18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
igen, nekem a puding sűrűjének megevése hátra van, de nem parázok, és nem azt lesem, hogy mikor milyen új dolog jön elő, hanem egyszerűen csak élvezem vele az életet!!!! Kívánok mindenkinek sok boldogságot :) -
nekem (24) meg valószínűleg az a fő gond,hogy mind2 csajjal túl hamar összecuccoltam(mind2 kb 1hónapon belül),így megspóroltam a hosszú udvarlási ciklust,de kissé beszűkült a mozgásterem,és ugye 2,5 év együttélés alatt azért sokminden kijön... -
Nekem (23) pénteken lesz az 5 éves évfordulóm a Kedvesemmel, és az utóbbi 4 hónapban már együtt is lakunk. Surlódások szinte alig voltak eddig. Szerintem ez nem az idő függvénye, hanem a páron múlik. Úgy is lehet tanulni a jelekből, hogy nem lesz belőle veszekedés/surlódás.
Kérem kapcsolja ki... -
Szerintem ezzel nagyon óvatosan bánjál, mert ezek a távolságisohanemlátjukegymástviszontszépleveleketír kapcsolatok nagyon veszélyesek. Nagyon más mint a valós dolgok, nehogy csapdába ess... -
hát nekem 2,5év után épp a múlthéten vezette elő az asszony,hogy mivel nincs megelégedve,és hogy mindent ő csinál(házimunka),stb stb stb beszéljük meg,na erre mondtam neki,hogy hát ezen nincs mit megbeszélni,mert minden tökéletesen úgy van a hogy mondja,ezen elgondolkozott,és magától rájött,hogy kicsit túlsarkítja a dolgot :-) van némi igazság abban amit mond,kicsit aktívabbra is vettem a figurát itthon(mosogattam,bazz előző 2éves kapcsolatom az első mosogatásom után szakadt meg,öregszem...)+ilyenek,de legalább rájött,hogy ő sem tökéletes :-) egyébként x idő után egyre több és több surlódás van,aztán van kezelitek vhogy,vagy annyira bugos lesz a dolog,hogy jöhet a cseresor :-) heti egyszer el kell mondani az asszonynak,hogy 'erős a kispad,hosszú a cseresor',a mihez tartás végett,és akkor nem játsza túl a figurát :-) -
Nem céloztam, reagáltam. Ha tényleg megteszi, akkor a szememben elég nagy marha... -
Hogy mit csinálj? Tanulj! Tudom nehéz, de a csaj úgyis megvár, ha kellesz neki, érettségi meg (jó esetben) egyszer van. :) -
Hát, ha egy ilyen helyzetben képes ennyire megalázkodni, akkor aranyérmes lábtörlő díjat ítélek neki. Átvehető nálam reggel 7-től délután 2-ig a hivatalban a kiccsaládom mellett :) -
ígyígy -
Az lenne atom,ha mindenki beírná, hány éves és hány éves a másik személy, akiről szó van.
Mert ha egy 16 évesnek mondasz olyat, ami egy 24 évesnek tetszene, az kudarcra van ítélve. -
Hajrá bajnok!
Várni kell!!!
Ne erőltesd!! -
nos igen elég zavarosan irtad le:) de ugy látom te is érted miről van szó, tehát semmit nem kell erőltetni majd kialakul minden, ha tényleg ugy érzed hogy fontos neked ez a lány akkor tudsz várni, ha meg mégsem akkor jobb ha bele sem kezdel mert csúnya lehet a vége, persze ez csajtól is függ, na mind1 remélem érted:) sok sikert -
Hát ez már akkor komoly eset. Így lehet még rosszabb is. Nekem is volt már ilyen, de én azóta csak nevetek :) Ő járt rosszabbul szerintem... -
evil de nagyon vicces vagy...:) -
Ja! -
Néhány hét és megint fog veled beszélni. Nézd a jó oldalát: már nem szopatod magad feleslegesen és nézhetsz más csajszik után :) -
ha bazze teged hogy lehetett :) -
kegyetlen világban élünk..ma engem is visszautasitottak:(( -
Szegénykém!!!
De figyi! Nehogy most besértőggy meg ilyenek!
CSinálj úgy, mintha nem történt volna semmi!!!
Akkor majd rájön, hogy Te kitartó vagy és nemcsak megdönteni akarod stb. Szóval kitartás, bajnok!!! -
ez is valami. -
...király... :)))) -
Aki nem ismeri, annak okulásként:
Tavaly a Barátno 1.0-mat Feleség 1.0-ra fejlesztettem, és az új program
váratlanul elindította a "gyerek" processt, amelynek rendkívül nagy a
tér-,
és eroforrásigénye. A termékismerteto-ben nem esik szó errol a
jelenségrol.
Ráadásul a Feleség 1.0 minden más programba beinstallálja magát, és
már a
rendszer indításakor betöltodik. A különbözo programok, úgymint az
Éjszakai
Póker 10.3 és a Sörivászat 2.5 azóta nem futnak, indulásukkor a
rendszer
összeomlik. Úgy tunik, nem is tudom kiirtani a rendszerbol a Feleség
1.0-t.
Gondolkoztam a Barátno 1.0-ra való visszatérésen, de az Uninstall nem
muködik. Tudnak segiteni?????
Válasz:
Kedves Felhasználó! Ez egy általános probléma. Sokan fejlesztik
Barátno
1.0-jukat Feleség 1.0-ra, gondolván, hogy ez pusztán szórakoztató
segédprogram. Ellenben a Feleseg 1.0 operációs rendszert arra
tervezték,
hogy mindent o futtasson. Ne is próbálkozzon az installálásával! A
Feleség
1.0 késobbi eltávolítása a rendelkezésre álló eroforrások sérülésével
járhat! Néhányan megpróbálták installálni a Barátno 2.0-t, illetve a
Feleség
2.0-t, de több problémával találkoztak, mint az eredeti rendszerben.
Mások
megpróbálták a Barátno 2.0-t futtatni a háttérben, a Feleség 1.0
muködésével
egy idoben. A Feleség 1.0 érzékeli a Barátno 2.0-t, és ez összeütközést
okoz, amely a rendszer teljes összeomlásához vezethet. A
legegyszerubb módja
a problémák elkerülésének, ha egyik verzióját sem installálja a Feleség
szoftvernek, csak a Barátnot használja. A Barátno 1.0, 2.0, 3.0 stb.
tökéletesen kompatibilisek, és együtt is futnak!!! És akinek ez még nem
elég, az jobb, ha vigyáz, mert a Feleség 1.0 gyakran fertozött az Anyós
1.0
nevu rendkívül veszélyes vírussal, ami a Feleség 1.0 meglévo és
használható
részeit is tönkreteheti. Nem lehet mást tenni, csak irtani, irtani, mert ez
a vírus olyan káros, hogy bizonyos ido múlva a Feleség 1.0 teljesen
átalakul
Anyós 2.0-vá, azaz a vírus saját magát fejleszti tovább.
-
A saját példányom meg olyan volt mint a lottó: Sok pénzt ölhetek bele, asztán ba..hatom.
De a Plázába,m vagy Tescoba mostmár egyedül fogok menni; mi a francért kell minden árut végigfogdosni? A METRO-ban a darukocsit kéne kihívni, hogy az 1000 db-os Sportszelet rakományt végignézze... Fura lelkiviláguk van.
Egy valamit viszont nem tudok eldönteni: Isten az első, vagy a harmadik nap teremtette őket?
Mert ha az első nap, akkor azért, mert azt volt a legkönnyebb, ha a harmadikon, akkor azért; mert 1. nap a tyúkot, aztán a kacsát, aztán elfogyott a toll. -
azzal ne éljen vissza, hogy érzelmileg kiszolgáltatott leszel, és szét tud szopatni. Ez mondjuk azért viszonylag ritka, de nem lehetetlen... -
Egyetértek a kolégaúrral!!! -
Jah, és még valami!!! Arra azért figyelj oda, hogy ne engedd hogy visszaéljen a helyzeteddel/vallomásoddal stb... -
Kicsit hülyén írtam, hiszen nem az egész vonatkozik pheel hozzászólására :). Gondolom azért érthető...
uff -
Egyet kell értsek veled Pheel. Sajnos a "lelki barát" veszély az tényleg létezik...nekem az a véleményem, hogy jobb az egyenesség. Hidd, el hogy bár az elején fejlövésként érhet a negatív válasz, utána jobb lesz majd. És nagy a veszély, hogy ha hallgatsz, akkor lecsúszol a dologról. Nálam ez fordított esetben volt, és mikor sok év után megtudtam, akkor sík ideg voltam, hogy miért nem szólt (mondjuk nem csak érzelmi okok miatt
). Szóval szerintem legyél túl rajta.
-
Ez a behálózósdi szerintem hülyeség. Ha ezt csinálod, akkor simán beletesznek a "lelki barát" kosárkába és kész. Onnan kikerülni pedig szinte lehetetlen. Ráadásul magaddal cseszel ki, mert neked fogja elmondani, hogy másokkal mit csinál(t). Nem kellemes, elhiheted... -
És ha ő is szeret? Akkor bingó! :-) -
Cat #60 és vesztesz valamit azzal, ha nemet mond? hiszen tökmind1 hogy kimondja vagy nem, de viszont ha igent mondd, akkor nagyon sokat nyerhetsz :) -
Helyzete válogatja. Nekem volt, amikor még mélyült is tőle. :) -
Ebben igaza van.Aki nem akar tartós kapcsolatot, annak lényegesen könnyebb, ha a harminc körüliek ajtaján kopogtat.18 év környékén a lányok teljesen máshogy állnak a dolgokhoz, mint ahogy lent is írta valaki.Az "igazit" várják, a szeretet és a biztonság rózsaszín ködében ábrándoznak.Ezzel szemben az "idősebbek" azok akik kiábrándultak és bár sokuk továbbra is várják azt a valakit, az álmaik sokkal reálisabbak és már nem olyan színes.
Hozzáteszem a legtöbb (alkalmi)kapcsolatom idősebb nőkkel volt(már úgy értem nálam 2-8 évvel idősebb).Össze nem lehet hasonlítani egy 16-18 éves tapasztalatlan lánykát egy 30-as forróvérű kiéhezett nőcivel:) -
persze, nekem is volt már dolgom 30 évessel, és fel sem tűnt a különbség (az a komoly 6 év)
30-40 között az igazi szerintem -
szerintem 30 folott is vannak szep nok.Mit harminc.Egy haverom muterja betoltotte az 5. X et.Hat mit ne mondjak.Megturnam mint allat.
A masik oldala az hogy egy 30 eves not mar nem eleg csak megkurni, ott biza teljesiteni kell, mert o mar valszeg tudja mi az orgazmus es nem egy kis maszatolast akar, amit meg be lehet adni 16-20 eves csajoknak. -
akkor itt a cél :) -
Ez tuti jól nézett ki. Csinos, fiatalos, jól tartotta magát, meg minden. Szóval nem egy lepattant "mindegyazcsakfaroklegyen" típus. -
de még mennyire
természetesen ezek a nők nem egy Playboy naptár szintjét képviselik, de ha valaki fiatalon csak furkálni akar, 30 fölött nézzen körül -
Nekem még régen, középiskolában az osztálytársam meg vagy 3 haverja jött össze egy 30 körüli nővel. (Ez is külön sztori, hogy hogyan, de most nem írom le...) Elmentek a csajhoz (a férje valahol "kiküldetésben" volt"), aztán adtak neki mind a négyen. Szóval van ilyen, működik a dolog. :) -
így van, egy haverom megunta a banánt, és ráállt a 30 fölötti nőkre
azóta minden hétre jut neki egy, és a legtöbb abban is benne van, hogy a haverjaival csinálják meg
bizony, azok már értékelik a f@szt, mert ki tudja, mennyi jut még nekik :D