51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Alexease
    En meg lehet hogy pihentetem az online-t. Rajottem meg bena vagyok, meg csak ping-fogonak es lekorozendonek vagyok jo:( Inkabb gyakorlok offline-ban, ott legalabb nem lesz lelkiismeretfurdalasom, ha meh-telepet csinalok valamelyik Speedway-bol.
  • FREAK
    jó, hát itt sem volt szándékosság, és Jacekot is megértem, mert volt egy elképzelése, hogy miként engedje el a srácot, csak szerintem ezt nem egyeztette a tükörben látható képpel, és talán nem a kanyar kellős közepén kellett volna ezt megejteni, ugyanis az egyenesben kurva sok hely van félreállni
  • Toya
    Eddig az tetszett a veletek való versenyzésben, hogy mindenki vigyázott a másikra és óvatosan vezetett - ne rontsuk már el...
  • Toya
    Én megpróbálok mindenkire vigyázni.
    Komoly lelkiismeret furdalásom volt a tegnapi eset miatt is amikor Zumo-t véletlenül meglöktem, mondjuk azonnal elnézést is kértem (mondjuk szerintem ez nem vigasztalta őt).

Amúgy erről beszéltem.
    Igenis a lekörözés előtt álló kocsi menjen az ideális íven - az a legkiszámíthatóbb, ráadásul a Nascarban sem szokás a félrehúzódás.
  • Jacek
    igen lehet hogy elneztem mert el akartam engedni had menjen iven de ugy latom en mindig beszopom amikor elakarok engedni valakit, fog a faszom elozekeny lenni legfeljebb kilokok valakit na es? majd azt mondom jol bealaztalak lama.
  • FREAK
    nos, én is megnéztem, és szerintem Jacek nézte el

nem várhatjuk el a gyorsabb versenyzőtől, hogy a fizika törvényeinek ellenállva hirtelen külsőről a belső ívre borítson, és BK végig a fal mellett gurult, ez Jacek tükrében is látszik

nem kötekedni akarok, csak ezek kibaszott tanulságos esetek, és nem árt párszor átnyálazni
  • Toya
    Hát én megnéztem a replayt mind a két kocsiból...el kell fogadni és számolni is kell vele, hogy Jacek mást lát mint mi hiszen nála nincs késés.
    Amúgy jól lagzott a balesetnél...
  • Jacek
    ugy ahogy van leszarom az egeszet
  • Mnemomic
    A lekörözéskor is figyelni kell ha téged köröznek. Figyelni kell a visszapillantót azért. Volt most es egy olyan hogy egyenesben értem utol kiházodtam hogy megelőzzöm az illető gondolt egyett és elém vágott mert a másik oldalon akart elengedni csak azt nem nézte hogy én már ott akarok elmenni :))

Meleg helyzett volt :)
  • ÁjjLe BoBBi
    hja volt szerencsém Jacek mestert megismerni ghasonló helyzetben....de nem harap :P
  • PuMy
    Amúgy meg a leköröző versenyző se felejts el, hogy van fék az autóján, pont az olyan esetekben legfőképp amikor nem ismeri az előtte haladó lekörözendő pilóta vezetési stílusát. Én tegnap Daytonában mindenki mellett félve mentem el egy kicsit (erőssen a féken tartottam a lábam), kivéve Toya esetében mert vele már lefutottam egy pár százezer kört. :-)
  • Toya
    Hát ez valóban nem szép beszólás, erre is gondoltam hogy nem divat.
    A LFS-ben meg te nyomnád szarrá és még sem vergődsz...

Amúgy ezen nem nagyon kell rágódni, a következő versenyen veszel egy revansot és le lesz rendezve a dolog - persze ez csak ilyenkor működik amikor nem komoly a verseny.
  • sanzik
    aki ismeri jaceket az tudhatja jol,hogy o ilyen,de megfog nyugodni,nem kell felni,nincs vele semmi baj:)
    Mode-nak meg valoszinu ez volt az elso es utolso jateka jacek szerveren
  • Jacek
    "Es ahhoz mit szolsz hogy eletembe eloszor mentem es szarra nyomtalak mi?
    Ezen kene felkurnod magad oreg:)"

Na ez volt ami folbaszta az agyamat nem az hogy kilokott, ez aztan igen
  • Alexease
    Aki meg akarja nezni, annak kivagtam a reszt, innen leszedheti (600kbyte) Replay
  • Jacek
    ok jo jatekot
    foleg ilyen nem kicsit nagyarcu barommal,sok jo jatekot
  • Toya
    A sárga zászló csak a célvonaltól él, odáig szabadon lehet garázdálkodni és bizony szoktunk is - hidd el nem érdemes lassítani előtte egy méterrel sem ;-)

Az valóban kellemetlen ha éppen a szerver esik ki, de erről PuMy tudna neked szép történeteket mesélni :D
    Amúgy ez csak egy fun race volt, ha egyszer bajnokság lenne akkor is itt esnétek egymásnak ?

Tényleg nem kötözködésképpen, de ez nem divat.
    Lépj be egy HGPLM futamba vagy egy komolyabb Nascar bajnoki futamba nézőként és meglátod, hogy nem szidják egymást ilyen esetekben.

1. Benne van a pakliban minden ilyen eset.
    2. Ez csak játék.
  • Jacek
    jo kacaraszast
  • Jacek
    mit sirtam annyit irtam fasza volt hogy kiloktek a 60 korben!!!
    Ez az agyhalott jon itt hogy hogy elkente a szamat hujj de nagy gyerek vagy kurvara nem erdekel ki keni el a szamat, szepen autozgattam ennyi nem zavar ha elvernek megszoktam, de ne ugass
  • Mnemomic
    Atesz :))

Nem gondoltam volna hogy te vagy az :) Nézz a "másik" fórumba :)
  • Alexease
    Basszus mi van itt?!?! Lementem cigiert es kozbe mar gyilok:)
    Amugy en tortem porra Jacekot:(( Bocsi nem magyarazom, elbasztam...
  • FREAK
    Zumo se sírt, pedig tegnap Toyával közösen kicsit módosítottuk optikailag az autóját, igaz, a lag miatt
  • Jacek
    en normalisan irogattam a versenyalatt is es itt is minek kell beugatni???????
  • ÁjjLe BoBBi
    ezaz Jac mondd meg neki :D
  • sanzik
    fek :)
  • FREAK
    na bazzeg................
  • Jacek
    +ez az elso nascar amivel jatszom szoval ne ugassal es a szarra nyomastol messze voltal kicsifiam es valogasd meg a szavaidat te faszfej
  • Jacek
    ez nem zavar de ugy latom te sem fogsz tobbet nalam jatszani az biztos paraszt gyerek
  • Jacek
    ja sokkal jobb ha en kiesek + meg Ales is tenyleg
  • FREAK
    juhééééééé akkor óvakodj a zöld autótól! :D
  • Mnemomic
    egy párszor már ütköztünk és mindig túljutottunk rajta nagyobb veszekedés nélkül :)

Nem kell ez miatt így berágni senkinek sajnos ez benne van a dologban. Nekem is ez alatt a 80 kör alatt volt vagy 2-szer is, hogy éppenogy megúsztam a kiütést mégse lettem volna idegess. Most még sokan próbálnak belejönni majd lesz ez jobb is.
  • Jacek
    sarga zaszlo volt nem tudom hova mentel?
  • Jacek
    nem akkor nem kell 30 kort ott ucsorognom
  • Jacek
    + igen velem is elofordulhat elo is szokott, csak pl maskent erint ha sanzik vagy freak lok ki akikkel regebb ota jatszom egyutt, de azon folbaszom az agyab ha eletemben eloszor jatszom valakivel es kikur:) en reagalom tul ezt tudo m de ez van, kell egy ora mire megnyugszom.
  • FREAK
    de ennek mi köze a szerverhez??? ha nem te leszel a szerver, akkor nem fognak kilökni?
  • FREAK
    én ezt úgy szoktam megoldani, hogy előre lassítok, és lehúzódok balra, mejdnem mindegyik pályán van belül egy "leállósáv"
  • Toya
    http://edingermotorsports.com/enhancements.html - NR2003 Tweak :-)
  • Jacek
    majd csinal mas servert es kesz
  • Jacek
    ok en ilyen vagyok kesz pass, el akarom engedni erre nekem jon .
    Leszarom ez nem elo versenyzes kurvara kell figyelni mert egy elo versenyzo kiszamithato mit csinal milyen iven megy ez itt az elejen nem annyira egyertelmu.
    hat inkabb kiesek az elejen mint a 60 korben.
  • Ams
    megy ez egérrel? :D