4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
-
Na de mennyivel töltesz? -
melyik szolgáltató? -
nálam semmi... és rájöttem hogy 364-é fizetek 512 árát rohatt köcsög banda -
Kábelneteseknek:
A következõ képpen változnak majd a sávszélességek:
Csomag - Jelenlegi letöltés sávszél - Új letöltési sávszélesség
Kábelnet Hobbi - 384 kbit/s - 512 kbit/s (0,5 mbit/s)
Kábelnet Otthon - 512 kbit/s - 1024 kbit/s (1 mbit/s)
Kábelnet Profi 384 - 384 kbit/s - 512 kbit/s (0,5 mbit/s)
Kábelnet Profi 512 - 512 kbit/s - 1024 kbit/s (1 mbit/s)
Kábelnet Business 512 - 512 kbit/s - 1024 kbit/s (1 mbit/s)
A sávszélesség növelés 2004. november 16. és 2004. november 30. között zajlik. Az ügyfeleknél a sávszélesség váltás területtõl függõen 35 másodperc és fél óra közötti szolgáltatás kiesést okozhat.
A sávszélesség emelés automatikus, ügyfeleinknek semmilyen plusz dokumentumot nem kell kitölteni ahhoz, hogy megnöveljük sávszélességüket.
Ami aggasztó, az az, hogy a feltöltésről egy szó sem esik... -
Kiváncsi vagyok mikor emelnek, pesti vagyok és ugyebár először pesten és kelet mo-n emelnek. Na majd meglátjuk :) -
A legtöbb ilyen sebességmérő nem mérvadó, pl ez sem. Persze írja is az oldal alján.
Elmentek vmi magyar szerverre és próbából elindítotok vmi letöltést azt kész :) Ha jobban tölt akkor emeltek, ha nem akkor még nekem. Nekem még nem volt emelés. -
óbudán még mindig max ~77k. -
passz nem tom végülis nem tom hogy eddig hogy volt de ma ugy tudtam hogy emelik ezért kipróbáltam az egyik speedtestet... és kiderült hogy eddig 512 árát fizettem egy 220-nek .... -
komoly?miért? -
nekem felezték :/ de tényleg 512ről most 220... -
mától kezdik 
majd jelezze az ,akinek már megemelték. -
Xboxman #653 "nem kell mindennek bedőlni McFly" -
Nem szoktam a hwsw-t olvasgatni, ezt nem tudtam. :)
Azért nem gyenge, hogy a tetőkön keresztül átkábeleznek :O
A szomszédommal mókáztunk egyszer így, mert kb. 5 méterre van az ablakunk egymástól :) -
lehet hogy csak tesztelték. nyugi. dec. 31-ig biztosan lesz.
én a XVII kerben lakom, elvileg a pesti részen kezdik, remélem, hogy hétvége felé már elérnek idáig. :) -
nemn vágom. reggel még tuti 1mbit volt, mostmár megint 512... 

-
ITT!!! -
hát nem tom, nekünk itt a boltban eddig minden csak lassult tegnaphoz képest :( -
nem tudjátok hol van netkapcsolatsebesség mérő? -
juuuj de duurvaaa. nűlam már mintha lenne valammiii...
20kval tölt róéam egy dsl-es és én is 20kval szedek egy mási dslesről..és emelett villámygyorsan tudok szörfölnii...ez máááár jelenti valamiit? :))
-
van ahol már igen :D legalább nem csak üres igéret :D -
16 es nalam semmi :( tudom varni kell de remenykedtem 
majd holnaptol
-
konkurenciát nem reklámozzuk, de...
" Arra a kérdésünkre, hogy a szolgáltatásra van-e NHH-s jóváhagyás, a cégvezető a "szerintem igen" választ adta."
nem az első ilyen 'nagyon olcsón húdejónetet adunk' cég... -
Mindjárt 16.-ka lesz, kezdődik a sávszélemelés :) Nyamm-nyamm :)
Kis érdekesség, XIII kerben, UTP-s kábelen netszolgáltató:
2MBit - 7500 Ft
100MBit!!! - 15eFt
Nem akarok reklámozni, de könnyen megtalálható.
Nem gyenge :) -
Szeretnék egy apróbetüs részt kiemelni: a mostani akció December 20.-áig tart. Akinél ez után kötik be, arra már más feltételek fognak vonatkozni, a jelenlegi ismereteim szerint valahogy így:
384-es kapcsolat: megszünik
512-es kapcsolat: ~10.000Ft
1024-es kapcsolat: ~12.000 (esetleg 14.000Ft)
1536-os kapcsolat: ~16.000Ft -
én már nagyon várom ...
az utóbbit. -
Dr DeViLKiNG #639 fél év késéssel... gratula 

-
most akkor melyiket válasszam!565öü2!0 -
nah, végre -
Jövőre az Invitel-területeken is bővül a sávszélesség.
Kábelnetesek örömére újabb idézet az említett fórumról: "99,99999%, hogy az ADSL-lel együtt emelünk. Az ADSL Play+ bevezetése az én tippem szerint 2005 február lesz." (ADSL Play = Kábelnet Play természetesen ;)) -
további info.
"A teszteken már túl vagyunk, Kaposváron voltak érezhetők/élvezhetők.
A hatásokat elemezve: a legtöbb helyen van szabad kapacitásunk a feltekeréshez, néhány helyen viszont azonnali bővítésre is szükség van. Ezek egy része már el is indult. (Sok tízmillió forintért kell fejleszteni.)
Az emelés valószínűleg az ADSL emeléseknek megfelelő lesz, s a teljes Axelero Kábelnet szolgáltatási területre tervezzük. Más szolgáltatók terveiről nincs információm." -
Az rendben van, de ahhoz, hogy netezhess, előbb azonosítanod kell magad egy felh. névvel és egy jelszóval. vagy ezt routereken is be lehet állítani?
ezzel kapcsolatban nem vagyok képben. -
lesz.
axeleros fórumról idézek egy illetékestől.
"Kábelneten is lesz emelés. Gőzerővel dolgozunk rajta, de 6 kábelhálózati szolgáltatóval és az IP szolgáltatóval is meg kell állapodni. Ez kicsit több idő mint a Matáv ADSL szolgáltatás továbbadása.
Kérünk még egy kis türelmet!" -
hihi... emelik hihi... és mi mit fogunk érezni? hihi...
axelero -
ha router-en vag yakkor kifelé csak 1 cím látszik..... -
Cat #630 a matáv a szolgáltató, és van neki rakat viszonteladója
mivel a matáv nem árul 512/64es csomagot, ezért ilyen nem is létezik
viszont a viszonteladók is szar helyzetben vannak, mivel gyakorlatilag boldog-boldogtallannál bekötötték az adslt, még ott is, ahol nagyon a határon volt a dolog (értsd: 4-5 kmre a DSLAMtól). Mivel a távolsággal exponenciális arányban csökken a jel erőssége, NAGYON SOK olyan háztartás van, ahol 384re fizettek elő, ezt meg is kapják, de 512t már nem tudnának adni, mert egyszerüen nincs rá technikai lehetőség. Tehát nem is kérhet a viszonteladó 512nyi pénzt, mivel nincs az biztosítva - nemtudják hol lehet hol nem, ezért információt sem lehet adni, garantálni sem tudják, mert akkor ha mégis megteszik, lenne csomo JOGOS reklamáció.
szerintem a viszonteladók (interware, datanet, axelero, enternet stb.) szidják rendesen a matávot a helyzet miatt, egyszerüen nem tudnak belőle jól kijönni. Ha nem mondják hogy xy mal többet adnak, akkor az userek elmennek máshoz, mondván hogy ott többet kapnak (papiron biztos), ha meg mondják, akkor sokezer helyen (cirka 200e adsl van eddig bekötve, ennek fele axelero) befürdenek, mert nem tudják betartani. -
bocsi, hogy ide írok, de sürgős:
Az lenne a kérdésem, hogy az Axelerónál be lehet-e jelentkezni egy felhasználónévvel egyszerre több gépről?
Egy ismerős routerrel szeretné megosztani az ADSL-t. -
Fel kell hívni a 06-40-200-166-es számot, vagy e-mailt küldeni az [email protected] címre.
BTW én is úgy vagyok vele, hogyha ez a helyzet, akkor jövőre lelépek tőlük... -
Nekem is Interware 384-es ADSL-em van és ennél a kapcsolatnál a feltöltési sebességet se ártana egy kicsit emelni, az a 64kbit/sec nevetségesen alacsony.
Ha a többi szolgáltató emelei a feltöltési sebességet is, akkor ők miért nem??? Nem központilag működik ez a dolog? Úgy értem ők is a Matávnál előre kialakított csomagok közül választanak, ahol nem nagyon hiszem hogy lenne 512/64 ADSL.
Ha valaki otthon van ebben a témában akkor nyugodtan felhomályosíthatna erről. Faxom csak nyáron jár le ez a tetves hűségnyilatkozat
-
ja, ebben a topikban le volt írva egy holland adsl szolgáltató, aki 8064/1024-es adslt 12000 forintos havidij mellett adna. És még az 512/256-os net is csak 2500 ft(!)-ba kerül ott havonta...
Hát igen..ez a szörnyű. Mert a hollandok nemcsak hogy marha jól keresnek, még a netük is kurva olcsó.
Miért van ez igy a világban?
Gazdag ország : olcsóbb net
szegényeb ország: drága net
Miért, miért, miért??? -
Jah, ezt már régen mondják, hogy gyakorlatilag te fizeted a kinti ocsó netet/telefont...