51527
-
Toya #2801 Ugye te is ott leszel Alexease ? -
#2800 De mindig jobb, mint ha visszafele indulnal el:)) -
#2799 Jújj, ilyeneket ne mondjál mert lámpalázas leszek és nekimegyek a falnak:D -
Toya #2798 Beszéltem Zso-val és az Ő tanácsára átgondoltam a dolgokat, így most kicsit lehiggadva azt mondom, hogy én is indulok.
Sőt ha sikerül letárgyalnom, akkor mostantól a NR2003 RANK Watkins Glen első is velünk versenyez majd :-)
Remélem holnapra már sikerül beszerveznem :-)
PuMy-t próbáljátok meg ti meggyőzni ;-) -
Mode #2797 Mennek en is de megin nem lesz ebbol semmi az az erzesem -
#2796 :))
Én megyek mit jeleztem ha időben hazaérek. -
#2795 Én valszeg igen, de előre szólok, hogy azon a pályán ön és közveszélyes vagyok.
Na jó mindegyiken az vagyok de ezen nagyon:) -
#2794 remelem lelkesen gyakorol mindenki a holnapi futamra es csak ezert sulyed a topic :)
nyogdecseljen mar az aki jonne meg az is aki nem... -
#2792 Amig volt nálunk Fox Sport :(( addig csak az alsóbb széria (Nascar Busch) ment rajta hétvégenként... -
#2790 valoban nem elo,de en a juro helyett mondtam,hogy annal sokkal jobb...
viszont nalunk foghato,pedig videki vagyok :))
de elobb neztem a honlapjukat es pesten is van vagy 9 db kerulet ahol szinten szolgaltatnak -
#2789 Én még csak egyetemi kosárlabdát láttam rajta :) -
#2787 Igen, Fox Sport, előtte meg Fox Kids -
#2784 matav kabel tv-n van ABmoteurs nevezetu francia csatorna,ott ezerszer jobb az osszefoglalo mint az eurosporton....
2 oras es nincs benne reklam ,es 1 heten 3x is megismetlik...
csak a hulye francia nyelvu kommentart kell elviselni :)) -
#2783 Nekünk a Fox csak este nyolc után jön vagy hogy mert előtte hülye mesék vannak egész nap :( -
#2782 Én pénteken mennék igaz dolgozom 19-ig ha nem lesz túlóra akkor indulok. -
#2779 A Fox Sports-ot nalunk is lehet "fogni", es az EuroSport szokott adni osszefoglalokat. -
#2775 így van, a szabály az szabály -
#2774 en jovok penteken -
#2771 LFS-ben nem jött össze, de amúgy szívesen -
#2770 Pedig te leszel szerintem, csak me'g nem tudsz
rola. :-) -
#2769 akkor én nem lehetek :D
amúgy te vállaltad be, ha jól tudom -
#2768 szerintem sehol nincs az leirva, hogy csak en
lehetek a szerver
barki lehet szerver akinek ADSL kapcsolata van -
#2767 nekem is biztos tetszeni fog, ha összejön az első köröm :D
de ha ezen túl vagyunk, akkor basszátok meg vissza az igazi nascarhoz
jövő héten TEXAS és DARLINGTON! -
#2766 remelem azert a penteki futam meg lesz tartva,mert egyre jobban tetszik watkins :) -
#2765 még ez sem igaz, mert csak a szerver nem érdeklődött, hatan lettünk volna -
#2764 ezt most nem ertem....
eddig nem nagyon maradt el egyetlen futam sem,na es most nem jott ossze,ezert szerintem nem kene kiborulni...
remelem nem rajtam mulott,en most hianyoztam eloszor :)
de azt sem ertem,hogy 2 hete meg nem fertek be emberek a szerverre most meg erdeklodes hianyaban elmarad :( -
#2763 Mentem par kort Homestead-en a Heat-el is. Szinte tizedre pontosan (37.1-37.5), ugyan olyan koroket mentem. Joo:)) -
#2762 nem megy a camcontrol, majd elküldöm a replayt Alexnek -
Toya #2760 Csak azért írtam le, hogy tudjatok róla.
PuMy-nak is bejelentettem és ez a vele játszott kettes futamokra is vonatkozik :-) -
#2759 A "rezfanfutyulojet" meg sem mertem emliteni:)) -
#2757 ezt Pumyval tárgyald le, ne ronts itt a közhangulatot :D -
#2756 Ajalom az "irgumburgum", a "szettevetteteremtette", "ahetmeganyoocat" es hasonlo szofordulatokat:) -
Toya #2754 Én egy darabig abba hagyom.
Nekem erre nincs szükségem.
8 órától várok a nyomorult futamra és akkor 9-kor a fórumról(!!!) tudom meg, hogy nem lesz verseny.
Kicsit nehezen viselem ha hülyét csinálnak belőlem, bocs !
Volt értelme tegnap gyakorolni, kisérletezni...ááááá, hagyjuk mert még valami olyat írok amit magam is megbánok. -
#2753 :) -
#2751 Pedig hogy siettem hogy kezdédre ideérjek... -
#2750 azert ha megis megy dobjatok egy ip-t hatha beesek :) -
#2749 kellemetlen.... -
Toya #2748 :-D -
#2746 akkor mennyünk -
Toya #2745 Én is mennék :-)