51527
-
krisz073 #332 irc esetleg?
ha nem akkor lerántok valahonnan 1 ICQ-t.
-
#331 akkor nem tudom, majd megoldjuk
csak Jacek a szerver általában, szóval az ő IP címe.... -
krisz073 #330 na sajna az nincs!!! -
#329 ha van ICQ-d, keresd meg JACEK-ot -
krisz073 #328 hogyan lehet az esti mokába bekapcsolodni???
én is szivesen kiprobálnám. -
#327 agresszív, vall be, hogy félni fogsz, ha meglátod a tükörben :DDDDDDDDDD
hátulról meg a MESTER nyugalomra int :D -
#326 lolo:) -
#325 Na, megvan a V0.9 FREAK skin :)
Majd küldöm a filet, akinek kell (akivel együtt fogok játszani, szóljon) -
#324 Honnan lehet letölteni a fullcédéset???
Nem érdekelnek RIP izék. -
#323 Ez eléggé gyönyörű!!!
Tétszik..... -
#322 ja csak veletlenulkozben le is toltottem:))azert volt lagos:DDDDDDD -
#321 igen, ezt megdumáltuk, egy ideig Daytona és Talladega lesz, mert ami Atlantában és Phoenixben volt, az lol (utóbbi nekem is köszönhető :)))))))) -
#320 CSá skaccok!
Tennap lehet hogy picit lekéstem?:)))
1elöre mentem vagy 50 kört össz vissz a játékkal és qrva sok minden homályos pl a pit beállitások,de nemtom milyen adsl ről a host (nálam múltkor laggos volt 6-7 embernél)de ki kéne ezt is próbálni Cable-ről.Hja még 1 elöször sztem a superspeedwayeket kéne eröltetni az az eccerübb:))Este várom a host ip-t mindenképpen megyek,tennap ugyanis lefagytam igy ugrott az ip is:))
na csoki -
#318 Nekem is tetszik, amikor a felboruláskot egyre "hengeresedik" a kaszni, mint a valóságban. Persze lehetne brutálisabb a törés, de nekem tetszik...
meg a "törmelékek" szétszórása is hangulatos. :) -
#317 hmmm. nekem is hasonló a konfig, csak nekem ATI van benne, hanem Gef3Ti200.
Nekem minden extra nékül mennt mind a 2-ben OpenGL/D3D openGL-ben nálam látványosan szebb és kicsit gyorsabb is. Eddig még ilyet nem tapasztaltam.
Mondjuk én a DitectX 9-est nem rakatm fel, amikor felajánlotta.
Jah. amúgy a CD-n lévő DirectX az végleges 9.0? Érdemes feltenni?
Visszatérve: szerintem 99%, hogy az ATI a ludas. Más játékban nem tapasztaltál ehhez hasonló hibát?
Mert ha nem, akkor a driverre gyanaxom, de nem biztos, mivel az irodánkba van egy ATI és a driverével érdekes dolgokat tud művelni.
Ezért jobb, az nVidiás cuccok. Lehet, hogy nem jobb, mint hardver, de nagyon jó a támogatottsága. Tapasztalataim szerint,. Az ATI inkább munkára való. Véleményem szerint.
Szóval sajnos lövésem sincs.
Ha esetleg valakinek ATI-ja van, akkor az beírhatná a pontos konfigját, driver verzió, directx, oprendszer stb...
Hátha segít valamit...
Ha jól emléxem pár hete is jött ki egy új ATI driver. Azt próbáltad már? -
#316 JÓ a videó!! Megmutatja, milyen egy igazi törésmodell és fizika! -
#314 sector.warez.hu -
#312 Készítettem egy videót. EGy akció, két szemszög, 4 kameraálllás. Csak itt, csak most önöknek. :)
Nascar2003Svideó_divx.avi(9MB)
-
#311 na kivancsisagbol megneztem a replayt megegyszer,es a szerint pedig fekeztem :)
csak lehet hogy tul nagy volt a reakcioido :))) -
#310 na azert nincs feknyom mert szepen gurultam,a kep szerint hozzad sem ertem,te meg 300-al mentel keresztbe az uton :))))))
kulonbenis a hirtelen fekezesektol van mindig a balaset :DDD -
#309 bizony, a vége lemaradt, de ez legalább 100 méter volt már.... mondjuk az komoly 1 másodperc, lehet hogy sanzik idegei már túl fáradtak voltak reagálni :) -
#308 kibasszzzoo:))))))))))))))ez komoly duma volt bakker:) -
#307 Tenyleg! Egy gramm fek nyom sincs:)) Pedig mar nem keveset tolt:))) -
#306 de az a legviccesebb az egészben, hogy ha megnézed a képet, sanzik mögött nem hogy féknyom, de még egy füstpamacs sincs, szóval nem nagyon viselte meg lelkileg, hogy keresztben tol az úton egy versenyautót :DDD
hát igen, tudni kell leszállni a gázról, ha húzatod magad valakivel, meg jobban is teszed, mert úgy kevesebbet fogyasztasz -
#305 LOL bazeg most leestem a székről :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#304 Amikor kineztem balra az ablakon, lattam hogy meg vicsoritott is:DDDDD -
#303 hát nem gyengén bulldózer stílusban nyomta :DDD -
#302 Az volt:)) -
#301 lolololo -
#300 hmm, hát erre nem jöttem rá (vagy az a 20 méter ellentétes irányban való haladás volt az?), de csináltam egy jó fotót, a címe
"SANZIK A KILLER"
-
#299 :))) -
#298 na most pedig meglesem, miért zárták ki Alex-t :D -
#297 nyugi, Jacek, nálam a fairplay az első :)
jó lenne, ha mindenki gyúrna Daytona-ra, ugyanis maga a pálya elég könnyű, viszont nyerni csak az fog, aki ésszel vezet
Szeretnénk már egy komoly futamot, ahol nem esik ki a fél bagázs az ötödik körben. Jó, mondjuk sanzik előre szólt, hogy lelép... Hülye Rotso meg megjelenik a finish után két perccel lolol :DD -
#296 fasza:)thx ez meg nem volt:) -
#295 azt azert oda ihattad volna hogy a szereloim basztak el a dolgot azert lett husz masodperc hatranyom:)))) 30 secig kalapaltak a gyokerek a verdat elfelejtettem kivenni a repairt:) -
#294 Thx, de a boxban dőlt el.... Jacek nem tudta, hogy kell csak két kereket cserélni, és javítgatták is, szóval utána végig 20 mp volt köztünk. Sokkal szorosabb lett volna, ha nem bassza el a pitstop-ot :) -
#293 Na, hogy ne legyenek ilyen ronda, textúrahiányos verdák, mindenki küldje el nekem a saját "név".cup.car file-ját, és majd az összeset egy zip-ben feldobjuk a hsw-re!!! -
#292 Gratula!! :))) -
#291 JÓ ÉJSZAKÁT! :)))))))))
-
#290 Azert az elozo futamon (ahol Jacek leegette a motort:)), jo nehany koron kereszul mentunk rendesen.