4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
  • Breki33
    klikk

Hát nem igazán valós ez a táblázat

Axeleronal pl 9000 brutto az

7492.5
  • Breki33
    ADSL Otthoni 512/128 1 éves szerződéssel
    512 kbit/s maximális letöltési sebesség, 128 kbit/s maximális feltöltési sebesség
    Szolgáltató Ár Egyszeri díj
    Interware Rt. 3.996,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
    TVNETWORK Rt. 5.596,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
    Externet Kft. 5.992,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
    NEXT-IT Hungary Kft. 6.000,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
    Vivanet 6.180,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
    Gusztavnet 6.191,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
    EnterNet 2001 Kft. 6.312,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
    Axelero Rt. 6.392,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
    GTS-Datanet Kft. 6.392,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
    FreeStart Kft. 6.400,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
    Tvnet Kft. 6.400,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
    Drávanet Rt. 6.590,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
    ACE Telecom Kft. 6.600,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
    DELTHA Rendszerház Kft. 6.640,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
    Inter.net 7.616,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
    SWI Kommunikációs Kft. 8.700,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
    Invitel Rt. 9.000,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
    H1 Telekom Távközlési Kft. 10.400,- Ft.+ Áfa 0,- Ft.+ Áfa
    Monor Telefon Társaság Rt. (MTT) 10.840,- Ft.+ Áfa 20.000,- Ft.+ Áfa
    Emitel Rt 15.000,- Ft.+ Áfa 10.000,- Ft.+ Áfa

• Breki33
    ilyen nincs

esetleg ha két száma van
  • I.C.ram
    Ja. A megrendelés időpontjától számít.
  • I.C.ram
    Ahhoz, hogy új előfizetést köss, elöbb le kell mondani a régit, hacsak nem akarod, hogy 2 ADSL vonal legyen bekötve.
  • Guest
    384-ből 512 lesz, csak a többit duplázzák, ez így hangzott el eredetileg is.
  • Bandee1987
    eleinte asszittem, hogy 768-ra fogják nálam felemelni, mivel asszonták, hogy a duplájára fog emelkedni, de ezekszerint mégsem...
  • Bandee1987
    Nah, mostmár konkrétan állithatom, hogy növelték a sebességem 384/64-ről 512/128 kbit/s-re. Bár több netes oldal sebességmérője 543 kbit/sec-es letöltési sebességet ír ki nálam...(Ja, és a szolgáltatóm az Invitel)
  • Zsoldos
    Nekem 2 hetet igertek anno es 2 nap mulva jottek.
  • Breki33
    tudtommal a mrendeléstől számit

nekem rögtön meg volt a loginom jelszavam és két nap múlva kezemben volt a szerződés
  • lck #895
    He 20.-a után kötik be, attól még jár a kedvezmény ugye ?
    Csak azért kérdezem, mert az igaz hogy novemberben online megrendeltem, de a Datanet-es szerződés csak akkor lesz majd meg ha a MATÁV részéről műszakilag már minden OK.
  • Dzsini
    elégszer le lett írva, hogy napi telefonálgatással és folyamatos ingerléssel esetleg gyorsítani lehet az eljáráson, de maguktól nem fognak azok a fogaskerekek forogni.
  • VinylToy #893
    "álmodj királylány!" :D
  • SoDI---
    Na jó, de ha most van a nagy akció, és siessen, mert a Flash banner is már számolja vissza a másodperceket, dec 20 után már nem rendelhető ilyen kedvező feltételekkel...

Akkor most csak gyorsabban dolgoznak kicsit.

Meg saját leányvállalatával csak gyorsabban kommunikál a Matáv.

Meg egy belvárosi címre kérem, nem Kaparószörcsögre kell kijönni :)

Bakker, karácsonyra rakják már be...
  • VinylToy #891
    ne tépjük fel a sebeket! :C
  • Punker
    fáj az igazság mi? :)
  • VinylToy #889
  • Punker
    mit hőbörögtök? fatáv/suxelero soha nem a gyorsügyintézésről és a vevőbarát üzletpolitikáról volt híres tudnotok kellett hogy erre számíthattok...
  • lck #887
    Én október legvégén rendeltem meg - amikor az akció kezdődőtt - a Datanetnél rendelem online. Műszaki vizsgálat kellett a telepíthetőségre. Rá 2 hétre hívott a MATÁV hogy rendben a vonal, jó ADSL-hez. Még szerződésszámot is bediktáltak. Azóta semmi. 2 hete felhívtam az 1212-t, azt mondta minden oké, majd jönnek.

Elvileg most az következne hogy hoznak valami ADSL- kütyürét a falra men ?
    Lehet hogy elfogyott az ADSL-es kütyüréjük?

Másoknál milyen hamar kötötték be ?
  • SoDI---
    Valahogy rohadtul nem sikerül megrendelni azt a hülye axelero ADSL-t. Egyszerűen nem engedik :(

Odamegyünk Oktokonnál lévő Matávponthoz...
    "Sajnos határidős munkám van, ha vissza tudnának jönni 4 után... Vagy átfáradni a másik matávpontba"
    Bazzeg, p*csa, ügyfélszolgálatis kicsaj vagy, azért létezel, hogy kiszolgáljál itt engem, leszaron a magán szocproblémákat...

Na jó, megrendeljük online...

Három oldal rohadt bonyulult regisztráció kitöltése nagy szenvedések árán... A végén pedig... semmi... Üres képernyő. Ellenörző emailnek sincs semmi nyoma...

Profi... Harcot kell vívni, ha az ember netet akar.

Na jó, holnap még egyszer megpróbálom személyesen megrendelni.

Utolsó esélyt megkapják :)
  • QuippeR
    az csak a garantált feltöltés. a tényleges érték ennek többszöröse is lehet, csak nem mernek többet ígérni. egyes szolgáltatók mernek, de ez nem tőlük függ, hanem a matávtól. bárhova fizetsz elő a matáv viszi el az adataidat az isp-ig. (matáv területről beszélek persze.)
  • CUCLI
    nem írtad hol laksz
  • 4stroke
    HI ALL! Pls help me! Nem tudom eldönteni melyik szolgáltatónal fizessek elő.Mindenképp 1500-as ADSL-re gondoltam csak nem hogy tudom hol. Mert nekem nem csak a letöltési sebbesség számít hanem a feltöltési is!!! A legjobb lenne a UPC Chello plus(1536/512)csak ahol lakunk ott nem lehetséges ez.Az axelero egy kalap sz.. mert akár melyik csomagot választom a feltöltési sebesség 128.

Írjatok ha tudtok vmi jó szolgáltatót!!Előre is THX!!
  • Zozo76
    Na! Kar hogy este nem neteztem...
    Amugy nekem nem a sebesseg a legfontosabb, hanem a stabil kapcsolat (lag) a jatekok miatt mert amiota (mult het szerda delutan) vegre modem helyett ADSL-t nyuzok szepen csendben hardcore gamer lettem :).
  • Bandee1987
    Gyerekek, aki invitel adsl-es, észrevette, hogy ma este meggyorsult a net? Mert nálam, a 384-esnél 66-al jött le most a cucc, pedig ennyire még soha nem ment fel. Bár sztem ez csak teszt (azért is, mert 768-as, azaz 96 kbajt/sec-re fog felgyorsulni majd a netem), de azlért jó látni ezt, hogy gyorsul a net...
  • CUCLI
    Axelerónál 1,5 megabites net mennyibe van havonta?
  • Serpa
    van itt óbudai axis kábeles ?
  • Ch_Slater
    még egy kérdés:
    ha leszerződök valahova, akkor kijönnek valamit szerelni, vagy én bekötöm az adsl modemet és beállítom a beállítani valókat és kész?
    tehát egyszerűbben: szereléssel jár ez az egész, vagy csak a gépen kell beállítani a kapcsolatot?
  • Serpa
    remélem jövő évtől, minden évben legalább egy 1xi emelés lesz.
  • Bandee1987
    Végre közeledünk ny-európához...még ha messze is vagyunk az ottani álomárak/álomsebességektől. Ez még csak a kezdet...
  • Bandee1987
    ezek nagyon jó hirek :)
    ezekszerint nekem legkésőbb jövő év márciusáig 768/128-as netem lessz :)
  • Punker
    nézd meg melyik cégnél milyen akció van, valahol az van hogy idén nem kell fizetni, csak talán majd februárban.
  • Ch_Slater
    ez most lehet hogy hülye kérdés lesz, de eddig is elég láma kérdéseim voltak ebben az ügyben, szal belevágok... :)
    ha elöfizetek mondjuk az invitelnél dec. elején, akkor az első számla mikor jön? azért lenne fontos, mert ha mindig előre kell fizetni az ahavit, akkor még jönne a mostani előfizum utolsó számlája is és az egyszerre sok lenne...
    tehát nekem az lenne az ász, hogy január elején kellen fizetni az elsőt...
  • Ch_Slater
    ezek jo hirek
  • Serpa
    Versengés az előfizetőkért: hamarosan ADSL-sávszélességet emel az ország összes telefonszolgáltatója

Invitel - Monortel - Hungarotel - Emitel
  • Xboxman
    max egy következő körbe
  • Xboxman
    Bruttó 192-re rakták a feltöltési profilt amiből lejönnek még a különböző overheadek...
  • Kaszi46
    kösz. és várható a 256?
  • dikki*yysw
    188 körülig emelték csak
  • Kaszi46
    upload sebességét nem duplázzák? letöltés ok már, de ugytűnik hogy feltöltési sebesség maradt a régiben (512\128 voltam)