3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
  • Deajka
    Kár, de azt hiszem megpróbálom! Kössz.
  • Ramza
    Szokni kell, mert a konzolos kezelőfelületet általában cseszik átírni konvertálásnál :(
  • CSOCSO
    az irányítás sajnos nagyon szar bill-en..én simán végignyomtam a demot.. ( mondjuk nem most nyomtam elsőre...
    szal meg lehet szokni de az az igazi ha vszel valami értelmes 2-3 ezer ft-s joy-t...sok játékhoz jo lesz még amugy..( a joy)
  • Deajka
    Az irányítással lehet valamit kezdeni? Vagy szokni kell?
    Én csak a demót láttam és nagyon tetszett de az irányítást olyan pocséknak ereztem,hogy hagytam a fenébe!
  • CSOCSO
    ma 5 re megyek az MGS1 ért...csak az abaj hogy angol..no nembaj...legalább meglesz... tü tü tütütü...:)))))))))))))
    sznékk?... sznékkk???

ez japánosan valahogy így volt:

sznékü'?? sznékü'?

az ü-t eléggé elnyelte a japcsi csaj..
  • Ramza
    "Es halotam hogy van 3 mas is PS2 igaz ez mar 3D..."

Igen, a tavalyi év legjobb ps2-es japán rpg-je volt, a története szerintem verte a FF7 történetét (igaz, játszhatóságban azért messze nem érte el azt).
  • Sephi
    Ohh ha mar Konami fele csodakrol van szo akkor neke minden idok legjobb jateka a Suikoden jutt eszmebe. 1996 ev nyarat ejjel nappal ezzel a jatekkal toltotem:) Asztan a ketessel:) Es halotam hogy van 3 mas is PS2 igaz ez mar 3D...

Konami rulz!
  • CSOCSO
    komoly??:))) valahogy add oda:)))))))))) merre lax? én bp 3 ker
    vagy neten át tod küldeni?
  • Iori
    nekem a szekrénybe döglik :)))
  • CSOCSO
    nah lejött az MGS demo:)))bár megvan RIP ben de ebben van zene is..
  • CSOCSO
    joszidokoro kjódáj!!:)
  • CSOCSO
    jut eszembe!!! NEKEM IS JAPCSI KÉNE!!!
  • cue
    Meg akkor is jó, amikor észrevesznek... szívbaj RULEZ! ;D
  • barret
    mikor a dokinő massziroz akkor elismerem,hogy kell a rezgő...
  • Davidus
    Nekem a japán kéne:)
  • CSOCSO
    valakiiiii MGS ISO-t!!:)
  • CSOCSO
    van 25 ezres misike... érzi merre döntöd stb...
  • CSOCSO
    nincs meg valakinek pc re véletlen ISO ban?:)
  • CSOCSO
    LOOOL igen ebből komolyan lehet itélkezni:)))) nembaj hogy még egy ilyen gamma nincs.. sajna..még a splinter cell is kevés hozzá...
  • CSOCSO
    mgs1 ben nekem az tetszik hogy ugy megvan cisnálva mint egy film....sőőőőt..olyan fordulatok vannak benne hogy jujj:) meg minden.. mindezt gyönyörűen megrendezve.. milyen király mikor lelövik merilt? vagy a sniperos csaj megkér rá hogy könnyítsd meg szenvedését stb...vagy amikor a ninja segít neked stb stb stb...ilyen még egy gamma nincsen...nah mentem leszedem az mgs1 et:))))))))))
  • cue
    Pedig a MGS széria azon ritka játékok egyike, amelyik KIHASZNÁLJA a rezgő lehetőségeit.
    (a 2-részhez erősen javallott egy analóg gombos joy, mert -legalábbis a PS2 verzióban- arra van kihegyezve az irányítás)
  • barret
    avval nyomtam végig ötször egymás után,mire magamhoz tértem a döbbenettől! idézem Martint:a mgs láttán felmerül a kérdés: lehet ennél jobbat csinálni? igaza volt! nem...ámen. egyébként a rezgőt nem szoktam használni.
  • cue
    A "tökéletes"-hez egy Dual Shock2 kell...
  • barret
    2500 huf egy 8 gombos genius gamepad nekem tökéletesen elég!
  • Davidus
    http://www.metalgearsolid2.de/site/main_e/
    igen jo oldal
  • Ramza
    Aha.
  • cue
    Ez csak téged minősít.
  • Ramza
    Igen, ez tény. De többek között ettől is lesz nagy alkotás ez a játék, hogy sokféle játékstílusban tolható végig.
  • cue
    Mert kissé idétlen, ha úgy nyilatkozol valamiről, hogy nem is láttad...
  • cue
    "Amúgy végigjátszható úgy is, hogy az egész játékban egy ellenfelet nem ölsz meg, bár ez kétségkívül nagy odafigyelést és ügyességet igényel."

Viszont csak így kapod meg azt a JÁTÉKot, amit Kojima megálmodott! ;)
  • Ramza
    A mgs tipikusan lopakodós-gondolkozós játék, ha esztelenül mész, akkor két perc alatt szitává lőnek. A kard pedig ha jól emlékszem a játék utolsó negyedében jön csak elő, inkább érdekesség, mintsem használható.
    Amúgy végigjátszható úgy is, hogy az egész játékban egy ellenfelet nem ölsz meg, bár ez kétségkívül nagy odafigyelést és ügyességet igényel.
  • CSOCSO
    ezt komolyan kérdezed???
  • CSOCSO
    persze..kazaa pl
  • Ramza
    Természetesen! Látom megtanultad a mesteredtől a leckét. Az teljesen lényegtelen, hogy kb. kétszer annyit játszom pc-vel, nyilván én is csak egy 13 éves pattanásos konzolos vagyok. Tudom.
  • CSOCSO
    haggydamá'... ez suta...még mindig LOl mikor a sok PC-s jött hogy elakadtak a nintendos game első pájáján:)LOL..amugy mindegyik elmondta mekkora isten game és hogy ilyen játékkal sehol nem találkoztak még
  • CSOCSO
    ATOMROFL:)))))
  • CSOCSO
    lol ez a szánalom már mindenhol ott van?
  • Ramza
    Sok mindent el lehet mondani a mgs2-ről, de hogy buta játék lenne buta embereknek...hááát, azt aligha.
    Akiknek meg a konzolos játék még mindig egyenlő az ugribugri szarokkal, azok ne is játsszanak vele.
  • Davidus
    Ne is játsz vele mert nem érdemled meg:)
  • Petyus_
    Muhahahhaha.