milyen sebességü előfizetésem lehet?
Letöltési sebesség teszteredmények:
adatmennyiség: 256 kbyte (262 144 byte)
letöltési idő: 3.66 sec
sebesség: 559 kbit/sec (572 416 bit/sec)
Feltöltési sebesség teszteredmények:
adatmennyiség: 256 kbyte (262 144 byte)
feltöltési idő: 19.56 sec
sebesség: 104 kbit/sec (106 496 bit/sec)
-
KLaLa #927 köszi szépen
-
nekem nem volt még bajom vele az elmúlt 2 évben -
KLaLa #925 Érdeklődnék, hogy jókat hallotatok-e az enternet szolgáltatóról, illetve milyen tapasztalaitok vannak, elörre is köszi
-
DVDMester #924 Bekötötték hozzám nemrég a TVNetwork féle ADSL-t, neve TDSL.
A letöltés 512kbps, tudok is 60-70kbyte-tal tölteni, néha még többel is, viszont netes játékoknál, pl. Counter Strike, 200 körüli pingem van magyar szerverekre.
Van másnak is ilyen problémája vagy nálam van a hiba? -
na ?
mi még nem kaptunk semmit. -
adsl otthon 2001.07.23 ota van szerződésem -
dettó.
amióta van kábel, azóta van nekünk is.(3 éve) -
mezei.512\128(mostmár persze megduplázva) ra vagyok előfizetve a kezdetektől. -
mezei előfizető vagy ?
semmi extra ?
ha pládába dobták, akkor lehet nálunk kilopták.
-
azt nemtom mert amire hazaértem már bent volt. majd megkérdem mutert -
postás hozta vagy be volt dobva a pládába ? -
röviden, azt írták hogy köszönik, hogy régóta axelero előfizető vagyok, és remélik meg vagyok elégedve a szolgáltatásukkal, meg sokáig náluk maradok . (Székesfehérváron lakom) amugy most ahogy nézem ponos neve Men in Black I&II Deluxe Edition -

De hogy hogy? Nem játszottál valami játékukon? Vagy mostanában fizettél elő a netre?
Vagy lehet, hogy te vagy a százezredik adsl előfizető :D De akkor még plazma tv-t is kapsz :D
Na de komolyan, írtak mellé valami levelet? Én is Axis vagyok, de én nem kaptam semmit. -
nem viszont tudod mit csinált?
lemondtam múlt hónap elejétől
közepén kikötötték
a hónapot persze egészben számlázták
felhívom őket, hogyis van ez
háááááááát fizessem be aztán igényeljem vissza
nah itt hibáztam
befizettem, visszaigényeltem e-mail-ban (csak írásban lehet)
semmi válasz
reklamáció telefonon srác elmegy én várok 10 perc múlva rögzítették a kérelmem de türelmet kérnek majd pár hét múlva visszakamop
hogy?
hát azt nem tudja nincs bankszámlaszámom?
pár napja jön egy Axelerós csek, elég nehéz kibogozni a matáv központos hölgy se tudja elsőre ahová beviszem.
Aztán rájövün 4700 forint minuszban azt kéne megkapnom.
De hogy?
Hát fel kéne hívni a 1234-et.
Megint?
Félóra hivogatás után mikor újra minden adatot meg kell adni nagy kegyesen engedélyezhetem, hogy a bankszámlámra utalják át a pénzem.
No comment -
én nem kaptam.
hol laksz ? -
nah, vazee...ilyet az invitel még csak véletlenül sem küldene... -
Bocs, hogy ide írok :D
Nem tudja valaki, hogy a freeweb a mai napon a hétvégi díjszabásoknak megfelelően számláz vagy most olyan mintha hétköznap lenne és aszerint számláz?
-
az axelero küldött karácsonyra egy műsoros dvd-t! man in black 1-2 van benne, meg egy 2 oldalas dvd, gondolom extrákkal. mindez díszdobozban! a film annyira nem tetszik, az ötlet viszont annál inkább:) más axelerós is kapott? ha igen ue-t a filmet? -
tv-net
ott egyből a jelszót is megkapod -
asdasdasd #908 Probáltam Extranet-en megrendelni ADSL-t.
Töltöm ki a formot, a végén közli, hogy az igazolványszám nem megfelelő formátumban van. Végigpróbáltam az összes megadott formátumot, egyikkel sem ment.
Ha ezt igy el tudták baszni, milyen lehet az intenet szolgáltatásuk...
Gyorsan néztem egy másik szolgáltatót.
-
semmi
szimplán annyi két adsl vonal nem lehet bekötve -
Igen, és? Mi a probléma?