51527
-
#289 En is lementettem:))Egy pillanat kep:
-
#288 na ez a daytona-night vonatozas nagyon kiraly volt csak kar,hogy elcsesztem:)
megvan a replay,ha kell valakinek,jol latszik rajta,hogy lehet egyutt menni szepen csak figyelni kell :)) -
#286 .car file vagy .tga? -
#285 a lényeg, mert ezt nem sikerült kinyögni. Csak annyit kell tenni, hogy rámásolom és kész? -
#284 mostmár hozzászólok én is, úgy 300 körül :-)
1 kérdés: igazi lámer vagyok az autófestéshez. Ma megláttam a Nascarneten egy grafikát, amit rá lehet valahogy tenni egy template-re. Ez az, amit Jeff Gordon kocsijáról való. Valaki segítsen, mert nem nagyon vágom a dolgot. Előre is köszi, mindenkinek sok sikert! Üdv.: avcom/MISU (foglalt volt a név) -
#283 LOL
"LAP 0 OF 20"
hát nem szaroztál :D -
#282 ja elfelejtettem mondani! Belémjöttek!!!! :) -
#281 Megtaláltam. Bevallom a Detruction Derby-n nőttem föl.
A játék valami brutális. A hangok nagyon ott vannak, végre szilánkok is vannak ha "véletlenül" megkoccolsz valakit. Belső nézetben nagyon királyul néz ki, ahogy a váltó vált.
-
#280 hogyan tudom beállítani, hogy billről tudjak vezetni?
Most nincs itthon a kormányom.
Amikor elindítottam a játékot, csak calibrate-kat enged, meg buttonokat, billt nem. Hol kell beállítani? -
#279 jo ajd randomolok valamit:)) ja es vigyazzatok ma jon Bobbi is:)) serulest kivegyem?:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#278 nekem jó, de ott is elég könnyű hibázni
mindenki érdekében javasolnék egy egyszerűbb pályát egyelőre -
#277 nekem 8 -
#276 indianapolis? -
#275 Na lassan megérkezik. Hozzám is a picike. A Rivatunert már addig le is kapom. :)
Ha esetleg valakinek kell iTT legújabb RivaTuner: 2.0 RC12.2
-
#274 :) ahol akarjatok searson kivul:))) -
#273 szamitogepen:)) -
#272 hol nyomjuk ma????????? -
#271 :)) na megnezem en is OpenGL-ben -
#270 Egybol 121fps :)))))))))) -
#269 Tenyleg!!!! De poccs vagyok!!!! De hatalmas:)))) -
#268 VSYNC.......... kapcsold ki, és megy 85 fölé is -
#267 Koszi mukodik (RefreshLock)! Mindjart jobb a helyzet, kinezetre es sebessegre is. Csak egy gyors Test volt, kocsi be, PS, aztan ki. 60Hz ~60fps-t produkalt, 85Hz-en ~85fps-t!?!? Hogy csinalja, azt nem tudom, de jo:))
Amugy az OpenGl (nalam) gyorsabb is, es mintha szebb is lenne. D3D:~59fps OpenGl:~85fps (Full max, allo auto, test) Es mintha jobban kezelne a belso fenyeket is. (3 perc teszteles, es ket kep utan:)))
1. D3D, 2. OpenGl -
#266 mukodik,en most probaltam ki
de hasznalhatsz mondjuk rivatunert is,az is jo es abban van meg legalabb plusz tuning meg beallitas lehetoseg is -
#265 Igen XP-m van. De ez miert fugg tole, hogy csak 60Hz? Mindegy, semmi sem egyszeru:))
Koszi, rakeresek. -
#264 gondolom azert frissit opengl alatt csak 60Hz-et mert win xp-t hasznalsz,probald ki a refreshlock nevu progit,az hatha segit -
#263 41.xx, nem tudom pontosan -
SE #262 Melyik (NVidia) drivert használod? -
#261 gondolom, az a füst miatt van, bár én ilyet nem tapasztaltam
nálam csak akkor zuhant 30 alá, amikor Coca-Cola-n full griddel mentem, akkor láttam 22fps-t is, de csak az egyenesben -
SE #260 OpenGL P4 1700 512DDR GfTi4200 128Mb. 28-80 fps, tényleg függ a pályától. Viszont nálam ütközéskor amikor elkezd forogni az autó, eléggé belassul... -
#259 OpenGL, 1900+ XP, 512DDR, MX440 - 30-60fps -
#258 Erosen fugg a palyatol, es autok szamatol.
Nalam minden full-max (Kiveve: Texture Filtering: High, Track Specular Highlight: none), D3D, 1024x768 altalaban 30fps (20-80fps), 800x600 40fps.
OpenGl-ben atlagban 25%-al tobbet nyom (ami mar tuti lenne), de nalam csak 60Hz-el frissiti a kepet, ami gaz. Ha erre tud valaki megoldast, akkor koszi.
(AMD2000+, 512DDR, GfTi4200 64Mb, 41.09)
-
SE #257 Sziasztok!
Milyen felbontásban jatszotok (pl. 1024x768), + konfig?
Hány fps -t nyom a játék verseny közben? -
#256 én is úgy 50 edzőkör után jöttem rá a lényegre
egészen fentről kezded, és amikor a legsötétebb gumicsík kezdődik, egy pillanatra leszállsz a gázról, és kőkeményen bevágod balra az orrát, úgy, hogy egészen a vonalig süllyedsz
utána tartod lent, és a sebességet pedig 170-180 között, attól függően mennyire sikerült jól nekifektetni a verdát a kanyarnak, a gáz meg olyan 80% körül mozog
amikor már látod az egyenest (belső nézetből ugyebár), akkor kormány vissza jobbra, és határozottan, de finoman gáz mehet padlóig, nekem így sikerült 29.4xx körül menni
végül is a lényeg a kanyarba való "bedőlés", ha az az ív jó, akkor akár 180-nal is végig tudsz rajta rongyolni -
#255 Amugy faszan mentetek. En egyszeruen nem tudtam 30 sec ala menni. Mindig 30.0xx es egyszer 29.99x. -
#254 Kormany reset?? -
#253 igen, nekem is jó lett volna, ha nem jön a szokásos kormány reset az első helyen..... de alakul -
#252 Koszi a jatekot! Jo volt. -
#251 de vigyazz bobbi,ez nem lfs !! :))
ez kicsit durvabb :DD -
#250 9700-nel az a problem nem jelentkezik.
Toya valamelyik napra megdumaljuk es megnezzuk. -
#249 iiiiggggggggeeeennnnnnnnnnn
veszeg vga-t és repülök én is :-DDDDDDd