51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • M@TriX
    Engem a 18-as kétszer lökött seggbe sárga zászló alatt. Most végignéztem a versenyt gyorsítva, hogy én nyomtalak-e seggbe de nem láttam. Remélem nem én voltam. :)
    De nem azért mondom, mintah hibáztatnék akárkit is. Szerintem nem kellene ennyire vérremenően felfögni. Szerintem nem volt rossz a a menet, mondjuk jobb pingekkel és kormányokkal biztos jobb lenne... A NASCAR-t ha nézitek akkor igen csak pár centire mennek néha itt is lehet, de egy kis lagg, egy éppen megkezdett előzés és már látjuk is a füstöt.. :)
    Azért volt, hogy szétröhögtem az agyam, amikor másodszorra kinyomtak sárga zászló alatt. :)
    Nekem rádión mondták, hogy a 18-as mögé álljak be én meg azt kerestem. A visszajátszáson láttam, hogy ő nyomkodott hátulról. :)
    De aztán beálltunk. :)
  • Toya
    Na az volt az omimózus elbambulás.
    Éppen hogy nem csinálsz rosszul semmit egyszerűen nincs szerencséd...mindig kifogod.
  • Jacek
    tuti valamit en csinalok rosszul csak mondjatok mar meg mi az?:)
  • Jacek
    Toya azt lattad engem hgoy lokott ki???? nezd meg erdekes sarga zaszlo, celvonalon atmegyek ott a space , elkezdek lassitani hatulrol teli na ez mi?:)))))))))))))
  • ÁjjLe BoBBi
    oksa....csákány
  • M@TriX
    én inkább arébb dőlök egy méterrel.. az ágyba... holnap éjfékor majd újra eljövök... :)
  • M@TriX
    :)
  • [Walaki]D`Lair
    jaja.....ez LFS-ben sem egy elvetendő ötlet.....bár akkor meg azért kapnám a figyelmeztetést....villogok a másik visszapillantójába :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • ÁjjLe BoBBi
    na akkor most egy Daytona ?
  • M@TriX
    egyet értek. :) vagy legalább lámpa lenne és akkor villognánk, hogy "HúúÚÚÚzódj má'le vazze!"
  • [Walaki]D`Lair
    Látod-látod......elkéne az a duda a versenyautókra is.....:PPPPPP
  • M@TriX
    akkor jó :)
  • Toya
    Ezt a képből nem lehet megállapítani.
    Ehhez kellene látni a pedálkezelési képet a visszajátszásban...sok baleset gázelvétellel is elkerülhető.
  • M@TriX
    pedig ha jól megnézzük csak nem volt szerencsém, de a lenti kép az tuti. :)
    Én oldalról nézem, a hapsi meg léengetti veszettül a sárga zászlót, te meg a füves járgányoddal az egekbe szállsz. :)
  • FREAK
    végül is nálunk Hazso is újonc, ő is pusztított :D
  • ÁjjLe BoBBi
    Daytona :D EZAZZZZ :DDDD
  • M@TriX
    az "újonc" gondolom én lennék. :)
  • FREAK
    ne aggódj, minden a papírforma szerint alakult :DD

az újonc pusztított, Bobbi tömegbalesetet okozott, Jacekot ártatlanul büntették, MARAD DAYTONA :D
  • M@TriX
    éppen ezt akartam írni, hogy én azért vagyok a képpel háttal mert úgy érkeztem meg és nem véletlenül :)
  • ÁjjLe BoBBi
    énnn ? akkor jó már azt hittem beleszürkülök a versenybe :DDDDD
  • FREAK
    "hidd el ha fékezni kell akkor fékez"

te a kép alapján úgy ítéled meg, hogy nem kellett fékezni? :DDD
  • FREAK
    LOL

az az igazság, hogy a nagy baleset tőled indult, te toltad ki Matrixot :D
  • Alexease
    Letom erdekes verseny volt megint:))))
    Sajnos az elozo versenybol ki kellett szalljak, mert szet bezaztam magam, plusz leb*sztak, mert elcsusztam egy munkaval:))
  • FREAK
    én elhiszem, hogy tud, de akkor ez volt a mai másik bambulása :D

mondjuk nekem mindegy volt, 180-nal oldalba kaptam Matrix verdáját, szóval ennél a képnél már csak egy hulla ült az autóban
  • ÁjjLe BoBBi
    el se hiszem hogy nem okoztam senkiben kárt :DDDDDDD
  • FREAK
    Nálam úgy néz ki, hogy mögém érsz (előzésről szó nincs, simán nem lassítottál a kanyarban, ami nem ugyanaz), után a lag miatt félig eltűnsz az aszfaltban, és ezzel löksz meg hátulról.
  • Toya
    Ne gondold, hogy Zso nem tud vezetni (övé a 81-es), velünk nyomja online folyamatosan szóval hidd el ha fékezni kell akkor fékez.
    Egyszer elbambult ma a sárga alatt, de ez mindenkivel megesik.
  • ÁjjLe BoBBi
    LOHOHOHOHOHOHOL :DDD
  • FREAK
    Érdemes megvizsgálni a képet. Az egyik a falnál forgalommal szemben, a másik (ÉN) épp egy piruett közepén, a harmadik meg fékezés nélkül bele a lekvárba :)

• M@TriX
    phüü. Kösz végre megértett valaki. Próbálom visszaszerezni a kormit aztán már nem lesz kifogásom. :)
    Azért majd egyszer csinálhatnánk egy roncsderyt is. Persze csak ha szeretitek a repülő roncsokat. :)
    Ha nem az sem baj. Csak mondjuk lenne pár szabályos verseny, aztán kiélhetnénk magunkat. :)
  • M@TriX
    figyeltem. Vért izzadtam. Elsőre ennyi tellett..
    Nem sírok, csak írtam, hogy brühühü. :)
  • Toya
    Ez így van, gombokkal egy autóverseny programot irányítani (ráadásul hardcore módban) elég lehetetlen feladat.
    Ez nem a te hibád Matrix, ezek sajnos a tények.
  • M@TriX
    Amúgy visszanéztem a második ütközésem úgy volt, hogy belülről előztem és a 420-as rámhúzta a korményt. bebizonyítani be tudom.
    Az első-nél igaz lagg is volt, de elismerem ott hibáztam. Még nem gyakoroltam annyit mint ti a bill meg úgy vagy, hogy ha nyomod a gázt automatica ballra húzza egy kicsit a kormányt. Egyenesen úgy kell mennem, hogy gáz és jobbra pöcögtetés...
    Elküldhetem a visszajátszást.
  • FREAK
    azért FÉK van billentyűn is :D
  • FREAK
    nem sírni kell, hanem odafigyelni
  • Jacek
    nem a te hibad ezt pontosan es kiszamithatoan billel iranyitani lehetetlen
  • M@TriX
    brühühü :((
  • Jacek
    koszi ez megint jo volt sarga zaszlo atmegyek a celvonalon ott a pace car 180 teli hatulrol grat es koszi.
  • FREAK
    Itt az én verdám is, kép már volt róla

SMOKING BUDDHA RACING
  • FREAK
    köszi a játékot, asszem Matrix is feketelistás nálam, legalábbis, amíg kormány nélkül vezet.....