3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
-
cue #186 Lehetne több is (pc,PS2-es Substance egyformán) -> szinte biztos vagyok benne, hogy az eredeti MGS2 utolsó harca előtt kivágtak egy videót (nem akarok poént lelőni-egyszerűen a végső jelenet helyszínére kurtán-furcsán kerülnek a szereplők!). Jó lenne ha az belekerülne! -
cue #185 olny=only -
cue #184 Az "olny on xbox" kitétel csak az USAra és csak akkora vonatkozott, amikor megjelent... m$ féle furcsaságok. -
#183 Semmivel nem lesz kevesebb szerintem. Kérdés hogy milyen gép kell neki:) -
#182 Remelem nem semmivel sem lesz kevesebb a pc-s verzio, mint a PS2-es -
#181 Jövőhéten már ki kell jönni a goldnak onnan pedig már csak órák kérdése:) -
#180 Jópofa reklám:) -
#179 es a "MGS2: Submerge" fedonev az mit takar? :) -
#178 simán:) -
#177 Nem is olyan reg lattam egy reklamot amin azt hirdettek,hogy a Substance "Only on Xbox". Azota valtoztattak ezen allaspontukon?
Letoltes (6.7 Mega) -
#176 MGS2:Substance és már csak 2 hét a hivatalos megjelenés:) -
#175 Mi lesz az msg2 pc-s verziojanak a neve? Na meg mikor jon ki? -
#174 nekem ez most nem vicces...de tényleg VALAKI FORDÍÍÍÍTSA LE -
#173 tanulj meg angolul, még jól jöhet :D -
#172 nana version, megint elfelejted hogy a poligonokat nem az intel proci számolja :D -
#171 emberek!!! valaki tud olyam valakit aki tud gammát hunosítani?? le kéne ezt az mgs1 et hunosítani mert eléggé fontos a történet meg a párbeszéd.... -
#170 NHA MEGVAN ISOBAN!!JJÍÍÍHÁÁÁ kár hogy holnapig nem leszek itthon:((((((((((((((((((((((( -
#169 Így van. Inkább azt fejtegessétek hogy fog menni PC-n a game. Nagyon fosok hogy szarul pedig az ingame movie-k alatt nekem kell a 60 fps:) -
TneX #168 Nahh nyomás át a PC-s játékoknak...c topicba,pls ne az egyik kedenc game-em folytatásának toicját csesszétek szét ezzel a baromsággal. -
Deajka #167 "mivel pc-n általában senki se optimizál full c,c++ -ban van irva minden"
Hát eztet te hogy érted ?
Jómagam is szakmabéli lennék. -
#166 Akkor most ki is a szűklátókörű? LOL@claw_ -
#165 na figyelj öcsisajt
a ps2-es enginem elöször c-ben volt irva igy 60 ezer polyt birt kezelni
utána átirtam full asm-ra most olyan 300 ezer polyt bir
5 ször gyorsabb az asm mint a C fordito által kreált kód
a ps2 procija 6.4 gflops, ez ki is jön asm-ban programozva
namost ha a pc procin c-ben van irva a kod 30 gflops KELL !
szerinted egy 3 ghz-es intel van 30 gflopsos?
mert szerintem nincs
most röhöghetsz te lamer
-
#164 na figyelj öcsisajt
a ps2-es enginem elöször c-ben volt irva igy 60 ezer polyt birt kezelni
utána átirtam full asm-ra most olyan 300 ezer polyt bir
5 ször gyorsabb az asm mint a C fordito által kreált kód
a ps2 procija 6.4 gflops, ez ki is jön asm-ban programozva
namost ha a pc procin c-ben van irva a kod 30 gflops KELL !
szerinted egy 3 ghz-es intel van 30 gflopsos?
mert szerintem nincs
most röhöghetsz te lamer
-
#163 Multiplatform ::..
Metal Gear Solid remake!
Fény derült a tegnap felszínre került Metal Gear-rejtélyre: Metal Gear Solid remake készül! A Konami többet egyelőre nem árult el: az újrafeldolgozás valószínűleg teljes grafikai felújítást jelent majd - az összes nextgen platformra. Nagyszerű!
-
#162 azért elismerheted hogy abban van true ha nem hasonlítgatunk egy x86 alapú procit egy másmilyenhez.... mert a 386-osmba lehetett volna 4 giga ram meg húzhatom 133-ig is, nem jobb mint egy eccerű p133!!! nem? -
claw_ #161 Version, ezen megint 5 percig röhögtem! Maradj sokáig ilyen beszükült látókörű seggfej és röhögtesd tovább a népet! Esthewarra esküszöm, hiányoznál ha elmennél innen! -
#160 még szép...az SH2 gépigénye szerintem jóval kisebb...mondjuk attól függ milyen lett a köd benne.. -
#159 Na ma megnéztem a Silent Hill 2-t és az full jol megy akadás nélkül. Reménykedek hogy az MGS2 is igy fog menni:) -
#158 "a fejlesztőkön is múlik, nem csak a hardveren"
pc esetében sokkal kevésbé múlik a fejlesztőkön és sokkal inkább a hardveren, mint ps2 esetében.
-
#157 Már megszokhattuk, hogy pc-s játékokhoz mindig 6-szor nagyobb specifikációjú gép kell, mint amekkora a játékhoz valójában szükséges... -
#156 nem olyan ratyi az:))
az igazság az hogy a ps2 procija elég brutális és nem is lehet C-ben programozni csak asm-ban,
ugy meg ver egy 3ghz-es pc-s procit is, mivel pc-n általában senki se optimizál full c,c++ -ban van irva minden
-
#155 már rég rajöttem...csak mástól akartam hallani -
#154 a fejlesztőkön is múlik, nem csak a hardveren -
#153 pedig ilyen erőművektől én sokkal többet várnék....
2Ghz 256Ram 64Videoram.....
PS2 ratyi 300mhz + 4 mb videoramjával szemben... -
#152 Megvan kazaa-n a dvd rip trailer:)) -
#151 Na jo kis tulzással:) -
#150 De ez mekkora szégyen már. Egy 2 éves game alázgatja a zsir uj PC gémeket. Nincs olyan engine PC-n ami meg tudná közelíteni ezt. Csak az a szégyen hogy ezek szerint meg lehet oldani PC-n is. A köcsög lusta PC engine tervezök(vagy hogy hivjam öket:)) meg anyit csináltak a Quake 1 óta hogy vannak görbe felületek+nagyobb felbontású texturák. -
#149 :)))és az hogy tetszik amikor a rohamrendőr plexi üveget lövi snake? és az a védőplexi ugy mozog ahogy a golyo beletalál..full jol... -
#148 Ha már üveg:) Egyik videóban kilöttek egy üvegfalat..... hát ahogy az kitört az szinte jobban nézett ki mint a valoságban:) -
#147 hja.. erről beszélek minden részletesebb!!sokkal!!sc ben van egy üveg a fldön, és..te átmésuz rajta és semmi..mgs ben: udébb gurul a lábadtol stb..és minden sokkal részletesebb