Html-, css- és php-help

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dookie
pedig minden stimmel az holt biztos. (amúgy extrás oldal, nem tudom, lehet tiltják eme php scriptet nem? loginos)

dookie
config.php-ben nem?

Dj Faustus
Nem sikerült csatlakoznod a MySQL adatbázishoz.
Ennek két okal lehet:
1. Nem jól adtad meg az adatbázisszerverhez való jelszót/felhasználónevet.
2. Nincs aktiválva az adatbázishoz való hozzáférésed, amit az ingyenes tárhelyeknél a webes adminisztrációs felületen tehetsz meg.

dookie
sikerült telepítenem login scriptet, de regisztráláskorr eme üzit kapom:

Warning: mysql_connect() : Access denied for user 'bmdookie'@'192.168.5.13' (using password: YES) in /nfs/extra/prepend/prepend.php(159) : system created function on line 26

Warning:

mysql_connect(): Unable to connect to MySQL server! You should use the right password or activate your database access! in : on line
in /nfs/extra/prepend/prepend.php(159) : system created function on line 32

Warning:

mysql_error():: Please call mysql_connect() function before calling any other MySQL function! Do not forget to activate your MySQL database access! in : on line
in /nfs/extra/prepend/prepend.php(120) : system created function on line 24
-

mi akar ez lenni ?😊

Dj Faustus
1. Vagy te magad csinálod, de akkor ahhoz erõs HTML, CSS, PHP és esetleg Javascript (meg esetleg SQL) ismeretekre lesz szükséged.
Az meg nem 24 óra, vagy 1 hét alatt van meg.
2. Vagy beszerzel egyet, és elolvasod a hozzáadott leírást. Ehhez sem árt némi webes nyelvekben való jártasság.
3. Vagy külsõ szolgáltatást használsz.
Regisztrálasz, beállítod, kapsz egy HTML-kódot amit be kell illesztened az oldalad HTML-forráskódjába.

Bõvebben

tsarffi
HY! Nem tudná nekem vki részletesen leírni, hogy hogy is kell üzenõfalat létrehozni. Extrán regeltem, kész az oldalam: enterdesign.extra.hu
és szretném egy üzenõfalat, de egyáltalán nem tudom hogy kell. Annyit h mysql, de hogy formázni vagy télleg semmi. Pls help vki. Köszönöm elõre is

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;

Blasta
Nagyon szépen köszönöm!!!!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

<script type="text/javascript" src="swfobject.js" />

<div id="player">Ide jön a lejátszó.</div>

<script type="text/javascript">
var so = new SWFObject('mediaplayer.swf','playa','320','340','7');
so.addParam('allowfullscreen','true');
so.addParam('allowscriptaccess','always');
so.addVariable('displayheight','240');
so.addVariable('file','playlist.xml');
so.addVariable('height','340');
so.addVariable('width','320');
so.write('player');
</script>

Blasta
Sziasztok!

Kis segítségre lenne szükségem.
Letöltöttem és remekül feltelepitettem/használom ezt az online mp3/flash múvi lejátszót.
Mindn flash múvikat, mind mp3-at tudok lejátszani vele gond nélkül.
A problémám az, hogy jó lenne több mp3 file meghallgatása végett egy PLAYLIST-et betennem hozzá, amire lehetõség is van -ahogy a linken látni.

Igenám, de nem tudom, hogyan helyezzem el a kódban a playlist fájlt!

Csináltam agy .xml file-t a mellékelt példa szerint, de foglamam nincs mi a lista beszúrásának módja, hogy írjam a kódot.
Tudnátok segíteni ebben?

Elõre is köszi!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

thx ezzel jó

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

MadBence
a submit-ra raksz egy onclick eventet

document.getElementById("q").value=document.getElementById("q").value+" az ember";

és adj az inputnak id-t (q például)

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

arra én is rájöttem hogy javascriptel kell de arra hogy hogy kell megoldani a scriptet, googleban nem találtam semmi használható példát (nem is igazán tudom hogy erre hogy keressek)

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

MadBence
JS még a kliensoldalon, vagy PHP a feldolgozáskor...

hali! value értékhez ha pl beirom hogy józsi és submitolok megoldható hogy a vissza kapott value érték nem csak simán"józsi" legyen hanem pl"józsi az ember" legyen?

szoval:
<input type="text" name="q" value="józsi" size="50" />

te vagy "józsi az ember"!

<input type="text" name="q" value="béla" size="50" />

te vagy "béla az ember"!

mindenképen value értékben kell megoldanom ezt a problémát.köszi!

dookie
#7406 senki ?😞

Csacsi
Köszi szépen.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Ability
Köszönöm!
Dj Faustus
"Azt szeretném kérdezni, hogy mit írjak be egy képhez ha azt szeretném, hogy rákkattintok, és egy új ablakban megnyitja a képet 800X600-as méretben, és mondjuk ne legyen felsõ menüsáv sem"
Javascriptben a window objektum open metódusának nézz utána, leginkább a width, height, menubar paramétereknek.
Mozilla
Microsoft
W3Schools
magyarul

"hogy PHP-ben egy osztályon belül használhatok egy másik osztályból vett függvényt?"
"Egy tulajdonság vagy metódus láthatóságát közvetlenül a deklaráció elõtt kell megadni a public, protected vagy privát kulcsszavakkal."
Bõvebben

Ability
Sziasztok!

Valaki legyen szíves világosítson már fel, hogy PHP-ben egy osztályon belül használhatok egy másik osztályból vett függvényt? Kipróbáltam, és a jelek szerint nem, de szeretnék megbizonyosodni róla. Köszönöm a választ elõre is!
nem tom minek ennyi cms :S
ez pl magyar
ez -t is magyar csinálta ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Itt rémiszgeted az embereket és még linket se tudsz berakni te tényleg
<#lama>
<#kocsog>
MadBence
Elnézést!
De komolyan. Én voltam a hülye. És tényleg. Csak az oldal linkjét nem írtam le 😄. (Nem kell egybõl a profilba menni, és eszeveszetten kattintgatni)
Szóval én voltam a hülye, a gamezdev e107 😊
http://szlarti2.extra.hu <--ezaz
(és mégegyszer bocs, hogy itt megtévesztek mindenkit)
(és tényleg bocs hogy borzolom a kedélyeket)
Igen, <#lama> vagyok. sry de tényleg

dookie
hali, nekem a következõ a gondom. szeretnék felhasználni egy php login (meghívásos) scriptet, de nem nagyon jön össze a dolog. Próbáltam extra-n és atw-n is.
TEGYÜK FEL hogy "valami.atw.hu" a címünk és minden jelszó "pass" ilyen alapon mi nem stimmelhet a következõ beírásban? mert az install-t nem tudom lefuttatni

<?php
//adatbázis beállításai

/* host név. Általában localhost.
a szolgáltatónál utánanézhetsz*/
$dbhost = "127.0.0.1";

/* adatbázis felhasználónév.
Általában a tárhelyed jelszavával egyezik meg*/
$dbuser = "pass";

/* Adatbázis jelszó.
Általában a tárhelyed jelszavával egyezik meg */
$dbpass = "pass";

/* adatbázis neve. Általában a felhasználónévvel azonos */
$dbname = "valami";

//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\

//url beállítások

/* Az aldomain ingyenes tárhelyeken. pl atw-n (nem mindig kell)*/
$aldomain = "/valami/login/login_class.php";
/*++++
Gyökér könyvtár aldomain-es tárhelyen az aldomain-nel indul.
pl: http://rimelek.atw.hu --> /rimelek/login/login.php
+++++*/

/*a login mappa elérési útvonala a gyökér könyvtártól Ezt nem kell az aldomain-nal kezdeni.*/
$login_mappa = "login";

/* Gyökér könyvtártól indulva a weboldalad elérése, ahova beilleszted a beléptetést */
$index_url = "index.php";

/* Gyökér könyvtártól indulva a annak a fájlnak az elérési útvonala, ahova beilleszted a regisztrációs ûrlapot. */
$reg_form = "reg.php";

/* Gyökér könyvtártól indulva annak a fájlnak az elérési útvonala, ahova beilleszted a userinfo -t megjelenítõ fájlt */
$uinfo_olv = "uinfo_olv.php";

/* Gyökér könyvtártól indulva annak a fájlnak az elérési útvonala, ahova beilleszted a newpass.php -t megjelenítõ fájlt */
$newpass_url = "index.php?get=np";

/* Gyökér könyvtártól indulva annak a fájlnak az elérési útvonala, ahova beilleszted az msg.php -t megjelenítõ fájlt */
$message_url = "msg.php";

//meghívó beállítások

$subject = "Meghívó"; /* A meghívó e-mail tárgya. */

/* Elõre meghatározott szöveg, mely a meghívót küldõ üzenete mellett megjelenik az e-mailben. */
$text_plusz = "A regisztrációhoz kattints az alábbi linkre!";

/* A meghívó e-mail feladója. Bármi lehet. */
$from = "[email protected]";

/* A regisztrációkor kiosztott meghívók száma.
Ha nullára állítod, nem kapnak meghívót a regisztrációkor.*/
$mh_alap = "5";

//egyéb beállítások

/* Hány perc után törölje az online listáról a tagokat, ha nem frissitenek. */
$max_ido = 15;

/*Hány nap után törlõdjenek az olvasott üzenetek*/
$msg_max_time = 14;

/*Maximum hány üzenetet fogadhatnak a felhasználók*/
$msg_max_uzi = 10;

/* Egyszerrre hány felhasználót listázzon ki a userlista, és az online lista */
$list_limit = 3;

/* Egyszerrre hány üzenetet listázzon ki az üzeneteknél. */
$msg_list_limit = 6;

/* Egyszerre hány oldal linkje jelenjen meg a listázásoknál.
pl: << 1 2 3 4 5 >> vagy << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >> */
$szam_list = 4;

/* A szuperadmin nickje. Vagyis a te nicked. */
$super_admin = "valami";

Kösszike, tehát ez elvileg atw-s de inkább extra-ra érdekelne a megoldás, Elõre is kösszi !

Csacsi
Sziasztok.

Azt szeretném kérdezni, hogy mit írjak be egy képhez ha azt szeretném, hogy rákkattintok, és egy új ablakban megnyitja a képet 800X600-as méretben, és mondjuk ne legyen felsõ menüsáv sem.

Elõre is köszi.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Vorpal
Látom faustus mindenkiben legalább olyan mély nyomot hagyott mint
az Újpesti polgármester - ebbõl az a tanulság, hogy bízzátok rá,
ha azt mondja saját fejlesztés - akkor ez saját fejlesztés,
aztán majd adunk neki tippeket e107 re.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Igen elõre gyártott, oda is írta
Amúgy ez a förmedvény a saját készítésû CMS-em
tehát elvileg õ írta a tartalomkezelõ rendszert, közben csak kiszedte a licenszszöveget.

InfectedMann
Hát nem ismerem az e107 -et, de már az oldal felépítésébõl kiderül, hogy valami elõre gyárott motorról van szó.

Ez kb. olyan mikor az egyik tanfolyam társam anno multimédia-fejlesztõ szakon egy torrentrõl letöltött flash tamplate -et hozott be vizsgamunkának.
A bibi az volt, hogy az a flash site a Template Monster.com -ról származott amit az osztálynak több mint a fele böngészett és persze az a template eléggé népszerû volt.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Tudod kit etess már ránézésre(favikon az elsõ) e107-nek látszott és az is /files/e107.css
A másik ez nem az a topik ahol saját oldalakat nézegetjünk.

A legfontosabb, ha nagyon nem rugtad szét az e107 bejelentkezõ szkriptjeit akkor pont mi és pont most találunk biztonsági rést (sql inject, vagy mást) nem potyába 2-es ez még 1-es alát se ér
Lazarus
Egy link sokat segítene... gondolom errõl lenne szó.
MadBence
Sziasztok!
Kikérném a véleményetek ezzel az oldallal kapcsolatban. Mivel még bõven fejlesztés alatt van, nyilván nem tökéletes/teljes.
Felépítésében kellene-e valamit változtatni? Milyen desing illene (sötét háttéren világos szöveg vagy fordítva) hozzá? A színvilága (ami még szegényes) milyen?
A legfontosabb: ha valaki talál egy biztonsági rést (sql inject, vagy mást), az szóljon.
Amúgy ez a förmedvény a saját készítésû CMS-em (erõsen fejlesztés alatt áll, jópár újraírást élt már át).
Kösz a válaszokat/építõ jellegû kritikákat!

HElló!
IP.Board 2.2.2-t használok és szeretnék 1 olyant rakni az oldalamra h a fórumba a legutolsó 5 hozzászólásokat kiírja... tehát nem a fórumon belül a fõoldalra, hanem az oldalam kezdõlapjára pl., ami mind1 h végülis most html-re vagy php... (de gondolom úgyis php-nak kell lennie...)
köszi elõre is!
mike0013
köszönöm mindkettõtöknek, végülis a betûméret átállítása volt a nyerõ megoldás😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Esetleg megpróbálhatod a line-height-et és a overflow-ot álítani css-ben. Vagy megpróbálkozhatsz még <hr /> is.

Ability
IE6-nál a betûtípus miatt lehet ez a gond. Hiába van megadva kisebb magasság, mégsem néz ki úgy, mert az alapértelmezett fontméret nagyobb ennél, és széthúzza, még akkor is, hogy ha nem írtál bele semmit. Ha megadsz neki fontméretet CSS-sel, akkor helyreáll. Egyébként nem egyszerûbb lenne, hogy ha a banner aljára rajzolnád oda a csíkot? Akkor kimaradhatna ez a div. Ennek így nem sok értelme van...
mike0013
Hello!
Lenne egy kis gondom egy designnal!
Megadtam egy fehér csíknak (ami <div>-ben van), hogy 1 pixel magasságú legyen illetve 738 pixel szélességû! Firefox-ban minden rendben van, viszont IE 6-ban megnõ a csík:S! Errõl az oldalról lenne szó! ("Legújabb cikkek" fölött található csíkról van szó)
Választ köszönöm elõre is!

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Amse
Hi!

Van egy képváltó js script amit szeretnék berakni egy oldalra, de az istenért nem akar menni, ha linkeket is szeretnék a képek alá rakni.
Megnézné vki mi a baja?
ez a script

köszi!

Köszi!

Nézd meg ezeket a hivatkozásokat:
http://www.fpdf.org
http://tcpdf.sourceforge.net

Hogyan lehetne pdf-et generálni PHP-vel??

Dj Faustus
"Egy olyan kérdésem lenne hogy hogyan lehet azt megoldani javascript-el, hogy egy oldalt 3 példányban nyomtasson ki???"
A Javascript nem éppen a legmegfelelõbb erre a célra.
Generálj 3 oldalas PDF-fet (ez a leginkább nyomtatóbarát megoldás) belõle - ha dinamikus oldalról van szó, dinamikusan generált adatokról, PHP-vel megoldható - és bízd a látogatóra a kinyomtatást. Ne akard ráerõszakolni a nyomtatást a látogatóra, mert zavarni fogja.

"én azt szeretném, hogy a háttérszín opacityje legalább 35%-os legyen..."
opacity #1
opacity #2
opacity sokszor

Helló mindenkinek. Egy olyan kérdésem lenne hogy hogyan lehet azt megoldani javascript-el, hogy egy oldalt 3 példányban nyomtasson ki???
Azt tom hogy a window.print() fügvénnyel kell ezt megoldani de ez csak egyszer fogja kinyomtatni ezt az egészet.

Elõre is köszi a segítséget.

RaZoK
Heló!

Van nekem egy ilyen kódom, nos én azt szeretném, hogy a háttérszín opacityje legalább 35%-os legyen...hogy látszódjon a háttérkép, de mégsem olyan erõsen...Valaki tud nekem segíteni ebben?

Ja, a kód:

<style type="text/css">
.mygen { Created using MyGen 2.5 - www.mygen.co.uk }

.mygen { Background Properties }
table, tr, td { background-color:transparent; border:none; border-width:0;}
body {
background-color:000000;
scrollbar-face-color:000000;
scrollbar-highlight-color:000000;
scrollbar-3dlight-color:000000;
scrollbar-shadow-color:FFFFFF;
scrollbar-darkshadow-color:000000;
scrollbar-arrow-color:FFFFFF;
scrollbar-track-color:000000;
}

.mygen { Table Properties }
table table { border: 0px }
table table table table{border:0px}
table table table {
border-style:dotted;
border-width:1px;
border-color:FFFFFF;
background-color:000000;
background-image:url(http://fc03.deviantart.com/fs24/f/2007/313/5/2/Feather_Wallpaper_by_draconicdreamer.jpg);
background-repeat: repeat;
background-attachment: scroll
}

.mygen { Text Properties }
table, tr, td, li, p, div { font-family:tahoma; color:FFFFFF; font-size:9px; }
.btext { font-family:tahoma; color:FFFFFF; font-size:10px; font-weight:bold; }
.blacktext10 { font-family:tahoma; color:FFFFFF; font-size:9px; }
.blacktext12 { font-family:tahoma; color:FFFFFF; font-size:9px; }
.lightbluetext8 { font-family:tahoma; color:FFFFFF; font-size:9px; }
.orangetext15 { font-family:tahoma; color:FFFFFF; font-size:9px; }
.redbtext { font-family:tahoma; color:EEEEEE; font-size:9px; }
.text { font-family:tahoma; color:FFFFFF; font-size:10px; }
.whitetext12 { font-family:tahoma; color:FFFFFF; font-size:9px; }
a:active, a:visited, a:link { font-family:tahoma; font-size:9px; }
a:hover { font-family:tahoma; color:EEEEEE; font-size:9px; }
a.navbar:active, a.navbar:visited, a.navbar:link { font-family:tahoma; color:FFFFFF; font-size:9px; }
a.navbar:hover { font-family:tahoma; color:999999; font-size:9px; }
a.redlink:active, a.redlink:visited, a.redlink:link { font-family:tahoma; color:EEEEEE; font-size:9px; }
a.redlink:hover { font-family:tahoma; color:999999; font-size:9px; }
.nametext { font-family:tahoma; color😄DDDDD; font-size:10px; }

</style>

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

semmi baj nincs az Afiannal...megvan a full verzió csak érdekes módon az admin control panel + a login screen (magyarul a 2 legfontosabb rész) hiányzik belõle...ha most rámész akkor akkor semmi felhasznlónév/jelszó-t nem kér pedig rendesen van installálva...a permission/hozzáférés dolgon meg gondolkodtam és teljesen igaz h egy unatkozo ember letöröl minden szart pontosan azért mert nincs admin felületem ahol user-ek hozzáférését állíthatnám

tudtok akkor ajánlani bármilyen login/admin felülettel rendelkezõ (lehetõleg ingyenes) online file share-ing rendszert?

a hotscripts.com összes cuccát végignéztem de ami megfelelne azok 300€+

találtam egy nagyon jó ingyenes cuccot: a neve filestore (ez szinté na hotscripts-rõl van) nagyon jó readme/installation guide-ja van fel is tettem az atw-s szerverre myphpadmin alatt létrehoztam az elõre megadott synthax-okkal a táblákat minden mûködne..cssaaaaak van egy hiba valahol ha megpróbálok rámenni akkor kiírja h a libs/mysql.php 114-ig sorában hiba van ÉS nem tud csatlakozni a mysql szerverhez

nos a tippem az hogy a $ változó nemjó, próbáltam: -127.0.0.1
-users.atw.hu
-localhost
-mysql.atw.hu

de nem mûködik.. a tmp könyvtár is létre van hozva az attributumok is jók

tudja valaki h hogy kéne ezt beállítanom?

Warning: mysql_connect(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /filestore/libs/mysql.php on line 23

Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /filestore/libs/mysql.php on line 114

<?
//Êëàññ äëÿ ðàáîòû ñ áàçàìè MySQL
//Copyright (c) 2002 by NeWMaN Software
//E-mail: [email protected]
//Description:
//Ðåàëèçàöèÿ îñíîâíûõ âîçìîæíîñòåé
//Âñå ìåòîäû âîçâðàùàþò â ñëó÷àå óñïåõà TRUE è FALSE â ñëó÷àå íåóäà÷è.

class MySQL
{
var $connect=FALSE;
var $errno=0;
var $error="";
var $res=FALSE;
var $arr=FALSE;
var $num=0;
var $EOF=TRUE;
var $SQL="";
//Êîíñòðóêòîð.
//Îòêðûâàåò ñîåäèíåíèå è âûáèðàåò áàçó
function MySQL($Base, $Host="users.atw.hu", $User="afian", $Pass="afian1")
{
$this->connect=mysql_connect($Host, $User, $Pass);
if($this->connect===FALSE)
{
$this->close(1);
return FALSE;
}
if(mysql_select_db($Base, $this->connect)===FALSE)
{
$this->close(2);
return FALSE;
}
return TRUE;
}
//Âûáîð áàçû äàííûõ
function select($Base)
{
if($this->connect!==FALSE)
{
if(mysql_select_db($Base, $this->connect)===FALSE)
{
$this->close(2);
return FALSE;
}
}else
{
$this->close(1);
return FALSE;
}
return TRUE;

}
//Âûïîëíåíèå âûáîðêè
function query($SQL)
{
$this->SQL=$SQL;//Debug only
if($this->connect===FALSE)
{
$this->close(1);
return FALSE;
}else
{
if($this->res!==FALSE)
@mysql_free_result($this->res);
$this->res=mysql_query($SQL, $this->connect);
if($this->res==FALSE)
{
$this->close(3);
return FALSE;
}
if(strncmp($SQL, "SELECT", 4)!=0)
return TRUE;
$this->num=mysql_num_rows($this->res);
if($this->num===FALSE || $this->num==0)
{
$this->EOF=TRUE;
}else
{
$this->EOF=FALSE;
}
$this->movenext();
return TRUE;
}
}
//Ïåðåõîä ê ñëåäóþùåé çàïèñè
function movenext()
{
$this->arr=mysql_fetch_array($this->res);
if($this->arr===FALSE)
{
$this->EOF=TRUE;
return FALSE;
}
return TRUE;
}
//Ïîëó÷àåò çíà÷åíèå ïîëÿ
function field($Name)
{
return StripSlashes($this->arr<$Name>);
}
//Ïåðåâîäèò "êóðñîð" ðåçóëüòàòà â íóæíóþ ïîçèöèþ
function reset($pos=0)
{
if($this->num>0 && $this->res!==FALSE)
mysql_data_seek($res, $pos);
}
//Çàâåðøåíèå ðàáîòû
function close($error_level=0)
{
if($error_level!=0)
{
$this->errno=$error_level;
$this->error=mysql_error($this->connect);
}
if($this->res!==FALSE)
@mysql_free_result($this->res);
if($this->connect!==FALSE)
@mysql_close($this->connect);
return TRUE;
}
}
?>

atw tárhely név: afian.atw.hu
atw tárhely jelszó: afian1
atw mysql név: afian
atw mysql jelszó: afian1

MadBence
Kösz, sikerült.

Dj Faustus
MadBence
Kéne nekem egy kis css help.
Van egy oldalszerkezetem, amit nem tudok rendesen összenyomni.
Fejléc div, baloldal div (fix széles), jobboldal div(fix széles), középsõ div(tartalom itt lesz, csak nem tudom mekkorának kell lennie)
itt a kép

Nem tudom megoldani, hogy a középsõ div pont akkora legyen, hogy kitöltse a két szélsõ div közötti teret (méretezésnél pedig összemenjen, tehát minden felbontáson jól mûködjön)

gz8
pm ment

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Dj Faustus
"Triviális, hogy spec. nyitó- és zárókarakterre van szükség"
Még arra sincs szükség. Ott van a sortörés.
Ha van sortörés, lehet valami mentén szétbontani. Arra meg ott a split metódus.

Példa

gz8
Triviális, hogy spec. nyitó- és zárókarakterre van szükség, egészen pontosan 3 párra.
(] és [)
#% és %#
-_ és _-

Ezek elég ritkán fordulnak elõ normál szövegben. 😊

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Ability
A sorokat nem lehet kiszûrni, kell valami, ami alapján fel lehet osztani a szöveget. Pl.: egy sortörés (enter), vagy valamilyen speciális karakter megteszi.