3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
-
fucko #266 Kell a hlc-hez a pass,vagy mi mas kell meg?Mert uploadolni lehet siman nem? -
#265 mivan? -
fucko #264 Marmint a passra gondolsz? -
#263 huhh hát ez a lépcsősdolog nem volt egyszerű..3szorra felnyűttem magamat:) csak jol kell taktikázni..
claymorokat pakoljatok hátrafelé...majd az első ellenségnél vegyétek elő a chaff nadeot.. vagy a másikat nemtom hirtelen melyik van az elektronikára és melyik az ellenségre..szal azt dobáljátok... -
#262 adjatok valami kész eredményt ahová már nyomhatom is.. ne én küszködjek ennyire miattatok:) -
fucko #261 Ezazt jelenti hogy mar csurog felfele vagy hogy nekem 8 oszt varjatok csak szarok bele:D -
#260 nekem 8 -
fucko #259 Hlc esetleg?
:) -
#258 HLC -
#257 HLC -
#256 NAGYON SZIVESEN FELTENNÉM.. valaki találjon egy warez oldalt ahova felcuccolhatom... -
#255 te találsz neki helyet én felteszem..ok?
-
fucko #254 Ha talalsz neki helyet es felteszed akko lehet nekikezdek;) -
#253 2cd.. valaki csináljon már hunosítást:) -
#252 2 cd-s -
fucko #251 1cd? -
#250 :) angol van nékem..csakhát hova??? -
fucko #249 szerintem meg izlesek es pofonok.De ha ezen mulna hogy valahova felporkold akko akar japanul is megtanulok.;) -
#248 javato jirosicsava arigatooo
:) nem beszélek ferdecseműl de tény hogy jobb mint az angol szinkron -
#247 "életemet JAPO SZÖVEGES MGSÉRT...igy jobban megérted"
Nem is tudtam, hogy beszélsz japánul. :))) -
#246 megvenni tuti lehet
Ui.:életemet JAPO SZÖVEGES MGSÉRT!!!!!!!!!!
ezerszer tutibb a gamez..oké igy jobban megérted.. pl nemis tudtam hogy snake ennyire rászállt meryl seggére:)))))
amugy japán szöveggel durvább az egész..jobban átérezhető az emberek haragja vagy fájdalma...angol szinkron nem lett annyira jo.. -
Deajka #245 ftp-t (vagy fptét whoa) nem tudok, sajna.
Viszont megvenni , lehet-e ?
Ui:japo szöveget én se vágom.
-
fucko #244 Jah tedd man fel plz valahova.De ugye nem olyan japo szoveg van benne?:) -
#243 msg:))metal sear golid...
nah.. szal nemtom valahova fel kéne paklászni..én feltenném szivesen... valaki tud ftp-t? -
#242 arghh ..szal kjódáj.. s nélkűl -
#241 ugye?:)) bár nekem nem volt meglepi az ocelot mert a 100 megás 10 perces vidioban is benne volt mikor azt az egy őrt lelőtte meg dumált...
szászirodijoko..... kjóódásj!!
:)))))))))) -
Deajka #240 Ok, mgs (hihi) -
Deajka #239 Hi all!
Az msg első részéhez hogyan lehet hozzájutni? -
#238 Sajnalattal kozlom, hogy 18 a elott nem jelenik meg...
A cdk szamaval kapcsolatban pedig: az xboxos valtozat 5 giga korul mozgott, ket dvdn adtak ki... Ebbol a pcs tomoriteseknek hala lesz 4 giga, es kb 6 cd..... Vagy egy dvd. -
cue #237 maradák=maradék -
cue #236 A történetet nem fogja 100%-ig venni, az aki nem nyomta végig az első részt - de a hideg így is kifogja néhányszor rázni! :)
(nálam az volt a legütősebb jelenet, amikor egy meghalt - a maradák három meg elindult a kamera felé - félelmetes dramaturg!) -
#235 De aki nem jaccota az elso reszt az megszivta mert pl engem a kis bemutatoban csak akkor razot ki a hideg amikor Ocelot megjelent :) -
fucko #234 En is varom mar elegge,meg kivancsi is vagyok nyujt e valami ujat,mert videorol csak annyi jott le hogy szep graph,mert az egeszet az in-game reszek tettek ki. -
#233 nekem mindegy hány cd:))))))) csak mire lejön?:))) nembaj elmegyek valami t1 es emberhez oszt leszedem oszt real time downloading instalálom:))))))))))) -
#232 Jaj anyam ha ezenm a hetvegen jelenik meg meine mutter!!!
Vajon hany cd lesz? 7 ?:)))))))))) -
#231 én félek a grafikátol:) a gépem full behal az mgs1 ninja water effectjéstől:)))))))))9 mi lesz ha jön az mgs2?:))) -
#230 Ha hetedikén jelenik meg. De szerintem jövő hét vége. -
#229 de szerintem a Warezos csávok már holnap felteszik... -
#228 Akkor már gold lenne a game. Vagy lehet hogy nem jelentik be hogy gold hanem csak kiadják:) -
#227 a PC GURUban azt irják hogy márc. 7