51527
-
#2688 a HEAT mindig király lesz, igazi versenyzés, nem full real, de állt a pöcsöm, amíg nyomtam :D -
#2687 Azt az 1:10 idot nem tudom hogy csinalta a foszer, de nagyon durva.
Kicsit atdolgoztam a setup-om, most mar 1:18 alatt (1:17:927) megyek:-) Bar meg ez is fika hozzajuk kepest, de meg van tartalek. Nyujtani kell a valton mert a hosszu egyenesben "tulporog".:)) Ez talan 1 sec. Aztan meg egy kis Toe, Camber tuning - hogy ne rajzoljam fel az idealis ivemet a palyara:) -, esetleg meg 1 sec:-) Aztan menni kellene nehany szaz kort, de erre nem lesz idom:((
Lehet hogy pocsseg allitgatnom, mert a versenyben ugy is uccso leszek, de en elvezem.:))))) Jo erzes tudni, hogy eddig 4 masodpercet javitottam, csak setup-pal es ivkeresessel.
Amugy setup-tanulmanyhoz, ajallom a Nascar Heat-et, mert abban nincs ennyire "lekorlatozva" a felfuggesztes allitas (a beallithato ertekek szerint), es eleg extrem beallitasokat is lehet eszkozolni. Szerintem nagyon korrekt. -
#2686 és ki az?? csak mert mai feltöltés -
#2685 Ja es egy magyar az elso, 1:10.118-as idovel! :-)))) -
#2684 Hat me'g ez is eleg bena ido az nr2003 rank-on
levo idokhoz kepest. Ott 1:10:xxx, 1:11:xxx-es
idoket mennek (mint az igaziak). -
#2683 Basszus, ennyire nem lehetek bena:)))) -
Toya #2682 Szerintem igenis kellene egy GPL 2 :-)
Mind grafikailag, mind pedig fizikailag hatalmasat fejlődött azóta a Papyrus - elméletileg készülgetett a GPL2, de ezek sem hivatalos információk.
Nem hiszem, hogy a GPL atyja a kirugása után visszamenne a céghez, bár kitudja.
Én eltudnék képzelni egy GPL 197x-et, amiben szép a grafika, jó a szimuláció, változik az időjárás, stb... -
#2681 Alex mentem par kort a beta setupoddal.
1:17:173 -
#2680 pontosan
illetve az űrt az STCC2 hagyta, a Toca csak simán nem tölti be.... -
#2679 ...betöltendő a Toca által hagyott űrt! -
#2678 pffff.... minek?? arra ott az első, a fizika úgysem lesz jobb, a graf meg már megoldva
inkább egy jó touring car kellett volna..... -
#2677 Nemtudom érdekel-e valakit, illetve hallottátok-e ezt az infót:
"A Sierra német weboldalán Január közepén szavazást hirdettek meg: a Nascar 2003 után a papyrus milyen játékot fejlesszen:
-túraautó bajnokság
-IndyCar
-Nascar
-Formula 1
-Grand Prix Legend 2
10000 szavazat 80%-a a GPL2-re szavazott" -
#2676 Elkeszult a Beta setup-om Watkins-re:)) Ezzel mar eleg maszivan tudok korozgetni. De igy sem tudtam 1:19:200 ala menni (Egyebb beallitasokkal - Fast, Jasper - 1:21 felett volt, es a felfuggesztes miatt, "belengett" az auto).
Akit erdekel, esetleg mazohista:)), az tesztelheti: Alex Watkins Beta Setup -
#2675 igen az...
valoszinu az lesz a gond akkor -
#2674 Most mar megy? :) -
#2673 DivX 5.03 a megoldas. Szerintem... -
#2671 lehet hogy divx 5.03 a megoldas -
#2670 nalam jol mentek
-
#2668 ezt eddig nem mondtad, baz :D -
#2667 ../SERIES/CUP -
#2666 hol a helye? -
#2665 A MAKE_A.CAM ot bemasoltad a helyere? (Tudom, hulye kerdes, de talan kimaradt)
Ha mas shortcut-os programot is hasznalsz kozben (pl. FRAPS), neha kepes ossze akadni. Ilyenkor erdemes mindent kiloni, es ujra inditani mindent. -
#2664 amúgy nem tom mi a gond, nálam csak nem megy a camcontrol... -
#2663 Lehet, hogy igazad lesz:)) Itt az elso teszt eredmenye:))
Watkins teszt: -
#2662 szerintem készíts egy "lassandebiztosan" setupot, hátha eljön a nap, amikor célbaérsz :D -
#2661 Jovoheten, ugy nez ki, mar en is leszek:))) A palyak nekem is megfelelnek.
Watkins erdekes lesz:)) Nem egy Speedway, de beallitas maniakusoknak tokeletes:))) Csak meg nem dontottem el, hogy kanyar be- vagy kimeneti setup-ot keszitsek a versenyre?! (Persze, a gyorsulas melle:))
-
Toya #2660 Nekem is megfelel. -
#2659 nekem OK. -
#2658 na skacok, bólogassatok, ha bejön az ötlet
KEDD 21h - Homestead
PÉNTEK 21h - Watkins Glen -
#2655 Nagyon király -
Toya #2654 Ezt nézzétek meg:
http://cin2002.gamersrevolt.com/file/filmati/MichiganA.rar
Így játszanak a profik. -
#2653 ez jooo :) -
#2652 Akkor itt van egy kicsit Matrix-osabb:)) Es az uj texturrakkal:)))
Mode2.avi -
#2651 Ezt hogy csináltad? Mintha vmi mátrix film efekt lett volna:) -
Toya #2650 Remélem azért hamarosan visszatérsz a versenyekre, mert bizony szükség van rád.
Már lassan nem tudsz majd lépést tartani a mezőnnyel a sok kimaradt futam miatt. -
#2649 1842:)) -
#2647 Most nincs idom belemelegedni a film vagasba, pedig jo jelenet:)))))))) Gratula:))
De azert itt egy teszt: Mode.avi -
#2644 Itt vagyok, csak meg mindig van egy munkam amit nem tudtam befejezni. De azert rendszeresen benezek:)) Gratula a versenyekhez'
Camera Control. Nalam muxik rendesen, de van egy-ket gyikja. A beallitasrol beteszem a kepeket. A kamera beallitasok nem mindig mukodnek rendesen, eleg a legfolsot beallitani: ROOF/CHASE. A jatekot a NASCAR RACING 2002-vel inditani. A jatekban ROOF nezet. CTRL-F2, felul neha villog egy sor, amiben az effekt beallitasok lennenek, de nalam nem megy. Lenyegtelen:) CTRL-PageDown efektek kivalasztasa, CTRL-INSERT effekt inditas. INSERT efekt stop. Ha nem menne akkor Q a fokapcsolo. Ha aktiv a dolog, akkor egerrel lehet mozgatni a kamerat, plusz egyebb, valahol lent leirtam.
Neha hulye, ilyenkor erdemes tobbszor nyomkodni a CTRL-F2, CTRL-PageDown stb.
teszt
-
#2643 ja es legjobban akkor izzadtam le mikor megcsusztam az egyik kanyarban eleg rendesen ,a falrol csapodtam vissza nagy lendulettel elkezdtem kacsazni mint az allat,hogy megfogjam az autot erre pont akkor ert oda a mezony eleje lekorozni....
komolyan azt hittem telibeverem Toyat meg aki utanna jott,de halistenek a hatalmas rutinom segitett elkerulni a balesetet :DD -
#2642 gratula a tegnapi versenyhez mindenkinek ,foleg Freaknek :)
en kiutettem magam nagyon ,majdnem elaludtam mar es allandoan elbasztam a kanyarokat,ugyereztem balesetveszelyes vagyok aztan inkabb kileptem :)