3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
  • fucko
    Kell a hlc-hez a pass,vagy mi mas kell meg?Mert uploadolni lehet siman nem?
  • CSOCSO
    mivan?
  • fucko
    Marmint a passra gondolsz?
  • CSOCSO
    huhh hát ez a lépcsősdolog nem volt egyszerű..3szorra felnyűttem magamat:) csak jol kell taktikázni..
    claymorokat pakoljatok hátrafelé...majd az első ellenségnél vegyétek elő a chaff nadeot.. vagy a másikat nemtom hirtelen melyik van az elektronikára és melyik az ellenségre..szal azt dobáljátok...
  • CSOCSO
    adjatok valami kész eredményt ahová már nyomhatom is.. ne én küszködjek ennyire miattatok:)
  • fucko
    Ezazt jelenti hogy mar csurog felfele vagy hogy nekem 8 oszt varjatok csak szarok bele:D
  • CSOCSO
    nekem 8
  • fucko
    Hlc esetleg?
    :)
  • Iori
    HLC
  • Iori
    HLC
  • CSOCSO
    NAGYON SZIVESEN FELTENNÉM.. valaki találjon egy warez oldalt ahova felcuccolhatom...
  • CSOCSO
    te találsz neki helyet én felteszem..ok?
  • fucko
    Ha talalsz neki helyet es felteszed akko lehet nekikezdek;)
  • CSOCSO
    2cd.. valaki csináljon már hunosítást:)
  • Iori
    2 cd-s
  • fucko
    1cd?
  • CSOCSO
    :) angol van nékem..csakhát hova???
  • fucko
    szerintem meg izlesek es pofonok.De ha ezen mulna hogy valahova felporkold akko akar japanul is megtanulok.;)
  • CSOCSO
    javato jirosicsava arigatooo

:) nem beszélek ferdecseműl de tény hogy jobb mint az angol szinkron
  • UNREG
    "életemet JAPO SZÖVEGES MGSÉRT...igy jobban megérted"

Nem is tudtam, hogy beszélsz japánul. :)))
  • CSOCSO
    megvenni tuti lehet

Ui.:életemet JAPO SZÖVEGES MGSÉRT!!!!!!!!!!
    ezerszer tutibb a gamez..oké igy jobban megérted.. pl nemis tudtam hogy snake ennyire rászállt meryl seggére:)))))
    amugy japán szöveggel durvább az egész..jobban átérezhető az emberek haragja vagy fájdalma...angol szinkron nem lett annyira jo..
  • Deajka
    ftp-t (vagy fptét whoa) nem tudok, sajna.
    Viszont megvenni , lehet-e ?
    Ui:japo szöveget én se vágom.

• fucko
    Jah tedd man fel plz valahova.De ugye nem olyan japo szoveg van benne?:)
  • CSOCSO
    msg:))metal sear golid...
    nah.. szal nemtom valahova fel kéne paklászni..én feltenném szivesen... valaki tud ftp-t?
  • CSOCSO
    arghh ..szal kjódáj.. s nélkűl
  • CSOCSO
    ugye?:)) bár nekem nem volt meglepi az ocelot mert a 100 megás 10 perces vidioban is benne volt mikor azt az egy őrt lelőtte meg dumált...

szászirodijoko..... kjóódásj!!
    :))))))))))
  • Deajka
    Ok, mgs (hihi)
  • Deajka
    Hi all!
    Az msg első részéhez hogyan lehet hozzájutni?
  • gergou
    Sajnalattal kozlom, hogy 18 a elott nem jelenik meg...

A cdk szamaval kapcsolatban pedig: az xboxos valtozat 5 giga korul mozgott, ket dvdn adtak ki... Ebbol a pcs tomoriteseknek hala lesz 4 giga, es kb 6 cd..... Vagy egy dvd.
  • cue
    maradák=maradék
  • cue
    A történetet nem fogja 100%-ig venni, az aki nem nyomta végig az első részt - de a hideg így is kifogja néhányszor rázni! :)

(nálam az volt a legütősebb jelenet, amikor egy meghalt - a maradák három meg elindult a kamera felé - félelmetes dramaturg!)
  • Sephi
    De aki nem jaccota az elso reszt az megszivta mert pl engem a kis bemutatoban csak akkor razot ki a hideg amikor Ocelot megjelent :)
  • fucko
    En is varom mar elegge,meg kivancsi is vagyok nyujt e valami ujat,mert videorol csak annyi jott le hogy szep graph,mert az egeszet az in-game reszek tettek ki.
  • CSOCSO
    nekem mindegy hány cd:))))))) csak mire lejön?:))) nembaj elmegyek valami t1 es emberhez oszt leszedem oszt real time downloading instalálom:)))))))))))
  • Sephi
    Jaj anyam ha ezenm a hetvegen jelenik meg meine mutter!!!

Vajon hany cd lesz? 7 ?:))))))))))
  • CSOCSO
    én félek a grafikátol:) a gépem full behal az mgs1 ninja water effectjéstől:)))))))))9 mi lesz ha jön az mgs2?:)))
  • Davidus
    Ha hetedikén jelenik meg. De szerintem jövő hét vége.
  • Iori
    de szerintem a Warezos csávok már holnap felteszik...
  • Davidus
    Akkor már gold lenne a game. Vagy lehet hogy nem jelentik be hogy gold hanem csak kiadják:)
  • Iori
    a PC GURUban azt irják hogy márc. 7