3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
-
Hoz_Hun #347 A MGS2 mikorra várható? Az MGS anno nagyon jó volt. Két féle vége van. Ha jót akarsz Snake-nek, kibírod a kínzást, ha magadnak akkor add fel annál a résznél (bár a kibírás szerintem jobb, de a másik véggel hasznosabb cuccost kapsz, amivel újranyomhatod a gamet). Ha meg harmadszor is végigviszed úgy hogy megvolt mind a két előző vég (mindig ad egy mentést), akkor szmokingban nyomja a srác. -
Mr. Perfect #346 Na mindegy, előbb-utóbb csak megtudjuk, hogy mi lesz, remélem inkább előbb :-)))) -
Mr. Perfect #345 Na ja, ez meg a másik, ha a játék engine-jével készült filmbetétek vannak benne akkor még kevésbé indokolt a DVD ... -
#344 Prerendelt videok vannak benne, vagy a jatek grafikajaval keszulnek? -
Mr. Perfect #343 Én nem nagyon tudom elképzelni, hogy mi a fene lehet más 2 DVD-n, ha nem nagyfelbontású filmek. Egyébként a PC-s játékok körében mint tudjuk egyenlőre nem igazán szokás DVD-n kiadni a játékokat. Mindenesetre a grafika az tuti, hogy nem indokolja a DVD-t, pláne nem kettőt.... -
#342 tyjah -
#341 50%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#340 Amugy a Substance az ugyanaz mint a sima MGS2, csak nehany plusz extraval? -
#339 legjobb esetben is 3 cd...de lehet hogy több lesz..vagy 1 dvd...vagy 2:)))))))))))))))))NEKEM HALÁL MINDEGY CSAL ITT LEgYEN MÁÁÁ -
#338 Az XBOX-os valtozat 2 DVD-s volt...szerinted ennyivel kisebb lenne PC-n? -
Mr. Perfect #337 Amúgy szerintem, szinte teljesen kizárt, hogy DVD-n jelenjen meg a game. Ilyenre szerintem még a legnagyobb játékoknál sem volt példa. Maximum annyi lehet, hogy DVD-n is kiadjk esetleg több és jobb minőségű film betétekkel, de maga a játék nem hinném, hogy több lenne 3 vag max 4 CD-nél. -
#336 Honnan veszitek hogy DVD-s lesz a játék???
http://www.amazon.com/exec/obidos/search-handle-url/index=videogames&field-keywords=Metal%20Gear%20Solid%202&search-type=ss&bq=1/102-1677361-2307368
itt van hogy CD-ROM -
#335 mindegy.. nekem igy is szar.. lehet hogy EZT MINDENKÉPPEN MEGVÁROM amig valaki összedob gyorsan hunosítást hozzá..meg amugyis ati 9500prora várok.. hogy lejebb menjen az ára.csak a haver most röhögött ki hogy a p3 alaplapomon nem is fog menni az ati9500 -
Mr. Perfect #334 Ja, és a gamespot-on is ez a dátum van :-((((( -
#333 arghh most nyomom le a raven-t...ehhh... simán meg lehet ölni valamivel..nem mondom el mivel:) mindenki szenvedjen meg vele:) amugy van itt valaki aki nem nyomta még az MGS-t de le fogja tölteni a sectorrol?? amugy 47% az első cd -
Mr. Perfect #332 A www.tothegame.com oldalon ezt írják:
EU RELEASE: 28-Mar-2003 | US RELEASE: 18-Mar-2003
Ez szerintem teljesen reálisnak tűnik... -
#331 :)))))))))))))))))) -
fucko #330 Szivizomgorcs ha 99%nal leall es nem lehet folytatni. -
#329 Holnap mennék DVD írót venni:) Még ha a kutya szájától is kell elvennem az étket:) -
#328 geheheh.még hjo hogy deamonnal lehet dvd-t is emulálni.. -
#327 27%nál vagyok nemtom mé volt átviteli hiba..de már megy -
djcom #326 ok:) -
djcom #325 nem fagyott le...Probáld folytatni! -
#324 hjolvan folytatni tudom... HUUUHHHHHH vazzeeee -
djcom #323 passz.Megnézem -
#322 vagy nem lehet váletlen folytatni?djcom mivan lefagyott a gép? -
#321 nahjolvan felszeletelem 30megákra -
#320 nah most kell kiabálni gyerekek.. átviteli hiba...és ezt KOMOLYAN MONDOM -
djcom #319 Szerinted holnapra kinn lesz a második rész??? -
#318 ne félj ennyire:)))))))))))))))) -
#317 19-20k...maximum 6:30 ora mulva fent az első cd... -