51527
-
#947 mivolt? -
#946 Ez a cable néha yo néha meg qrvára utálom!!
egy picikét elment a net... -
#944 mit csinalt?:)))) -
#943 bazz ez a rocso mindig meg tud lepni valamivel :D -
#941 what happened? -
#940 megy már? -
#939 a fixet buktam:) axelero suxx -
#938 195.228.72.206 uj van sajna:((( -
#937 na mivan?? -
#936 szerintem Jacek is csak most bamba füvest játszik -
#934 szólj, ha mehet -
#932 3 an tolhatunk 1et..még vki? -
#930 na? -
#928 Akár most is indulhat most estem haza:)) sorry:) -
basic 69 #927 sziasztok! hova lehet csatlakozni egy kis játékra? publikus a server? -
#926 Én se mert nagyon álmos lettem megyek ledőlni :) -
Toya #925 Én már nem mennék :-) -
#924 én is mennék!
Atesz -
#923 kb.:)) -
#922 ahogy rocsót ismerem, most tekeri a második rakétát, és majd holnap benyögi, hogy bocsi :D -
Toya #921 Szóval mikor is indul majd az a szerver ? -
#920 inkább 10, fél 11
az humánusabb :DD -
Toya #919 Az valóban emberi :-) -
#918 de itt nem cél, hogy röhögjenek a nézők :D -
#917 na csak aszittem lehet szórakázni:)....elöl lenne 80mm hátul meg 800mm milyen kirr lenne a verda
hát "azt a pár fokot" drasztikusan el lehet érni egy másik autós játékban...aztán a verda igencsak a csámpás kurvára hasonlít, a kerekek meg igencsak nem tapadnak:) -
#915 Ok akkor én csinálok este egy szervert Las Vegas-ba,ha az emberi idö 8-10 között van:)) -
Toya #914 Ha emberi időben indítjátok a futamot, akkor PuMy és én is csatlakoznánk :) -
#913 nem hiszem, hogy egy képen észrevennéd azt a pár fok különbséget
azt meg viccnek vettem, hogy "megülteted a járgányt" :) bazz ez egy nascar versenyautó, egy komolyabb fékezésnél szikrázik az orra, hova akarod még ültetni?? :D -
#912 én benne vagyok -
#910 "Az "allando kanyarodas" az Camber beallitasatol fugg, nem a sulyponttol.
A kormany kalibracional ugy allisd be, hogy jo legyen:))))))))))"
oh ilyeneket lehet állítgatni..kirr
pl ha megülteted a járgányt...mondjuk erősen "csámpás,kifordított" az szemmel láthatóan látszik?
ilyen képet nyomhatnál...köszi -
#909 na sikerült középre állítani a kormányt (thx Alex), és valami baszott stabil lett a verda (Atlanta), lehetetlen túlkormányozni, egyszer sem csúsztam meg, VISZONT nem a leggyorsabb
de az tuti, hogy a verseny setupomat ebből fogom kifejleszteni, mert ott azért csak fontosabb, hogy hiba nélkül tudjak megtenni akármennyi kört.....
na jócakát, holnap azért kéne már valami (illetve MA) -
#908 :))))) -
#907 az jó, ott sokan NYERNEK :DD -
#906 Vasarnap Las Vegas! -
#905 nézte valaki a Daytona500-at??? ezek veszett állatok, de a legjobbak a világon :DD -
#904 Foleg ha nem a te hibadbol:)) -
#903 itt a lényeg :D -
Toya #902 És milyen idegesítő is tud lenni két óra precíziós vezetés után egy apró hiba miatt kiesni :D -
#901 Hát az autófestés is preciziós munka:)) -
#900 hát igen, ez precíziós munka, és úgy 1 óra után kezd igazán érdekes lenni :D