51527
-
#611 Engem a 18-as kétszer lökött seggbe sárga zászló alatt. Most végignéztem a versenyt gyorsítva, hogy én nyomtalak-e seggbe de nem láttam. Remélem nem én voltam. :)
De nem azért mondom, mintah hibáztatnék akárkit is. Szerintem nem kellene ennyire vérremenően felfögni. Szerintem nem volt rossz a a menet, mondjuk jobb pingekkel és kormányokkal biztos jobb lenne... A NASCAR-t ha nézitek akkor igen csak pár centire mennek néha itt is lehet, de egy kis lagg, egy éppen megkezdett előzés és már látjuk is a füstöt.. :)
Azért volt, hogy szétröhögtem az agyam, amikor másodszorra kinyomtak sárga zászló alatt. :)
Nekem rádión mondták, hogy a 18-as mögé álljak be én meg azt kerestem. A visszajátszáson láttam, hogy ő nyomkodott hátulról. :)
De aztán beálltunk. :) -
Toya #610 Na az volt az omimózus elbambulás.
Éppen hogy nem csinálsz rosszul semmit egyszerűen nincs szerencséd...mindig kifogod. -
#609 tuti valamit en csinalok rosszul csak mondjatok mar meg mi az?:) -
#608 Toya azt lattad engem hgoy lokott ki???? nezd meg erdekes sarga zaszlo, celvonalon atmegyek ott a space , elkezdek lassitani hatulrol teli na ez mi?:))))))))))))) -
#607 oksa....csákány -
#606 én inkább arébb dőlök egy méterrel.. az ágyba... holnap éjfékor majd újra eljövök... :) -
#605 :) -
[Walaki]D`Lair #604 jaja.....ez LFS-ben sem egy elvetendő ötlet.....bár akkor meg azért kapnám a figyelmeztetést....villogok a másik visszapillantójába :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#603 na akkor most egy Daytona ? -
#602 egyet értek. :) vagy legalább lámpa lenne és akkor villognánk, hogy "HúúÚÚÚzódj má'le vazze!" -
[Walaki]D`Lair #601 Látod-látod......elkéne az a duda a versenyautókra is.....:PPPPPP -
#600 akkor jó :) -
Toya #599 Ezt a képből nem lehet megállapítani.
Ehhez kellene látni a pedálkezelési képet a visszajátszásban...sok baleset gázelvétellel is elkerülhető. -
#598 pedig ha jól megnézzük csak nem volt szerencsém, de a lenti kép az tuti. :)
Én oldalról nézem, a hapsi meg léengetti veszettül a sárga zászlót, te meg a füves járgányoddal az egekbe szállsz. :) -
#598 végül is nálunk Hazso is újonc, ő is pusztított :D -
#597 Daytona :D EZAZZZZ :DDDD -
#596 az "újonc" gondolom én lennék. :) -
#595 ne aggódj, minden a papírforma szerint alakult :DD
az újonc pusztított, Bobbi tömegbalesetet okozott, Jacekot ártatlanul büntették, MARAD DAYTONA :D -
#594 éppen ezt akartam írni, hogy én azért vagyok a képpel háttal mert úgy érkeztem meg és nem véletlenül :)
-
#593 énnn ? akkor jó már azt hittem beleszürkülök a versenybe :DDDDD -
#592 "hidd el ha fékezni kell akkor fékez"
te a kép alapján úgy ítéled meg, hogy nem kellett fékezni? :DDD -
#591 LOL
az az igazság, hogy a nagy baleset tőled indult, te toltad ki Matrixot :D -
#590 Letom erdekes verseny volt megint:))))
Sajnos az elozo versenybol ki kellett szalljak, mert szet bezaztam magam, plusz leb*sztak, mert elcsusztam egy munkaval:)) -
#589 én elhiszem, hogy tud, de akkor ez volt a mai másik bambulása :D
mondjuk nekem mindegy volt, 180-nal oldalba kaptam Matrix verdáját, szóval ennél a képnél már csak egy hulla ült az autóban -
#588 el se hiszem hogy nem okoztam senkiben kárt :DDDDDDD -
#587 Nálam úgy néz ki, hogy mögém érsz (előzésről szó nincs, simán nem lassítottál a kanyarban, ami nem ugyanaz), után a lag miatt félig eltűnsz az aszfaltban, és ezzel löksz meg hátulról. -
Toya #586 Ne gondold, hogy Zso nem tud vezetni (övé a 81-es), velünk nyomja online folyamatosan szóval hidd el ha fékezni kell akkor fékez.
Egyszer elbambult ma a sárga alatt, de ez mindenkivel megesik. -
#585 LOHOHOHOHOHOHOL :DDD -
#584 Érdemes megvizsgálni a képet. Az egyik a falnál forgalommal szemben, a másik (ÉN) épp egy piruett közepén, a harmadik meg fékezés nélkül bele a lekvárba :)
-
#583 phüü. Kösz végre megértett valaki. Próbálom visszaszerezni a kormit aztán már nem lesz kifogásom. :)
Azért majd egyszer csinálhatnánk egy roncsderyt is. Persze csak ha szeretitek a repülő roncsokat. :)
Ha nem az sem baj. Csak mondjuk lenne pár szabályos verseny, aztán kiélhetnénk magunkat. :) -
#582 figyeltem. Vért izzadtam. Elsőre ennyi tellett..
Nem sírok, csak írtam, hogy brühühü. :) -
Toya #581 Ez így van, gombokkal egy autóverseny programot irányítani (ráadásul hardcore módban) elég lehetetlen feladat.
Ez nem a te hibád Matrix, ezek sajnos a tények. -
#580 Amúgy visszanéztem a második ütközésem úgy volt, hogy belülről előztem és a 420-as rámhúzta a korményt. bebizonyítani be tudom.
Az első-nél igaz lagg is volt, de elismerem ott hibáztam. Még nem gyakoroltam annyit mint ti a bill meg úgy vagy, hogy ha nyomod a gázt automatica ballra húzza egy kicsit a kormányt. Egyenesen úgy kell mennem, hogy gáz és jobbra pöcögtetés...
Elküldhetem a visszajátszást. -
#579 azért FÉK van billentyűn is :D -
#578 nem sírni kell, hanem odafigyelni -
#577 nem a te hibad ezt pontosan es kiszamithatoan billel iranyitani lehetetlen -
#576 brühühü :(( -
#575 koszi ez megint jo volt sarga zaszlo atmegyek a celvonalon ott a pace car 180 teli hatulrol grat es koszi. -
#574 Itt az én verdám is, kép már volt róla
SMOKING BUDDHA RACING -
#573 köszi a játékot, asszem Matrix is feketelistás nálam, legalábbis, amíg kormány nélkül vezet.....