Html-, css- és php-help
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Hülye fejjel átnéztem jópár file-t a wp-admin könyvtárban, aztán nem találtam semmit, így minden file-t felölírtam egy friss verzióval, de a köcsög virnyák még mindig ott volt a bejelntkezéskor.
Ekkor mentem ki a gyökérmappába és megláttam a wp-admin.php file-t, na a vírusírtóm azt már meg sem engedte nyitni txt editorral sem 😊
Abban volt a bibi, már minden ok, köszönöm még egyszer!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Úgy van.
"Valami program kóddal meg szánnátok?"
$res = mysql_query ("SELECT nick FROM users ORDER BY id DESC LIMIT 1");
$row = mysql_fetch_assoc($res);
echo "Utoljára regisztrált felhasználó: ".$row["nick"];
Elõre is kösz a választ <#worship>#worship> (ha valami nem világos lehet pm-et írni <#rolleyes>#rolleyes> )
és keress rá wordpress security vagy safety kulcsszavakra és végezz el pár beállítást megelõzésképp
http://www.noupe.com/how-tos/wordpress-security-tips-and-hacks.html
illetve gépeden futtass valami spyware/adware keresõt, esetleg vírust, mert lehet hogy a saját gépedrõl fertõzi meg amikor ftp-zel
ja és egy ftp és wordpress admin jelszóváltoztatás sem árthat, valami bonyolultra
Nem találtam aktív WP fórumot, így inkább ide írom, ha gond szóljatok!
Szóval az lenne a kérdésem, hogy ha a böngészõm (Chrome) egy Wordpress alapú blog ADMIN felületére történõ bejelentkezéskor Malware programot detektál, akkor mely file/fileokat kellene átnéznem a szerveren, hogy kírtsam a kártevõt? Konkrétan átirányításokat eszközölt egy vírus valamely rendszerfileokban, de nem találom ezeket az átirányításokat.
Gondolom a wp-admin mappán belül kell keresgéljek, de eddig nem találtam ott semmit, átnéztem 5-6 file-t már.
Elõre is köszönöm a segítséget!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Azt a program sort amit írtál kipróbáltam, de akkor is belehet lépni, ha 0-van meg akkor is ha 1-van :S
....
}
Erre gondoltál? Az "osztaly" osztályon belüli P tag-ekre értelmezi a meghatározott CSS tulajdonságokat. Lehet ezt még tovább is bontani first-child és társaival...
Ezt is szeretted volna, cat?
Mert nekem amit írtál abból nem derül ki miért nem adsz a paragraphnak paddingot (vagy text-indentet). 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Nade, hogy on is legyen: CSS3 Raindrop
Spec nekünk vidéken jobb lehetõségek és több szolgáltató volt, mint itt ebben a házban, és ez a belváros pereme. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nemnagyon van konkurencia és szar szolgáltatásért is kérhetnek sokat.
Itt simán elkérnek 10K-t egy nyomorult 8Mb/1Mb-ért, a fõvárosban pedig rendelhetsz 80Mb/25Mb-ot 4500-ért...
#
$sql = "SELECT * FROM users ";
#
$sql.= "WHERE (nick='".$nick."'";
#
$sql.= " AND jelszo='".$pass." AND active='1')";
A user táblában pedig létrehozol egy 'active' nevû mezõt, alapértelmezetten legyen 0 az értéke (phpmyadmin-ban össze lehet barkácsolni). + csinálsz egy user_confirm.php (vagy ilyesmit 😄), amit csak admin joggal lehet elérni (elõtte nem árt létrehozni az admint, különben ... 😄), és itt select * from users where active=0 val kiíratod azokat akik nem aktiváltak. Raksz melléjük egy linket user_confirm?kit=2342, a php-ba meg if (!empty($kit)) akkor updateled a $kit id-jû arcot.
Én úgy tudom ott több az üvegszálas és belföldön van 50mb/s, külföldre meg 10mb/s. + vagyok román torrent oldalon és minden torrent maxxal jön :o (mondjuk magyaron is, de itt 1-2 seeder esetén is).
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Off: Nálatok jobb a nett mint nálunk szóval nem vagytok elmaradva 😄 ON!
Lenne egy kérdésem :
Találtam a netten egy regisztrációs scriptet vagy mit 😄 na szóval, hozzá tettem egy sms-mezõt meg egy active mezõt...
Azt akarom elérni, hogy az adatbázisnál minden felhasználónak én aktiváljam a számláját...
Ezt hogy tudom elérni?
reg_check.php register.php
Ajánlottak egy ilyet (idézem a hsz-t): "Elég ha a regtáblában létrehozol egy mezõt. Így ezen regfile-al alapból 0 lesz.
A beléptetésnél le kell kérned ezt a mezõt és ellenõrizned, hogy manuálisan átírtad-e 1-re vagy még 0."
Ez meg van, de nem tudom a login.php-ba lekérdezni (még csak kezdõ vagyok, s a netten nem találtam ilyet) login.php
Valaki tudna segíteni? Vagy valami megoldást adni? Elõre is köszönöm. Üdv.
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
még ha sok is van belõle, szerintem akkor sem lesz jelentõs mértékben gyorsabb
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
egyezik azzal amin épp voltál?
Esetleg adj 1 linket
Lecsekolom mi a baj ott
megprobáltam amugy és persze a hibákat se adja ki.. ha épp nem jpg-t hanem mondjuk txt takarnék feltolni. minden 404. :|
http://loal.atw.hu
Ha középre akarod akkor rakj egy <div id="mail_container">-t elejére, css meG:
#mail_container
{
margin: auto;
}
input { margin-left: 5px; } ez pl dob neki balra 5 margót.
<form id="form2" name="form2" method="post" action="mail.php">
<p><strong>Név:</strong>
<input name="neved" type="text" size="30" />
</p>
<p><strong>E-mail cím:</strong>
<input name="email" type="text" size="30" />
</p>
<p><strong>Üzenet:</strong>
<textarea name="szoveg" cols="24" rows="5"></textarea>
</p>
<p>
<input name="submit" type="submit" value="Mehet" />
</p>
</form>
egy mail küldõ.
köszönöm!!!
Mondjuk a sima align is csak akkor ha a divbe rakom, cssnél már nem
Vízszintesen, blokkszintû elemeknél (pl: DIV, P, stb...) 'auto' oldalsó margókkal lehet, illetve IE alatt lehetséges, hogy 'text-align'-t is használni kell a szülõobjektumnál. Az inline elemeket pedig az elõbbi text-align tulajdonsággal lehet középre helyezni.
Függõleges középre helyezést többnyire csak abszolút pozícionálással lehet elérni. top: 50%; margin-top: -(magasság fele)px; Tehát negatív margót kell megadni az 50%-ra pozícionált elemnek, ami mindig az elem magasságának a fele.