51527
-
#899 Na igen, a vezetési stílusomon még van mit javítani, elég furcsa volt, hogy kanyarban nem kell keresztbe tenni az autót
De azért egy gyakorlott nascaros sokkal jobban megy mint én aki inkább rallyhoz vagyok szokva. -
#898 na ezt ne kezdjük el, hogy ki mennyit megy, mert az itt kurvára nem számít..... -
#897 Hello!
Ti mennyit mentek daytonában? Én 48.493-at. Na nem azért mondom, hogy dicsekedjek mert szerintem lassú vagyok hozzátok képest csak mégis, hogy mennyit kell gyúrnom:)
Teljesen alap beállításokkal megyek, valahol nincsen leírva, hogy mivel mit lehet állítani? -
#896 lol -
#895 huh majdnem elsüllyedt a topik, ennek is Jacek az oka :D -
#894 kormány kalibráció? -
#893 Az "allando kanyarodas" az Camber beallitasatol fugg, nem a sulyponttol.
A kormany kalibracional ugy allisd be, hogy jo legyen:)))))))))) -
#892 azt nem lehet valahogy belőni, hogy a súlypont maradjon baloldalon, de a kormányt ne kelljen állandóan jobbra húzni?? tehát mintha csak magát a kormánykereket állítaná balra az ember -
#891 teljesen illogikus, amit írsz, hisz a magasabb linearitás a kerekek gyorsabb fordulását jelenti, vagyis gyakrabban radírozol vele
míg non linear állásban egészen finoman mozdul a kormánymű, és több ideje van az autó orrának követni a kerekek irányát -
Toya #890 Hááát, nem tudom...nekem a lassú pályákon eddig minden esetben 50% felett volt az érték és azért elég jól mentem.
Nekem úgy tűnik, hogy magasabb értéken a gumi is kevésbé fogy el. -
#888 superspeedwayeken persze, de én a lassú kanyarokról beszéltem, ahol egy apró túlkormányzás, és megcsúszol
itt jobb, ha nem annyira érzékeny a kormány, sokkal finomabban lehet kanyarodni -
Toya #887 Érdekes, én sokkal jobb eredményeket érek el magasabb beállításokkal.
A NR2002-ben a SuperSpeedway-eken én is 20-25%-os beállítással mentem, de ma Daytonában sokkal jobb voltam 80%-os beállítással. -
#886 rájöttem miért seggeltem mindig el a lassú kanyarokban
most 0%-ra vettem a kormány linearitását és így sokkal stabilabban megyek
de Pocono 3. kanyarja még így is advanced :DDD -
Toya #885 Én ezzel tisztában vagyok :-)
De akkor is mikorra megszokok egy logót, akkor Freak lecseréli egy másikra... -
#884 na jó, nyomok egy offline race-t -
#883 na versenyezzünk inkább -
#882 egy tízezres bankjegy ID-je :) -
#880 Vagy berlet, buszjegy szam:))) -
#879 szerintem AB utca 9183627 -
#878 Mi ez? Telefon szam, vagy szem. ig. szam? :))) -
Toya #877 Vazzeg Freak állapodj már meg egy logónál, egyszerűen nem tudlak ilyenkor hova tenni -
#876 persze -
#875 Mármint, hogy ilyenkor alszanak? -
#874 ezt a baromságot -
#873 Hát úgy tényleg jobb, de ilyenkor mindenki alszik -
#872 kéne még 4-5 arc -
#871 game? -
#870 pontosan itt -
#869 itt vagy?
-
#868 nincs itt senki?? most nyomhatnánk egyet -
#867 igen -
#866 ja értem, tehát a felfüggesztés tört el, és a gumi csak akkor pukkant el, amikor elmentél kaszálni? -
#865 tevedsz az a kovetkezo perecnel lett, zold volt az osszes gumim boven de a sarga alatt nem lehetett erezni hogy a kocsival nem lehet egyenesen menni mert csuszik oldalra nagy sebessegnel -
#864 Jacek, megnéztem az utsó versenyt, és neked durrdefekted volt! Ami azt jelenti, hogy ha megnézted volna a bukta után a gumik állapotát, láttad volna, hogy a bal első (asszem) elég fos állapotban van. Vagy tévedek? -
Toya #863 :D -
#862 ...... -
#861 uristen mekkora malcunk van hogy nem jon be a nascar neki:DDDDDDDD -
#860 végül is ha ghost car szerepet tölt be töllem jöhet....:)))) -
#859 nagyon morbid vicc :D -
[Walaki]D`Lair #858 Kezd megtetszeni a Nascar....Holnap én is megyek veletek egyet ok?
(vicc)