51527
-
#2881 ja én megyek a bajnokságban(ULrich Tamás) -
#2880 na Toya!csak össze futunk egyszer gpl-ben!!:))
olvastam a leveledet a group-on.
milyen időid vannak?? -
#2879 hát jobb lenne, ha előbb összejönn egy komoly szerver, de nem árthat
csak akkor minden héten az egyik futam "noob filter" lenne mondjuk Atlanta-ban :D -
#2878 A pénteki futam után lementette valaki a html file-t ? Én totál elfelejtettem .. -
Toya #2877 Ez az legyünk a lehető legtöbben.
Én is gondolkodtam rajta, hogy kiírok az oldalra valami felhívás félét csak valahogy nem volt kedvem megfogalmazni :-)
Szerintetek jó ötlet lenne ? -
#2876 tényleg, már van kormányod, nem jössz valamikor? -
#2875 húúú milyen meccs volt eccsem ! utsó 10körben Gordon és Earnhardt mit ment a végére! még az Gordon picit mintha rá is húzta volna mikor már látta hogy nem lesz 2. -
#2874 nos ott az történt, hogy hárman szarrá törték magukat, Jacek felbaszta az agyamat, kiléptem, aztán a többiek is -
Toya #2873 Hát én nem örülök neki túlságosan.
Remélem azért hamarosan visszatérsz. -
#2872 Én most egy ideig nem tudok versenyezni de azt hiszem ezt már ti is tudjátok. -
#2871 ok kössz szépen -
Toya #2870 Az Eurosport Texas-t adja :-) -
Toya #2869 Figyeld a fórumot, itt mindig részletesen le van írva, hogy hol megyünk és pontosan melyik napokon.
Este 9-kor kezdődnek a versenyek, 50%-os távon, hardcore módban.
A heti kínálat már adott.
Gyakorolj :-) -
#2868 lehet hogy én is rágerjedek a nascarra!:)
mentek ma ete valahol?? -
#2867 hol van ma futam???(tv ben) -
#2866 tolem mehet ,de arra nem emlekszem,hogy texast miert is kell megismetelnunk?
mert ott mar mentunk 1x ugye? -
#2865 Texas, Darlington? Senki többet harmadszor? -
#2864 majd beszelek a szponzorral,de nem hiszem,hogy bele fog menni.... :)) -
Toya #2863 Na Freak, akkor most jössz te, hogy kijelöld a pályát :-) -
#2862 Nekem elvileg minden nap jo. A problema az szokott lenni, hogy mindig aznap talaljak ki delutan, az esti munkamat:(
De majd megoldom:) -
#2861 Rájöttem miért van ez a vonzódás.
A kocsid hátulján nagy betükkel ott van, hogy MOMO.
A megfejtés: a kormányom minnél közelebb akar kerülni a felirathoz.
A megoldás: szedd le a feliratot
-
#2860 de elvileg igen de az oldalukról is lehet rendelni igaz 2000 Ft, maga a pedál meg 6000 Ft :) Szóval inkább azt de erősen gondolkozom hogy eladom az egészet még így is megér azért 20-25ezret újnonnan olyan 35ezer. -
#2859 Milyen kábel, hány eres?
Nem lehet úgy megcsinálni, hogy a hibás részt levágod és vissza forrasztod? Így csak azt kell megjegyezni, hogy melyik színt honnan vágtad le. -
#2858 Különben már tegnap is gyanakodam a drótra mert akkor jelentkezett a hiba mikor megigazítottam mert zavart hozzáért a lábamhoz. -
#2857 Na visszavonom :( Most jobban megnéztem és amelyik vezeték a pedált összeköti a kormánnyal vagy meg van törve vagy pedig kontakthibás. Ha mozgatom rosszul adja le a jelet a fék és a gáz teljesen meghülyül. Azt hogy ilyen kábelt mikor és hol tudok szerezni teljesen bizonytalan de az is lehet hogy eladom a kormányt. -
Toya #2856 Szerintem a legfontosabb lenne megtudni Alexease-től, hogy neki melyik időpont a jó.
Ez alapján már könnyen eltudjuk dönteni egy vagy két futam kerüljön megrendezésre.
A pálya kitalálása pedig ehhez képest már gyerekjáték. -
#2855 Akkor mi a jövöheti menü?
Texas és Darlington? -
Toya #2854 Hmmmmm, akkor egyenlőre nem cserélem ACT Labs-ra a MOMO-t ;-)
Kár, hogy egy műszaki hiba miatt kiestél mert így a végére én lettem Zso legkomolyabb ellenfele - na azt elképzelheted :-) -
#2853 Újraindítás után jó lett. Most vagy pedálhiba vagy pedig driver de eddig még soha nem volt ilyen gond. Most azért szétszedtem és egy múanyag eltört benne de az nem lehet gond az a pedál fesszeségét állítja. -
#2852 valami 10 körrel a vége előtt adtam egy második, végzetes pofont a motornak :D
az első után még egyesben, füstölve elmentem a boxig, utána 130 volt a vége, de olyan unalmas volt, hogy elbambultam, neki a falnak :D
hiába, emberek, ebben a sportban a fék csak öli az élményt :DDDD PADLÓGÁZ!!!!!!!!!!!!!!!! -
Mode #2851 Megszerelted a pedalt? -
Mode #2850 Hazso Toya Mode Met -
#2849 nekem hétfő lenne jó meg csütörtök. -
#2848 mi lett a vegeredmeny? -
#2847 nincs harag...
ugylatom az en autom hatulja nagyon vonzza a te autod elejet :))
de kulonben szar helyen volt nagyon a baleset,forditott helyzetbe valoszinu en is beledrongyoltam volna :DDD -
Toya #2846 Azt dumáljuk meg, hogy melyik nap legyen a jövőhéten verseny.
Jó lenne ha mindenki leírná melyik nap a jó neki és akkor tuti megtudjuk rendezni a futamot.
Utána gondolkodhatunk a pályán. -
#2845 ez így van, akkor dumáljuk meg, hogy minimum 10 emberrel indulunk -
Toya #2844 Mert kevesen vagyunk hozzá. -
#2843 Daytonáról kijelentetted, hogy többet nem indulsz rajta :D -
#2842 ja igen, és Homestead maradt el