ADSL - melyik szolgáltató?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Voltam a Datanetnél személyesen a sebességnövelés ügyében. A vicc az, hogy fogalmuk sincs, hogy mikortól lesz, kell-e a gyorsításért fizetni, vagy ingyenes az átállítás, a havidíj emelkedik-e, vagy marad a régi szerzõdésben megjelölt összeg. Kitöltöttek velem egy kérelmet, és, ha aktuális lesz a dolog, akkor megkeresnek majd.
Egyszerûbb lett volna, ha a telefonos ügyfélszolgálat azt mondta volna, hogy még nem aktuális a dolog, vagy még szervezés alatt van. Nekem azt mondta, hogy máris mehetek be átállítatni, csak egy szerzõdés az egész!
Egyszerûbb lett volna, ha a telefonos ügyfélszolgálat azt mondta volna, hogy még nem aktuális a dolog, vagy még szervezés alatt van. Nekem azt mondta, hogy máris mehetek be átállítatni, csak egy szerzõdés az egész!
Szintén Axelero, Lõrincen?
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
énmeg jól megszoptam a téli akciójukkal...
Nincs belépési díj (az minusz 25 rugó), ADSL otthon csomag, viszont 2 éves szerzõdéssel havi bruttó 12900!!!!!!!
Viszont a kerületben nem volt más ami olcsóbb lett volna...
Mostmeg a Datanet nyomat egy ilyen akciót!
A hajam eldobom...
Nincs belépési díj (az minusz 25 rugó), ADSL otthon csomag, viszont 2 éves szerzõdéssel havi bruttó 12900!!!!!!!
Viszont a kerületben nem volt más ami olcsóbb lett volna...
Mostmeg a Datanet nyomat egy ilyen akciót!
A hajam eldobom...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A dataneté???
Ezt komolyan kérdezed?
Ezt komolyan kérdezed?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Szerintem az Axelero a legjobb, mert az matávos és ezért a matáv jobban igyekszik bevezetni.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Minden szerverre, amire a többi magyarnak alacsony a pingje, ott nekem is vagy esetleg nekem a legalacsonyabb. Régen volt csak szarabb a ping külföldre, de azóta fejlesztettek, és már tök jó.
Axelero lergjobb! Nemrég növelték a sávszélt 384/64-rõl 512/128-ra tök ingyen, és a havidíjat is csökkenteni fogják. Legjobb szolgáltató! Eddig egyszer volt olyan, beszart a net, és az is azért, mert elszaródott a DSL HUB.
Nos ez olyan dolog, hogy az adsl-ek kb. fele Axelero, a másik fele meg a többi szolgáltató.Ebbõl következõen az Axelerora esõ szidások száma értelemszerûen több lesz.Én pl. csak azért nem hallottam rosszat a Datanetrõl, mivel nincs is Datanetes ismerõsöm.Igaz én személy szerint az Axeleroról sem hallottam rosszat, de remélem érthetõ mire akarok kilyukadni.
És külföldre jók a pingek?
Az Axelerot meg sokan szidják, azt hallottam róla elég magasak a pingek, gyakran leáll meg hasonlók.. Persze nekem nincs vala túl sok tapasztalatom, de ha már ennyien mondják hogy nem túl jó, az már jelent valamit.
Az Axelerot meg sokan szidják, azt hallottam róla elég magasak a pingek, gyakran leáll meg hasonlók.. Persze nekem nincs vala túl sok tapasztalatom, de ha már ennyien mondják hogy nem túl jó, az már jelent valamit.
A Datanet nekem folyamatos 49.7k-t produkál.
Egyszer kikapcsolt, este bejelentettem reggelre már volt megint.
Egyszer kikapcsolt, este bejelentettem reggelre már volt megint.
Mi a baj az Axeleroval?Nekem semmi gondom nincs vele.Nyár óta vagyok az Axeleronál és szinte tökéletesen mûködik.Gondolod, hogy a kisebb szolgáltatók megbízhatóbbak?
Nah szóval az a helyzet, hogy most akarok váltani Chello-ról (rohadt tetves rabló cigány banda az upc) ADSL-re. Csak az a kérdés, hogy mégis melyik szolgáltatót válasszam? Az Axeleroról elég sok rosszat hallottam, arra semmiképp nem akarok váltani. Az Interware és Datanet most az esélyes, csak nem tudok a kettõ közt dönteni. Van valakinek valami pozitív/negatív tapasztalata ezekrõl? Melyik a jobb/stabilabb/gyorsabb meg hasonlók.