4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
  • Ch_Slater
    tvnetworknél nincs olyan hogy korlátlan. én havi 12-t fizetek és a sebesség 15GB letöltésig maximális, utána meg 128kbit/sec (16kb/sec), de annyit töltök amennyit akarok (ilyen szempontból korlátlan).
    És még ottvan az a pofátlan lehetőség, hogy +6000 forintért vehetek újabb 15GB gyors netet (tehát feloldhatom a sebesség korlátozást). Ha ezt is kihasználom (átlépem a 30GB-t), akkor újabb 6000-ért megint feloldhatom a korlátozást újabb 15GB erejéig. jah és ennél a változatnál 12k helyett "csak" 10 a havi előfizu (plusz annyiszor 6000 ahányszor hosszabítasz) viszont 64kbit/sec-re lassítanak ha átléped az aktuális 15GB-t. Persze én nem töltök ennyit, de azért szar azt figyelni, hogy na mikor lassulok be...
  • Dzsini
    most vesztett el a Voda egy korlátlanból-nemkorlátlan váltási pert (rnr díjcsomag gprs), és kötelezték minden ebből beszedett pénz visszatérítésére... ezekután kétlem, hogy bármelyik cég megpróbálna bevezetni új korlátozást, bár nálunk nem precedensjog van.
    ja, még 1 előnye a fix ip-nek: ip-telefonálásnál jól jöhet, meg ha esetleg szervert üzemeltetsz (akár játék akár web) - de ezekre meg ottvannak a dinamikus dns szolgáltatások, szóval apró kellemetlenség csak.
  • Punkerwork
    ha korlátlanra kötsz szerződést akkor nem.
  • Ch_Slater
    elvi aggályaim nincsennek, oda mennák ahol jobb, tehát csak a pozitivum -negativum alapján tudnék dönteni, de csak az egyikben van tapasztalatom. Dzsini hozzászólása alapján egyértelműen megérné átmennem...
    és olyan megeshet hogy valamikor az ADSL-nél is bevezetnek korlátozásokat, vagy ez elég valószínűtlen? nem szeretnék cseberből-vederbe...
  • Dzsini
    általában a kábel vs. dsl dolgok abban merülnek ki, hogy fix ip vs. dinamikus ip, és dsl-en rá kell nyomni a csatlakozásra :)... ezen kívül az átlag gamer számára nincs érezhető minőségbeli különbség (eltekintve attól természetesen, hogy az egyikhez kábeltv kell, a másikhoz meg telefonvonal) - viszont feltöltési irányban a kábeles csomagok jobbnak tűnnek általában (bár ez szolgáltatófüggő), meg ők nem függnek a matáv/egyéb szolgáltató hálózatától.
  • Punkerwork
    hát ezt neked kell tudnod, de én elvből nem mennék olyan szolgáltatóhoz ami nem korlátlan.
  • Ch_Slater
    hali.

tvnetwork-ös vagyok (LANNET) és tele van a tököm azzal, hogy 15gb után csak 16kb/sec-kel megy a net (max). jah és mindezért fizetek 12k-t... nem tudom hogy ezen változtatnak-e mostanában, az én eszem azt diktálná, hogy igen, mert így gyorsan otthagyhatja őket mindenki, mert ezek elég náci megoldások. amíg ugye nem lépem át a 15gb addig nagyon jó, mert stabilan töltök 200kb/s-kel is (ami 1.5Mbit ha jol szamolom), de ennyi pénzért nem kéne ekkora zuhanás 15gb után. még a leveleimet is kín megnézni.

nah a kérdés: vajon megéri átmennem valami hasonló árkategóriájú ADSL csomagba? vagyis milyen pozitívumai és negatívumai vannak a váltásnak.
  • Dzsini
    csssss ne mondd meg neki :)
  • Laalee
    te kábeles vagy ezt mindenki tudja
  • Dzsini
    azért arra az 1 apróságra kiváncsi lennék, hogy miből vontad le azt a következtetést, hogy engem nem érint :) a többi csak csobogás.
  • Laalee
    az olyan emberek minek tesznek fel kérdéseket akik mindent jobban tudnak? D:
  • Punkerwork
    ilyen hozzáállással nem jósolok neked itt nagy jövőt :)
  • VinylToy #692
    De van ám a lap alján egy kereső és láss csodás a TVnet-re hoz találatot :D
  • VinylToy #691
    Te elég új vagy itt, és eléggé a szívedre veszel dolgokat! :D
  • zoozoo
    Nemmondod!

Vicces, hogy eddig pölö csak Axeleros ismerősök ujjongtak, de egy Freestartos sem. Lehet benne valami abban, amit mondasz persze. Csak 500 méterre dolgozom a lakásomtól és ott nincs emelve net, itt bent a melóban meg már van. Freestart - Axelero. Ebben is lehet talán valami.

Másik: nagyon bírom az olyan arcokat, akik fontosnak érzik magukat és belebeszélnek olyan dologba, ami őket nem érint.
    Valóban hasznos visszaolvasni, de lehet, hogy nincs kedvem 600 üzenetet végigböngészni, hogy találjak erre utaló nyomokat.
    Nem tőled kérdeztem. Egyszerű. Ha kényszert érzel a felhomályosításra és muszályból be kell írnod, hogy olvassak vissza, akkor legközelebb vedd figyelembe, hogy nem vagyok kíváncsi a véleményedre, vagy nem az ilyen válasz miatt kérdeztem; egyszóval nem hozzád szóltam :). Biztos van olyan ember, aki leírja azt a bazihosszú választ, hogy "nekem jó a TvNet", "nekem nem jó és váltani fogok".
    Köszönöm a figyelmed, de legközelebb hasznos dolgot írj.
    Ja és a topic címe szerintem minden elárul.
  • Dzsini
    NEM a szolgáltató emel a dsl sebességeken

másrészt egy fórumon a visszaolvasás lehetősége adott, ajánlom használd ki
  • zoozoo
    Mivan máár, mi van mááár???
    Freestart soha nem emel? :)
    Már mindenki ujjong, meg örül, én meg itt rágom a körmeimet.
    Jah, ha már itten vagyok. Lehetőségem van váltani.
    Ezidáig a TVNET ajánlata tetszik a legjobban, ami 12300 bruttóért 1.5 megabites netet ajánl.
    Milyen szolgáltató a TvNet? Van valakinek ilyen szolg.ja? Megosztana velem akármilyen tapasztalatot? :)

üdv zoozoo
  • Iori
    16
  • PLackó
    akkor nem sokkal lesz másabb mint a mostani 52k-m.a feltöltése milyen az 512/128-nak?18-20 kb?
  • cSuwwi
    nekem elinte 60-62 volt, az elmúlt 4-5 hónapban lett stabilan 64k, a fölött tartósan sosem volt.
  • _Vegeta_
    axeleroval semmi bajom, ellenben a d-link modemmel ami egy kalap trutyit nem ér.:(
  • Xboxman
    butaság ilyesmit kijelenteni!Nem hiszem hogy végigpróbáltad az összeset!
  • Punkerwork
    ok
  • Dzsini
    muszáj hitvitába keveredni?
  • Punkerwork
    tudod egy céget nem csak az határoz meg az én szememben, hogy mekkora sávszélt nyom.....
  • Alien
    Hát nem tudom, nekem nem volt velük baj megbízhatóság szempontjából sem (max egyszer-kétszer volt kisebb elállás akkor sem sokáig másfél év alatt) illetve a sebesség is jó nekem (384-es van és mindig 50-el töltök rendesen) Majd 512-nél leszek kiváncsi ha emelnek, hogy ott meglesz-e a 64-65 :) remélem :)

• Alien
    "Messze az Axelero a legjobb/legmegbízhatóbb szoláltató."

Egyet értek!
  • Alien
    Uh, az tényleg gáz.
  • Dzsini
    egyszerűen a cégnek megy a számla, ők fizetnek elő, a szolgáltatás _helye_ a dolgozó otthona, a számlát meg a cég könyvelői elszámolják.
  • Punkerwork
    legtetűbb szolgáltató is, szal inkább postagalamb mint suxelero
  • I.C.ram
    Messze az Axelero a legjobb/legmegbízhatóbb szoláltató.

Utóbbi 2 évben egyszer volt csak hiba, és akkor is csak annyi, hogy beszart a dsl modem, amit teljesen ingyen kicseréltek egy sokkal jobb, Siemens-re.
  • tomsolo
    épp ez az nem találom :(
  • Punkerwork
    keress rá :) amúgy kb úgy működik mint a kaja jegy.
  • tomsolo
    valaki segítsen plz, van vmi ilyesmi hogy - a legtöbb szolgáltató dologozói netnek hívja - amikor a munkáltató bérként fizet adsl előfizetést a dologózóinak milyen előnyökkel jár is ez a munkáltatónak ill. milyen jogi háttere is vannak ennek..

régebben láttam ilyen linket ahol ez el volt magyarázva... de nem találom..
  • _Vegeta_
    Nekem amiota dsl van, 4-5orankent elmegy a net. :P (Dlink modem)
  • Laalee
    nekem nagyon szar lett tegnap óta, 4-5 óránként elmegy az adatforgalom csak reconnet után tér vissza... datanet. vége lehetne már a fejlesztéseknek :D
  • iko
    még lejjebb ment... most 18KB/sec...
  • Iori
    most probáltam ki ezt és 512 ,sztem eltelik még párnap mire felhuzzák
  • Serpa
    dunakeszin megtörtént az átállás, axi kábel.
  • Alien
    Tehát ne ilyen sebességmérős adatot mondj nekem, hanem azt, hogy mennyivel jön le egy file.