51527
-
#2744 én mennék -
#2743 Szerintem ne eroltessuk, annak sosincs jo vege. -
Toya #2741 Bekapcsolunk néhány gyenge AI-t nehezítésnek és annyi :-) -
#2740 Alex, Mode, PuMy, Freak, Toya, Met tuti, nem?? Még jöhet Atesz meg Hazso -
#2738 heten még lehetünk, nem? -
#2736 en ma nem tudok jonni,sajna.... -
#2735 én fasz.... -
Toya #2733 De biztosan jobb lenne, de te jelölted meg a hétre a pályákat :-) -
Toya #2732 Most akkor kik is futnak ?
Alex, Mode, PuMy, Freak, Toya, Sanzik(?), Met(?), Atesz(?), Zso(?) -
#2731 izé, nem lenne jobb Texas? :DDDDD -
Toya #2729 Mondtam, hogy ne Watkinsra hanem erre gyakoroljatok :-) -
Toya #2728 Met lesz ma ? -
#2727 asszem a mai verseny elég sárga lesz :)
én tuti bukfencezek párat, előre szólok -
#2725 ja, lassan meg tudom csinálni a skinedet! -
#2724 annyian, amihez kábel kéne -
#2722 na megnézem már a mai pályát, asszem még soha nem mentem rajta végig.... -
#2721 úgysem leszünk annyian.... -
#2720 Ugy nez ki gaz van, valoszinu nem tudom vallalni a szervert:((
Ma is lefagyott ez a genyo, es nem tudom hogy miert. Nem lenne szerencses, ha versenykozben fagyna le:(( -
#2719 LOL -
#2718 THX:)))))))))) -
#2716 Engem:)) -
Toya #2713 Uhhh, basszus az 1:17-es időmmel jelenleg nekem sem teremne sok babér.
Mondjuk próbáltam úgy menni, hogy ne egye meg a gumit a kocsi - ez azonban nem egyszerű feladat.
Én a helyetekben a holnapi pályát is megnézném, mert az sem egy egyszerű ovál pálya.
Jókat lehet szívni a kanyarokban ott is :-) -
#2712 1:28-as köridő jó kezdetnek?? csak egy kört bírtam bukta nélkül menni :DD -
Toya #2711 Szerintem inkább fussuk le majd Texas-t, ami a múltkor nem igazán jött össze. -
#2710 Tallára én is szivesen jönnék ha nem lesz tul későn! -
#2708 bár a 10/8 arány jobb lenne -
#2707 én mindig mondom, de oda legalább 8 ember kell, amiből hat komolyan gondolja a célbaérést -
#2705 persze,hogy nem rutin az oval :)
azt poennak szantam az elobb :DDD -
#2704 "Elvileg mindegyik palya kicsit mas"
Nem kicsit... Csak az utsó 3, Dover, Lowe's meg Chicagoland teljesen más, hiába vagy jó az egyiken, a másikon még meghalhatsz... -
#2703 Azert az oval sem rutin. Elvileg mindegyik palya kicsit mas.
En csak azert kezdtem el a Watkins gyurni, mert versenyben eleg gazosnak ereztem. Nehez elozni, vigyazni kell a lokdosodesre, mert eleg jol ossze lehet torni az autot, es irtozatosan eszi a gumikat a palya. Egy padlo fek, vagy 2-3 farolasos kanyar, es mar 50% a gumi. Azuan mar lehetettlen tartani a tempot. Ezert is kezdtem el a sajat setup-ot, hogy meg ha lassabb is leszek, de nehezebben tudjak hibazni kanyarban, fekezeskor.
De ez igaz lehet egy ovalra is. Oda is lehetne setup-ot gyurni rendesen... -
#2701 hát roncsderbi, mi lenne
én csinálok egy olyan setupot, amivel nem baj, ha nem megyek 1:20 alá, de csúszni se fog :D -
#2698 neked tuti, te újabban már bealszol egy oválon :D -
#2697 oval palya az mar rutin feladat :)) -
#2695 na en is olyan 1:17 koruli idoket tudok eddig...
de en annyit mentem a fast setuppal is mint az Alexease beta setuppal,szoval ugy nez ki eddig en vagyok a szuk keresztmetszet :) -
#2694 Még mindig szar pedig. Nagyon meg kell szoknom ezt a fékpedál dolgott vhogy nem az igazi. -
Toya #2693 Atesz te nem vagy semmi.
Tegnap itt mondod nekem, hogy így nem megy, meg ez szar, erre futsz egy 1:14-es kört :-) -
#2692 Megneztem, gratula!
A gumik hogy birtak? Eleg soknak tunt a radirozas. A kormanyt nem tepi ki a kezedbol? Ha ilyet kanyarodtam, vagy kerekvetoztem, kiteptre a kormanyt, alafordult es mar csusztam is ki:))
Ugy nez ki, van meg mit gyakorolnom. -
#2691 Akit érdekel feltettem ide egy visszajátszást még korántsem a legjobb kör még sok javítási lehetőség van benne. Amúgy BS setuppal mentem.
http://web.axelero.hu/kormondi/watkins.zip -
#2690 Nektek jó a fékpedál? Mert nálam marha furcsán viselkedik egy pillanat alatt blokkol a kerék. A GPL-ben meg a nascar2002-ben nem ilyen volt. Itt nagyon érzékeny számomra nem tudok olyan rövidet fékezni mint lehetne.
Most 1.14.288-nál vagyok de simán lehetne jobb is ha a fék jól műxene. -
#2689 az a par magyar akinek fent van az ideje meg rajtunk kivul a rankon,azok a HGPLM ligaban aktiv playerek,szoval nem veletlen a jo eredmeny :)