18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Csacsi
    Ne haragudj, tényleg nagyon félreértettelek. Nem is akartam először leírni a gondolataimat, mert mégsem szeretek beleszólni mások életébe.

Szóval írtam, elrontottam, jól beégtem, ez van. :)))
  • schoma
    ÁÁÁÁÁ csak úgy.
    Nem tudunk hova menni úszni. Hátha neked lenne valami jó tipped.

(amúgy: emberi kiváncsiság)
  • Csacsi
    Szia.

Szóval a kérdés itt az, hogyha ezzel ennyire tisztában vagy, akkor megéri becsapni saját magad, és ami fontosabb a barátodat? Hiszen Ő gondolom szeret Téged, és nem is sejti, hogy miket gondolsz Te. Viszont ezzel csak álomvilágban él, és ha egyszer felébred, akkor nagyon össze is törhet.Minnél később ébred fel, annál nagyobb lesz a fájdalom. Hidd el tudom, mert Velem történt már ilyen, hogy később kiderült, csak azért volt velem a lány, mert nem volt más.

Szóval ezen érdekes lenne elgondolkodni. A másikfele engem is érdekel hova jársz úszni
  • schoma
    De térjünk inkább arra vissza: hova is jársz úszni, Arch?
  • Tikal #168
    Oda azé nem, de a kosár az jo :)
  • schoma
    Tikal is elkezd aerobic órára járni.
  • Tikal #166
    Az uszás meg az aerobic, no meg a kosár, tökéletes ismerkedő helyek.
    Hova jársz uszni?
  • schoma
    Mit is sportolsz?
  • schoma
    Akkor hajrá!
  • Braveheart
    Érdekes, én 17 éves vagyok de még egy barátnőm sem volt... pedig nem vagyok topa... látjátok, ezt műveli a számítógép...
  • schoma
  • Tikal #158
    Én szivesen kitöltöm a szabadidődet

Hogyan változtasd meg? Kerüld a nálad hülyébekket :)
  • schoma
    Az elég gáz. Másmint az, hogy ilyen fiatal hölgyként nem tudod elfoglalni magad.
    Szélesítsd ki az ismeretségi köröd. Járj el pl. sportolni.
  • Tikal #152
    Ehhez a részéhez már ember ismeret kell, de mondjuk olyannal eleve nem kell együtt lenni aki nem olyan gondolkodásu mint te.
  • Tikal #150
    És a féltékenység, romantika az nem függő? Nem az. :)
    Ha ismered a féltékenységet akkor kezelni is jobban tudod...
  • zakika
    engem mar ismer, a roszabik eset az, hogy a szulei nem egyeztek bele, tehat nem hivta meg oket

tehat tapintatosan megis humorosan osszegezni a hazasulando felek azon szandekat, hoyg ezentul nem csak az agyat fogjak megosztani, hanem a csaladi koltsegvetest is...
  • zakika
    sose tudod eppen akkor hogy for reagalni...

valami kis poharkoszontore gondoltam
    pedig o ugy gondolta, hogy vegig en gondoskodok a hangulatrol mint afele vofej...
  • zakika
    nem is kell, eleg ugy tenni vagy elkomediazni rajta... egy kis nevetes neha tobbet tesz mint egy nagy veszekedes...

szombaton megyek a legjobb haveromnak az eskuvojere (vele voltunk meat loaf koncerten anno), en leszek a tanu tehat valamit ki kell addig agyalnom ellene...
  • Tikal #143
    Pedig ugy müködik ahogy te :) Nincs tipikus férfi és nő reakcio, csak emberi reakciok, ismerd meg önmagad, aztán rájössz a barátod viselkedésére is.
    Huu, ez nagyon bölcs volt, de igy van.
  • zakika
    persze, csak mar egy kicsit kinottem belole
  • Tikal #139
    Nem olyan bonyolult egyik sem :)
  • zakika
    milyen topic? elvesztettem a fonalat
  • zakika
    nekem volt olyan balszerencsem, hogy mindig mas nyelvet tanultam, igy most ot nyelven megettetem magam valhogy, de rendesen csak kettot tudok...
  • zakika
    azert vagy ilyen romantikus lelek...
    en is meat loaffal probaltam vaditani a baratnoimet... a felesegemet meg beratno koraban elvittem becsbe egy musicalre (Tanz der Vampire - Jim Steinamto ha meg nem hallotal volna rola gyorsan potold). Kicsit unatkozott az elejen mert nemetul es meg enekelve is nehezebb volt felfogni... AMikor egy vampir melle ult, akkor olyat orditott, hoyg az egesz szinhaz halotta... utana mar teccet neki...
    meg most is nehaz nostalgiazunk rajta...
  • zakika
    je, te lany vagy?
  • Carlos
    Lehet, még nem próbáltam! :)
  • ipszilon
    az a csaj, aki ezen megsértődik, az nem is erdémes arra, hogy a továbbiakban talizzál. ha nem is szereti értékelni fogja a kedvességet.
  • Carlos
    Nálam (23) az egyszál vörös rózsa nagyon bejött első randinál!
    Bár előtte méleztünk, meg telláztunk 2 hónapig, szóval nem az utca emberéhez mentem rózsával!
  • Carlos
    Közömbös arccal!!! :)
  • zakika
    pici szivecske milka praline - annyi van benne, hogy eppen egynek eleg (ha megkinal akkor nyert ugyed van...)
  • Tikal #120
    Ne a virágtol olvadjon el :)
  • Petyus_
    Hmm a legtöbb nő elolvad egy szutyok virág, annyira nem drága, szal mér ne? :D
  • KeKKSZike
    Én 17 éves vagyok és egy éve együtt vagyok a bnőmmel! De néha már a könyökömön jön ki! Egyszerse csaltam még meg! SZERETEM, csak néha... áh nem tudom! :)
  • dikki*yysw
    Sztem nem lehet megmondani, h most vigyél-e első alkalomra bármit is, vagy sem. Ez egyén- és kapcsolatfüggő.
    Van amikor már vagytok olyan jó viszonyban, hogy kedveskedhetsz neki egy szál virággal.
    De ha még totál nem ismeri egymást a két fél, szvsz nem kő' semmi, de ismétlem, ez csak az én véleményem.
  • ipszilon
    bár mondjuk attól is függ, hogy milyen viuszonyban álltok az első randi alkalmával.
  • ipszilon
    de azért egy szál rózsa nem árt ...:-)
    legalábbis én ettől olvadok el...
  • Tikal #113
    Magamat viszem, ha nem elég neki akkor pá :) Ilyen virág meg miegymás első találkára szerintem felesleges, bár ki milyen vérmérsékletű
  • batman
    hát ez attól függ, hogy milyen az illető hölgy szerintem. semmiképp nem kell 15000 rózsával, meg 6 tonna csokival beállítani. szolid elegancia, az kell :) sok sikert!
  • polgárjenő
    ehehe
  • Tikal #108
    Általában közelre szervezem, igy gyalog megyek, meg amugy is közel lakom a belvároshoz