51527
-
#656 A jatekban a beepitett is nagyon jo szerintem.
De hasznalhato Photoshop, Paint Shop Pro. -
#653 Eloszor kell az IP cimed. ICQ vagy e-mail!
A jatekban Host, palya stb. valasztas, go. -
Toya #652 http://www.hsw.hu/file/nr2003/CarsOnline/onlinecars.zip
A dolog érdekessége, hogy némelyik versenyzőnél több autó is szerepel ezeket nyugodtan berakhatjátok így ahogy van a programba (legalább Jacek válogathat a skinek között).
Néhány festés hiányzik a miértről inkább a játékosokat kérdezzétek !
Küldjétek a festéseket továbbra is emailben - én a biztonság kedvéért majd még csinálok néhány festést amit bárki szabadon használhat ;-) -
#650 ICQ: 72108817 -
#649 En is dolgozok/tam, de belefer egy-ket menet:) Szervert csinal valaki? -
Toya #647 Én is itt vagyok csak éppen dolgozom :-P
Az autócsomag készen van, hamarosan felrakom a szerverre - egyenlőre oldalt nem készítettem köré, mert arra még nem volt időm. -
#646 Na jöhet menet? Mindneki bulizik? Én vagyok itt egyedül.. :( :) -
Toya #645 Uhhhh, várjál én még a Gamestar rovatot csinálom jelenleg...holnap reggelre le kell adnom :-P -
#644 Lesz éjfél utáni menet?
Toya megvan a pack? -
#643 persze...mikor mondja az a fasz a fülembe a hülyeségét :DD -
#642 itt a skin kaki de ez most marad joj ez:)))
jacekskin -
Cobra11 #641 Meg tudna dobni valaki egy letöltési linkkel? Előre is köszi. -
#640 Felolem mehet. -
#639 7-8 ig leszek én is,10 perc gyak utána go -
#637 ha rögtön rajtolunk, akkor megyek, mert 5 körül lépek ittnonról -
#636 Egy délutáni Daytona? 16H-tol IP ua -
#635 Meg van mar hogy este/ejjel melyik palyan/palyakon lesz/lesznek versenyek? :)) -
#634 de ugye azt is vágod, hogy mikor mehetsz be a pályára? -
#633 Nem kotelezo. Csak jo, ha az embert felismerik. Az is tokeletes, ha valaki mindig ugyan azzal az autoval megy.
En maradtam a "feltuno" sarganal, plusz feliratoztam, hogy meg ismerjenek, es tudjak mire szamithatnak:)))))))))))
-
#632 Na este legyen menet! :) -
#631 persez, hogy nem kell, csak azt hittem van kocsid, csak nekem töltötte be ezt a zöld 18-ast. OK lesz a járgány... -
#630 kötelező uj festés a kocsimnak ? egy az hogy nem nagyon piszkálnék bele mert nem hiszem hogy jót tudnék csinálni, másrészt meg tetszik(ÁjjLe) BoBBi Labonte kocsija :DDDDDD -
#629 a ma estin....azaz ami ma hajnalban volt....vagy nem tudom mikor.....szóval kaptam két feketét is mikor gyrsan mentem be a boxba, meg mikor gyorsan jöttem ki -
#628 -
#627 LOL ez én vagyok..... -
#626 Igen pont az elozoekbol okulva uvegen mentem a celvonalig mondom fasza :))) azztan egy kurva nagy zold autot lattam a tukorben:DDD
Hat en sinalok ma egy festest mert ez nem valami huha es kuldom az leszs a vegleges azt rakd majd bele pls:) -
#625 tökkéletes. :)
Jó lesz...
Linket majd írd már be, hogy merre keressük a packot.
A pack-ba ezt rakd már be nekem (KE). Egyhétig még valszeg billel leszek... -
Toya #624 Én leszedtem a kocsidat becsületesen...Alexease most küldte el a sajátját.
Eddig akinek a kocsija itt van a gépemen:
Alexease, Matrix, Freak, Jacek, Atesz, PuMy
Aki nem olvasta a nevét annak nincs meg a kocsija :-)
Elég ha ide bedob egy linket és leszedem és összecsomagolom majd egy packba az egészet. -
#623 Meg amiket ide linkelgetünk azokat is le lehet kapni... Minek terheljük a mailt. Aki nem tudja feltenni az küldje le mailen... -
#622 OK. Akkor majd a játék közben és itt is egy ideig naponta mondogatjuk majd, hogy aki külön járgánnyal hajt az küldje le neked e-mailre a kocsiját.
Lehet változtatni festést, csak azt is beküldik neked, te meg felülírod. Ha túl nagy meló bevállalhatom. Annyi ha valaki küld egy kocsit egyedül is letölthető zip-be, meg az egész kocsiraj is. Ha valaki újat küld, akkor felülírod a régiét. Vagy nem? :)
Lehetne egy kis oldal, hogy tudjuk követni, hogy kapjuk e le a kocsikat vagy ne. A legfrisebb festések vann-e vagy nem. Hipp-hopp le lehet kapni amíg itt beirkáljuk, hogy mikor lesz a döngetés... -
#621 Amíg billel leszek, addig készítettem egy KeyboradEdition skint magamnak. :)
Mindenki a saját érdekében tölcse le. :) Innen :)
GYK: Értelmezés: ha "balról akarsz előzni" csak akkor tedd, ha "50"-el mész. Mert még kárt tehet benned ez a "Billentyűzetes" őrült. :)
Élőben ez így néz ki. :)
:) -
#620 akkor ok. Ez van benne, azért kérdeztem, hogy magának nem csinált-e másikat... -
Toya #619 Ez óriási tévedés.
Egészen a célvonalig szabadon lehet előzni, igazából onnantól él a sárga ahol lengetik az orrod előtt.
Nálunk az online versenyeken az első szoktak a célvonal előtt lelassítani, hogy a lekörözött versenyzőknek visszaadják a köröket és ezzel ismét izgalmasak legyenek a versenyek (persze ehhez összeszokott csapat kell).
A fekete zászlós büntikről.
Ezt erőssen átdolgozták a programban, sok esetben nem szabad beállni a boxba, hanem egyszerűen a megengedett sebességgel át kell hajtani a boxutcán és lehet is visszamenni a pályára - a gyorshajtásra tuti ez a büntetés (sajnos ezeket a büntiket a kézikönyv részletezni...).
Kocsikról.
Én írtam, hogy lökje el emailben aki játszik, de eddig egy kocsit sem kaptam :-(
Néhány megvan, de csak azért mert ICQ-n megkaptam - ezeket a kocsikat letudom csomagolni, de akkor ugye már nem szabad átdolgozni a festéseket, mert azt már akkor úgy sem látja senki. -
#618 #18 Bobby Labonte
-
#617 :))
Van neki kocsija?, csinálhatna egyet, hogy legalább megismerjük. A 18-as csak akkor látni, hamár rajtam hagyta a lenyomatát. :) -
#616 Amúgy csak annyi volt (megnéztem :)), hogy 180-al repesztettél lelasítottál 160-ra, mögötted a 81-es 190-ről csak 180 lassított le. Sárga zászlónál meg nem illik előzni, mint tudjuk... :) -
#615 Na jó, hát aki nem tudja, hogy néz ki Bobby Labonte autója (#18), az magára vessen :PPPPPP -
#614 Más: már most szögezzük már le, hogy melyik pálya lesz este. Aztán majd 5 perc gyakorlás online, aztán mehetne is a buli. Ne trécseljük el a drága időt körözgetésssel. :) Mert reggel fel is kell majd kelni ám. :) -
#613 Más. Toya: amúgy jó reggelt. jó hogy itt vagy. Arra gondoltam, hogy össze kellene szedni a játékosok kocsijait. Bele kellene rakni egy nagy zip-be, meg egyenként is el lehessen érni őket(ha majd csak frissíteni kell a nagyja meg megvan).
Ha nem tudod bevállalni megcsinálom, csak semmi oldalra nincs energiám csak bedobnám egy könyvtárba. :) Szóval ha nem megy, akkor úgy nézne ki, hogy lenne egy könyvtár a szerverünkön, egyenként fel lennének töltve a .car-ok meg lenne egy nagyobb zip, ami tartalmazná mindig az összes kocsit amit letöltve be tudjuk tenni. Hagy nézzen ki mindenki ahogy akar. A méretünk meg nem eget verő. Szerintem ennyi megér. Vélemény?? -
#612 Reggelt!
Na asszem yoo lesz ha én csinálom a szervert csak még nekem kéne erőset javulni:)))Bár tennap erős alkohol túladagolásban szenvedtem de ahogy néztem az éjfél utáni versenyen már mind1 lett volna:))