51527
-
#525 Tőlem az összes szabály mehet,mert akkor közelítünk a valósághoz.
Na persze ilyenbe, hogy ne előzzem meg rajt előtt a PC-t egyszer kell csak belefutni, utána megtanulom :/
De mindig csak az elején vannak galibák, nem? :) -
#524 Haggyad már most keltem:)) -
#523 két 2. pont van :DDD
amúgy a 2/B miatt megyünk inkább superspeedwayen, mert egyrészt könnyebb, másrészt a draft miatt a lassabbak is mennek a vonattal, és nem marad le senki jó esetben -
#522 Cső skaccok!
Látom LFS szintű problémák ujra:))
1.Jacek -Ilyen nem kell vele foglalkozni másnapra elfelejti!
2. Lag -Most már rászánom magam és csinálok 1 szervert 512-es kábelről hátha jobb lesz, ráadásul fix az ip igy azt sem kell átirogatni állandóan!
2. Alexease -Gyere csak játszani én is kb 1 mp-el elmaradok a legjobbaktól Zumo-val meg veled elcsatázunk hátul:))) -
#521 a GPL kicsit más világ, mint azt eddig tapasztaltuk..... -
#520 csak azert mondtam,mert multkor a hgplm room-ban sokan fujjoltak a hc-modra es a hozza tartozo szabalyokra :)) -
#519 Ugyan már Sanzik :) GPL-ben is belsőből nyomom és nem okozott gondot soha.
Természetesen csak a hardcore móddal szeretnék menni. Megyek ahogy tudok, de hosszú versenyen nem sokat vettem részt. -
#518 kizarolag hardcore mode-ban jatszunk,tehat akinek ez nem tetszik,ne is probalkozzon velunk,mert ott csak cockpit nezet van :) -
#516 Hűűű
Nem is láttam idáig ezt a topicot; benéztem és vér fröcsköl ezer felé :)
Farnkó. Ha lesz verseny szóltok? Én is beszállnék, ha lehetséges, persze csak fun versenyre.Bajnokihoz lehet kevés lennék még.
Mégegy kérdés: ki, milyen kamerából nyomja? Én eddig motorháztető, de a belső tűnik a legizgalmasabbnak. -
#515 Mielőtt ezt a topicot is szétnyomnák azzal, hogy melyik kormány jobb: http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=991156808 :)
Amúgy szerintem ha van 40e-d LogiMOMO, 30-ad LighMOMO, 20e-d LogitechFFGP...
-
#514 elvileg a Logitech MOMO-k a legjobbak -
#512 Ok, kár erről többet vitatkozni. A tanulság: a lekörözendő versenyző inkább ne térjen le az ívről, vagy ha mégis akkor lassítva befelé tegye, és lehetőleg egyenesben. A gyorsabb versenyző meg nyugodtan és határozottan kezdjen bele a manőverbe, és lehetőleg ne a kanyarban.
Lehet kanyarban előzni, természetesen, de akkor is illik már a bejáratnál elkezdeni. -
#510 ja és még valami (ez van, sorban jutnak eszembe a dolgok)
ha tegyük fel elhúzol Jacek mellett, és a téged üldözőnek van egy csepp esze, akkor beáll Jacek elé, és két kör alatt a draft segítségével mindketten megelőznek, de legalábbis utolérnek
na persze, ezt te is megtehetted volna, szóval ez már csak eszmefuttatás, nem igazán a balesetről szól -
#509 azt sem szabad ám elfelejteni, hogy mit érez az, akit épp leköröznek, és látja, hogy a mögött haladó türelmetlenül pislog mindkét oldalra
nyilvánvaló, hogy ez komoly idegi teher, mert nem akar hülyeséget csinálni, de alap pszichológiai törvény, hogy ezzel csak növeli egy buta hiba esélyét.... többek között ezért is IQ sport a nascar, és sokkal gyakrabban nyer az aki ésszel hajt, mint az, aki gyorsan -
#508 ezzel sajnos nem értek egyet, ugyanis szerintem alap szabály (morális, erkölcsi, etikett, írott-íratlan), hogy a legfontosabb szempont a verseny tisztasága, és a versenyzők "testi" épsége
magyarul, az mellékes, hogy neked sürgős dolgod volt, ugyanis rajtad kívül mások is versenyeznek a pályán, akik esetleg nem tudnak róla, hogy veled mi a szitu
így hát NEM lenne szabad rizikót vállalni, még akkor sem, ha ezzel elveszted az 5 másodperces előnyödet, ugyanis láthatod, jelen sietségednek 2 kiesés az eredménye, míg ha kicsit lassítottál volna, max utolér az illető, és a következő körökben némi izgalmas versenyzésben lesz részed
vagy nem ezért indultál a versenyen?
hasonló problémák az LFS ligában is folyamatosan előfordulnak, de ott mostantól VASÖKÖL stílusban fogjuk elbírálni a másokat veszélyeztető sietőket -
#506 Amugy a tukor tenyleg elonyos:) Nekem is volt, hogy 190-nel robogtam az egyenesben, kivul a fal mellet, amikor valaki eppen bejott. Ugy 50-100-zal haladt, szep lassan huzodvba a fal fele:)) Mivel duda nincs, balra ranrtani nem egeszseges, igy beszorultam a kocsi es a fal koze egy pillanatra. Nem volt semmi gond, csak par centivel keskenyebb lett az auto, plusz nehany perces kalapalas a boxban:)))))) -
#505 most sokadszorra megnézve, a következő a szakvéleményem: :)))))))))))
1. Nem a kanyarban kellett volna előzni/félrehúzódni
2. Ha már igen, akkor a lekörözendő autó semmiképpen ne kifelé húzzon, hisz az a gyorsabb ív, belül NEM lehet elég gyorsan menni
3. Tükröt nézni kellett volna (ha nem nézte)
4. Az előzni kívánó versenyző lehetett volna SOKKAL figyelmesebb, elvégre neki ezerszer könnyebb dolga van, ugyanis elég előre bámulni, míg Jaceknek előre is meg a tükörbe is néznie kellet
5. Ha már a hátul haladó látja, hogy alig egy autónyi hely van a falig, talán nem kéne padlógázzal tovább robogni
6. És talán ez a lényeg - FIGYELJÜNK A LAGRA, mert kiszámíthatatlan, és ne menjünk bele veszélyes helyzetekbe, vagy max az egyenesekben, ahol kormányozni is lehet, nem csak sodródik az ember -
#503 pont 1:00 tartom a szavam. Megyek ááágy!!! -
#502 rendicsekk.
akkor majd holnap ööö.. azaz ma, jah nem mert éjfél után már holnap lesz. na mind1 belekavarodtam. Éjfél után akkor legyen ha lesz. :) -
Toya #501 Én megyek aludni az tuti.
Azért köszi a mai játékot mindenkinek, kár hogy hamar kiestem ! -
#500 akkor még 1-ig várok ha jön válasz erre a kérdésre... :) -
#499 Na megyek aludni ha nem lesz verseny. :(
Ha tudtok akkor holnap 24h után legyen már egy...
Persze csak ha nem problem. :)
Hali. -
#497 ezen gondolkoztam én is, hogy írjátok hogy lag. szerintem ilyenkor elég kiszámíthatatlan a dolgo. nem vagy rá felkészülve és már a nyakán is vagy. De még ha nem is lett volna. Hibázni emberi. Ezért jó emberekkel játszani. Aki profikat akar és nem látni egy hibát sem, az játszon az AI ellen. nem? Há'de. :) -
Toya #496 Itt a lényeg...LAG !!! -
#495 a helikopteres nézet szerint BK legyinti meg Jacekot, de ez csak pillanatnyi lag
az viszont tény, hogy mindez már így is a pálya külső negyedében történik -
#494 Akkor ha igen akkor mailemre dobjatok már egy ip-t plíz. [email protected]
-
#493 szokott hibázni az AI, de ez függ a szintjétől is -
#492 felőlem mehet -
#491 nem azert irtam,hogy megint ez legyen a tema :)) -
#490 azert erdemes megnezni a replayt a helikopteres nezetbol is....
-
#488 Valaki egy igent vagy egy nemet. Ma lesz verseny? -
Toya #487 Egyenlőre a gyors pályák vannak a középpontban, mert ezeken lehet a legjobban megtanulni a program kezelését.
Innen haladunk majd szerintem az egyre nehezebb pályák irányába. -
Toya #485 Az nem hat jól senkiére sem.
Én se szeretek kiesni, de ezzel mindenki így van szerintem.
A szerver helyzete pedig még szarabb, mert neki még a versenyt is végig kell néznie.
Mondjuk én most is végignéztem volna, de 7 embernél éppen csak hogy jó volt a kapcsolat - másképp ketten eldumáltunk volna Jacek :-) -
#484 mert látom itt vagytok.
Mondjuk még mindig billről nyomom, a kormi mindig nincs itt, de izgi lenne izzadni egyet... :)
Jah. Az AI hibázhatna néha. Én még egy karambolt vagy neccezést sem láttam (márha nem szóltam bele. :) -
#483 most nem akartok nyomni egyet??? -
#482 Amúgy annyit hozzáfűznék, hogy a NASCAR tényleg nem roncsdery, de speciel nekem kedvencem volt a MINT a VILLÁM c. film... :)
Abban sem kímélték túl egymást a verdák.
Ha megpöröndítenek, akkor fék, majd gáz és utána. Aztán remeghet az illető a tükrön meresztett szemével. :)
ha esetleg majd lesz éjfél utáni verseny akkor szóljatok. Csak akkor van értelmes netem. :)
A második nevem buldózer... na jó csak vicceltem. :)
Kimélni szoktam az autóimat láthattátok a videókon is. :) -
#481 azért az túlzás -
Toya #480 Ez rossz hozzáállás.
Offline is nyomni kell, de az online nagyon fontos.
Előre meg kell majd beszélni, hogy melyik pályán megyünk és akkor rátud mindenki gyakorolni. -
#479 csak mostanaban allandoan kilokdosnek es ez nem hat jol az idegeimre -
#478 nem mondom, hogy örülök, de az tény, hogy 4-5 50%-os futam 95%-os AI ellen, és már nem érhet meglepetés :D