4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
-
Doma #865 Sziasztok!
Tudom ez nem igazán support topic. De lenne egy kérdésem!
Kábelnetem van Kaposváron (Kaposkábel & Axelero). Tegnap óta tapaasztalom hogy kb 5-10 percenként a vonal megszakad!
Tapasztalt e valaki valami hasonlót és ha igen akkor annak mi volt az oka?!
(Ügyfélszolgálat agyoniskolázott! Telepítsem újra a hálókártyámat. ;
annak nincs sok értelme mert 3 gép is ugyanugy észleli a hibát. De azért csak telepítsem újra!)
Szal ennél egy kicsit több segítséget vártam volna!
Mivel az SG sokkal jobb mint akármilyen support!
Ezért merek hozzátok fordulni!
Pls help!
-
asdasdasd #864 Interware-nel most majusig 50%-al olcsobb az elofizetes...
Erdemes Interware-t ADSL-t venni? -
nekem ADSL van MONORNETES
nem tudja valaki mikor növelik a letöltési sebességét? -
én 2 éves szerződésben vagyok az invitellel. Jövő év december 30-ig. Remélme, hogy az invitel csak a sebességet, és nem az árat fogja ezze együtt megemelni. -
oké akkor ez már tiszta. még egy kérdés ezzel kapcsoltaban:
azt még nem tudni, hogy ha az invitel emeli a sávszélt ezzel emelkednek-e az árai. viszont ha axelerora fizetek elő akkor gondolom az az ár marad amire szerződtem az axinál, akár emeli az árat az invitel akár nem, ugye?
nekem ez igy ésszerű. -
Ha invitel területen vagy, attól még axelerod lehet, de a sávszél nem lesz megemelve, hiszen csak matáv területen van egyenlőre sávszélemelés (szolgáltatótól függetlenül). Invitelen lehet, hogy jövőre lesz. -
szegeden elő lehet fizetni axeleróra? hogy megy ez? az invitelen keresztül? mert ugye az invi-nél még nincs emelés...
tehát ha invi-re elő tudok fizetni, akkor megtehetem az axeleróra is? -
újabb hírek az óbudai kábellel kapcsolatban.
axis fórum.
"- Békásmegyeren, ha minden jól megy reggelre már meglehet az emelés.
- Óbudán lesz egy 5 perces leállás, ekkor kerül be a routerbe az új kártya.
1 héten belül a kártya bekötés meglesz.
- Szegeden, a routerbe az új kártya már be került, de még nincs bekötve, 1 héten belül meglesz a bekötés szintén.
Óbudán és Szegeden a kártya bekötéséig szűk keresztmetszetet jelenthet majd a jelen hálózati felépités ha megtörténik az emelés."
-
Buda, II. ker. Hűvösvölgy-ben már emeltek (Datanet).
Letöltés dupla, feltöltés kb másfélszer annyi.
W00000000000000t! :-)) -
akkor örülj :D -
itt valami kamu lehet..stabilan 230kbyte/seccel töltök egy t3asról... -
nálam is! hu de jóóóóó
zugló -
mekemelték... -
Xboxman #852 csak akkor csökken ha újra bekötteted vagy lejárt hűséggel hosszabítasz -
Nekem még mindig nem emelték :( -
11500 asszem a havidíja a majdani 1,5-ösnek.
9990 a majdani 1024-esnek. -
Na végre nekem is most emelték meg a sávszélt. 512-ről 1 megára, a feltöltést majd megnézem.
Viszont az még nem világos, hogy akkor most csökkent is az ára ennek? Tehát igy pl. mennyi lenne az 1.5 megás csomag, 10k körül havonta? -
Elvileg 1024-ig mindegyikhez csak 128 kbit/s upload jár axeleronál sajnos... utána asszem 256 vagy valami hasonlo 300 alatti. -
hurra nekem is megemeltek! BP. XVIII Datanet -
Aki Axi ADSL-es, és emeltek neki, az alkalmasint nézne egy uploadot? Ismerősnek ADSL Play volt (768->1500), ő most emelés után olyan 26-27 kB/s-t, azaz cirka 210 kbit/s-t mért, tehát nagyon olyan, mintha az 1.5 Mbit/s mellé is csak 192 kbit/s upload járna. -
CUCLI #845 ah. megemelték végre. 130k kira :) -
#821 htx -
Lehet, de ebben az esetben cirka 1-2 hónap múlva kapsz választ. ;)
Amúgy mint elhangzott, november 16. és november 30. között emelnek, sazl decemberig szerintem teljesen felesleges ugrálni... -
Akkor ha az axeleronál kérdezek rá legfeljebb tovább kérdezik a matávosokat nem? :) -
Megmondták nekik? ;) -
#840 Harmicadika messze van még. Remélem fognak ott is, mert oda költözöm 1 hónap múlva :)) -
milyen kapcs és hol ? -
"... Ellenben a 3.kerületben Óbuda, Békásmegyer még sajnos nem ennek az az oka, hogy ezen körzetekben nagyobb lélegzetű bővítésre van szükség.
Természetesen a rendszergazdák elég feszített tempóban dolgoznak azért, hogy ez minél hamarabb meglegyen.
Modemcserére csak Békásmegyeren lesz szükség ott sem mindenkinél.
A 3. kerületieket kérem kicsit legyenek még türelemmel. ..."
axis fórum.
-
netuddki #837 buzi datanet!
mé nem emeli nálam is?
4 utcával arrébb mar felemelte
-
ááh itt zuglóban vagy nem fognak, vagy messze vagyok a központtól, de itt ugyanaz... -
#835 IX Ker.
2 perce emeltek. -
és mióta? -
nekem 76k volt eddig kb, most meg 175 :) -
Boldog Szülinapot!:) -
Minimális garantált azt hiszem 128 axeleronál, de szerintem mindenhol -
és az honnan? :D -
Gondolom onnan, ahonnan eddig is tudták :) -
de az axelero mondja meg hogy hol mennyi legyen a sávszél matávosok honnan tudnák hogy én 364 vagy 512-re fizettem elő? -
asdasdasd #827 ADSL nel van valami minimalis garantalt sebesseg?
Datanetnek atolvastam a doksiait, de semmi konkretat nem talaltam,
csak azt, hogy a max emelesevel ez nem valtozik.
De szamok sehol.
Tud valaki linket? -
És nem az Axelero/egyéb netszolgáltató csinálja, hanem a Matáv :)(legalábbis ADSL-nél)