3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
  • CSOCSO
    141.12
  • CSOCSO
    emberek.. mi a csöcst kell csinálni a rexnél amikor beteszem a 3. piros kártyát jön a gááááz:(((((((
    probáltam mindent de semmi.. nemtok kikuszni nincs hely.. nemtok semmit szétlőni hiába.. kamerákat lelőttem hiába...help...ign.com a leírásban semmi...
  • CSOCSO
    gyönyörűeket írtál 100%osan egyet értek veled!! FULLOSAN!!!! minden szóval
    arrol hogy a székben maradtam..szinte szomorú voltam hogy vége van stb,,,,
    és japánul ténylegjobb volt ahhoz képest hogy fele ennyire nem vágtam a dolgokat.pl hogy merylre mennyire rá van kattanva a snake...pl a picsáját paskoljameg szóüba hozza a jo seggét stb..
  • CSOCSO
    LOOOL az mekkora video:))))
  • Davidus
    sons of libido:)
  • Davidus
    hát bazz:)
  • [Rush]
    Sziasztok 1 kis poén a MGS-2höz, nagyon LOL
    LETÖLTÉS!!!
  • Davidus
    Ha az MGS1 a 100% akkor a 2 "csak" 90. De még így is istencsászár. Én 2 órát tudtam vele nyomni PS2-n de majdnem leoptam magam.
  • Piftuka
    Őh, nem tudom, hogy a többiek hogy vannak vele.
    Én írtam már 2 oldallal korábban itt a topicban, hogy én még megvettem az eredetit akkor, amikor megjelent (van már az 1,5 év, ha jól emlékszem).

Azóta nem játszottam végig.
    De a sztori miatt lenyűgözött. Szó szerint nem tudtam moccani a székben, amint a befejező képsorokat néztem (ami tisztára olyan, mint egy mozi vége) és szólt az a zseniális zene... !!!

Ráadásul, amikor felálltam volna, akkor mindezek végén "még egy poén" (nem lövöm le) a legeslegvégén...

ALAPMŰ a program. Igazi klasszikus ! ETALON ! Remélem a 2. rész is ilyen lesz !

Cue ! Én nem bánom, ha sokkal több párbeszéd lesz, mint az első részben.
    Azt tökéletesen megértem, hogy ha valaki nem tud angolul, akkor gyakorlatilag a játék az élményének max. a negyedét nyújtja ! Ez az első résszel is így van. De akinek van szerencséje érteni a szövegeket és megérteni ezt a bonyolult történetszövést...

Igen, ilyet valóban csak a japánok tudnak kitalálni. Érzelmekkel teli, de nem nyálas. Elmosódnak a határok, a jó és a rossz között.
    Igazán "fekete és fehér" ebben a játékban nincs.
    Csak a "szürke" árnyalatai.

Teljesen megértem Csocso-t is, amint azt mondja: "a japán verzió élvezetesebb".

Ők híresek arról, hogy senki máshoz sem hasonlatos érzelmeket visznek a színészi alakításba !
  • Piftuka
    Igazad van Perfect ! Eddig ez volt a tendencia !

A Baldur's Gate-en kívül nem nagyon jut most eszembe játék, amelynek DVD-s verziója IS!!! megjelent.

Mondjuk 5CD felett már simán mehetne DVD-re bármi.

Lassan el kell kezdeni a kiadóknak azt, hogy egy adott sok CD-s játék DVD-n és CSAKIS AZON jelenik majd meg ! Mert hát anno a CD-vel is így volt.
    Az egyik ok, ami miatt örültek neki sokan, a megnövekedett tárterület volt.
    Vége volt az nalmas lemez-cserélgetéseknek.
    Ezért aztán először mindkét verzióban lehetett játékokat kapni, majd a floppy végleg eltűnt a CD mellől.
    Aztán, amikor az FMV játékok népszerűek lettek, akkor nem egy 7-8 CD-s kaland jelent meg !

A DVD-vel is így lesz. Most hogy egyre több, sok CD-t igénylő játék jelenik meg és fog még megjelenni, elkerülhetetlen lesz a váltás a DVD-re.
    Emellett szól a DVD meghajtók árának drasztikus csökkenése. Igen, drasztikust mondtam, mert bár egy TOSHIBA MD-1712 (a jelenlegi legjobb) 12.000 Ft brutto és nálunk van olyan család, aki egy hónapban költ ennyit összesen, azt kell mondani, hogy a fejlett országokban ez az összeg minimális.

A játékokat pedig sajnos NEKIK fejlesztik.

Az mindenestre nálunk is igaz, hogy már könnyen és nem drágán elérhető egy kiváló minőségű DVD olvasó bárki számára, aki a számítástechnikában "tevékenykedik".
  • CSOCSO
    :))most akkor müxik valakinek?
  • Piftuka
    Az valóban klassz kis "hazafutás" !

Én akkor tököltem sokat az eslő részben, amikor a helikoptert kellett levadászni a rakétavetővel !
  • Davidus
    Na legalább biztos a megjelenési dátum:)
  • Iori
    bocs,akkor 3.
  • CSOCSO
    igen-...
  • cue
    Ez így, ebben a formában nem igaz! :)

Pontosan: többet kell a Codecen keresztül társalogni, mint amennyit játszani - persze ettől még tényleg rengeteg az átvezető film.

Ha nem lesz benne a gördeszkázás, akkor se keseredj el - egy ritka kula skateboardos játék motorját használja, tehát nem egy TonyHawk. :(
  • fucko
    Nem most jatszok vele eloszor.
  • CSOCSO
    1) SC nem 2 hanem 3 cd!!!!!
    2)ha az SC nagyobb mint az MGS akkor ne féljünk..kb 2-3 cd lesz...
  • toMpEr
    A PC-s Substance megegyezik majd a PS2-es verzioval? Tehat ebbe is benne lesz majd skateboard-os resz?
  • toMpEr
    Amugy azert kell neki dvd, mert szinte tobb atvezeto video van a jatekban, mint amennyit jatszani kell.
    (Remelem valaki csinal majd hozza magyar feliratot )
  • toMpEr
    "Metal Gear Solid® 2: Substance was originally released in November 2002 for Microsoft Xbox™. In addition, a PC DVD-ROM version of Metal Gear Solid® 2: Substance is scheduled to release on March 18, 2003. "
    http://www.konami.com/usa/press/substance030403.html
  • Iori
    hagyjuk lényegtelen az egész van DVD-romom ugyhogy tökmind1,Az idö adja majd a választ
  • cue
    Igen...rippelt szarok.
  • cue
    Annak, aki a boltban megvette - a kiadónak minden bizonnyal jobban megéri 1DVDn kiadni, mint sok-sok CDn.
  • Davidus
    Ha jobban megnézed a linkedet a PS2 verzio mellé van irva hogy CDrom. Szal no comment:)
  • Iori
    5 CD-s gamma ugyanannyiba kerül minta 1 cd-s.Anno a FF8 is cask 12000 volt...
  • Iori
    A splinter cellt is DVD-n adták ki(75*50mb)
    MGS(68*50mb),és a Splinter Cell PC változata is csak 2 CD
  • CSOCSO
    1) ezzel inspirálnak hogy vegyél dvd-t
    2)mennyibe kerülhet egy 5-6 cd-s gamma??? 25 ezer???
    3)sokkal egyszerűbb
    széép lenne 5 cd.. áhh vr ezem egy kicsit ....gép:oké tedd be a 4es cdt...

késöbb
    meguntam játszanék egy kicsit...gép: oké tedd be az egyes cd-t... beteszed.. nah load save... gép: oké a 3as cd nél tartasz tedd be...
    lésöbb meguntam meglesem hogy készítették az mgs2-t..gép:oké tedd be az 5 ös extra cd-t...nah kell ez nektek??
  • cue
    Talán mert nem szeretnék 6-7 CDn kiadni - illetve itt az ideje kicserélni a CD-ROMot DVDre.

Bocs, de a Konami hivatalos lapjának inkább hiszek, mint az amazonnak.
  • Iori
    szted mi értelme van annak hogy DVD-n adják ki???
    Szinte a 70%-nak sima CD-romja van.Amugy is ha megnézted volna azt a linket amir idenyomtam rávan irva hogy CD-ROM
  • CSOCSO
    végignyomtad má?nem most hanem régebben?...
  • cue
    http://www.konami.com/substance/

SZVSZ a PS2, xbox, DVD-ROM nem CDn kiadott pc verziót feltételez...
  • fucko
    Jolvan sikerult.Teccik,igaz latszik rajta hogy nem mai csirke grafika alapjan de nagyon talalo dolgok vannak benne.Mondjuk az nem teccett hogy Heyternek nincs szeme csak egy kis fejpant de az man reszletkerdes.Oszzhatasban bejon,es akkor meg a 2 sokkal jobb is lesz szal haleluja.Utcsora megkoszonom csocsonak es djcomnak:)
  • Barpi
    Koszi! Megkevert a topic cime!
  • toMpEr
    Az elso reszrol beszelunk, mert a 2 meg nem jott ki pc-re
  • Barpi
    Skacok! A Sector-on az MGS1, vagy a MGS2 van fenn? Ti a masodik reszrol beszeltek, viszont ami ott leledzik az az 1 nem? A cd datuma (2001.12.08.) szerint legalabbis. Mondjatok please egy cimet ahonnan leszedhetnem. Koszi.
  • CSOCSO
    fullbe tegyétek fel a rajta lévő crackell.. mennie kell...
  • djcom
    Na...emberek...
    Nem tudtam megnézni csak, vakon feltettem az oldalra!
    Szedjétek le mindkét ISO-t ,install,azán utána nyilatkozzatok,megy-e vagy nem!!!!!
  • Davidus
    Biztos kell hozzá crak?:) Nekem olyan verzio van amit felinstalállálok azt már megy is. Kurva MGS2-vel mi van?:)
  • CSOCSO
    én deamondrol nyomom de full installal...és megy