51527
-
#2964 Tesztelhetnenk egyet:) Ki kellene talalni melyik mod, vagy esetleg gyari StockCar, melyik palya stb.
A jo fizika, tores miatt, biztos jo versenyeket lehetne rendezni. -
#2963 ezt támogatom, kurva jó modok vannak hozzá, pl Lemans, GT500
kipróbáljuK? -
#2962 Up! -
#2961 nagyon remélem
40% lenne jogos -
#2960 Ez is OFF:)) A NetCar kezd kikupalodni Kepecske -
#2959 Amugya Race Driver, a masik csoda, akulfoldi site-okon, eddig 72-84% kozott teljesitett. Szerintem a Codies csalodott...:)) -
#2958 ok, akkor nem maradok le semmiről :D
-
#2957 Sajnos en sem sokat jatszok vele - elvileg semmit. Rendes jatekhoz meg mindig naggyon szaggat - nekem.
De az autoszerkesztes, autoszerkeszto az jo - bar az is Bug-os:-))) -
#2956 hát.... én azt fel nem rakom a gépemre :D
akkor már inkább F1 2002 -
#2955 Ha az ember szeret jatekokba modellezni, akkor az SL-nel elelvezne. Nagyon jo megoldasok vannak benne! Sajnos a jatek olyan amilyen, de ez van. Nincs szerencsenk... -
#2954 oda be nem nézek, nem bírnám ki flém nélkül :DD
szal modellezel?? mert én is, és szívesen csinálnék autókat
-
#2953 Az Invictus uj jateka - Street Legal. -
#2952 melyik fórum?? -
#2951 Amugy GPL-hez es NHeat-hez szoktam palyakat gyujtogetni. Van par nagyon guuut:) Falkenberg-en (GPL) mentem multkor egy jo versenyt (AI), 4. lettem, kis szerencsevel. Franko palya.
Heat-te meg "F1" palyakon szoktam menni. Tudom Stock Car nem GTR, de tok jol megy. Egyszer ki lehetne probalni azon is egy palya versenyt:))) -
#2950 Es az eredmeny, hogy kint legyen. Azert jo verseny volt.
Eredmeny -
#2949 Nem tudok rendesen modellezni.:(( Azt csak teszt volt. De ha meg nem lattad, akkor erdemes megnezni a Buggy-t is, a forumban.:))))) -
#2948 ????? -
Toya #2947 Tényleg Alexease megakartam kérdezni, hogy azt az energiát amit a Remo Cabrióba és más hasonló dolgokba fektetsz nincs kedved a NR2003 pályaszerkesztés frontján hasznosítani ;-) -
#2946 Ha valaki nem latta meg, akkor nezze meg:))
MoonTruth -
Mode #2945 Akkor jobban jovok ki a kanyarbol.
Vagy szerinted mas miatt? -
Toya #2944 Pedig némelyik pályán így van, hidd el.
Ja kiírtam a szöveget az oldalra.
http://www.hsw.hu -
Mode #2943 Jo is lenne nem lenne gond az elozessel:) -
Toya #2942 Az egyenesben vagy gyorsabb, de sokkal ám :-D -
Mode #2941 Szital?
Ez is uj:)
Egy replaynel ulj be egyszer a kocsimba.
A kanyarnal inkabb az lehet hogy egyik reszen lassabb vagyok masik reszen gyorsabb.
Vagyis mashogy szedem. -
Toya #2940 Na ja, így vagyok ezzel én is.
Reggel fél 5-kor kelek, de ki nem tudnék hagyni egy futamot veletek :-) -
Toya #2939 Az a nyomást méri szerintem.
Amikor elkezd esni akkor már rég rossz :-)
Az F3-ra amúgy kiírja, hogy mennyi kört tudsz még teljesíteni. -
#2938 csak ez akkor lenne szep ha nem egy faraszto nap utan hazajovet este a melobol kell beesni a gep ele ,es vegig kuzdeni masfel orat.... :))) -
Toya #2937 Én erre tippeltem, mert állandóan szitál a kocsid és a kanyarban lassabb szoktál lenni.
Zso-val mi már meg is beszéltük, hogy te tuti valami módosított beállítással mész :-) -
Mode #2936 Talan meg kellett volna kocogtatnod egy kicsit:) -
#2935 Nekem meg bugos a fogyasztas mero:)) Max-on volt a mutato, es azt momdta menjek ki. Csesztem ra:)) Erre piroslampa, es hirtelen el kezdett esni a mutato. Eppen hogy begurultam a boxba:)) -
Mode #2934 Alacsonyabb spoiler allas ez nekem uj:)
Nem szoktam allitgatni a setupokon.
-
Toya #2933 Pedig az 50% stratégiai szempontból nagyon jó.
Egyszerűen ilyen távon lehet már taktikázni és valóban kimerítő egy kicsit (de ez is hozzátartozik).
A Nascar nem csak a gyorsaságról, hanem a kitartásról, a pontosságról és sok egyéb dologról szól. -
Toya #2932 Elég sokat megyek Mode körül és általában miatta ritkán van baleset.
Inkább abból szokott gond lenni, hogy az alacsonyabb spoiler állás miatt lassabb a kanyarokban és egyszerűen neki koccanunk :-) -
#2931 az az igazsag ha nagyon odafigyeltem meg tudtam is hozni a hatranybol tobb koron keresztul is,de akkor nagyon hataron autoztam es a gumit is zabalta nagyon a verda....
en ugy erzem nekem nagyon hosszu ez az 50%-os tav,mert a vegere teljesen kikeszulok
az utolso 20 kor mar kesz szenvedes volt,folleg a szemem farad el nagyon -
Mode #2930 Hany van miattam azt is figyeled?:) -
#2929 mondjuk ebben lehet valami, mert piszok gyors vagy, de elég gyakoriak a koccanások feléd
:) -
#2928 idegileg elfaradtam egy kicsit,mar nem volt 100%-os utanna a koncentraciom -
Mode #2927 Hat a sargaig ugy tunt hogy gyorsabb sanzik.
Szerintem nem tudta vegig hozni azt amit tud.
-
#2926 ha kell a setup valakinek icq-n lehet erdeklodni utanna :)) -
Mode #2925 Elhiszed hogy nem vagy ezzel egyedul?
Sokszor ugy gondolom hogy nem vagyok jo versenyzo tipus, nem vagoyk eleg nyugodt meg nem tudok mindig rendesen koncentralni.