4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
-
klikk
Hát nem igazán valós ez a táblázat
Axeleronal pl 9000 brutto az
7492.5
-
ADSL Otthoni 512/128 1 éves szerződéssel
512 kbit/s maximális letöltési sebesség, 128 kbit/s maximális feltöltési sebesség
Szolgáltató Ár Egyszeri díj
Interware Rt. 3.996,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
TVNETWORK Rt. 5.596,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
Externet Kft. 5.992,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
NEXT-IT Hungary Kft. 6.000,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
Vivanet 6.180,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
Gusztavnet 6.191,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
EnterNet 2001 Kft. 6.312,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
Axelero Rt. 6.392,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
GTS-Datanet Kft. 6.392,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
FreeStart Kft. 6.400,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
Tvnet Kft. 6.400,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
Drávanet Rt. 6.590,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
ACE Telecom Kft. 6.600,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
DELTHA Rendszerház Kft. 6.640,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
Inter.net 7.616,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
SWI Kommunikációs Kft. 8.700,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
Invitel Rt. 9.000,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
H1 Telekom Távközlési Kft. 10.400,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
Monor Telefon Társaság Rt. (MTT) 10.840,- Ft.+ Áfa 20.000,- Ft.+ Áfa
Emitel Rt 15.000,- Ft.+ Áfa 10.000,- Ft.+ Áfa
-
ilyen nincs
esetleg ha két száma van -
Ja. A megrendelés időpontjától számít. -
Ahhoz, hogy új előfizetést köss, elöbb le kell mondani a régit, hacsak nem akarod, hogy 2 ADSL vonal legyen bekötve. -
384-ből 512 lesz, csak a többit duplázzák, ez így hangzott el eredetileg is. -
eleinte asszittem, hogy 768-ra fogják nálam felemelni, mivel asszonták, hogy a duplájára fog emelkedni, de ezekszerint mégsem... -
Nah, mostmár konkrétan állithatom, hogy növelték a sebességem 384/64-ről 512/128 kbit/s-re. Bár több netes oldal sebességmérője 543 kbit/sec-es letöltési sebességet ír ki nálam...(Ja, és a szolgáltatóm az Invitel) -
Zsoldos #897 Nekem 2 hetet igertek anno es 2 nap mulva jottek. -
tudtommal a mrendeléstől számit
nekem rögtön meg volt a loginom jelszavam és két nap múlva kezemben volt a szerződés -
He 20.-a után kötik be, attól még jár a kedvezmény ugye ?
Csak azért kérdezem, mert az igaz hogy novemberben online megrendeltem, de a Datanet-es szerződés csak akkor lesz majd meg ha a MATÁV részéről műszakilag már minden OK. -
elégszer le lett írva, hogy napi telefonálgatással és folyamatos ingerléssel esetleg gyorsítani lehet az eljáráson, de maguktól nem fognak azok a fogaskerekek forogni. -
"álmodj királylány!" :D -
Na jó, de ha most van a nagy akció, és siessen, mert a Flash banner is már számolja vissza a másodperceket, dec 20 után már nem rendelhető ilyen kedvező feltételekkel...
Akkor most csak gyorsabban dolgoznak kicsit.
Meg saját leányvállalatával csak gyorsabban kommunikál a Matáv.
Meg egy belvárosi címre kérem, nem Kaparószörcsögre kell kijönni :)
Bakker, karácsonyra rakják már be... -
ne tépjük fel a sebeket! :C -
fáj az igazság mi? :) -

-
mit hőbörögtök? fatáv/suxelero soha nem a gyorsügyintézésről és a vevőbarát üzletpolitikáról volt híres tudnotok kellett hogy erre számíthattok... -
Én október legvégén rendeltem meg - amikor az akció kezdődőtt - a Datanetnél rendelem online. Műszaki vizsgálat kellett a telepíthetőségre. Rá 2 hétre hívott a MATÁV hogy rendben a vonal, jó ADSL-hez. Még szerződésszámot is bediktáltak. Azóta semmi. 2 hete felhívtam az 1212-t, azt mondta minden oké, majd jönnek.
Elvileg most az következne hogy hoznak valami ADSL- kütyürét a falra men ?
Lehet hogy elfogyott az ADSL-es kütyüréjük?
Másoknál milyen hamar kötötték be ? -
Valahogy rohadtul nem sikerül megrendelni azt a hülye axelero ADSL-t. Egyszerűen nem engedik :(
Odamegyünk Oktokonnál lévő Matávponthoz...
"Sajnos határidős munkám van, ha vissza tudnának jönni 4 után... Vagy átfáradni a másik matávpontba"
Bazzeg, p*csa, ügyfélszolgálatis kicsaj vagy, azért létezel, hogy kiszolgáljál itt engem, leszaron a magán szocproblémákat...
Na jó, megrendeljük online...
Három oldal rohadt bonyulult regisztráció kitöltése nagy szenvedések árán... A végén pedig... semmi... Üres képernyő. Ellenörző emailnek sincs semmi nyoma...
Profi... Harcot kell vívni, ha az ember netet akar.
Na jó, holnap még egyszer megpróbálom személyesen megrendelni.
Utolsó esélyt megkapják :) -
az csak a garantált feltöltés. a tényleges érték ennek többszöröse is lehet, csak nem mernek többet ígérni. egyes szolgáltatók mernek, de ez nem tőlük függ, hanem a matávtól. bárhova fizetsz elő a matáv viszi el az adataidat az isp-ig. (matáv területről beszélek persze.) -
CUCLI #884 nem írtad hol laksz -
4stroke #883 HI ALL! Pls help me! Nem tudom eldönteni melyik szolgáltatónal fizessek elő.Mindenképp 1500-as ADSL-re gondoltam csak nem hogy tudom hol. Mert nekem nem csak a letöltési sebbesség számít hanem a feltöltési is!!! A legjobb lenne a UPC Chello plus(1536/512)csak ahol lakunk ott nem lehetséges ez.Az axelero egy kalap sz.. mert akár melyik csomagot választom a feltöltési sebesség 128.
Írjatok ha tudtok vmi jó szolgáltatót!!Előre is THX!!
-
Zozo76 #882 Na! Kar hogy este nem neteztem...
Amugy nekem nem a sebesseg a legfontosabb, hanem a stabil kapcsolat (lag) a jatekok miatt mert amiota (mult het szerda delutan) vegre modem helyett ADSL-t nyuzok szepen csendben hardcore gamer lettem :). -
Gyerekek, aki invitel adsl-es, észrevette, hogy ma este meggyorsult a net? Mert nálam, a 384-esnél 66-al jött le most a cucc, pedig ennyire még soha nem ment fel. Bár sztem ez csak teszt (azért is, mert 768-as, azaz 96 kbajt/sec-re fog felgyorsulni majd a netem), de azlért jó látni ezt, hogy gyorsul a net... -
CUCLI #880 Axelerónál 1,5 megabites net mennyibe van havonta? -
van itt óbudai axis kábeles ? -
még egy
kérdés:
ha leszerződök valahova, akkor kijönnek valamit szerelni, vagy én bekötöm az adsl modemet és beállítom a beállítani valókat és kész?
tehát egyszerűbben: szereléssel jár ez az egész, vagy csak a gépen kell beállítani a kapcsolatot? -
remélem jövő évtől, minden évben legalább egy 1xi emelés lesz. -
Végre közeledünk ny-európához...még ha messze is vagyunk az ottani álomárak/álomsebességektől. Ez még csak a kezdet... -
ezek nagyon jó hirek :)
ezekszerint nekem legkésőbb jövő év márciusáig 768/128-as netem lessz :) -
nézd meg melyik cégnél milyen akció van, valahol az van hogy idén nem kell fizetni, csak talán majd februárban. -
ez most lehet hogy hülye kérdés lesz, de eddig is elég láma kérdéseim voltak ebben az ügyben, szal belevágok... :)
ha elöfizetek mondjuk az invitelnél dec. elején, akkor az első számla mikor jön? azért lenne fontos, mert ha mindig előre kell fizetni az ahavit, akkor még jönne a mostani előfizum utolsó számlája is és az egyszerre sok lenne...
tehát nekem az lenne az ász, hogy január elején kellen fizetni az elsőt... -
ezek jo hirek -
Versengés az előfizetőkért: hamarosan ADSL-sávszélességet emel az ország összes telefonszolgáltatója
Invitel - Monortel - Hungarotel - Emitel -
Xboxman #870 max egy következő körbe -
Xboxman #869 Bruttó 192-re rakták a feltöltési profilt amiből lejönnek még a különböző overheadek... -
kösz. és várható a 256? -
188 körülig emelték csak -
upload sebességét nem duplázzák? letöltés ok már, de ugytűnik hogy feltöltési sebesség maradt a régiben (512\128 voltam)